FRANK PAQUOT

Contactgegevens FRANK PAQUOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANK PAQUOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANK PAQUOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SUR-LES-FOULONS 4; 4000; LIبGE, België

Telefoon (phone): 495477276 (+32-495477276) 495477276 (+32-495477276)

Fax (fax): +32 (61) 681-39-27 +32 (61) 681-39-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANK PAQUOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANK PAQUOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANK PAQUOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANK PAQUOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANK PAQUOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANK PAQUOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANK PAQUOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANK PAQUOT
Products information FRANK PAQUOT

BTW identificatienummer (tax): BE04622467041
Ondernemingsnummer: 2194213867
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 118,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in FRANK PAQUOT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANK PAQUOT
(Get full report from official database of BE for FRANK PAQUOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANK PAQUOT
Addition kinds of activities for FRANK PAQUOT

23690000. Meisjes en kinderen's outerwear, nec | Girl's and children's outerwear, nec
31449902. Dress schoenen, vrouwen | Dress shoes, women's
38610504. Microfiche lezers en lezersprinters | Microfiche readers and reader printers
50650401. Kathodestraalbuisjes | Cathode ray picture tubes
58120113. Spaans restaurant | Spanish restaurant
79990804. Spelkamer | Game parlor
80490404. Psychotherapeut, behalve m.d. | Psychotherapist, except m.d.

Werken bij FRANK PAQUOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANK PAQUOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANK PAQUOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANK PAQUOT. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker (bouw) (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Service Technieker heb je een belangrijke en afwisselende job binnen een sterk groeiende organisatie. Je vertrekt vanuit huis met je eigen goed uitgeruste servicewagen op weg naar de klanten. Je bent verantwoordelijk voor onderhoudswerken aan gebouwen/infrastructuur van een brede waaier aan klanten (OCMW's, bibliotheken, sportcentra, woonzorgcentra, ...) verspreid over gans Vlaanderen. Dit zowel voor geplande onderhoudswerken als bij de oplossing van eventuele storingen en dit voor alle mogelijke werkzaamheden: schrijnwerk, bouwkundige herstellingen, kleine pleisterwerken, tegelen, vloeren, ... Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden bij de klant uit Je analyseert eventuele storingen/herstellingen en lost ze zo snel en kwalitatief mogelijk op Je zorgt voor een administratieve opvolging van uitgevoerde werken: invullen en opvolgen van werkorders, opmaken van verslag, Onveilige situaties meld je proactief en lost deze op waar mogelijk Je bent het uithangbord voor de firma en handelt hiernaar: je straalt professionaliteit en klantvriendelijkheid uit Je zal tewerkgesteld worden onder het PC van de bouwsector. Er wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

  • MEDEWERKER VERZENDING/EXPEDITIE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Inhouse Jebo Food

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bent u klaar om te werken in een groeiend voedingsbedrijf te Brugge? Dan zoeken wij uw talent! Een dynamisch voedingsbedrijf uit Brugge is op zoek naar gedreven expeditiemedewerkers. Het bedrijf maakt artisinale, rijke brood- en toastsalades in een industriële omgeving mét een kmo-spirit. Uw takenpakket: - Correct wegzetten van producten in de frigo. - Correct klaarzetten van de producten voor de bestellingen. - Afgewerkte producten in dozen plaatsen. - Dozen stapelen. - Paletten verplaatsen met een manueel transpallet.

  • voorbereider (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voorbereider carrosserie Schuren, ontvetten en afplakken

  • Logistiek Medewerker M/V (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een hands-on mentaliteit, werk je graag zelfstandig en heb je een lange termijn job voor ogen? Dan kan kan deze vacature zeker iets voor jou zijn. Voor een een dynamische en snelgroeiende KMO te Aalterwaar kwaliteit, creativiteit en zelfontplooiing hoog in het vaandel staan, zijn we op zoek naar een logistiek medewerker. Taken: Als logistiek medewerker sta je in voor de receptie van de geleverde goederen, het uitpakken en het op de juiste locatie sorteren. Je zorgt voor de ordervoorbereiding, de picking van de uit te leveren bestellingen en de praktische afhandeling ervan. Je zorgt dat de stock nauwgezet wordt bij gehouden in het computersysteem. Je staat in voor bepaalde administratieve taken. Je zorgt ervoor dat alle lokalen steeds ordelijk en proper zijn.

  • Logistieke Customer Services Agent met goede talen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is op zoek naar een logistieke customer service agent voor een bedrijf gelegen in de Waaslandhaven. Onze klant is een internationale logistieke speler binnen de maritieme sector met eigen terminals. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je bent eerste aanspreekpunt in het bedrijf voor de klant Je beheert het communicatie- en informatiekanaal, voor de klant naar evenals voor de interne diensten naar de klant toe Je bent alert voor commerciële uitdagingen Je coördineert en voert ontvangen expeditie-rapporten uit Je volgt aankomsten van schepen en containers op en rapporteert hierover Je ontvangt, verwerkt en coördineert inkomende orders Je stelt de nodige douaneformaliteiten op en geeft deze door aan de declaratieafdeling Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Klinkerlegger (m/v) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Zonhoven is op zoek naar een ervaren klinkerlegger.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u 1 gezin , combineren mogelijk! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht bij een gezin die in het stad woont ,de uren zijn telkens van 16:30-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00 woensdag ben je vrij. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Weekendmedewerker Fashion m/v (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Studentenjob

    Ben jij die enthousiaste en toegankelijke student die wij zoeken voor onze gloednieuwe Damart in Knokke? Al meer dan zestig jaar is Damart hét topmerk in modekleding voor dames en heren en onderkleding voor dames, heren en kinderen. De collecties die aangeboden worden, beantwoorden allemaal aan het basisengagement van het huis: stijl, kwaliteit en comfort. Als verkoopmedewerker ben je een belangrijke vertegenwoordiger van onze gerenommeerde fashionketen. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Je onthaalt hen op een vriendelijke manier, je begeleidt hen bij hun aankopen en geeft hen raad waar nodig. Ook kassaverrichtingen en de verwerking van de goederen maken deel uit van je takenpakket. Je verwerkt de stock en zorgt ervoor dat de winkel er piekfijn bij ligt. Door jouw enthousiasme en toegankelijkheid stel je de klanten op hun gemak. Je zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel, en hopelijk met een aankoop, de winkel verlaten.

  • Jobstudent begeleider teams in een escaperoom (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Houthalen zijn we momenteel op zoek naar een jobstudent die teams zou kunnen begeleiden in het concept van een 'escaperoom'. Ben je communicatief en ga je graag met mensen om? Dan is deze job zeker iets voor jou! Je staat in voor de uitleg en begeleiding van groepjes die bestaan uit ongeveer 5 personen. Je geeft een leuke inleiding en een positieve wending aan hun ervaring.

  • Student winkelbediende bakkerij (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in het centrum van Diest zijn we op zoek naar een student verkoop (m/v) Je gaat de klanten bedienen. Je doet kassawerk. Je vult de winkel aan met brood, pistolets,... Je helpt af en toe mee de afwas doen. Je zorgt dat de winkel netjes is. Je noteert de bestellingen.

  • JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER / CALCULATOR (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Vanaf de start van je carrière bij onze klant, wordt je begeleid door een ervaren projectvoorbereider; Je bestudeert dossiers, lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en werfvoorbereiding; Op basis van de gegevens die je verzameld hebt, zorg je voor een correcte kostprijsberekening van nieuwe projecten; Opmaak van offertes; Bedrijfsprofiel: Onze klant, een familiale bedrijvengroep, zorgt voor een volledig bouwconcept voor haar opdrachtgevers. Ter uitbreiding van de firma zijn ze op zoek naar een JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER/CALCULATOR. Ben jij analytisch? Heb je een hogere bouwkundige opleiding genoten? Dan ben jij de collega waar wij naar op zoek zijn! Zend je CV en motivatie in via [email protected] .

  • Handelsagent B2B - Promoproducten (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: BGIFTS | BELGIAN GIFTS & INCENTIVES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een vaste partner - handelsagent B2B - die actief op zoek gaat naar nieuwe klanten. U voelt zich thuis in de wereld van promotionele producten. Dan ben jij de geschikte teamplayer. U kan aan de slag in gans Belgie of in eigen streek.

Zoek naar antwoorden van FRANK PAQUOT in sociale netwerken
Look for responds of FRANK PAQUOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANK PAQUOT. Laat een reactie achter voor FRANK PAQUOT. FRANK PAQUOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANK PAQUOT. Leave a respond for FRANK PAQUOT. FRANK PAQUOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANK PAQUOT op de google maps. Adres en contacten FRANK PAQUOT
Location of FRANK PAQUOT on the google maps. Address and contacts of FRANK PAQUOT

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANK PAQUOT FRANK PAQUOT: MAISON AMETHYSTE | Groencenter Danny | CHARLES FOUCART | ECOPAC | IVO REYNAERT

Other related companies as FRANK PAQUOT: MAISON AMETHYSTE | Groencenter Danny | CHARLES FOUCART | ECOPAC | IVO REYNAERT

FRANK PAQUOT is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANK PAQUOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04622467041. Het bedrijf FRANK PAQUOT bevindt zich op het adres: RUE SUR-LES-FOULONS 4; 4000; LIبGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 118,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding. Producten gemaakt in FRANK PAQUOT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANK PAQUOT is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANK PAQUOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANK PAQUOT, openstaande posities, locatie van FRANK PAQUOT op de kaart.

FRANK PAQUOT is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANK PAQUOT, company assigned to the tax number BE04622467041. The company FRANK PAQUOT is located at the address: RUE SUR-LES-FOULONS 4; 4000; LIبGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 118,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding. Products created in FRANK PAQUOT were not found.
The main activity of FRANK PAQUOT is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANK PAQUOT is not available. You also can look at reviews of FRANK PAQUOT, open positions, location of FRANK PAQUOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANK PAQUOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANK PAQUOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANK PAQUOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANK PAQUOT, employees, financial statistics.