MURIEL VAN RIEL

Contactgegevens MURIEL VAN RIEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MURIEL VAN RIEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

MURIEL VAN RIEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BOMERةE 317; 6110; MONTIGNY-LE-TILLEUL, België

Telefoon (phone): 71515154 (+32-71515154) 71515154 (+32-71515154)

Fax (fax): +32 (63) 602-39-87 +32 (63) 602-39-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MURIEL VAN RIEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MURIEL VAN RIEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MURIEL VAN RIEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MURIEL VAN RIEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MURIEL VAN RIEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MURIEL VAN RIEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MURIEL VAN RIEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MURIEL VAN RIEL
Products information MURIEL VAN RIEL

BTW identificatienummer (tax): BE08576995849
Ondernemingsnummer: 4054748535
Hoofdstad (capital): 299,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 107,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in MURIEL VAN RIEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MURIEL VAN RIEL
(Get full report from official database of BE for MURIEL VAN RIEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor MURIEL VAN RIEL
Addition kinds of activities for MURIEL VAN RIEL

011902. Voederkorrels | Feeder grains
509904. Kinderwagens, kinderwagens, en zithouders | Children's carriages, strollers, and restraint seats
635199. Verzekeringsverzekering, nv | Surety insurance, nec
20999907. Kokosnoot, verdroogd en verscheurd | Coconut, desiccated and shredded
23819901. Verven handschoenen, geweven of gebreid: voor de handel | Dyeing gloves, woven or knit: for the trade
28129900. Alkalieën en chloor, nec | Alkalies and chlorine, nec
35460100. Boren en boorgereedschappen | Drills and drilling tools
39140300. Tinnenwaren | Pewter ware
39440306. Boot- en schipmodellen, speelgoed en hobby | Boat and ship models, toy and hobby
59999923. Zonnebril | Sunglasses

Werken bij MURIEL VAN RIEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MURIEL VAN RIEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MURIEL VAN RIEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MURIEL VAN RIEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider vlasbewerking (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de productieafdeling. De vlasbalen worden machinaal aangebracht. Ze zijn voorzien van een touw, dit touw moet je uithalen en op een spoel draaien die dan machinaal opgewonden wordt. Jij zorgt ervoor dat het vlas mooi verspreidt wordt op de werkband en dat er geen gaten in zitten. Het vlas wordt dan bewerkt in de machine. De stenen en afval worden eruit gehaald. Het kan soms wel een stoffige omgeving zijn (er zijn wel afzuigmachines aanwezig). In de verpakkingsafdeling wordt de controle gedaan van het bewerkte vlas, je haalt de kleurverschillen eruit. In de zomermaanden wordt het vlas geoogst. De werkuren zijn van 8 u tot 12u en van 13u tot 17u . In het voorjaar gaat men vooral zaaien van het vlas.

  • Elektromechanieker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn we opzoek naar een Elektromechanieker: - Je voert algemene mechanische en elektrische herstellingen uit aan elektromotoren. Taken: - Herstellen reducties - Vernieuwen lagers - Reviseren van elektromotoren - Kleine werkzaamheden op draaibank uitvoeren - Plaatsen en testen van remmen

  • spuiter (carrosserie) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wilrijk zijn we op zoek naar een spuiter voor reachtrucks en transpalets. U zal worden opgeleid tot monteur van reach- en heftrucks. Vereiste: ervaring als spuiter en carrosserie

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Houthalen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • STUDENT FRITUUR VRIJDAG - DESSELGEM (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Desselgem gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) die vrij is om te werken op vrijdag. Je werkt 's middags van 11:45 tot 13:45 en van 17:30 tot 23:00.

  • Student bijrijder m/v te Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Je zal samenrijden met de chauffeur om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Student with knowledge of BRETON (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the specific pronunciation of BRETON. The job requires to do data quality checks in Breton (influenced by the region Brittany). You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Student callcenter NL (NOSSEGEM)

    Regio: NOSSEGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Studentenjob

    Beschik jij over commerciële flair? Wil jij graag een uitdagende werkervaring opdoen? Lees dan zeker verder, want dan ben jij de student die we zoeken! Voor onze klant te Nossegem zijn wij op zoek naar studenten m/v voor een callcenter. Jouw takenpakket: Klanten opbellen om testritten met nieuwe wagens voor te stellen Klanten overtuigen en warm maken voor een nieuw model Registratie van geplande afspraken

  • Koerier/staalnemer (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    koerier/ staalnemer m/v sta je in voor volgende taken: - Je gaat met een eigenbedrijfswagen de stalen ophalen bij slagers, dit in Oost - West Vlaanderen. ( gans Vlaanderen) - Je gaat de dag zelf nog de stalen terug afleveren in het bedrijf te Brugge

  • HVAC Maintenance Specialist (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Ranst zijn wij op zoek naar een HVAC Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De technische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de technische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een eerste ervaring met onderhoud op utilities zoals stoomproductie, perslucht of koude; · Je beschikt over een geldig GI (G1/G2) attest · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

  • Lichtadviseur M/V te Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een lichtadviseur te Deurne U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

  • keukenhulp (flexi-job of extra) (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: L'HOMARD ET LA MOULE

    Type: Flexijob

    Je helpt ons in de keuken bij alles wat met de keuken te maken heeft (van groenten wassen en snijden tot desserts maken).

Zoek naar antwoorden van MURIEL VAN RIEL in sociale netwerken
Look for responds of MURIEL VAN RIEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor MURIEL VAN RIEL. Laat een reactie achter voor MURIEL VAN RIEL. MURIEL VAN RIEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MURIEL VAN RIEL. Leave a respond for MURIEL VAN RIEL. MURIEL VAN RIEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MURIEL VAN RIEL op de google maps. Adres en contacten MURIEL VAN RIEL
Location of MURIEL VAN RIEL on the google maps. Address and contacts of MURIEL VAN RIEL

Andere gerelateerde bedrijven als come MURIEL VAN RIEL MURIEL VAN RIEL: Hauspie H | Valkenborgh SA | DE ZWEMKRING | Graillet G | Dewidak BVBA

Other related companies as MURIEL VAN RIEL: Hauspie H | Valkenborgh SA | DE ZWEMKRING | Graillet G | Dewidak BVBA

MURIEL VAN RIEL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MURIEL VAN RIEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08576995849. Het bedrijf MURIEL VAN RIEL bevindt zich op het adres: RUE DE BOMERةE 317; 6110; MONTIGNY-LE-TILLEUL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 299,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 107,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Schoonheidssalons. Producten gemaakt in MURIEL VAN RIEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MURIEL VAN RIEL is Food and Kindred Products, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MURIEL VAN RIEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MURIEL VAN RIEL, openstaande posities, locatie van MURIEL VAN RIEL op de kaart.

MURIEL VAN RIEL is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is MURIEL VAN RIEL, company assigned to the tax number BE08576995849. The company MURIEL VAN RIEL is located at the address: RUE DE BOMERةE 317; 6110; MONTIGNY-LE-TILLEUL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 299,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 107,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Schoonheidssalons. Products created in MURIEL VAN RIEL were not found.
The main activity of MURIEL VAN RIEL is Food and Kindred Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MURIEL VAN RIEL is not available. You also can look at reviews of MURIEL VAN RIEL, open positions, location of MURIEL VAN RIEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MURIEL VAN RIEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MURIEL VAN RIEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MURIEL VAN RIEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MURIEL VAN RIEL, employees, financial statistics.