FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV
Private companiesMotor Freight Transportation • FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV

Contactgegevens FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV

Regio (region): Izegem, België

Adres (address): Oude Iepersestr. 107 8870 Izegem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-33-16-11 32-51-33-16-11

Fax (fax): 32-51-30-50-40 32-51-30-50-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV
Products information FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV

BTW identificatienummer (tax): BE01684997558
Ondernemingsnummer: 8345733642
Hoofdstad (capital): 727,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 123,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plastics - semi-finished products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV
(Get full report from official database of BE for FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV
Addition kinds of activities for FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV

239601. Kleding en andere bekledingen, behalve millinery | Apparel and other linings, except millinery
492500. Gasproductie en / of distributie | Gas production and/or distribution
22990504. Linnen stoffen | Linen fabrics
31499903. mocassins | Moccasins
32950106. Pyrophylliet, gemalen of anderszins behandeld | Pyrophyllite, ground or otherwise treated
34830100. Ammunitie componenten | Ammunition components
36450101. Lamp tinten, metaal | Lamp shades, metal
59630304. Kranten, thuisbezorging, niet door printers of uitgevers | Newspapers, home delivery, not by printers or publishers
76290201. Reparatie van elektrische apparatuur, hoogspanning | Electrical equipment repair, high voltage
82110102. Katholieke basisschool | Catholic elementary school

Werken bij FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige OK Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op de dienst OK. Je assisteert en instrumenteert zowel bij lokale ingrepen als ingrepen onder algemene verdoving. Je verleent kwalitatieve verpleegkundige zorg en verschaft informatie rond de behandeling aan de patiënten. - Je bent Bachelor in de verpleegkunde  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Verpleegkundige bijwerken UZ Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je een centje bijverdienen en ondertussen bijdragen aan de kwalitatieve hulpverlening bij UZ Gent? Dan bij jij diegene die we zoeken! Randstad Medical wil de kans bieden aan verpleegkundigen om op hun beschikbare momenten losse opdrachten tijdens verschillende shiften te werken. UZ Gent biedt, met zijn diversiteit aan afdelingen, een waaier aan mogelijkheden aan voor verpleegkundigen met specialisaties of algemeen verpleegkundigen. Overeenkomstig aan jouw verwachtingen en ervaring als verpleegkundige bieden wij jou de meest geschikte opdrachten aan qua afdeling en uurrooster.

  • Huishoudhulp - DUFFEL / LINT (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • HUISHOUDHULP (M/V) EERNEGEM (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student magazijnier (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Als student magazijnier zal je werken op de inbound. Daarbij zal je instaan voor in- en uitpak van dozen, ingeven van gegevens in SAP.

  • Student Poetshulp (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Als student nog op zoek naar een leuke bijverdienste als poetshulp voor de zomer? Wij zijn nog op zoek naar een student om als poetshulp te werken in een bedrijf te Wielsbeke. Jouw voornaamste taken zijn: Het poetsen van burelen

  • Chauffeur CE GA ADR pendelritten (VAC140B) (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Pendelchauffeur CE gezocht die zelf kan/wil laden en lossen. Dagritten tussen de depots en de verwerkers. Als chauffeur sta je in voor het ophalen van gevaarlijk afval op de verschillende sites van onze klant. Je dag begint tussen 05.00 en 06.00 uur en je werkt ca. 10 tot 12 uur per dag. Je laadt zelf of je wordt door de klant dmv een heftruck geladen. Je lost op de verwerking te Beerse, Luik of in het buitenland. Jij draagt zorg voor de administratie van de goederen en het leeggoed. Laden en lossen van de palletgoederen gebeurt met een transpallet. Je rijdt met een combinatie trekker-oplegger. Voor deze functie heb je ADR I (colli) nodig. Opleiding gebeurt ‘on the job’ Je gaat mee met een peterchauffeur die jou de kneepjes van het vak leert. Interesse, bel dan.

  • Bewakingscoördinator depot Delhaize Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende domeinen en dankzij onze jarenlange ervaring behoren we tot de absolute top in onze sector. Elke dag maken onze mensen het verschil op het vlak van bewaking. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Momenteel kijken wij uit naar een medewerker bewakingscoordinatie Depot Delhaize Zellik. Taken De behandeling en opvolging van de rapporten van de bewakingsploeg (35agenten) Mede toezicht op de correcte naleving van de procedures( steeds in overleg met de teamleader) Meedenken aan het verbeteren van deze procedures Delen van nieuwe instructies met het team Deelname aan wekelijkse meetings van de verschillende interne diensten Het accrediteren van personeel en chauffeurs Behandeling, opvolging en klassering van dossiers die verband houden met fysieke integriteit van het bedrijfspatrimonium U rapporteert aan de postoverste/adjunct postoverste en de Manager Delhaize Security

  • (hulp)kok (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: BARLEY'S

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van een dynamisch team. Onder leiding van de chef voer je allerhande keukenwerkzaamheden uit in koude keuken Mise-en-place, bereiden en garneren van gerechten. Exact takenpakket afhankelijk van kennis en ervaring.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Merelbeke Hundelgem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Onderaannemers gezocht (vloerwerken, electriciteit, afbraakwerken, loodgieterij, gyproc) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vloeren Van Calster is dringend op zoek naar verschillende onderaannemers die ons kunnen bijstaan in de uitvoering van onze badkamerrenovaties alsook de uitvoering van de vloerwerken voor onze projecten.

  • Tekenaar Revit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar Revit met ervaring in het uittekenen van bouwkunde of technische installaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel.

Zoek naar antwoorden van FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV in sociale netwerken
Look for responds of FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV. Laat een reactie achter voor FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV. FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV. Leave a respond for FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV. FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV op de google maps. Adres en contacten FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV
Location of FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV on the google maps. Address and contacts of FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV: MARC DE BOCK | MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS | MUTUALIT? SOCIALISTE | DANIEL COSSEMENT | ROGER ROELANDT

Other related companies as FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV: MARC DE BOCK | MAISON DEGLIMES BRUFFAERTS | MUTUALIT? SOCIALISTE | DANIEL COSSEMENT | ROGER ROELANDT

FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Izegem, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01684997558. Het bedrijf FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV bevindt zich op het adres: Oude Iepersestr. 107 8870 Izegem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 727,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 123,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Plastics - semi-finished products. Producten gemaakt in FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV is Motorvrachtvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV, openstaande posities, locatie van FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV op de kaart.

FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV is a company, that was registered 2015 in Izegem region, Belgium. Full name of company is FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV, company assigned to the tax number BE01684997558. The company FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV is located at the address: Oude Iepersestr. 107 8870 Izegem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 727,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 123,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Plastics - semi-finished products. Products created in FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV were not found.
The main activity of FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV is Motor Freight Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV is not available. You also can look at reviews of FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV, open positions, location of FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV, Izegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV, Izegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSTRUCTUPLAS - RIESSELBERG NV, employees, financial statistics.