FANY BEAUTY & CARE

Contactgegevens FANY BEAUTY & CARE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FANY BEAUTY & CARE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FANY BEAUTY & CARE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE ERTBRANDSTRAAT 18; 2940; STABROEK, België

Telefoon (phone): 36646582 (+32-36646582) 36646582 (+32-36646582)

Fax (fax): +32 (58) 963-27-38 +32 (58) 963-27-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FANY BEAUTY & CARE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FANY BEAUTY & CARE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FANY BEAUTY & CARE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FANY BEAUTY & CARE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FANY BEAUTY & CARE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FANY BEAUTY & CARE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FANY BEAUTY & CARE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FANY BEAUTY & CARE
Products information FANY BEAUTY & CARE

BTW identificatienummer (tax): BE09162017822
Ondernemingsnummer: 5063842773
Hoofdstad (capital): 380,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 479,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in FANY BEAUTY & CARE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FANY BEAUTY & CARE
(Get full report from official database of BE for FANY BEAUTY & CARE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FANY BEAUTY & CARE
Addition kinds of activities for FANY BEAUTY & CARE

013100. Katoen | Cotton
594104. Oefen materiaal | Exercise equipment
27590101. Bankbiljetten: gegraveerd | Bank notes: engraved
39520102. Kleurpotloden: krijt, gips, houtskool, fusains, pastel, was, enz. | Crayons: chalk, gypsum, charcoal, fusains, pastel, wax, etc.
51990901. Schuim rubber | Foam rubber
73840102. Foto ontwikkelen en retoucheren | Photograph developing and retouching
94119905. Leraar certificatie bureau | Teacher certification bureau

Werken bij FANY BEAUTY & CARE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FANY BEAUTY & CARE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FANY BEAUTY & CARE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FANY BEAUTY & CARE. Looking for open vacancies in other companies

  • Voeger op atelier in de bouw (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw functie bestaat uit het voegen van prefabwanden op atelier. Later worden deze opgehaald en getransporteerd naar de werven voor montage. Je werkt onder het paritair comité van de bouw (124), geniet van alle voordelen en werkt telkens van 8u15 tot 16u15.

  • Productieverantwoordelijke (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf gespecialiseerd in de productie en verwerking van granola, zoeken we een productieverantwoordelijke. Dit betreft een zwangerschapsvervanging (uitval voorzien rond november 2018) met optie vast. Het takenpakket omvat zowel een commercieel en administratief luik. Gaande van bestellingen opmaken, het transport, de stock controleren. Daarnaast hanteer je een allround mentaliteit en help je graag mee in de productie.

  • Administratief bediende (m/v) regio Meulebeke - 1289388 (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gaan wij op zoek naar een administratieve duizendpoot. Je komt terecht in een gevarieerde functie. Je staat in voor onderstaande taken: -Telefonisch en persoonlijk onthaal van klanten; -Bestellingen kantoorbenodigdheden; -Beheer infomailadres; -Controle van facturen; -Bediening weegbrug -Aanmaken nieuwe dossiers; -Opvolgen vergunningen; -Leveringsbonnen klasseren; -Aanmaak tankbadges, -…

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp dienstencheques Bree (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Bree voor 8u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Jobstudent verpleegkunde - consultatie cardiologie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Studentenjob

    Ben je bezig met je opleiding verpleegkunde ? Ben je geslaagd voor je tweede of derde jaar ? Heb je zin om je reeds opgedane kennis toe te passen in het werkveld? Az Damiaan is nog op zoek naar een jobstudent voor de kerstvakantie! Functie Je voert verpleegkundige handelingen uit op de consultatie cardiologie. Je onthaalt patiënten, verzorgt administratieve taken en assisteert bij fietsproeven ed.

  • jobstudent verkoop (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vriendelijk en spontaan iemand met een klantvriendelijke houding en een flair om te verkopen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een kleinere kledingzaak te Kuurne zijn we op zoek naar iemand die beschikbaar is op woensdagnamiddagen en zaterdagen om mee te helpen of soms zelfstandig deze winkel open te houden. Interesse? Stuur je CV naar [email protected] of bel 056/53.35.76

  • Zorgkundige - WZC Mariawende (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: MARIAWENDE

    Type: Vaste Job

    ·Je staat in voor de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze bewoners. ·Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van een bewoner. ·Je bent een vertrouwenspersoon voor de bewoner en/of zijn familie/mantelzorger. ·Je werkt multidisciplinair samen.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voel jij je helemaal thuis binnen de werking van een verzekeringsmaatschappij of een makelaarskantoor? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je bent flexibel inzetbaar op verschillende opdrachten (Leven of Niet-Leven) of op projecten bij verzekeringsmaatschappijen of makelaars.

  • Flexijob horecamedewerker (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: SAUNATE

    Type: Flexijob

    Als flexi sta je deels op de pklanning en kan je deels onverwacht inspringen. Klanten ontvangen, bedienen en verzorgen doe je met passie. Horeca ervaring is een pluspunt maar geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van FANY BEAUTY & CARE in sociale netwerken
Look for responds of FANY BEAUTY & CARE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FANY BEAUTY & CARE. Laat een reactie achter voor FANY BEAUTY & CARE. FANY BEAUTY & CARE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FANY BEAUTY & CARE. Leave a respond for FANY BEAUTY & CARE. FANY BEAUTY & CARE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FANY BEAUTY & CARE op de google maps. Adres en contacten FANY BEAUTY & CARE
Location of FANY BEAUTY & CARE on the google maps. Address and contacts of FANY BEAUTY & CARE

Andere gerelateerde bedrijven als come FANY BEAUTY & CARE FANY BEAUTY & CARE: FLDECOLLETAGE DEDECKER SA | EDGARD LAUFFS | GARAGE VEREECKE | UNIVERSITAIRE ZIEKENHUIZEN K.U. LEUVEN | PASCAL DE MOL

Other related companies as FANY BEAUTY & CARE: FLDECOLLETAGE DEDECKER SA | EDGARD LAUFFS | GARAGE VEREECKE | UNIVERSITAIRE ZIEKENHUIZEN K.U. LEUVEN | PASCAL DE MOL

FANY BEAUTY & CARE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FANY BEAUTY & CARE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09162017822. Het bedrijf FANY BEAUTY & CARE bevindt zich op het adres: OUDE ERTBRANDSTRAAT 18; 2940; STABROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 380,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 479,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Schoonheidssalons. Producten gemaakt in FANY BEAUTY & CARE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FANY BEAUTY & CARE is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FANY BEAUTY & CARE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FANY BEAUTY & CARE, openstaande posities, locatie van FANY BEAUTY & CARE op de kaart.

FANY BEAUTY & CARE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is FANY BEAUTY & CARE, company assigned to the tax number BE09162017822. The company FANY BEAUTY & CARE is located at the address: OUDE ERTBRANDSTRAAT 18; 2940; STABROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 380,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 479,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Schoonheidssalons. Products created in FANY BEAUTY & CARE were not found.
The main activity of FANY BEAUTY & CARE is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FANY BEAUTY & CARE is not available. You also can look at reviews of FANY BEAUTY & CARE, open positions, location of FANY BEAUTY & CARE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FANY BEAUTY & CARE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FANY BEAUTY & CARE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FANY BEAUTY & CARE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FANY BEAUTY & CARE, employees, financial statistics.