INSTITUUT LA BONITA

Contactgegevens INSTITUUT LA BONITA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUUT LA BONITA: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUUT LA BONITA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IJSBEERLAAN 31; 9850; NEVELE, België

Telefoon (phone): 93715313 (+32-93715313) 93715313 (+32-93715313)

Fax (fax): +32 (84) 740-52-48 +32 (84) 740-52-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUUT LA BONITA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUUT LA BONITA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUUT LA BONITA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUUT LA BONITA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUUT LA BONITA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUUT LA BONITA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUUT LA BONITA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUUT LA BONITA
Products information INSTITUUT LA BONITA

BTW identificatienummer (tax): BE03862487792
Ondernemingsnummer: 6084747314
Hoofdstad (capital): 960,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 264,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in INSTITUUT LA BONITA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUUT LA BONITA
(Get full report from official database of BE for INSTITUUT LA BONITA)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUUT LA BONITA
Addition kinds of activities for INSTITUUT LA BONITA

289904. Flares, vuurwerk en dergelijke preparaten | Flares, fireworks, and similar preparations
10210103. Ondergrondse koperertsmijnbouw | Underground copper ore mining
22110811. Pongee, katoen | Pongee, cotton
28739904. Plantaardige voedingsmiddelen, gemengd: van planten die nitrog produceren. | Plant foods, mixed: from plants making nitrog. fertilizers
32699906. Textielgeleiders, porselein | Textile guides, porcelain

Werken bij INSTITUUT LA BONITA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUUT LA BONITA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUUT LA BONITA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUUT LA BONITA. Looking for open vacancies in other companies

  • ONDERSTEUNEND COMMERCIEEL BEDIENDE ACCOUNT MANAGER MET GOEIE TALENKENNIS FRANSE MARKT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: AGO Roeselare Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Tielt zijn wij op zoek naar een ondersteunend commercieel bediende Frans markt. Je staat in voor: - een correcte klantenservice - opmaken van de offertes - klachtenbehandeling - volledige dossieropvolging

  • Technisch administratief bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit is het takenpakket: ? Optimaliseren van de dagdagelijkse planning van 4 techniekers ( plaatsbezoeken plannen in tijd en locatie ? afspraak met klant ) ? Aankopen van wisselstukken en orders plannen volgens levering wisselstukken. ? Oproepen van klanten ontvangen en verwerken in duidelijke service orders Duidelijke probleemomschrijving kaderen Istallaties en wisselstukken creëren in het ERP-systeem Aankopen uitvoeren Klantengegevens opvragen en verwerken ? Verwerken van data ( persoonlijke gegevens gegevens installatie orders ? in ERP systeem ( Navision ) ? Onderhoudscontracten vertalen naar service orders en deze inplannen ? Technische info opvragen bij leveranciers ? Aanmaken en verwerken van offertes Je wordt bijgestaan door de serviceverantwoordelijke en/of zaakvoerder.

  • Operator Extrusie vaste nacht (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een internationaal gekend bedrijf te Lier, zoekt wegens uitbreiding nog een gemotiveerde en enthousiaste operator (m/v) voor in de extrusie. Op deze afdelingen worden korrels en slangen gemaakt. Jij zal werken met een vaste nacht en wordt ingeschakeld in het meetwerk en de PTFE extrusie. Hiervoor krijg je een uitgebreide en persoonlijke opleiding op de werkvloer zodat je het volledige proces grondig onder de knie krijgt. Takenpakket: - Je maakt mixen, preforms en bedient machines en staat in voor het meten en controleren van de slangen. Je maakt slangen door het bevoorraden van de productielijn. - Hierbij volg je instructies nauwgezet om een minimale afkeur te hebben (grondstof is duur). - Zodra de productie stabiel loopt bereid je een volgende productierun voor - Je houdt de hal proper - Je voert meetwerk uit - In beperkte mate houd je administratie bij: productieparameters, controlebladen bij het meetwerk

  • Pistoolschilder (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare zoeken wij een Pistoolschilder industriële voertuigen (m/v)   Je brengt grond- en laklagen aan op geproduceerde voertuigen door middel van lakverfspuiting. Je bereidt de gepaste hoeveelheid lak voor en brengt de lak vervolgens aan volgens de regels van de kunst. Je controleert of de onderdelen vet- en stofvrij zijn en of ze goed voorbereid zijn. Je plakt de niet te schilderen delen af. Je zorgt voor orde en netheid in de spuitcabine en de werkplaats. Je onderhoudt het gereedschap in goede staat. Je werkt in teamverband in de spuitafdeling.

  • Werken als huishoudhulp Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Enthousiaste Thuishulpen (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Orderpicker / Orderpickster (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Gezocht: Orderpicker / orderpickster voor het klaarzetten van bestellingen in een magazijn. Onze klant is een toonaangevend bedrijf, gelegen in Heusden-Zolder. Werkuren: 2-ploegen 6u30 - 14u04 11u56 - 19u30 OPSTART: vanaf november 2018 en opdracht tot 31/12/18 (verlenging mogelijk)

  • Jobstudent (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudent Technische dienst - Tekenen in E-plan voor 2 weken in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Plannen / projecten herbekijken met een verantwoordelijke - Tekenen met E-Plan

  • Gemotiveerde student | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een van onze klanten, een stabiele onderneming, zoeken wij momenteel een student om ondersteuning te bieden op administratief vlak. Takenpakket: Je hebt contacten met interimkantoren; Je controleert de facturen van de uitzendkantoren; Je neemt enqu?tes af van de interne werknemers; Je verzorgt het klassement; Je springt bij waar nodig. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Handelsingenieur data voor internationaal bedrijf - Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag ervaring binnen data? Wil je graag in een gereputeerd en internationaal werken? ben je minimum 1 dag per week vrij om te werken? Randstad Young Talents heeft een interessante vacature voor studenten handelsingenieur. Concreet zijn er volgende projecten in het bedrijf: een analyse maken van RSP CRM informatie en daaraan gekoppeld de nodige rapporten opzetten en storyline uitwerken. ad hoc analyses data cleansing in CaRMen UCID klantendata GDPR klantendata Global profile klantendata CRM Ondersteuning op campagnes

  • Senior Project Engineer – Regio Kempen (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Wat houdt deze functie in? Als Project Engineer kom je terecht bij een internationale klant in de Kempen, een productiebedrijf gespecialiseerd in de automotive. Deze functie houdt volgende in: Je fungeert als contactpersoon voor projecten binnen de centrale productie engineering en beheert de technische scope, het budget en de timing van het project van concept tot en met industrialisatie. Je schrijft de nodige specificaties uit. Je bent verantwoordelijk voor de engineering, opbouw en afname van installaties bij de leveranciers. Je verzorgt de opbouw en indienstname van de installatie t.e.m. overdracht aan productie. Je neemt hierbij de leiding over het projectteam met leden uit de verschillende afdelingen. Je bent de spilfiguur binnen de organisatie die de nodige communicatie verzorgt zowel richting leveranciers als interne stakeholders.

Zoek naar antwoorden van INSTITUUT LA BONITA in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUUT LA BONITA in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUUT LA BONITA. Laat een reactie achter voor INSTITUUT LA BONITA. INSTITUUT LA BONITA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUUT LA BONITA. Leave a respond for INSTITUUT LA BONITA. INSTITUUT LA BONITA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUUT LA BONITA op de google maps. Adres en contacten INSTITUUT LA BONITA
Location of INSTITUUT LA BONITA on the google maps. Address and contacts of INSTITUUT LA BONITA

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUUT LA BONITA INSTITUUT LA BONITA: PATRICK VAN DER PLAETSEN | C.S.B.L. | D.S.S.V. | ELECTRO DEGRYSE | SEIGNEURIE ST.CHARLES

Other related companies as INSTITUUT LA BONITA: PATRICK VAN DER PLAETSEN | C.S.B.L. | D.S.S.V. | ELECTRO DEGRYSE | SEIGNEURIE ST.CHARLES

INSTITUUT LA BONITA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUUT LA BONITA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03862487792. Het bedrijf INSTITUUT LA BONITA bevindt zich op het adres: IJSBEERLAAN 31; 9850; NEVELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 960,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 264,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Schoonheidssalons. Producten gemaakt in INSTITUUT LA BONITA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INSTITUUT LA BONITA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUUT LA BONITA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUUT LA BONITA, openstaande posities, locatie van INSTITUUT LA BONITA op de kaart.

INSTITUUT LA BONITA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUUT LA BONITA, company assigned to the tax number BE03862487792. The company INSTITUUT LA BONITA is located at the address: IJSBEERLAAN 31; 9850; NEVELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 960,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 264,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Schoonheidssalons. Products created in INSTITUUT LA BONITA were not found.
The main activity of INSTITUUT LA BONITA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUUT LA BONITA is not available. You also can look at reviews of INSTITUUT LA BONITA, open positions, location of INSTITUUT LA BONITA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUUT LA BONITA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUUT LA BONITA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUUT LA BONITA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUUT LA BONITA, employees, financial statistics.