ADRIAENSSENS

Contactgegevens ADRIAENSSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADRIAENSSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADRIAENSSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WINTERKONINGSTRAAT 4; 2170; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36470666 (+32-36470666) 36470666 (+32-36470666)

Fax (fax): +32 (11) 911-23-12 +32 (11) 911-23-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADRIAENSSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADRIAENSSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADRIAENSSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADRIAENSSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADRIAENSSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADRIAENSSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADRIAENSSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADRIAENSSENS
Products information ADRIAENSSENS

BTW identificatienummer (tax): BE02588623046
Ondernemingsnummer: 2721282958
Hoofdstad (capital): 502,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 126,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in ADRIAENSSENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADRIAENSSENS
(Get full report from official database of BE for ADRIAENSSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADRIAENSSENS
Addition kinds of activities for ADRIAENSSENS

7033. Trailerparken en campings | Trailer parks and campsites
179902. Coating, caulking, en weer, water en brandbestendig | Coating, caulking, and weather, water, and fireproofing
821199. Elementaire en middelbare scholen, nec | Elementary and secondary schools, nec
22119900. Breedgeweven stofmolens, katoen, nec | Broadwoven fabric mills, cotton, nec
36459903. Bureau lampen | Desk lamps
76299904. Generator reparatie | Generator repair
83610105. Groepsverpleeghuis | Group foster home

Werken bij ADRIAENSSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADRIAENSSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADRIAENSSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADRIAENSSENS. Looking for open vacancies in other companies

  • HVAC technieker Warmtepompen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Service Technieker HVAC Warmtepompen sta je in voor het onderhoud van HVAC installaties bij onze klanten, zowel voor preventief als curatief onderhoud. Na een opleidingsperiode maak je deel uit van het Service Team. Je werkt aan de meest moderne HVAC installaties die gebruikt worden bij onze klanten. De Service Technieker (m/v) rapporteert aan de Teamleader. Je zal voornamelijk werken op sites van onze klanten. In deze functie verzorg je het: • Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud van HVAC installaties. • Behandelen en verhelpen van storingen aan verwarmings- en koelinstallaties, klimatisatie installaties. • Monteren van aanpassingen of uitbreidingen op bestaande installaties. • Monteren van nieuwe installaties. • Onderhouden van contact met klanten. • Afhankelijk van je werkervaring en kennisniveau zal je eveneens instaan voor het inbedrijfstellen van nieuwe installaties.

  • Technisch manager nl/fr M/V (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Adecco is op zoek naar een Technisch manager NL/FR M/V. Je staat in voor de organisatie van het onderhoud, de optimalisatie van de productiesite en het aansturen en begeleiden van de technisch medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het implementeren van een preventief en curatief onderhoudsplan. Je bent in staat technische problemen op te lossen en deze verder te analyseren. Je volgt de KPI's en rendementen op en doet investeringsvoorstellen indien nodig. Je coördineert tussen de technische afdelingen in de Calandering afdeling.

  • Huishoudhulp REGIO MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Dakwerker (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Dakwerken de Hoon

    Type: Vaste Job

    Als algemeen dakwerker sta je in voor hellende en platte daken, timmerwerken en isolatiewerken

  • HULPELECTRICIEN / HANDLANGER (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: ELEKTROPLAN

    Type: Vaste Job

    Je assisteert op de werf op van aanvang tot afwerking . Je helpt mee met het plaatsen van leidingen, stopcontacten, verlichting, beveiliging, toegangscontrole, aansluiten borden, aansluitingen, indienststellingen e.d. Je hebt inzicht in de werken en beschikt over de postitieve spirit op de werken grondig af te werken. Een eerste werkervaring is een voordeel.

  • VOORGANGER TIJDENS AFSCHEIDSVIERING (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUES

    Type: Vaste Job

    U staat in als voorganger om samen met de nabestaanden een plechtigheid voor te bereiden. U heeft een luisterend oor en komt door dialoog met de nabestaanden tot een toespraak. U begeleidt de familie in hun keuze van teksten en muziek voor de viering. Ook foto’s die de familie verzameld heeft, kan je in een powerpointpresentatie verwerken. We vernemen regelmatig van de nabestaanden dat zowel deze voorbereiding als eigenlijke plechtigheid een groot deel uitmaakt van de rouwverwerking. U neemt bijgevolg uw opdracht ernstig.

  • Technisch ontwerper trekhaken (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Onze klant ontwikkelt jaarlijks een 55 à 65- tal nieuwe trekhaken en hiervoor zijn ze op zoek naar een medewerker voor hun ontwerpbureau: Je staat in voor de prototypebouw van nieuwe trekhaken  Via FEA analyse voer je een simulatieberekening uit Nieuwe trekhaken dienen ook getest te worden, ook dit maakt onderdeel uit van jouw takenpakket Na de opmaak van de trekhaak, zorg je voor het voorbereidend werk voor de productie op de werkvloer; het stappenplan voor het ontwerp wordt uitgewerkt voor de productie van de trekhaken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een KMO actief in de automotive sector, zijn we op zoek naar een Technisch Ontwerper Trekhaken.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

  • Dossierbeheerder - Familiaal kantoor - Brussels (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674759-inline.html?cid=Partner_VDAB Op zoek naar een nieuwe en spannende uitdaging? Zin in meer challenge en verantwoordelijkheden? Spreekt het jou wel aan om in een aangenaam middelgroot kantoor met een sterke familiale sfeer te werken? Stuur dan zo snel mogelijk je CV! Deze boekhoudskantoor is allomgekend voor zijn impressionant groeiparcours, en ongeloofelijke sfeer! Mijn klant is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder om hun team in Brussel te versterken. Jouw verantwoordelijkheden Je verzorgt de boekhouding A - Z van management en real estate bedrijven. Contact met de klanten Verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, personen-en vennootschapsbelasting)

  • Flexijob zaalmedewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij mensen die als flexijob zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

Zoek naar antwoorden van ADRIAENSSENS in sociale netwerken
Look for responds of ADRIAENSSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADRIAENSSENS. Laat een reactie achter voor ADRIAENSSENS. ADRIAENSSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADRIAENSSENS. Leave a respond for ADRIAENSSENS. ADRIAENSSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADRIAENSSENS op de google maps. Adres en contacten ADRIAENSSENS
Location of ADRIAENSSENS on the google maps. Address and contacts of ADRIAENSSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come ADRIAENSSENS ADRIAENSSENS: BILLEN MICHEL | LA-MI DES NOTES | Taillieu F | Robbeplein | BERT DE KEYSER

Other related companies as ADRIAENSSENS: BILLEN MICHEL | LA-MI DES NOTES | Taillieu F | Robbeplein | BERT DE KEYSER

ADRIAENSSENS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADRIAENSSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02588623046. Het bedrijf ADRIAENSSENS bevindt zich op het adres: WINTERKONINGSTRAAT 4; 2170; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 502,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 126,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Schoonheidssalons. Producten gemaakt in ADRIAENSSENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADRIAENSSENS is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADRIAENSSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADRIAENSSENS, openstaande posities, locatie van ADRIAENSSENS op de kaart.

ADRIAENSSENS is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADRIAENSSENS, company assigned to the tax number BE02588623046. The company ADRIAENSSENS is located at the address: WINTERKONINGSTRAAT 4; 2170; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 502,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 126,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Schoonheidssalons. Products created in ADRIAENSSENS were not found.
The main activity of ADRIAENSSENS is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ADRIAENSSENS is not available. You also can look at reviews of ADRIAENSSENS, open positions, location of ADRIAENSSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADRIAENSSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADRIAENSSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADRIAENSSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADRIAENSSENS, employees, financial statistics.