CARITA CENTRE DE BEAUTة

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • CARITA CENTRE DE BEAUTة
Private companiesFurniture and Fixtures • CARITA CENTRE DE BEAUTة

Contactgegevens CARITA CENTRE DE BEAUTة: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARITA CENTRE DE BEAUTة: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARITA CENTRE DE BEAUTة

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOUIZALAAN 264; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 26493361 (+32-26493361) 26493361 (+32-26493361)

Fax (fax): +32 (82) 480-94-42 +32 (82) 480-94-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARITA CENTRE DE BEAUTة: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARITA CENTRE DE BEAUTة"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARITA CENTRE DE BEAUTة"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARITA CENTRE DE BEAUTة, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARITA CENTRE DE BEAUTة. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARITA CENTRE DE BEAUTة, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARITA CENTRE DE BEAUTة. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARITA CENTRE DE BEAUTة
Products information CARITA CENTRE DE BEAUTة

BTW identificatienummer (tax): BE03817993164
Ondernemingsnummer: 6793914794
Hoofdstad (capital): 576,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 409,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in CARITA CENTRE DE BEAUTة zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARITA CENTRE DE BEAUTة
(Get full report from official database of BE for CARITA CENTRE DE BEAUTة)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARITA CENTRE DE BEAUTة
Addition kinds of activities for CARITA CENTRE DE BEAUTة

232601. Uniformen voor werk | Work uniforms
16239903. Buizenbouw | Pipe laying construction
21410000. Tabakstammen en hergebruiken | Tobacco stemming and redrying
22580302. Netwerk gemaakt op een kant of net machine | Netting made on a lace or net machine
33649902. Titanium sterven gietstukken | Titanium die-castings
35480104. Elektroden, elektrisch lassen | Electrodes, electric welding
59991601. Art dealers | Art dealers

Werken bij CARITA CENTRE DE BEAUTة: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARITA CENTRE DE BEAUTة: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARITA CENTRE DE BEAUTة. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARITA CENTRE DE BEAUTة. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ouderenzorg (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dit project, komje terecht in een woon-zorgcentrum gelegen in een landelijke omgeving. Hetrusthuis schenkt ruime aandacht aan de tijdsinvulling van de bewoners door hente voorzien van leuke activiteiten, een mooie tuin waar ze kunnen genieten vanhet uitzicht, een aangename cafetaria enzovoort. Deze animatie optimaliseerthet woon- en leefklimaat van het woon-zorgcentrum. Het multidisciplinairteam staat iedere dag klaar om de bewoners met de beste zorgen te omringen. Jekrijgt de kans om te werken in een stabiele en moderne werkomgeving waar erruimte is voor doorgroeimogelijkheden. Als gemotiveerde verpleegkundigesta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. Je zetmedicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz.Je durft je te verplaatsen in de leefwereld van de bewoners en wil bijdragentot een waardevol en gelukkig verblijf in het woon-zorgcentrum. Je streeft eenkwalitatieve detailzorg na waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraalstaan.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • PLC Onderhoudstechnieker in een 2 ploegenstelsel bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het dagelijks onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van installaties, machines en gebouwen. Je voert planmatig onderhoud uit aan diverse machines volgens diverse methodieken zoals tools uit Lean Manufacturing, Total Productive Maintenance, enz. Je signaleert verbeteringsmogelijkheden, werkt mee aan verbeteringsprojecten en voert de besluiten uit. Je maakt deel uit van een permanentiedienst, in twee ploegen.

  • Uitzendconsulent - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitzendkantoor met meer dan 15 jaar ervaring in deze boeiende sector zijn wij in volle groei. Om onze groei in WAREGEM te bestendigen zoeken wij een gemotiveerde en vlotte uitzendconsulent(e) m/v/x. Waaruit bestaat je interessante takenpakket? - Commercieel telefoneren zit je in het bloed. - Je hebt een neus om kandidaat en vacature aan elkaar te matchen. - Je genereert instroom in het kantoor voor onze lopende vacatures. - Je screent kandidaten. - Je stelt kandidaten voor bij bedrijven. - Je staat mee in voor een vlekkeloze administratieve opvolging van de kandidaten en het kantoor.

  • Jobstudent helpdeskmedewerker, telecom (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Staffing

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend multimedia-contactcenter in Limburg zijn we op zoek naar helpdeskmedewerkers. Ben je op zoek naar een toffe en uitdagende job, die ook nog eens mooi op je cv staat? Dan ben je aan het juiste adres! Bedrijfsomschrijving Onze klant, gelegen in Limburg, is een groeiend multimedia-contactcenter. Een goed contactcenter hangt af van de kwaliteit van haar medewerkers. Vandaar dat onze klant een degelijke training geeft waarbij je de nodige vaardigheden onder de knie krijgt. Dit, tezamen met een open communicatie en een familiale sfeer, maakt deze klant tot een prima werkgever! Omschrijving Als helpdeskmedewerker telecom, sta jij in voor de kwalitatieve afhandelingen van technische problemen van klanten. Je hebt een luisterend oor en weet met je klantgerichte aanpak steeds de juiste oplossing te bieden. Ondanks dat de klant met een probleem zit, is het aan jou om hen ervan te overtuigen dat ze met hun diensten en producten toch bij de juiste leverancier zitten.

  • STUDENT COMMERCIEEL BEDIENDE (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij een echt verkooptalent en weet jij hoe je nieuwe klanten het beste kan binnenhalen? Krijg jij een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten en wil jij graag werken bij een jonge en snelgroeiende scale-up? Dan hebben wij de geschikte studentenjob voor jou! Wij ondersteunen Antwerpse ondernemingen bij hun B2C sales afdeling. We zijn op zoek naar iemand met enige commerciële ervaring die niet bang is om het gesprek aan te gaan met onbekenden. Iemand die niet op zijn/haar mondje is gevallen en er een kick van krijgt om het maximale uit zichzelf te halen. Hoe vaak werk ik? Dit is het mooie aan deze functie als part time – commercieel medewerker: Flexibiliteit kent geen tijd! Oké, bijna geen tijd. De werkdagen binnen dit bedrijf zijn van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal twee dagen. Meer werken kan uiteraard!

  • Student verzorgende/zorgkundige voor weekendwerk/vakantiewerk (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: FOYER DE LORK - COHAM

    Type: Studentenjob

    Je hebt een hart voor ouderen en draagt dagelijks bij tot de kwalitatieve zorg van onze bewoners. Wil je graag in het weekend werken of alleen tijdens de vakantie, alles is bespreekbaar!

  • MASTER STUDENT ARCHITECTUUR (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Als jong en dynamisch architectenbureau uit Schilde zijn wij opzoek naar een leuke, gemotiveerde en spontane medewerker om ons team te versterken. U zal instaan voor het uitwerken van verschillende architectuurprojecten van voorontwerp tot werfopvolging. Kennis van autocad en MS office is verreist. U kan hier 2 dagen per week tewerkgesteld worden in samenspraak met het kantoor. Werken met programma's als CAD/BIM-software Vectorworks en het 3D-animatieprogramma Cinema 4D zijn een pluspunt. Mocht u in het bezit zijn van een portfolio ontvangen wij deze graag.

  • Onderhoudstechnieker (2 ploegen) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: LOTUS BAKERIES BELGIE

    Type: Vaste Job

    Je lost technische storingen en pannes snel en efficiënt op. Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud. Je werkt mee aan de ombouw van de installaties. Je zoekt naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en realiseert ze. Je helpt mee bij de realisatie van grotere technische investeringsprojecten.

  • Heftruck- / reachtruckchauffeur Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SEGERS SELECT

    Type: Vaste Job

    Segers Select is actief in de sector transport en logistiek, wij hebben vacatures voor beroepschauffeurs en magazijniers in heel Vlaanderen. Momenteel zoeken we een ervaren heftruck-/reachtruckchauffeur en magazijnmedewerker voor regio Limburg. Heb je recente ervaring, ben je gedreven door het gebeuren achter de schermen van een logistieke bedrijf? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Solliciteer online of bel ons via onderstaande telefoonnummer.

  • Meewerkend ploegchef matraslijn nacht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf actief in de chemische nijverheid zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ploegchef voor de matraslijn. Als ploegchef op de matraslijn stuur je 2 arbeiders op 2 verschillende machines aan. Je vervangt ook de ontvormer en je moet bereid zijn om aan de productielijn mee te werken. Je doet voorstellen om de machines technisch te verbeteren.

  • Vacature diëtist (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, diëtiste (M,V, X) voor de doelgroep volwassenen en/ of kinderen.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Salons CORTINA (Wevelgem) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Salons CORTINA (Wevelgem) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van CARITA CENTRE DE BEAUTة in sociale netwerken
Look for responds of CARITA CENTRE DE BEAUTة in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARITA CENTRE DE BEAUTة. Laat een reactie achter voor CARITA CENTRE DE BEAUTة. CARITA CENTRE DE BEAUTة bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARITA CENTRE DE BEAUTة. Leave a respond for CARITA CENTRE DE BEAUTة. CARITA CENTRE DE BEAUTة on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARITA CENTRE DE BEAUTة op de google maps. Adres en contacten CARITA CENTRE DE BEAUTة
Location of CARITA CENTRE DE BEAUTة on the google maps. Address and contacts of CARITA CENTRE DE BEAUTة

Andere gerelateerde bedrijven als come CARITA CENTRE DE BEAUTة CARITA CENTRE DE BEAUTة: POMOSA VZW | Grenadines BVBA | JAAK VERBEECK | Cambier Pierre | AHARON KARAKO

Other related companies as CARITA CENTRE DE BEAUTة: POMOSA VZW | Grenadines BVBA | JAAK VERBEECK | Cambier Pierre | AHARON KARAKO

CARITA CENTRE DE BEAUTة is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARITA CENTRE DE BEAUTة, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03817993164. Het bedrijf CARITA CENTRE DE BEAUTة bevindt zich op het adres: LOUIZALAAN 264; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 576,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 409,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Schoonheidssalons. Producten gemaakt in CARITA CENTRE DE BEAUTة zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARITA CENTRE DE BEAUTة is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARITA CENTRE DE BEAUTة is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARITA CENTRE DE BEAUTة, openstaande posities, locatie van CARITA CENTRE DE BEAUTة op de kaart.

CARITA CENTRE DE BEAUTة is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARITA CENTRE DE BEAUTة, company assigned to the tax number BE03817993164. The company CARITA CENTRE DE BEAUTة is located at the address: LOUIZALAAN 264; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 576,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 409,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Schoonheidssalons. Products created in CARITA CENTRE DE BEAUTة were not found.
The main activity of CARITA CENTRE DE BEAUTة is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CARITA CENTRE DE BEAUTة is not available. You also can look at reviews of CARITA CENTRE DE BEAUTة, open positions, location of CARITA CENTRE DE BEAUTة on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARITA CENTRE DE BEAUTة, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARITA CENTRE DE BEAUTة, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARITA CENTRE DE BEAUTة, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARITA CENTRE DE BEAUTة, employees, financial statistics.