SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN

Contactgegevens SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KASTANJELAAN 4; 3680; MAASEIK, België

Telefoon (phone): 89567481 (+32-89567481) 89567481 (+32-89567481)

Fax (fax): +32 (11) 439-11-93 +32 (11) 439-11-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN
Products information SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN

BTW identificatienummer (tax): BE03298889160
Ondernemingsnummer: 9067535400
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 237,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN
(Get full report from official database of BE for SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN
Addition kinds of activities for SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN

238100. Stofjurk en werkhandschoenen | Fabric dress and work gloves
737301. Systemen software ontwikkeling diensten | Systems software development services
15419905. Industriële gebouwen, nieuwbouw, nec | Industrial buildings, new construction, nec
31519900. Leren handschoenen en mittens, nec | Leather gloves and mittens, nec
32950208. Grafiet, natuurlijk: gemalen, verpulver, geraffineerd of gemengd | Graphite, natural: ground, pulverized, refined, or blended
33640201. Loodgieten | Lead die-castings
37249912. Onderzoek en ontwikkeling op vliegtuigmotoren en onderdelen | Research and development on aircraft engines and parts
56990201. Kostuums, maskerade of theatrale | Costumes, masquerade or theatrical
80219902. Groeps- en bedrijfspraktijk, tandarts | Group and corporate practice, dentist

Werken bij SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent arbeider (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een polyvalent arbeider voor de opbouw en onderhoud van trailers.

  • Operator 2 ploegen (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van een complete extrusielijn voor plaatextrusie - Na een interne opleiding sta je in voor het starten/stopen, controleren van de kwaliteit en bijsturen waar nodig - Je zorgt voor een gewaarborgde continuïteit in de productie - Je hebt zin voor kwaliteit, neemt initiatief, werkt structureel en je probeert problemen te analyseren en in kaart te brengen - Je bent een teamspeler en staat open voor een vlotte samenwerking met je collega’s - Je rapporteert dagelijks aan de ploegverantwoordelijke en bent bereid om de ploegchef te vervangen bij afwezigheid - Je werkt afwisselend in de vroege en late ploeg

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Molenstede, 8 uur per week (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezinnen wonende te Molenstede. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Diksmuide (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent stocktelling Herfstvakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in industriezone De Prijkels in Deinze zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten om een stocktelling te doen. Je werkt in het magazijn en lijst alle materialen op die aanwezig zijn en telt deze ook.

  • Student Inpak/algemeen magazijnwerk (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde studenten met een goede fysieke conditie voor inpak en algemeen magazijnwerk. Veel mogelijkheden bespreekbaar betreffende uren, dagen, weekends. Ook zaterdagswerk is mogelijk!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • VERTEGENWOORDIGER OP ZELFSTANDIGE BASIS (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: ELIF

    Type: Zelfstandige activiteit

    ELIF BVBA is opzoek naar commercieel talent die op zelfstandige basis en hiermee een mooie commissie opbouwt. Je bent reeds een zelfstandig vertegenwoordiger B2B met bewezen resultaten en je wenst er nog een leuk en commercieel product bij. Je maakt deel uit van een jong bedrijf die gepassioneerd is door de bouwmarkten en retail sector. Als zelfstandig vertegenwoordiger bouw je je eigen klantenportfolio op in functie van een langetermijnrelatie. Tot jouw taken behoren het telefonisch benaderen en bezoeken van prospecten met onze producten alsook het succesvol afsluiten van de verkoop. We bestoken je graag met alle nodige info over onze product. Soort dienstverband: Freelance

  • Kinderverzorger / Kinderverzorgster op zelfstandige basis (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BABYHUISJE AAN DE WATERKANT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je verzorgt, animeert en leert de kinderen allerlei aan, dit in een huiselijke sfeer. Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van de kinderen. Hiervoor ben ik op zoek naar een gemotiveerd en betrouwbaar persoon, flexibeliteit is een must. Huishoudelijke taken behoren ook tot het takenpakket.

  • instructeur rijvaardigheid (free lance) (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: DRIVOLUTION

    Type: Zelfstandige activiteit

    DrivOlution levert een beproefde totaalaanpak voor veiliger en zuiniger rijden, volledig op maat van bedrijf en chauffeurs. Een multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten. Door het succes van onze programma’s en om onze groei te ondersteunen, zijn we op zoek naar een instructeur rijvaardigheden (m/v). We zoeken een ondernemende instructeur die mee een breed aanbod van opleidingen kan verzorgen. Werken op zaterdag is een must, maar verder kan het takenpakket aangepast worden in functie van je beschikbaarheid, interesses en competenties: - Je bent beschikbaar op zaterdag - Je bent beschikbaar op weekdagen - Transport boeit je en je geeft opleidingen aan vrachtwagenchauffeurs in het kader van de nascholing vakbekwaamheid - Je bent geïnteresseerd in het geven van rijvaardigheidstraining voor autobestuurders Als instructeur bij DrivOlution ben je in staat om met allerlei klanten uit bedrijven te werken, gaande van een directeur tot een arbeider. Je levert dankzij je kennis, ervaring en coachingsvaardigheden een kwaliteitsvolle opleiding. Kwaliteit en resultaten staan bij DrivOlution voorop, dit betekent dat een instructeur meer doet dan enkel opleidingen geven. Je bent dan ook bereid deze rol in het geheel op te nemen, ook als dit bijleren betekent.

  • Internaat met permanente openstelling : Opvoeder ( leefgroepbegeleider) in Huis Aan Zee (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: M.P.I.G.O. DE VLOEDLIJN

    Type: Werfreserve

    Je begeleidt kinderen en jongeren in de leefgroepwerking tijdens weekends en schoolvakanties. De focus van de begeleiding ligt op een zinvolle vrijetijdsbesteding. je creëert een aangename en veilige omgeving voor onze kinderen en jongeren je werkt samen met de teamleden binnen jouw leefgroep. je handelt vanuit de visie en doelstelling van de organisatie. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- CV : mailen naar zowel : 1) [email protected] + 2) [email protected]

Zoek naar antwoorden van SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN in sociale netwerken
Look for responds of SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN. Laat een reactie achter voor SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN. SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN. Leave a respond for SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN. SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN op de google maps. Adres en contacten SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN
Location of SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN on the google maps. Address and contacts of SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN: PEDAGOGISCH INSTITUUT JUAN LUIS VIVES | RICHARD LIBENS | GARAGE DES ARCADES | Roederdelft | VIRUSALERTS

Other related companies as SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN: PEDAGOGISCH INSTITUUT JUAN LUIS VIVES | RICHARD LIBENS | GARAGE DES ARCADES | Roederdelft | VIRUSALERTS

SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03298889160. Het bedrijf SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN bevindt zich op het adres: KASTANJELAAN 4; 3680; MAASEIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 237,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding. Producten gemaakt in SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN, openstaande posities, locatie van SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN op de kaart.

SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN, company assigned to the tax number BE03298889160. The company SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN is located at the address: KASTANJELAAN 4; 3680; MAASEIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 237,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding. Products created in SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN were not found.
The main activity of SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN is Fishing, Hunting and Trapping, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN is not available. You also can look at reviews of SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN, open positions, location of SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SMEETS NICO SCHOUWVEGER - KLUSJESMAN, employees, financial statistics.