FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB

Particuliere bedrijvenKleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen • FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB
Private companiesApparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials • FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB

Contactgegevens FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Place Sainctelette 2 1080 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-21-82-11 32-24-21-82-11

Fax (fax): 32-24-21-87-87 32-24-21-87-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB
Products information FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB

BTW identificatienummer (tax): BE09005187988
Ondernemingsnummer: 4341217041
Hoofdstad (capital): 155,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 610,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB
(Get full report from official database of BE for FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB
Addition kinds of activities for FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB

01810101. Beddengoed, groei van | Bedding plants, growing of
15420302. Service station constructie | Service station construction
22950300. Gegoten glas en gecoate glasvezel stoffen | Varnished glass and coated fiberglass fabrics
28740105. Superfosfaten, ammoniak of niet ammoniak | Superphosphates, ammoniated or not ammoniated
32590102. Drain tegel, klei | Drain tile, clay
35729901. Computer-hulptoestellen | Computer auxiliary storage units
37310202. Landing van schepen, bouw en reparatie | Landing ships, building and repairing
38610114. Röntgenplaten, gevoelig | X-ray plates, sensitized
39440103. Fietsen, stoep: kinderen | Cycles, sidewalk: children's
73590506. Verhuur van geluids- en verlichtingsapparatuur | Sound and lighting equipment rental

Werken bij FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/losser vrachtwagens (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde losse arbeiders die bereid zijn om containers te lossen. De containers bevatten rollen met zonwering. Die rollen wegen gemiddeld 50 kg. Er worden gemiddeld 150 tot 300 rollen gelost in 2 uur tijd. Je doet dit samen met een collega.

  • Elektricien - Gent- Dagwerk - Chemie - Hoge verloning (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de chemie sector is AGO Technics op zoek naar een elektricien in dag. Omwille van uitbreiding, de bouw van een nieuwe site, gaat de firma op zoek naar een nieuwe elektricien. Als elektricien ben je de specialist in het herstellen van de productiemachines en het aanbieden van oplossingen bij elektrische storingen. Als elektricien heb jij de hoofdverantwoordelijkheid voor de elektrische werken m.b.t. alle industriele machines / het machinepark. Daarnaast komt het gemiddeld 1x / week voor dat je ook basis mechanische taken uitvoert (bv. voorbereidend werk voor het schoonmaken van pompen). Uiteraard is het elektrisch onderhoud van de industriele installaties jouw hoofdtaak. Hiernaast voer je af en toe kleine mechanische taken uit. Je werkt standaard in een dagregime (7u30-16u), toch ben je bereid om sporadisch – ter vervanging van een zieke collega / een collega die in verlof is – in te springen in een ploegensysteem. Een langere vervanging zal steeds in 2 ploegen zijn (5u-13u of 13u-21u).

  • Dringend meewerkend ploegbaas gezocht (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Houthalen is Konvert Construct op zoek naar een gemotiveerde meewerkende ploegbaas voor werven in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben je gemotiveerd en heb je reeds ervaring als ploegbaas metselaar? Ben je communicatief, ondernemend en een geboren leider? Solliciteer nu via 011 60 33 67 of per mail via [email protected].

  • Poetshulp Zottegem 38u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Zottegem zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • winkelbediende student ZEB FASHION (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB-winkel in Sint-Eloois-Vijve zijn we op zoek naar studenten M/V die in de week of in het weekend kunnen werken, zowel tijdens het schooljaar als de vakantie. Jouw taken: Je staat samen met het vaste personeel van ZEB in voor de verkoop in de winkel. Je helpt klanten verder en als de gepaste maat niet meer aanwezig is, ga je in de stock kijken of stel je een ander product voor. Je helpt mee aan de paskamers en vouwt volgens de aangeleerde techniek de kleding juist op. Daarnaast word je opgeleid om aan de kassa te werken. Je verrekent de verkochte artikelen, stelt hen een lidkaart of andere promoties voor en zorgt dat ze de winkel tevreden buiten stappen.

  • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: JBC Mode

    Type: Studentenjob

    Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

  • Teamleader (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Teamleader palletlijnen Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een teamleader palletlijnen; Je staat in voor het dagdagelijkse productieproces aan je lijn, hierin stuur je een 5-tal vaste productiemedewerkers aan, waarbij er wordt gewerkt in een dag of 2-ploegenstelser; Je ondersteunt de operations manager in het vertalen van het beleid naar de werkvloer en het uitdragen van de doelstellingen. Je neemt hierbij een trekkersrol op ; Je volgt de productieresultaten op en neemt actie waar nodig; Je waarborgt productiekwaliteit; Je monitort het productie apparaat en schakelt de onderhoudsafdeling in wanneer nodig waarbij veiligheid je eerste prioriteit is;

  • Magazijnier hulp automotiv (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we dringend op zoek naar een magazijnier / hulp automotiv. Onderdelen bestellen Onderdelen ontvangen Stock beheren Klanten te woord staan Onderdelen klaar zetten voor medewerkers

  • Zelfstandige diëtist (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Docent Engels (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Vroedvrouw (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerde vroedvrouw. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuissen.be (Heffen)

Zoek naar antwoorden van FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB in sociale netwerken
Look for responds of FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB. Laat een reactie achter voor FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB. FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB. Leave a respond for FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB. FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB op de google maps. Adres en contacten FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB
Location of FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB on the google maps. Address and contacts of FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB

Andere gerelateerde bedrijven als come FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB: Tuts D | DEWART GALLERY | M. DUMALIN | E. DELBRASSINNE | MARTINE SCHRAGE

Other related companies as FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB: Tuts D | DEWART GALLERY | M. DUMALIN | E. DELBRASSINNE | MARTINE SCHRAGE

FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09005187988. Het bedrijf FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB bevindt zich op het adres: Place Sainctelette 2 1080 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 155,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 610,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Social services. Producten gemaakt in FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB, openstaande posities, locatie van FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB op de kaart.

FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB is a company, that was registered 2005 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB, company assigned to the tax number BE09005187988. The company FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB is located at the address: Place Sainctelette 2 1080 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 155,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 610,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Social services. Products created in FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB were not found.
The main activity of FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB is not available. You also can look at reviews of FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB, open positions, location of FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLAGENCE WALONNE D'EXPORTATION ET. D'UTIL. PUB, employees, financial statistics.