Westerstrand Europe NV

Contactgegevens Westerstrand Europe NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Westerstrand Europe NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Westerstrand Europe NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Waterven 18; 8501; Kortrijk (Bissegem), België

Telefoon (phone): 056 36 35 20 (+32-056 36 35 20) 056 36 35 20 (+32-056 36 35 20)

Fax (fax): 056 36 35 21 (+32-056 36 35 21) 056 36 35 21 (+32-056 36 35 21)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Westerstrand Europe NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Westerstrand Europe NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Westerstrand Europe NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Westerstrand Europe NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Westerstrand Europe NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Westerstrand Europe NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Westerstrand Europe NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Westerstrand Europe NV
Products information Westerstrand Europe NV

BTW identificatienummer (tax): BE02260955810
Ondernemingsnummer: 3165954589
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 688,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Clocks - Industrial

Product categorie (product category): Score-boards and luminous displays

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Westerstrand Europe NV
(Get full report from official database of BE for Westerstrand Europe NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Westerstrand Europe NV
Addition kinds of activities for Westerstrand Europe NV

2066. Chocolade- en cacaoproducten | Chocolate and cocoa products
106104. Tungstenmalmwinning | Tungsten ores mining
799999. Amusement en recreatie, nec, nec | Amusement and recreation, nec, nec
07119906. Bodem testen diensten | Soil testing services
15420000. Nonresidential bouw, nec | Nonresidential construction, nec
24110203. Piketten en eilanden: rond of gesplitst | Pickets and paling: round or split
35990302. Aangepaste machines | Custom machinery
39110111. Horlogebanden, edelmetaal | Watchbands, precious metal
75320405. Tops (canvas of plastic), installatie of reparatie: auto | Tops (canvas or plastic), installation or repair: automotive

Werken bij Westerstrand Europe NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Westerstrand Europe NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Westerstrand Europe NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Westerstrand Europe NV. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNIEKER/ Technician (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Koolskamp is Let\\\'s Work op zoek naar een gemotiveerde technieker. *Je staat in voor de vaststelling van problemen aan verschillende machines in productie en verpakkingsafdeling. *Je staat in voor groot onderhoud van machines samen met het team ‘preventief onderhoud’. *Je doet ook het preventief onderhoud in het distributiecenter. Dit is een vol automatisch magazijn van elf verdiepingen hoog, volledig computer gestuurd. *Je werkt in een team van een 5-tal techniekers om de diagnose van storingen op te sporen. *Je werkt ook samen met het team van ‘preventief onderhoud’. Zij voeren de onderhoudswerken uit en lossen de problemen ook op. *Je kent stap voor stap de technische machines en plannen door en door.

  • TIG lassers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Componenten lassen voor industriële installaties, pijpleiding systemen en drukapparaten. TIG lassen aan de hand van specifieke lasprocedures.

  • Productiemedewerker - Glassnijder (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als glassnijder bedien je de (automatische) snijtafels voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas. Vervolgens worden de gesneden glasplaten - manueel of met behulp van een kraan of rolbrug met hijstoestel - van de snijtafel genomen en op de juiste karren geplaatst. Hierbij staan veiligheid & kwaliteit centraal. Je werkt veilig : dit doe je enerzijds door algemene veiligheidsprocedures plichtsbewust na te leven, anderzijds draag je zorg voor een propere & ordelijke werkomgeving. Je werkt nauwkeurig en voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit. Ervaring in de glassector is een pluspunt maar geen must. On-the-job training wordt voorzien.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gent 8u/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, dagelijkse huishoudelijke taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klant,en hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Gent.U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, huishoudelijke taken vervullen,. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Bediening weekend (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-IINTERIM GENK

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie in Genk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten voor bij te springen in de zaal en keuken in het weekend. Bedrijfsprofiel:

  • Jobstudent winkelmedewerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Carrefour DON BOSCO

    Type: Studentenjob

    Op zaterdag (halve of volledige dag) helpt u mee aan de kassa, aan het vers of in de winkel.

  • Coördinator stadsontwikkeling en mobiliteit (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR WERVIK

    Type: Vaste Job

    Coördineert de opmaak van het gemeentelijk ruimtelijk structuurplan en van de gemeentelijke ruimtelijke uitvoeringsplannen. Verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteitszorg en de ambtelijke coordinatie van de voorbereiding en uitvoering van het gemeentelijk verkeers- en mobiliteitsbeleid.

  • Koks (Smaakmakers) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ALBRON CP BELGIE

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor koken? Houd je van groenten wassen, snijden en het bereiden van maaltijden? Dan is een job in de keuken in een van onze restaurants iets voor jou! Je bereidt verschillende gerechten. Van belegde broodjes tot pizza’s en exotische wok gerechten . Ervaring in de keuken is een voordeel maar niet vereist, want je leert veel van onze koks . Verder bestaat het takenpakket uit: Bereiden van gerechten volgens aangegeven receptuur en werkwijze van een compleet menu, zoals soepen, voor- en nagerechten. Uitvoeren van taken voor diverse diensten in onze keukens. Verrichten van diverse voorbereidende werkzaamheden, zoals het schoonmaken en snijden van groenten en mise en place. Bewaken van een goede hygiëne in de keuken en het schoonmaken van je werkplek. Leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt.

  • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (NAMEN)

    Regio: NAMEN

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

  • ZELFSTANDIGE BEGELEID(ST)ER KINDEROPVANG (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KIDDY DREAMS

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Instaan voor de opvang en verzorging van kinderen van 0 tot en met 3 jaar. - Een ondersteunende en verzorgende functie hebben met als doel het welbevinden en de veiligheid van de kinderen aanwezig in het kinderdagverblijf te garanderen. - beschikken over de vaardigheden, de mogelijkheden en de nodige kennis om ondersteuning in de kinderverzorging aan te bieden. - Instaan voor het onderhoud van het materiaal en de ruimtes - In zelfstandige samenwerking

  • Logopedist(e) (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: PRAKTIJK DORP 3

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als logopedist(e) in onze multidisciplinaire praktijk Praktijk Dorp 3. Ons team bestaat uit een diëtiste, een volwassenen- en kinderpsycholoog, volwassenen- en kinder- auticoach en een psychiater. We zijn op zoek naar een logopedist(e) die aan de slag gaat met kinderen en volwassenen met taalproblemen (schrijven, lezen, spreken, taalbegrip, woordvindingsmoeilijkheden, stotteren, stemproblemen), slikproblemen en tevens de screening en behandeling van o.m. dyscalculie, dyslexie, afasie, dysorthografie, dysfasie en dyspraxie op zich neemt. Goede kennis van ontwikkelingsproblematiek (ASS, ADHD, ADD) bij kinderen en volwassenen is een pluspunt. Er is ook ruimte om de eigen specialisatie en interesses uit te werken. Binnen ons team werk je actief en aangenaam samen met de andere teamleden. Je engageert je tevens voor regelmatig teamoverleg (a rato van maximaal 1x/maand). Je zorgt voor je eigen dossiers en volgt je eigen administratie correct op.

Zoek naar antwoorden van Westerstrand Europe NV in sociale netwerken
Look for responds of Westerstrand Europe NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Westerstrand Europe NV. Laat een reactie achter voor Westerstrand Europe NV. Westerstrand Europe NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Westerstrand Europe NV. Leave a respond for Westerstrand Europe NV. Westerstrand Europe NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Westerstrand Europe NV op de google maps. Adres en contacten Westerstrand Europe NV
Location of Westerstrand Europe NV on the google maps. Address and contacts of Westerstrand Europe NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Westerstrand Europe NV Westerstrand Europe NV: EWS NV | Vip-Design BVBA | CARROSSERIE VAN HOVE | SPLENDID 4 X 4 | ANNABEL NV

Other related companies as Westerstrand Europe NV: EWS NV | Vip-Design BVBA | CARROSSERIE VAN HOVE | SPLENDID 4 X 4 | ANNABEL NV

Westerstrand Europe NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Westerstrand Europe NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02260955810. Het bedrijf Westerstrand Europe NV bevindt zich op het adres: Waterven 18; 8501; Kortrijk (Bissegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 688,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Score-boards and luminous displays. Lijst met producten zijn Clocks - Industrial.
De hoofdactiviteit van Westerstrand Europe NV is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Westerstrand Europe NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Westerstrand Europe NV, openstaande posities, locatie van Westerstrand Europe NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Westerstrand Europe NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Westerstrand Europe NV, company assigned to the tax number BE02260955810. The company Westerstrand Europe NV is located at the address: Waterven 18; 8501; Kortrijk (Bissegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 688,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Score-boards and luminous displays. List of products are Clocks - Industrial.
The main activity of Westerstrand Europe NV is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Westerstrand Europe NV is not available. You also can look at reviews of Westerstrand Europe NV, open positions, location of Westerstrand Europe NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Westerstrand Europe NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Westerstrand Europe NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Westerstrand Europe NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Westerstrand Europe NV, employees, financial statistics.