FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV

Contactgegevens FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bieststr. 136 8560 Wevelgem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-475-48-31-71 32-475-48-31-71

Fax (fax): 32-56-40-17-58 32-56-40-17-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV
Products information FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV

BTW identificatienummer (tax): BE08664611816
Ondernemingsnummer: 9880523681
Hoofdstad (capital): 328,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 646,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paper - collection and recycling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV
(Get full report from official database of BE for FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV
Addition kinds of activities for FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV

09219902. Vissen bewaard | Fishing preserves
26310000. Papierfabrieken | Paperboard mills
38510109. Bril | Spectacles
49530000. Afvalsystemen | Refuse systems
89990900. Wetenschappelijk advies | Scientific consulting
97219905. Immigratiediensten, overheid | Immigration services, government

Werken bij FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal dagelijks instaan voor het opmaken van de planning voor het ruitenwas-team. Je brengt de klanten op de hoogte via SMS of mail. Je verzorgt de administratie van uw team en staat je collega van de mobiele ploeg bij. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het wagenpark, het doorgeven van aankopen, afspraken maken voor herstellingswerken van machines en gereedschap, opvolgen van verkeersboetes etc.

  • Polyv. Bouwarbeider (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Schilde zijn wij op zoek naar een ALLROUND RENOVATIE ARBEIDER (m/v). 

  • Administratief Bediende (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een administratief bediende \\\" verpakkingsdienst\\\" M/V; - Aanmaak en onderhoud artikelbeheer in ERP-systeem (Navision) - Ingrediëntendeclaraties opmaken volgens de Europese wetgeving en controle op volledigheid - Coördinatie tussen interne kwaliteitsdienst, leverancier, ontwerpbureau, klant en drukker bij aanmaak van nieuwe verpakkingen - Nazicht verpakkingen (PDF) met tekstdocumenten - Tekst- en productanalyses opvragen voor private labels

  • ORDERPICKER 2 PLOEGEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je bent in het bezit van een heftruckattest en hebt minstens 6 maand praktijkervaring in een job waar je dagelijks met de heftruck reed. Je bent punctueel en respecteert de veiligheidsnormen. Je wil graag werken in twee ploegenstelsel. Je kijkt bewust uit naar een job optie vast.

  • MEDEWERKER TUINONDERHOUD / TUINAANLEG (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als MEDEWERKER TUINONDERHOUD / TUINAANLEG in deze dynamische en familiale onderneming zijn je taken: uitbreken van terrassen vloeren. stabiliseren leggen van klinkers en blauwsteen leggen van klinkerboorden aanleggen van vijvers aanplanten en aanleggen van tuinen en parken In kalmere momenten spring je mee in bij de equipes tuinonderhoud. Je werkt elke weekdag in (flexibel) dagregime.

  • Poetshulp regio Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Drongen Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Poetshulp Balegem 20u (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Balegem (waaronder 1 gezin meerdere uren per week!) zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • WEEKENDSTUDENT VOOR BAKKERIJ IN MERELBEKE FLORA (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die openstaat voor een bijverdienste. U staat in voor het verkopen en versnijden van brood, alsook beheer en onderhoud van de winkel. Je werkt elke zaterdag en/of zondag.

  • Controller (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Press Shop Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • RESERVE schoonmaak regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV in sociale netwerken
Look for responds of FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV. Laat een reactie achter voor FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV. FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV. Leave a respond for FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV. FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV op de google maps. Adres en contacten FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV
Location of FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV on the google maps. Address and contacts of FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV: KL CONSULT | Vervaeke B | GATHY | Personal | Jean-Charles Ullens

Other related companies as FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV: KL CONSULT | Vervaeke B | GATHY | Personal | Jean-Charles Ullens

FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08664611816. Het bedrijf FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV bevindt zich op het adres: Bieststr. 136 8560 Wevelgem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 328,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 646,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Paper - collection and recycling. Producten gemaakt in FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV, openstaande posities, locatie van FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV op de kaart.

FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV, company assigned to the tax number BE08664611816. The company FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV is located at the address: Bieststr. 136 8560 Wevelgem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 328,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 646,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Paper - collection and recycling. Products created in FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV were not found.
The main activity of FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV is not available. You also can look at reviews of FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV, open positions, location of FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLOUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV, employees, financial statistics.