BLTBW EXPRESS BELUX

Contactgegevens BLTBW EXPRESS BELUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLTBW EXPRESS BELUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLTBW EXPRESS BELUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 100, Groenstraat 1800 Vilvoorde - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-52-22-44 32-22-52-22-44

Fax (fax): 32-22-53-22-00 32-22-53-22-00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLTBW EXPRESS BELUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLTBW EXPRESS BELUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLTBW EXPRESS BELUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLTBW EXPRESS BELUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLTBW EXPRESS BELUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLTBW EXPRESS BELUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLTBW EXPRESS BELUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLTBW EXPRESS BELUX
Products information BLTBW EXPRESS BELUX

BTW identificatienummer (tax): BE09257598876
Ondernemingsnummer: 4873779296
Hoofdstad (capital): 739,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 848,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in BLTBW EXPRESS BELUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Profiel (profile): International 24/24

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLTBW EXPRESS BELUX
(Get full report from official database of BE for BLTBW EXPRESS BELUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLTBW EXPRESS BELUX
Addition kinds of activities for BLTBW EXPRESS BELUX

2369. Meisjes en kinderen's outerwear, nec | Girl's and children's outerwear, nec
525199. Hardware winkels, nec | Hardware stores, nec
23290209. Truien en truien jassen, mannen en jongens ' | Sweaters and sweater jackets, men's and boys'
35450305. Boring machine bijlagen (gereedschap gereedschap accessoires) | Boring machine attachments (machine tool accessories)
37310000. Scheepsbouw en reparatie | Shipbuilding and repairing
39939905. Letters voor tekens, metaal | Letters for signs, metal
51220303. Biologische producten en geassocieerde producten | Biologicals and allied products
51940102. sigaren | Cigars
76992702. taxidermists | Taxidermists
79991408. Plezierbootverhuur | Pleasure boat rental

Werken bij BLTBW EXPRESS BELUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLTBW EXPRESS BELUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLTBW EXPRESS BELUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLTBW EXPRESS BELUX. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE - parttime distributie regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een bijverdienste? Een firma te Roeselare is op zoek naar een afroepchauffeur om haar planning te versterken. Je voorziet transport in België, Duitsland en Frankrijk: volle vrachten en deelvrachten. Het transport omvat voornamelijk palletwerk (geen voeding) en je bent op baan met trekker-oplegger-baché, waarbij je zal lossen met een elektische transpallet of kooiaap. Gemiddeld maak je drie tot vier stops per dag. Je werkt meerdere dagen per week, waarbij je ook kan uitslapen. Dit is uiteraard af te spreken. De firma is tevens makkelijk bereikbaar (langs de autosnelweg, afrit Tielt/Roeselare-Beveren). Indien afgesproken kan je ook de trekker thuis stellen.

 • Bandenmonteur Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de bediening van de klanten. Je monteert, balanceert en herstelt de banden van zowel personenwagens als vrachtwagens Je hebt een passie voor auto's Je bent bereid te depanneren buiten de werkuren (mits wettelijke vergoeding)

 • magazijnier - Toonbankverkoper (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent sterk op technisch vlak dankzij een opleiding mechanica, A2-niveau of gelijkwaardig door ervaring. Automotive is een pluspunt. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, je beheerst het Nederlands en Frans. Productdocumentatie, telefonisch en schriftelijk contact met onze leveranciers in het Engels schrikt je niet af. Je kan goed overweg met courante software zoals Microsoft Outlook, Excel en Word. Je bent punctueel in administratie en organisatie.

 • 1ste verkoper (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als eerste verkoopmedewerker voor onze winkel gelegen in Roeselare krijg je bepaalde taken toegewezen: verkoop van goederen informeren en adviseren over alle goederen assistentie bieden aan de logistieke medewerkers opmaken van de inventaris je kan een winkel openen en sluiten monteren van toonmodellen presentatie van de winkel invullen van de bestelbon' s klanten bijstaan in de verkoop collega's coachen toffe settingen uitzetten de winkel aankleden naar een aangenaam winkelbeeld

 • Medewerker commerciële binnendienst (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je takenpakket is vooral commercieel, namelijk het assisteren van de sales manager. Dit houdt meer bepaald in: Je onderhoudt een klantenportefeuille en zorgt voor de wekelijkse verkoop van karkassen en bijproducten. Je staat in voor de orderingave, de opvolging en de klachtenbehandeling. Je staat in voor het logistiek regelen en organiseren van nieuwe ritten en klanten. Je bent de verbindingspersoon met de productie. Je zal rapporteren vanuit ons ERP pakket naar de bedrijfsleiding zowel op vlak van aankoop als verkoop.

 • Plooier/brander (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

  Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

  Bedrijf: ADECCO VEURNE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ervaring als PLOOIER/BRANDER? CNC machine bedienen is jouw gebied van expertise? Dan ben jij de plooier/brander die wij zoeken! Als plooier/brander ben je een primaire schakel bij het productieproces van machines die binnen de Internationale metaalsector worden gehanteerd. Jouw taken zijn het plooien en branden van stalen platen. Verder bedien je de rolbrug en sta je in voor het dagelijks onderhoud van de machine. Alsook het net en veilig houden van je werkplaats behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast steek je graag de handen uit de mouwen en kan je verder polyvalent ingeschakeld worden.

 • Werken als huishoudhulp regio Diest? Kies voor Domestic Services! (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Rotselaar (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Nespresso Coffee Advisor te Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Xtra Interim & Select

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

 • VERKOPER VAN MOTORHOMES AARSCHOT (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: URBANO MOTORHOMES

  Type: Vaste Job

  Als verkoper van hoogkwalitatieve motorhomes zal u vooreerst een grondige kennismaking met het product doorlopen. U wordt een drijvende kracht binnen de toonzaal. U motiveert uw collega's, vooral door te streven naar steeds betere resultaten. U denkt en werkt actief mee aan de commerciële strategie en bijhorende administratie. U wordt een commerciële toeverlaat voor onze talrijke klanten, volgt hen op en speelt alert in op nieuwe aanvragen. Kwaliteit, service en klantentevredenheid zijn voor u sleutelwoorden.

 • chefkok (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: BELFLEUR

  Type: Vaste Job

  je staat in voor het dagdagelijks gebeuren van de keuekenwerkzaamheden. Je werkt zelf actief mee in de keuken als kok. je kan zelfstandig werken maar ook in team. je kan je collega's sturen. kennis van warme kant koude kant en desserts is ene must! je bent gemotiveerd, flexibel, gevoel voor ritme, je gaat 100% voor de gast!

 • All-round Nachtmedewerker << Zelfstandige basis - Freelance >> (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze vestiging te Turnhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde All-round nachtmedewerker om ons gemotiveerde team te versterken. Uren: 23.00 - 07.00 - Gasten verwelkomen - Onderhoud in het gebouw (lampen vervangen, ...) - Mee instaan voor de algemene netheid van ons gebouw - Ontbijt voorbereiden/klaarmaken voor de gasten s'ochtends - ...

Zoek naar antwoorden van BLTBW EXPRESS BELUX in sociale netwerken
Look for responds of BLTBW EXPRESS BELUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLTBW EXPRESS BELUX. Laat een reactie achter voor BLTBW EXPRESS BELUX. BLTBW EXPRESS BELUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLTBW EXPRESS BELUX. Leave a respond for BLTBW EXPRESS BELUX. BLTBW EXPRESS BELUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLTBW EXPRESS BELUX op de google maps. Adres en contacten BLTBW EXPRESS BELUX
Location of BLTBW EXPRESS BELUX on the google maps. Address and contacts of BLTBW EXPRESS BELUX

Andere gerelateerde bedrijven als come BLTBW EXPRESS BELUX BLTBW EXPRESS BELUX: ANTOON ROOSE | VERHOEVEN-JACOBS J. | C?PAGES DIVINS | ANOUK DE GRAEF | Meirlaen BVBA

Other related companies as BLTBW EXPRESS BELUX: ANTOON ROOSE | VERHOEVEN-JACOBS J. | C?PAGES DIVINS | ANOUK DE GRAEF | Meirlaen BVBA

BLTBW EXPRESS BELUX is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLTBW EXPRESS BELUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09257598876. Het bedrijf BLTBW EXPRESS BELUX bevindt zich op het adres: 100, Groenstraat 1800 Vilvoorde - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 739,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 848,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Profile is International 24/24. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in BLTBW EXPRESS BELUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BLTBW EXPRESS BELUX is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLTBW EXPRESS BELUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLTBW EXPRESS BELUX, openstaande posities, locatie van BLTBW EXPRESS BELUX op de kaart.

BLTBW EXPRESS BELUX is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLTBW EXPRESS BELUX, company assigned to the tax number BE09257598876. The company BLTBW EXPRESS BELUX is located at the address: 100, Groenstraat 1800 Vilvoorde - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 739,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 848,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Profile is International 24/24. Industry category is Transport & Related Services. Products created in BLTBW EXPRESS BELUX were not found.
The main activity of BLTBW EXPRESS BELUX is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BLTBW EXPRESS BELUX is not available. You also can look at reviews of BLTBW EXPRESS BELUX, open positions, location of BLTBW EXPRESS BELUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLTBW EXPRESS BELUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLTBW EXPRESS BELUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLTBW EXPRESS BELUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLTBW EXPRESS BELUX, employees, financial statistics.