FLMEDI SOFT SA

Contactgegevens FLMEDI SOFT SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMEDI SOFT SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMEDI SOFT SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zoning De La Voie Cuivree 5503 Dinant Zae De Sorinnes - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-82-22-30-20 32-82-22-30-20

Fax (fax): 32-82-22-33-34 32-82-22-33-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMEDI SOFT SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMEDI SOFT SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMEDI SOFT SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMEDI SOFT SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMEDI SOFT SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMEDI SOFT SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMEDI SOFT SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMEDI SOFT SA
Products information FLMEDI SOFT SA

BTW identificatienummer (tax): BE03865234375
Ondernemingsnummer: 9596527099
Hoofdstad (capital): 639,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 205,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in FLMEDI SOFT SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electroencephalographic equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMEDI SOFT SA
(Get full report from official database of BE for FLMEDI SOFT SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMEDI SOFT SA
Addition kinds of activities for FLMEDI SOFT SA

01820105. Tomaten, onder dekking gekweekt | Tomatoes, grown under cover
20839906. Tarwe mout | Wheat malt
23710104. Jassen, vacht | Coats, fur
32290701. Lampen voor elektrische verlichting | Bulbs for electric lights
35770100. Printers en plotters | Printers and plotters
39610101. Armbanden, behalve edelmetaal | Bracelets, except precious metal
50319909. Multiplex | Plywood
51490602. Gezond voedsel | Health foods
59429904. College boekwinkels | College book stores

Werken bij FLMEDI SOFT SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMEDI SOFT SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMEDI SOFT SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMEDI SOFT SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Orderpicker met administratieve skills (late shift) (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in bloemen en platnen zoeken we een orderpicker in de bloemen- en plantensector. Je takenpakket omvat:: - orderpicking (70%) - updae van de webshop, - bijstaan van klanten (telefonisch en in de winkel), - opmaken van bons, facturen, ... - bijhouden van het voorraadbeheer.

  • HUISHOUDHULP MARKE (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: YOUR FREETIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Your Freetime staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hemiksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Administratie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Tielt gaan we op zoek naar een student om onze administratie te versterken! Je kan je vrijmaken vanaf 8 oktober tot eind december, begin januari? Je kan je 3 dagen per week vrijmaken? Of bent veel halve dagen vrij? (Wij zijn zeker flexibel!) Dan ben jij de student die wij zoeken!! Taken: Prestaties Verlengen contracten Opmaak contracten Opvolgen studenten C4 - loonfiches meegeven Belangrijk - je hebt geen eindverantwoordelijkheid.

  • Student Vertegenwoordiger B2C Energie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: All Round

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar nieuwe vertegenwoordigers voor onze Energie campagne. Je taken zullen de volgende omvatten Zelfstandig werken Product aanbrengen aan prospecten Expert worden in de energie markt

  • Jobstudenten verkoopmedewerker (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: SPORTBOETIEK

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de verkoop van sportartikelen en kledij en het onderhoud van de winkel.

  • Student afwas / zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Cézar

    Type: Studentenjob

    Op vrijdagavond en soms op zaterdagavond sta je aan de afwas in het restaurant. Op drukke momenten spring je soms even bij in de zaal om te helpen afruimen en opdekken. Wie gedreven is kan doorgroeien naar een plaatsje in de zaal.

  • Polyvalent productiemedewerker 2 ploegen (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DECOSPAN

    Type: Vaste Job

    We gaan op zoek naar een polyvalent inzetbare heftruckbestuurder. Naast rijden met de heftruck wil je ook andere taken uitvoeren in de productie. Job in 2 ploegen - flexibel om ook af en toe in dagregime te werken.

  • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

  • Monteur van dak- en wandbekledingen (IBO) (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: SCHRIERS

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Indien je geen ervaring hebt staan wij open voor een opleiding op de werkvloer (IBO)! Je monteert dak-en wandbekledingen, alsook constructies op diverse werven in de regio. Een aantal opdrachten die tot je takenpakket behoren: Plaatsen van staalstructuren. Plaatsen van dak-en wandbekledingen. Plaatsen van dakgoten en afvoerpijpen. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol). Plaatsen van betonelementen. Je werkt in team onder leiding van een ploegbaas.

  • C++ Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TALENT-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taken Je takenpakket bestaat uit: -Vertrekkende vanuit Functionele Analyses, het uitwerken van technische analyses, ontwerp voorstellen, Het programmeren, technisch testen en documenteren van nieuwe en/of herwerkte functionaliteit -Het bijwerken van interne documentatie en kennis delen binnen het team -Het analyseren en oplossen van fouten (om het goed functioneren van bestaande toepassingen te garanderen) -Je staat mee in voor het onderhoud van de bestaande programma’s (geschreven in C++…) -Je zorgt voor de effectieve communicatie met verschillende partners in het ontwikkelingsproces (ICT-units, gebruikers, coördinator, projectleider, functionele en technische collega's). -Je verzorgt mee de gebruikersondersteuning van de ontwikkelde programma’s -Na de oplevering van de nieuwe of herwerkte functionaliteiten sta je ook mee in voor de nazorg ervan -Je zoekt samen met je collega’s uit hoe we het bestaande applicatie-landschap (legacy & nieuwe applicaties) kunnen laten evolueren

Zoek naar antwoorden van FLMEDI SOFT SA in sociale netwerken
Look for responds of FLMEDI SOFT SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMEDI SOFT SA. Laat een reactie achter voor FLMEDI SOFT SA. FLMEDI SOFT SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMEDI SOFT SA. Leave a respond for FLMEDI SOFT SA. FLMEDI SOFT SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMEDI SOFT SA op de google maps. Adres en contacten FLMEDI SOFT SA
Location of FLMEDI SOFT SA on the google maps. Address and contacts of FLMEDI SOFT SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMEDI SOFT SA FLMEDI SOFT SA: PHILIPPE AUVRAY | BANCONTACT-MISTER CASH | Kesar SPRL | CLINIQUE REINE ASTRID | Anthonissen NV

Other related companies as FLMEDI SOFT SA: PHILIPPE AUVRAY | BANCONTACT-MISTER CASH | Kesar SPRL | CLINIQUE REINE ASTRID | Anthonissen NV

FLMEDI SOFT SA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMEDI SOFT SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03865234375. Het bedrijf FLMEDI SOFT SA bevindt zich op het adres: Zoning De La Voie Cuivree 5503 Dinant Zae De Sorinnes - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 639,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 205,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Electroencephalographic equipment. Producten gemaakt in FLMEDI SOFT SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMEDI SOFT SA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMEDI SOFT SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMEDI SOFT SA, openstaande posities, locatie van FLMEDI SOFT SA op de kaart.

FLMEDI SOFT SA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLMEDI SOFT SA, company assigned to the tax number BE03865234375. The company FLMEDI SOFT SA is located at the address: Zoning De La Voie Cuivree 5503 Dinant Zae De Sorinnes - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 639,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 205,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Electroencephalographic equipment. Products created in FLMEDI SOFT SA were not found.
The main activity of FLMEDI SOFT SA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMEDI SOFT SA is not available. You also can look at reviews of FLMEDI SOFT SA, open positions, location of FLMEDI SOFT SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMEDI SOFT SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMEDI SOFT SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMEDI SOFT SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMEDI SOFT SA, employees, financial statistics.