JEANNINE VANOPPEN

Contactgegevens JEANNINE VANOPPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEANNINE VANOPPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEANNINE VANOPPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENSTRAAT 33; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN, België

Telefoon (phone): 11522356 (+32-11522356) 11522356 (+32-11522356)

Fax (fax): +32 (87) 328-38-60 +32 (87) 328-38-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEANNINE VANOPPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEANNINE VANOPPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEANNINE VANOPPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEANNINE VANOPPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEANNINE VANOPPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEANNINE VANOPPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEANNINE VANOPPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEANNINE VANOPPEN
Products information JEANNINE VANOPPEN

BTW identificatienummer (tax): BE04670257568
Ondernemingsnummer: 2099182128
Hoofdstad (capital): 768,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 704,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in JEANNINE VANOPPEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEANNINE VANOPPEN
(Get full report from official database of BE for JEANNINE VANOPPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEANNINE VANOPPEN
Addition kinds of activities for JEANNINE VANOPPEN

131103. Zand- en schalie-oliewinning | Sand and shale oil mining
202302. Gecondenseerde, geconcentreerde en verdampte zuivelproducten | Condensed, concentrated, and evaporated milk products
23859903. Luierdeksels, waterdicht: gemaakt van aangekochte materialen | Diaper covers, waterproof: made from purchased materials
35310616. Tractoren, tracklaying | Tractors, tracklaying
54990201. Koffie | Coffee

Werken bij JEANNINE VANOPPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEANNINE VANOPPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEANNINE VANOPPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEANNINE VANOPPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze firma is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van algemene elektriciteitswerken, sanitaire installaties, centrale verwarming en verschillende ventilatie systemen. Zowel particulieren, bedrijven als openbare instellingen kunnen beroep doen op ons voor nieuwbouwprojecten en renovaties. Wij bieden onze klanten een kwalitatieve, snelle afwerking gecombineerd met een professionele dienst na verkoop. Wij streven er ook naar om ons cliënteel een zo volledig mogelijk pakket van onze diensten aan te bieden.

  • Tekenaar (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Malle/Zoersel zijn wij op zoek naar een mechanisch tekenaar (M/V) Functieomschrijving: U staat in voor het maken van tekeningen en ontwerpen in Autocad (2D) en Solid Works (3D) U biedt assistentie bij het proces van offerte tot productie en indienstname bij de klant. In die optiek volgt u ook de projecten op in de werkplaats. Afhankelijk van het te produceren stuk bepaald u de technische specificaties (persluchtcilinders, kettinglengte, motoren,...) en instellen van machines Tevens neemt u contact op met leveranciers voor aankoop van materiaal en volgt dit dossier verder op 

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herenthout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • Studenten orderpick/magazijnwerk gezocht regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld op de afdeling Outbound in het Europees Distributiecentrum Je zal instaan voor het: wegzetten van goederen en laden van vrachtwagens orderpicken en -packen scannen en labellen

  • Jobstudent voor 1 dag per week in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gelegen in regio Zele en niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Jobstudent: * Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens in de database; * Je staat in voor het algemeen klassement; * Je springt in waar nodig bij bepaalde administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Mecanicien - Technisch Raadgever (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VANHOECKE - PEUGEOT, CITROËN & DS

    Type: Vaste Job

    Je doet herstellingen op gebied van elektriciteit en elektronica; Je doet ook mechanische herstellingen; Diagnosestelling is een belangrijk aspect van je job

  • Internal Sales HVAC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Onze klant behoort de tot wereldtop van duurzame klimaatttechniek. Ze gaan steeds op zoek naar de meest innovatieve en energiezuinige oplossing, op maat van de klant. Je maakt offertes, leidingschema's en bijhorende productfiches op. Je hebt geregeld klantencontact voor zowel technische als commerciële ondersteuning. Naast telefonisch contact, zal je ook klanten ontvangen op kantoor. Als laatste is het ook je verantwoordelijkheid dat de productfiches en databoeken steeds correct en up to date zijn.

  • Projectingenieur Infrastructuur (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Mercor

    Type: Vaste Job

    Voor de opvolging en coördinatie van een aantal grotere infrastructuur projecten in het Antwerpse zijn wij op zoek naar een projectingenieur infrastructuur. Je hebt de verantwoordelijkheid over uiteenlopende projecten in de waterbouw. Je begeleidt de projecten van de ontwikkeling tot en met de realisatie met veelvuldig overleg met allerlei stakeholders. De voorbereidende studies zoals de technische ontwerpen, milieueffectenrapportage, ruimtelijke uitvoeringsplannen en stabiliteitsstudies worden door jou uitgevoerd of gecoördineerd. Je maakt aanbestedingsdossiers op en zorgt voor de aanvraag van de stedenbouwkundige vergunning. Je leidt zowel technisch als administratief de uitvoering van de werken in nauwe samenwerking met de werfleiders.

  • Technisch operator nacht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als technisch operator heb jij de verantwoordelijkheid om jouw productielijn draaiende te houden. Hiernaast bouw je de machines om en voorziet de juiste materialen. Indien een toestel vastloopt zorg jij ervoor dat deze storing opgelost wordt. Hiervoor krijg je een grondige interne opleiding zodat je alle toestellen correct kan besturen. Ten slotte verplaatst je de producten met de heftruck. Dit alles doe je volgens de vooropgestelde veiligheidsrichtlijnen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een gezonde en groeiende onderneming. De afdelingen bestaan uit enthousiaste collega's en hechte teams.

  • Kinesist/Kinesiste - Fysiotherapeut/Fysiotherapeute (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor de kinefysiotherapeutische behandeling van chronische klachten en voor kinefysiotherapeutische behandelingen in het kader van revalidatie. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

  • kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een jonge groepspraktijk die op zoek is naar een gemotiveerde, enthousiaste (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren gelden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatische kinesitherapeute. De vacature betreft een volledige overname van een reeds lopend patiëntenbestand.

Zoek naar antwoorden van JEANNINE VANOPPEN in sociale netwerken
Look for responds of JEANNINE VANOPPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEANNINE VANOPPEN. Laat een reactie achter voor JEANNINE VANOPPEN. JEANNINE VANOPPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEANNINE VANOPPEN. Leave a respond for JEANNINE VANOPPEN. JEANNINE VANOPPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEANNINE VANOPPEN op de google maps. Adres en contacten JEANNINE VANOPPEN
Location of JEANNINE VANOPPEN on the google maps. Address and contacts of JEANNINE VANOPPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JEANNINE VANOPPEN JEANNINE VANOPPEN: Demaret-Michel | GOLDEN WINGS | VILROKX HUBERT | BIE BELGIUM | ABITO

Other related companies as JEANNINE VANOPPEN: Demaret-Michel | GOLDEN WINGS | VILROKX HUBERT | BIE BELGIUM | ABITO

JEANNINE VANOPPEN is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEANNINE VANOPPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04670257568. Het bedrijf JEANNINE VANOPPEN bevindt zich op het adres: STEENSTRAAT 33; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 768,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 704,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Schoonheidssalons. Producten gemaakt in JEANNINE VANOPPEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEANNINE VANOPPEN is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEANNINE VANOPPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEANNINE VANOPPEN, openstaande posities, locatie van JEANNINE VANOPPEN op de kaart.

JEANNINE VANOPPEN is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEANNINE VANOPPEN, company assigned to the tax number BE04670257568. The company JEANNINE VANOPPEN is located at the address: STEENSTRAAT 33; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 768,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 704,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Schoonheidssalons. Products created in JEANNINE VANOPPEN were not found.
The main activity of JEANNINE VANOPPEN is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEANNINE VANOPPEN is not available. You also can look at reviews of JEANNINE VANOPPEN, open positions, location of JEANNINE VANOPPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEANNINE VANOPPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEANNINE VANOPPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEANNINE VANOPPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEANNINE VANOPPEN, employees, financial statistics.