LYDIE VANCOPPENOLLE

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • LYDIE VANCOPPENOLLE
Private companiesPersonal Services • LYDIE VANCOPPENOLLE

Contactgegevens LYDIE VANCOPPENOLLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LYDIE VANCOPPENOLLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LYDIE VANCOPPENOLLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FAUBOURG DE NAMUR 13; 1400; NIVELLES, België

Telefoon (phone): 67219085 (+32-67219085) 67219085 (+32-67219085)

Fax (fax): +32 (58) 497-59-59 +32 (58) 497-59-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LYDIE VANCOPPENOLLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LYDIE VANCOPPENOLLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LYDIE VANCOPPENOLLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LYDIE VANCOPPENOLLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LYDIE VANCOPPENOLLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LYDIE VANCOPPENOLLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LYDIE VANCOPPENOLLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LYDIE VANCOPPENOLLE
Products information LYDIE VANCOPPENOLLE

BTW identificatienummer (tax): BE08084808349
Ondernemingsnummer: 8343811035
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 163,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in LYDIE VANCOPPENOLLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LYDIE VANCOPPENOLLE
(Get full report from official database of BE for LYDIE VANCOPPENOLLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LYDIE VANCOPPENOLLE
Addition kinds of activities for LYDIE VANCOPPENOLLE

20239912. Gesneden topping, droge mix | Whipped topping, dry mix
20519900. Brood, taart en aanverwante producten, niet inbegrepen | Bread, cake, and related products, nec
22610207. Krimpende katoenen doek | Shrinking cotton cloth
28190401. Pekel | Brine
37140305. Stuurinrichting, motorvoertuig | Steering mechanisms, motor vehicle

Werken bij LYDIE VANCOPPENOLLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LYDIE VANCOPPENOLLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LYDIE VANCOPPENOLLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LYDIE VANCOPPENOLLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Stoffeerder (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Boom zijn we op zoek naar een stoffeerder met oog voor nauwkeurigheid. Je zal het team versterken als manueel stoffeerder en zal een stikmachine bedienen. Je maakt kantoorstoelen in stof, leder, kunststof,…

  • Schoonmaakmedewerker 4u/week (dag bespreekbaar) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een poetsmedewerker voor een 4u/week. Dag is vrij te kiezen ofwel van 9u - 13u of van 13u - 17u. Je poetst de algemene delen, winkel, sanitair,...

  • Recruiter ()

    Regio:

    Bedrijf: N\a

    Type:

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT BEDIENDE PERSONEELSDIENST (M/V) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Werken met mensen is je passie? Je opvallende communicatieve en administratieve talenten wil je graag inzetten binnen een HR afdeling? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt een student(e) die verantwoordelijk is voor het uitvoeren, coördineren en opvolgen van een brede waaier aan HR activiteiten. Zo sta je in voor de personeelsadministratie, introductie van nieuwe collega’s, werving & selectie en treedt je op als aanspreekpunt m.b.t. personeelsvragen. Hoe vaak werk ik? Als student(e) bediende personeelsdienst werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Verkoopmedewerker - Roeselare (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Gemotiveerde kapper op zelfstandige basis (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: HAIRBORIST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hairborist is een producent en distributeur van een professionele kapperslijn. Met het oog op het geven van opleidingen, bouwden wij een kapperszaak in ons hoofdkantoor te Wakken. Wegens uitbreiding is het hoofdkantoor echter verhuisd, waardoor deze ruimte leeg staat. We willen graag een kapper de mogelijkheid bieden om op zelfstandige basis aan de slag te gaan in het salon met vele voordelen! Het gaat om een zeer stijlvol salon, dat perfect is voor iemand die graag zelfstandig wilt worden maar de stap niet durft te zetten. Er zijn immers geen grote investeringen nodig, u krijgt een volledige ondersteuning van het Hairborist team en er zijn eveneens doorgroeimogelijkheden binnen Hairborist! Ten slotte is Hairborist eveneens een fantastisch bedrijf om mee aan de slag te gaan.

  • Talent-IT - Netwerk Engineer (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beschrijving Je werkt vanuit Oostende en bent bereid om ook naar andere vestigingen te reizen indien de opdracht het vraagt. Je bent enthousiast, flexibel ingesteld en beheerst over goede sociale - en communicatieve vaardigheden. Ook beheers je vlot de Nederlandse, Franse en Engelse taal. Bovenal beschik je over goede organisatorische en analytische vaardigheden. Je bent een echte teamplayer en je kan gemakkelijk schakelen op verschillende niveaus. Verder draai je buiten kantooruren mee in een bereikbaarheidsdienst. Profiel Je beschikt over een afgeronde Bachelor opleiding op het gebied van ICT Je beschikt over een Bachelor werk - en denkniveau Je hebt kennis van Networking en Security en je beschikt over brede kennis van andere IT componenten Je hebt een passie voor IT - security gerelateerde onderwerpen Je hebt kennis van en ervaring met: Next Generation Firewalls (CheckPoint, Palo Alto) Netwerk, VPN en loadbalance technologieën (Cisco, Juniper, NetScaler, Infoblox) Netwerk access control en monitoring Web Application Firewalls Certificate management Patch en Vulnerability Management IDS, IPS, Infrastructure hardening, pentesting en scripting

  • Halian - Office 365 Administrator (ESCH-SUR-ALZETTE)

    Regio: ESCH-SUR-ALZETTE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous recherchons actuellement pour le compte de notre client un Office 365 Administrator pour une mission d'une durée de 3 mois extensible à 1 an.     Profil Connaissances requises :  Exchange online OneDrive for Business Skype for Business  Des connaissances dans les domaines suivants étant considérées comme un atout :  Groups Teams SharePoint online  Langue de travail : anglais obligatoire : B2 à C2

  • Zaalmedewerker (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: BUON GUSTO

    Type: Flexijob

    Klanten op een vriendelijke manier begroeten en bedienen. Alles klaarzetten met het oog op de service. Goed samenwerken in teamverband. Weekendwerk is geen probleem voor jou.

Zoek naar antwoorden van LYDIE VANCOPPENOLLE in sociale netwerken
Look for responds of LYDIE VANCOPPENOLLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LYDIE VANCOPPENOLLE. Laat een reactie achter voor LYDIE VANCOPPENOLLE. LYDIE VANCOPPENOLLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LYDIE VANCOPPENOLLE. Leave a respond for LYDIE VANCOPPENOLLE. LYDIE VANCOPPENOLLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LYDIE VANCOPPENOLLE op de google maps. Adres en contacten LYDIE VANCOPPENOLLE
Location of LYDIE VANCOPPENOLLE on the google maps. Address and contacts of LYDIE VANCOPPENOLLE

Andere gerelateerde bedrijven als come LYDIE VANCOPPENOLLE LYDIE VANCOPPENOLLE: Delplan? | LEAK-DETECT | Van Braekel Paul | RICHARD LANNOY | W. GREYSON

Other related companies as LYDIE VANCOPPENOLLE: Delplan? | LEAK-DETECT | Van Braekel Paul | RICHARD LANNOY | W. GREYSON

LYDIE VANCOPPENOLLE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LYDIE VANCOPPENOLLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08084808349. Het bedrijf LYDIE VANCOPPENOLLE bevindt zich op het adres: FAUBOURG DE NAMUR 13; 1400; NIVELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 163,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Schoonheidssalons. Producten gemaakt in LYDIE VANCOPPENOLLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LYDIE VANCOPPENOLLE is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LYDIE VANCOPPENOLLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LYDIE VANCOPPENOLLE, openstaande posities, locatie van LYDIE VANCOPPENOLLE op de kaart.

LYDIE VANCOPPENOLLE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is LYDIE VANCOPPENOLLE, company assigned to the tax number BE08084808349. The company LYDIE VANCOPPENOLLE is located at the address: FAUBOURG DE NAMUR 13; 1400; NIVELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 163,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Schoonheidssalons. Products created in LYDIE VANCOPPENOLLE were not found.
The main activity of LYDIE VANCOPPENOLLE is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LYDIE VANCOPPENOLLE is not available. You also can look at reviews of LYDIE VANCOPPENOLLE, open positions, location of LYDIE VANCOPPENOLLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LYDIE VANCOPPENOLLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LYDIE VANCOPPENOLLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LYDIE VANCOPPENOLLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LYDIE VANCOPPENOLLE, employees, financial statistics.