FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL
Private companiesEating and Drinking Places • FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL

Contactgegevens FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Chaussée De Bruxelles 307 1410 Waterloo - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-65-36-43-10 32-65-36-43-10

Fax (fax): 32-23-54-93-39 32-23-54-93-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL
Products information FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02278808593
Ondernemingsnummer: 7992523193
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 308,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rehabilitation apparatus and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL
(Get full report from official database of BE for FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL
Addition kinds of activities for FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL

5511. Nieuwe en gebruikte autodealers | New and used car dealers
358902. Commerciële schoonmaakapparatuur | Commercial cleaning equipment
581302. Nachtclubs | Night clubs
17619901. Architectonisch plaatwerk | Architectural sheet metal work
20419906. Graankorrels, gebarsten | Grain cereals, cracked
22319902. Doek, wol: mending | Cloth, wool: mending
23840000. Robes en dressingjurken | Robes and dressing gowns
32310202. Zilverglas: gemaakt van aangekochte glas | Silvered glass: made from purchased glass
38240112. Tallying meters | Tallying meters
50640203. Radios, nec | Radios, nec

Werken bij FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • JUNIOR PRODUCTIE – EN KWALITEITSVERANTWOORDELIJKE (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de productieplanning. Je communiceert veelvuldig met aankoop, sales, productievoorbereiding en de planner van de plaatsingsploegen. Je zorgt voor een optimale personeelsbezetting van de verschillende werkposten. Je zorgt voor een optimale flow van de verschillende subassemblies. Je werkt dagelijks aan de efficiëntie van de verschillende processen. Je neemt initiatieven om de kwaliteit te optimaliseren Je bent veelvuldig aanwezig op de werkvloer. Continue verbetering maakt deel uit van jouw DNA. Je helpt met de implementatie van het ERP systeem Navision. Je staat in voor het veiligheidsbeleid van het bedrijf.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke (m/v) Heb je ervaring met onderhoud en herstellingen van bestel- en vrachtwagens? Heb je ervaring met het aansturen van een team? Ben je op zoek naar een bedrijf dat graag blijft groeien? Dan zoeken wij jou! taken : - Je voert zelf ook onderhoud en herstellingen uit aan bestel- en vrachtwagens - Je bent bereid om samen met het bedrijf te streven naar groei zodat je het huidige team van 3 mechaniekers kan uitbreiden tot 8 personen - Je geeft leiding aan de werkplaats: werk verdelen, herstellingen opvolgen, controle na reparatie - Je werkt nauw samen met receptie en magazijn om klanten snelle en correcte service te geven - Je staat in contact met de technische dienst van de leverancier - Je begeleidt de medewerkers van je team die je tevens technisch bijstaat

  • Technieker (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job waarin je jouw technisch talent volop kan laten zien? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! Onze klant heeft zich gespecialiseerd in het verwerken van verscheidene afvalstromen, hoofdzakelijk uit de bouwsector. Om hun team te versterken zijn wij op zoek naar een technisch assistent. Je helpt de technisch verantwoordelijke met onderhoud en herstel van alle machines (breekinstallatie, betoncentrale, kraan, wiellader, bobcat,…).

  • HUISHOUDHULP DUINBERGEN (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Huishoudelijke Hulp regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als Huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Deze taken kunnen omvatten : schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan kunnen ook. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kandidate/kandidaat voor de regio Waregem/Zulte/Nokere

  • Sales Studenten in eigen regio! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FCR MEDIA BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een eerste sales ervaring met flexibele uren? FCR Media gaat van start met een nieuw product die we via deur aan deur sales gaan voorstellen aan onze B2B klanten. Hiervoor zijn wij op zoek naar jonge, dynamische studenten en gemotiveerde parttimers vanaf 20 jaar. Bij FCR Media investeren we in nieuw talent. Daarom krijg je bij ons de kans om jezelf en je talenten te ontwikkelen op het gebied van sales, overtuigingskracht, mensenkennis en de psychologie achter salestechnieken. Hiervoor krijg je de nodige trainingen. De uitdaging: Als sales talent verkoop jij op zelfstandige basis ons nieuwste marketingproduct en dit deur aan deur in eigen regio. Je enthousiasmeert onze klanten voor dit product en verdient 10% van de contractwaarde per verkocht contract. Uren zijn flexibel; je geeft ons de week voordien door wanneer je kan werken. Kortom de ideale studentenjob! Met NetSync kan de klant zijn gegevens zoals locatie, openingsuren, … op meer dan 20 platformen aanpassen met één klik. Zo vinden potentiële klanten altijd en overal de weg naar hun zaak. Bovendien kunnen deze bedrijfsgegevens niet door derden worden overschreven.

  • Stage - IRIS Greencare (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676490-inline.html?cid=Partner_VDAB Inleiding De leiderspositie die wij innemen op onze verschillende referentiemarkten en de groei die ons bedrijf kent in de omringende landen, laten ons toe boeiende perspectieven aan te bieden inzake professionele ontplooiing. Onze bedrijfscultuur valoriseert de geest van het ondernemen in al zijn facetten : initiatief, verantwoordelijkheid, autonomie en beslissingskracht. Iedereen evolueert in een kader waar het respect voor de menselijke waarden volledig tot zijn recht komt. Voor ons zusterbedrijf IRIS Greencare n.v., kijken wij uit naar een stagiaire (m/v). Project IMPACT VAN DE « NUL FYTO » REGULATIE IN WARANDEN EN TUINEN + MARKTSTUDIE Missie IRIS Greencare is gespecialiseerd in de creatie en onderhoud van waranden en tuinen in de BtoP en BtoB sectoren. Het bedrijf is actief over gans het Belgisch gebied. De evolutie inzake regulering omtrent onkruiders zal een aanzienlijk impact hebben op de markt (werkmethoden, lastenboeken, prijs, resultaten…). Deze veranderingen kunnen ook best ontwikkelingsopportuniteiten creëren voor onkruiddiensten voor harde oppervlaktes bij nieuwe klanten. Het is dus van belang dat wij- de bestaande en toekomstige wetten en regulatie beheersen - de produktiekosten correct inschatten - de bestaande klanten correct factureren - onze klanten correct informeren over kopmende evolutie en hun reacties kunnen anticiperen - het potentieel bij nieuwe klanten inschatten Fazes van de opdracht- 1. Een duidelijk overzicht opstellen van de bestaande en toekomstige locale, regionale en federale regulatie. Dit zal ons toelaten om de verschillende impacten op onze diensten in te schatten en onze klanten correct te informeren (opstellen van een informatienota). - 2. Produktiekosten van de alternatieve werkmethoden- Documentatie opzoeken en consolideren - Relevante instellingen en organisaties die dit al onderzocht hebben contacteren - Enquête bij de gemeentes die Nul Fyto al toepassen - ‘paramétrées’ observaties van bestaanden werken hiertomtrent binnen het bedrijf (brûlage thermique et moussage à chaud) - 3. De impact van alternatieve werkmethoden op het jaarlijkse onderhoud van ‘sites’ bij bestaande klanten of voor sites waarvoor wij een recent aanbod gedaan hebben. - 4. De administratieve en technische gevolgen op de onderaannemers identificeren - 5. Klanten telefonisch contacteren, ze op de hoogte brengen van huidige en nieuwe verplichtingen, van de kostenimpact of van alterinatieven, hun wensen registreren… - 6. Een marktstudie bij Business to Business prospecten met of zonder ‘groene ruimtes’ al of niet toegangelijk voor kwetsbare groepen. - Het potentiële zakencijfer van alternatieve behandelingen op een bepaalde regio - Hun intenties hieromtrent capteren (eigen personeel, de mogelijke aanvaarding van minder guntige resultaten, anticipatie van komende regulering… Einddoelen Binnen 3 à 4 maanden worden fazes 1 à 4 uitgevoerd zo dat fazes 5 à 6 tussen januari en maart kunnen plaatsvinden. Mogelijke obstakels- Omvang van het project– bereid snel om snel te beginnen, dingen opzoelen, deuren open krijgen, hard werken, parellel en autonoom kunnen werken, om tijdsverlies te vermijden. - Nieuw onderwerp dus beperkte ervaring, tegenstrijdige meningen, en beperkte maatregelen in de sector Andere opmerkingen Unieke opportuniteit om voor het einde van uw studies bij te drgane tot een strategisch p...

  • Barge Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor de planning van het transport van containers. - Je verzamelt transportopdrachten van klanten en voert deze in het systeem. - Je berekent de laadcapaciteit en koppelt transportopdrachten aan beschikbare schepen. - Je hebt dagelijks contact met klanten, schepen en terminas. - Je maakt de vereiste documenten op en verzorgt de bijkomende administratie. - Verder ben je verantwoordelijk voor het oplossen van problemen bij vertragingen en wijzigingen. - Er wordt van je verwacht dat je na een bepaalde periode een operationeel team zal begeleiden en coachen.

  • Monteur, de-monteur (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CARROSSERIE ROELANTS JAN

    Type: Vaste Job

    Monteren en demonteren onderdelen personenewagens en lichte vrachtwagens + vernieuwen onderdelen + vernieuwen mekaniek wagen.

  • Elektromecanicien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent mee verantwoordelijk voor het elektrisch onderhoud van het machinepark in de weverij. Je voert storingsanalyses uit op de lijnen en herstelt de machines bij pannes. Je denkt mee over de optimalisatie van de machines.

  • Productiemedewerker (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    jouw takenpakket bestaat uit: - verwerking van voedingswaren - versnijden - verpakken - schoonmaken van de machines

  • FREELANCE STUDIECOACH (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

Zoek naar antwoorden van FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL. Laat een reactie achter voor FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL. FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL. Leave a respond for FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL. FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL op de google maps. Adres en contacten FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL
Location of FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL on the google maps. Address and contacts of FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL: ADMIN. DIRECTE BELAST. | Decaluwe Systems Engineering | Résidence du Lac | Ravana | COGEBI

Other related companies as FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL: ADMIN. DIRECTE BELAST. | Decaluwe Systems Engineering | Résidence du Lac | Ravana | COGEBI

FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02278808593. Het bedrijf FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée De Bruxelles 307 1410 Waterloo - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 308,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rehabilitation apparatus and equipment. Producten gemaakt in FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL, openstaande posities, locatie van FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL op de kaart.

FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL is a company, that was registered 2009 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL, company assigned to the tax number BE02278808593. The company FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL is located at the address: Chaussée De Bruxelles 307 1410 Waterloo - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 308,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rehabilitation apparatus and equipment. Products created in FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL were not found.
The main activity of FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL is Eating and Drinking Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL is not available. You also can look at reviews of FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL, open positions, location of FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLVAG SECURITY SYSTEMS SPRL, employees, financial statistics.