CLAUDE DUTERME

Contactgegevens CLAUDE DUTERME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLAUDE DUTERME: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLAUDE DUTERME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ARMAND BURY 11; 6534; THUIN, België

Telefoon (phone): 71511859 (+32-71511859) 71511859 (+32-71511859)

Fax (fax): +32 (84) 635-67-18 +32 (84) 635-67-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLAUDE DUTERME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLAUDE DUTERME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLAUDE DUTERME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLAUDE DUTERME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLAUDE DUTERME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLAUDE DUTERME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLAUDE DUTERME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLAUDE DUTERME
Products information CLAUDE DUTERME

BTW identificatienummer (tax): BE05361846923
Ondernemingsnummer: 7965332031
Hoofdstad (capital): 824,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 411,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in CLAUDE DUTERME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLAUDE DUTERME
(Get full report from official database of BE for CLAUDE DUTERME)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLAUDE DUTERME
Addition kinds of activities for CLAUDE DUTERME

018103. Bollen en zaden | Bulbs and seeds
162300. Water-, riool- en nutlijnen | Water, sewer, and utility lines
805999. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec, nec | Nursing and personal care, nec, nec
20150503. Ganzen, verwerkt: gekookt | Geese, processed: cooked
20449909. Gepolijst rijst | Polished rice
26310405. Latex bord | Latex board
27520602. Posters, gelithografeerd | Posters, lithographed
35829901. Droogreinigingsapparatuur en machines, commercieel, nec | Drycleaning equipment and machinery, commercial, nec
39520108. Modellerende klei | Modeling clay
73590301. Palletbox verhuur | Pallet box rental

Werken bij CLAUDE DUTERME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLAUDE DUTERME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLAUDE DUTERME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLAUDE DUTERME. Looking for open vacancies in other companies

  • Inhouse HR Consultant te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP HR GROUP - HOOFDKANTOOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het ASAP-gezicht bij één van onze grote klanten.  Door intensief samen te werken, regel jij alle interim gerelateerde zaken voor jouw klant èn uitzendklanten. Je denkt daarbij in oplossingen en gaat elke uitdaging aan.  Op deze manier vorm jij het verlengde van hun personeelsdienst! Getriggerd? Klik snel verder!                                                                                                                                                                 Een uitdagende job Onze XL-werking heeft tot doelstelling een optimale service te bieden aan een selectie van large accounts. Concreet is je takenpakket: - Zoeken en screenen van kandidaten voor de klant. - Je staat in voor de rekrutering van arbeiders én bediendeprofielen. - Verzorgen van theoretische testings. - Administratieve ondersteuning bieden. - Het uitbouwen van een intensieve samenwerking en communicatie met klanten en uitzendklanten, gebaseerd op vertrouwen en respect: regelmatige aanwezigheid op de werkvloer, "mee-ademen" met de omgeving. - Het creatief nadenken over oplossingen; het meedenken met de klanten. - De ambitie hebben om te fungeren als HR verlengstuk van de klant. - Je werkt vanuit verschillende uitvalsbasissen; bij de klant(en) en in verschillende kantoren.

  • Filiaalverantwoordelijke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als filiaalverantwoordelijke voor onze sanitaire showroom ben je verantwoordelijk voor jouw vestiging en het verkoopsteam. Daarnaast wordt je nauw betrokken bij de opstart van de toonzaal en krijg je de kans mee de toonzaal in te richten Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: Je staat mee in voor de verkoop van A tot Z Je bent verantwoordelijk over het team Je organiseert succesvolle salesmeetings met je team en bent je continu bezig om je team naar een hoger niveau te brengen Vanaf het moment dat er een potentiele klant binnen komt probeer jij samen met de klant zijn ideale oplossing samen te stellen

  • Bijverdienste tijdens de week als magazijnier bij Conway: dag of late ploeg NL of ENG (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

    Type: Studentenjob

    Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice en pick-to-light. Je wordt aan de hand van een koptelefoon met computerstem of met LED lichtjes naar het juiste magazijnvak geleid waar je het juiste aantal stuks neemt. Op de ene afdeling doe je dit al wandelend, op de andere met een elektrische transpallet.

  • Student drankenhandel (zondag) (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Randstad is op zoek naar een vaste student voor een drankenhandel te Meer (op zondag). Als student sta je in voor: het ontvangen en afrekenen van het leeggoed het onderhouden van de winkel klanten verwelkomen de winkel aanvullen

  • JOBSTUDENTEN ZAALHULPEN / KELNERS (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DE VOERMAN - ELFARR

    Type: Studentenjob

    Voor onze brasserie zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je werkt op zondagen en tijdens schoolvakanties. Als zaalhulp / kelner sta je in voor volgende taken: opnemen van bestellingen serveren van gerechten en dranken tafels afruimen, enz.

  • Nachtsorteerder (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Als nachtsorteerder sta je in voor de orderpicking van pakketten. Je werkt van maandag tot vrijdag en sporadisch ook op zaterdag. Uurrooster: 1u-9u30

  • Afwerker natuursteenbewerker (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: KEMPENLAND

    Type: Vaste Job

    Als afwerker gebruik je technieken als manueel frainen, kappen, profileren (maluurkes maken) om verzaagde elementen zoals marmer, arduin of graniet af te werken zodat er afgewerkte elementen voor de bekleding van gebouwen zoals dorpels, deuromlijstingen, trappen, elementen en bladen voor keukens en badkamer ontstaan.

  • Servicetechnieker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Puurs zijn we op zoek naar een SERVICE TECHNIEKER AUTOMATISERING Je ondersteunt onze afdeling bij elektronische ontwikkeling, ontleding, configuratie en herstelling van verschillende types (verkeerslicht)sturingen. Je volgt opdrachten van de klant op en houdt de administratie hiervan bij in specifieke software en Excel. Je werkterrein is heel Vlaanderen. Je voert voornamelijk opdrachten uit in functie van de overheid. Je kan ingeschakeld worden om met collega’s de wachtdiensten afwisselend te verzorgen (op weekdagen van 16u tot 7u en in het weekend van vrijdag 16u tot maandag 7u)

  • Freelance docent copywriter Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

  • Cognitieve gedragstherapeut (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Zorgkundige WZC regio Ieper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je ondersteunt de bewoners tijdens de verzorging Je biedt hulp bij activiteiten die voor de bewoner moeilijker gaan Je biedt naast praktische hulp ook een luisterend oor naar de bewoners en hun familie Je observeert en rapporteert

  • bakkershulp (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    Flexijob bakkerij voor het weekend ed. Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van CLAUDE DUTERME in sociale netwerken
Look for responds of CLAUDE DUTERME in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLAUDE DUTERME. Laat een reactie achter voor CLAUDE DUTERME. CLAUDE DUTERME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLAUDE DUTERME. Leave a respond for CLAUDE DUTERME. CLAUDE DUTERME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLAUDE DUTERME op de google maps. Adres en contacten CLAUDE DUTERME
Location of CLAUDE DUTERME on the google maps. Address and contacts of CLAUDE DUTERME

Andere gerelateerde bedrijven als come CLAUDE DUTERME CLAUDE DUTERME: Debuysere B | TURBO TYRES | HIVIAN VLEESGROOTHANDEL | Smessaert W NV | HUSSIN JEAN-PIERRE

Other related companies as CLAUDE DUTERME: Debuysere B | TURBO TYRES | HIVIAN VLEESGROOTHANDEL | Smessaert W NV | HUSSIN JEAN-PIERRE

CLAUDE DUTERME is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLAUDE DUTERME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05361846923. Het bedrijf CLAUDE DUTERME bevindt zich op het adres: RUE ARMAND BURY 11; 6534; THUIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 824,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 411,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Schoonheidssalons. Producten gemaakt in CLAUDE DUTERME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLAUDE DUTERME is Algemene Merchandise Stores, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLAUDE DUTERME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLAUDE DUTERME, openstaande posities, locatie van CLAUDE DUTERME op de kaart.

CLAUDE DUTERME is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLAUDE DUTERME, company assigned to the tax number BE05361846923. The company CLAUDE DUTERME is located at the address: RUE ARMAND BURY 11; 6534; THUIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 824,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 411,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Schoonheidssalons. Products created in CLAUDE DUTERME were not found.
The main activity of CLAUDE DUTERME is General Merchandise Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CLAUDE DUTERME is not available. You also can look at reviews of CLAUDE DUTERME, open positions, location of CLAUDE DUTERME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLAUDE DUTERME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLAUDE DUTERME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLAUDE DUTERME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLAUDE DUTERME, employees, financial statistics.