FLPLASTIMECA SPRL

Contactgegevens FLPLASTIMECA SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLPLASTIMECA SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLPLASTIMECA SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Du Travail 25 4030 Liege - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-43-61-30-03 32-43-61-30-03

Fax (fax): 32-43-67-74-13 32-43-67-74-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLPLASTIMECA SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLPLASTIMECA SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLPLASTIMECA SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLPLASTIMECA SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLPLASTIMECA SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLPLASTIMECA SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLPLASTIMECA SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLPLASTIMECA SPRL
Products information FLPLASTIMECA SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05363769531
Ondernemingsnummer: 6823577880
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 370,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in FLPLASTIMECA SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubber and plastic - processing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLPLASTIMECA SPRL
(Get full report from official database of BE for FLPLASTIMECA SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLPLASTIMECA SPRL
Addition kinds of activities for FLPLASTIMECA SPRL

203800. Bevroren specialiteiten, nec | Frozen specialties, nec
34319902. Waskabels, gelakt ijzer of ander metaal | Laundry tubs, enameled iron or other metal
34639909. Pole line hardware smeedstukken, nonferrous | Pole line hardware forgings, nonferrous
35230202. Ploegen, landbouw: schijf, schimmel, beitel, listers, enz. | Plows, agricultural: disc, moldboard, chisel, listers, etc.
87119906. Energiebesparende techniek | Energy conservation engineering

Werken bij FLPLASTIMECA SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLPLASTIMECA SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLPLASTIMECA SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLPLASTIMECA SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel binnendienst medewerker M/V (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Moeskroen is op zoek naar een assistent manager MV Fr/Nl/Eng Als spilfiguur zal je onder andere instaan voor de volledige ondersteuning en rapportering aan het managment, klantencommunicatie, follow up van de klanten, interne helpdesk, opvolging beheer maatsoftware, externe communicatie. De taken van een assistent manager: de vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken beslissingen, dienstnota's, contracten behandelen en doorgeven, zowel intern als extern professionele informatie en reglementering bijwerken documenten archiveren en klasseren tools voor de opvolging van de activiteiten en situatieoverzichten vergaderingen voorbereiden en organiseren communicatieacties en evenementen plannen en organiseren klanten en leveranciers opvolgen

  • Instrumentist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ziekenhuis te Gent zijn wij opzoek naar een Instrumentist(e)  : Taken: Instrumenteren bij een operatie Lange uren zijn geen probleem

  • Helpdeskmedewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten zowel telefonisch als via een online ticketing systeem. Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren.

  • Huishoudhulpen/poetshulpen, Sint-Niklaas - Temse - Kruibeke - Beveren (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen en koppels wonende in de regio Lier en omstreken. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen en eventueel strijken, dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

  • Poetshulp Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • R&D Test Engineer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: EKINOPS BELGIUM NV

    Type: Vaste Job

    Als R&D System Test Engineer werk je mee aan de validatie en verificatie van professionele datacommunicatie routers. Je werkt in een internationaal team van test ingenieurs, ontwerpt en test gesimuleerde netwerk omgevingen van klanten (netwerk operatoren), met bijhorende manuele en geautomatiseerde testen.

  • Werfleider Industriebouw (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de opvolging van één of twee werven: staat in voor de studie, voorbereiding en opvolging van de werven. Je coördineert de bouwactiviteit, stuurt en motiveert ploegbazen en arbeiders op de werf. Je bewaakt de uitvoeringsplanning en de technische uitvoering op de werf in samenspraak met de projectleider en ploegbaas. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van veiligheidsvoorschriften. Je ondersteunt de projectleider in administratieve aspecten van de werf: bijhouden van alle meerwerken en registratie van alle activiteiten met als doel een volledige vorderingsstaat op te stellen, opmaak technische fiche.

  • Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DRIESASSUR

    Type: Vaste Job

    Wegens veel potentieel en groei in ons bedrijf zijn wij opzoek naar een commerciële kracht met kennis van de levensverzekeringen. Wat wordt uw uitdaging? Als Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen beheert u zelfstandig de levensverzekeringen van ons kantoor. Verder doet u ook prospectie in alle takken. Uw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: U bent het aanspreekpunt van ons kantoor voor alles m.b.t. de levensverzekeringen · U vormt de spil tussen onze Account Managers en de verschillende verzekeringsmaatschappijen · U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant · U neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren · U neemt deel aan commerciële acties en u onderhoudt en optimaliseert ons beheerpakket. · U vindt het boeiend veelvuldig telefonisch contact te onderhouden. Op die manier leert u onze partnermaatschappijen en klanten goed kennen. · U staat sterk in uw schoenen en u heeft geen schrik nieuwe klanten te benaderen · U stemt de prospectie verder af met de accounthandlers

  • Productie medewerker / bandenmonteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: STARCO

    Type: Vaste Job

    Het bedienen van een automatische monteermachine Banden monteren zonder velg, binnenband, ventiel en band te beschadigen

  • Grondwerker (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Verrebroek zijn we op zoek naar een grondwerker TAKEN: - Je graaft en dicht putten en sleuven - Je legt klinkers en boordstenen

Zoek naar antwoorden van FLPLASTIMECA SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLPLASTIMECA SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLPLASTIMECA SPRL. Laat een reactie achter voor FLPLASTIMECA SPRL. FLPLASTIMECA SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLPLASTIMECA SPRL. Leave a respond for FLPLASTIMECA SPRL. FLPLASTIMECA SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLPLASTIMECA SPRL op de google maps. Adres en contacten FLPLASTIMECA SPRL
Location of FLPLASTIMECA SPRL on the google maps. Address and contacts of FLPLASTIMECA SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLPLASTIMECA SPRL FLPLASTIMECA SPRL: KEUKENLUST - BRUYNDONCX | Jardisart | HUIS LOUPE CLEAN | PRAIL CHRISTIAN | G.B.E.

Other related companies as FLPLASTIMECA SPRL: KEUKENLUST - BRUYNDONCX | Jardisart | HUIS LOUPE CLEAN | PRAIL CHRISTIAN | G.B.E.

FLPLASTIMECA SPRL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLPLASTIMECA SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05363769531. Het bedrijf FLPLASTIMECA SPRL bevindt zich op het adres: R. Du Travail 25 4030 Liege - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 370,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rubber and plastic - processing. Producten gemaakt in FLPLASTIMECA SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLPLASTIMECA SPRL is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLPLASTIMECA SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLPLASTIMECA SPRL, openstaande posities, locatie van FLPLASTIMECA SPRL op de kaart.

FLPLASTIMECA SPRL is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLPLASTIMECA SPRL, company assigned to the tax number BE05363769531. The company FLPLASTIMECA SPRL is located at the address: R. Du Travail 25 4030 Liege - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 370,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rubber and plastic - processing. Products created in FLPLASTIMECA SPRL were not found.
The main activity of FLPLASTIMECA SPRL is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLPLASTIMECA SPRL is not available. You also can look at reviews of FLPLASTIMECA SPRL, open positions, location of FLPLASTIMECA SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLPLASTIMECA SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLPLASTIMECA SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLPLASTIMECA SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLPLASTIMECA SPRL, employees, financial statistics.