Ost-Lavens BVBA

Contactgegevens Ost-Lavens BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ost-Lavens BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ost-Lavens BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Prinsessestraat 204; 8870; Izegem, België

Telefoon (phone): 051 30 25 87 (+32-051 30 25 87) 051 30 25 87 (+32-051 30 25 87)

Fax (fax): +32 (53) 907-67-88 +32 (53) 907-67-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ost-Lavens BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ost-Lavens BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ost-Lavens BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ost-Lavens BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ost-Lavens BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ost-Lavens BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ost-Lavens BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ost-Lavens BVBA
Products information Ost-Lavens BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05133331298
Ondernemingsnummer: 7385253906
Hoofdstad (capital): 330,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 466,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Newspapers, magazines, periodicals - Distribution

Product categorie (product category): School supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ost-Lavens BVBA
(Get full report from official database of BE for Ost-Lavens BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ost-Lavens BVBA
Addition kinds of activities for Ost-Lavens BVBA

34699915. Spinning metaal voor de handel | Spinning metal for the trade
38410406. Klemmen, chirurgisch | Forceps, surgical
40139903. Spoorwegschakelen | Railroad switching
50870602. Cemetary leveringen en uitrusting | Cemetary supplies and equipment
50910701. Boten accessoires en onderdelen | Boat accessories and parts
63249902. Groep ziekenhuisplannen | Group hospitalization plans
73130202. Koerant reclame vertegenwoordiger | Newspaper advertising representative
73490204. Vloerverwarming | Floor waxing
75389902. Algemene vrachtwagen reparatie | General truck repair

Werken bij Ost-Lavens BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ost-Lavens BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ost-Lavens BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ost-Lavens BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • vloerder (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Roeselare zijn we op zoek naar een vloerder / renovatiearbeider. Je werkt als vloerder voornamelijk renovatie en nieuwbouwprojecten daarboven op doe je ook kleine verbouwingswerkjes.

  • (fijne) montagemedewerker - dagwerk (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de productie van dampkappen, kookplaten en ovens zijn op zoek naar medewerkers voor fijne montage. Je maakt deel uit van een assmeblageketen waar j eo.a. fijne onderdelen zoals kabeltjes, etc ... monteert en vastzet volgens een plan/tekening.

  • Quality Assurance Manager (h/f) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in Moeskron, zijn wij op zoek naar een Quality Assurance Manager. - U staat in voor de reporting in de bedrijfsmanagementsystemen en de bijbehorende registraties - U staat in voor het optimaliseren van ons bedrijfsmanagementsysteem in samenspraak met de lijnverantwoordelijken - U staat in voor het uitdragen van Lean filosofie op alle niveaus binnen de organisatie - U bent verantwoordelijk voor het opzetten van gebruiksvriendelijke operationele processen, zowel in Warehouse als binnen Transport - U bent verantwoordelijk voor de opvolging en optimalisatie van onze ISO9001:2015 certificaten - U bent verantwoordelijk voor het uitrollen van projecten omtrent Quality in overleg met klanten, sales en lijnverantwoordelijken - U bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van interne audits, bewaakt de opvolging hiervan en bepaalt de procedure hierin - U fungeert als het centrale aanspreekpunt inzake Quality en proces optimalisaties

  • Plaatser buitenschrijnwerk | Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je plaats aluminium ramen, deuren en gevels voor zowel de particuliere als de projectmarkt. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het plaatsen van terrasoverkappingen en zonnepanelen. Je volgt de planning strikt op en staat in voor de kwaliteit van het gemonteerde buitenschrijnwerk. Je communiceert met je collega's over de vooruitgang van werven, problemen en oplossingen. Respect voor materiaal en je werk en het volgen van de veiligheidsvoorschriften zijn vanzelfsprekend.

  • Alleenwerkende hulpkok | Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als (hulp)kok: ? Sta je in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het eetcafé te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Soms werk je nieuwe recepten uit. Je kan eveneens verantwoordelijk zijn voor het werkingsbudget van de keuken. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. veiligheidsschoenen.

  • Senior Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een autonome Senior Accountant. Heb je ervaring in de boekhouding van A tot Z en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Jouw takenpakket als Senior Accountant: Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de boekhouding van A tot Z, gevoerd in Microsoft Dynamics AX (Axapta), van diverse vennootschappen en tijdelijke handelsvennootschappen voor je rekening. verwerken van de inkomende facturen dagelijks verwerken van de financiële verrichtingen beheer van het betalingsverkeer in KBC Reach inboeking van lonen, afschrijvingen etc. opvolgen van de grootboekrekeningen Je dient correct en tijdig de BTW- en intrastataangiften in (zowel België als Frankrijk); Je bent het intern aanspreekpunt voor de collega's voor boekhoudkundige en BTW gerichte problemen; Je beheert in samenspraak met de Financial Controller het cash management, en bereidt de betalingen voor ; Je assisteert de Financial Controller bij de maand- en jaarafsluitingen, begrotingen en forecasts, fiscale aangiften, interne en externe audits.. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financial Controller en werk je als rechterhand met hem samen. Naast de operationele taken dien je door te groeien in je expertise én in je people skills om te evolueren naar een leidinggevende functie.

  • Schrijnwerker met kennis CNC (ZELEM)

    Regio: ZELEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: een CNC bediener voor binnendeuren en meubels in de regio Zelem. Kan je overweg met houtbewerkingsmachines en kan je plan lezen? Je bent in staat om de machine te programmeren en uitvoeren van zaag- en maatwerkopdrachten met de CNC gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine. TYPE CNC: weeke venture 440M

  • Jobstudent inpak metaal vanaf 27/08 (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalbedrijf in de regio Nazareth zijn we op zoek naar een jobstudent die vrij is om als inpakker te werken. Je taken: - Je staat aan de band bij de verpakkingsmachine die de afgewerkte metalen goederen inpakt en vacuüm trekt. - Je neemt de ingepakte goederen van de band en verplaatst deze naar hun plaats van bestemming. - Je controleert ondertussen de kwaliteit van de verpakking.

  • STUDENT WIJNHANDEL OP WOENSDAG EN/OF ZATERDAG (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie wijnzaak in Oudenaarde zoeken wij een student die op woensdagnamiddag of op zaterdag kan bijspringen. Je takenpakket zal heel polyvalent zijn: - Verkoop en aanvullen - Geschenkverpakkingen maken - Voorraadbeheer, bestellingen klaarmaken, magazijn - Proper houden van de winkel

  • Student horeca (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je als student (m/v) op zoek naar een leuke bijverdienste in de horeca? Heb je bovendien al ervaring in deze sector en wil je in Oudenaarde aan de slag? Wij leren je graag kennen! Voor een leuk café in Oudenaarde zijn we op zoek naar een vlotte student om in het weekend te werken. Je staat achter de toog en bedient de klanten. Ook aan de tafels neem je bestellingen op. Daarnaast help je met de afwas en zorg je ervoor dat de toog en alle glazen steeds proper zijn.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op woensdag (ook voor studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een enthousiaste Receptionist(e)/Telefonist(e) om iedere week op woensdag aan de slag te gaan van 8u00 tot 15u30. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Installatie en support van ICT en Telecom infrastructuur (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: TELICT

    Type: Vaste Job

    Installatie van ICT en Telecom infrastructuur. Helpdesk van ICT en Telecom infrastructuur

Zoek naar antwoorden van Ost-Lavens BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Ost-Lavens BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ost-Lavens BVBA. Laat een reactie achter voor Ost-Lavens BVBA. Ost-Lavens BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ost-Lavens BVBA. Leave a respond for Ost-Lavens BVBA. Ost-Lavens BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ost-Lavens BVBA op de google maps. Adres en contacten Ost-Lavens BVBA
Location of Ost-Lavens BVBA on the google maps. Address and contacts of Ost-Lavens BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Ost-Lavens BVBA Ost-Lavens BVBA: Inghels (Bureau d'Expertise) | VAN RAEMDONCK M. & W. | ALFA ROMEO SOCARO | Pattyn D | DIENST VR OPVANGGEZINNEN

Other related companies as Ost-Lavens BVBA: Inghels (Bureau d'Expertise) | VAN RAEMDONCK M. & W. | ALFA ROMEO SOCARO | Pattyn D | DIENST VR OPVANGGEZINNEN

Ost-Lavens BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ost-Lavens BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05133331298. Het bedrijf Ost-Lavens BVBA bevindt zich op het adres: Prinsessestraat 204; 8870; Izegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 330,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 466,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is School supplies. Lijst met producten zijn Newspapers, magazines, periodicals - Distribution.
De hoofdactiviteit van Ost-Lavens BVBA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ost-Lavens BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ost-Lavens BVBA, openstaande posities, locatie van Ost-Lavens BVBA op de kaart.

Ost-Lavens BVBA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ost-Lavens BVBA, company assigned to the tax number BE05133331298. The company Ost-Lavens BVBA is located at the address: Prinsessestraat 204; 8870; Izegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 330,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 466,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is School supplies. List of products are Newspapers, magazines, periodicals - Distribution.
The main activity of Ost-Lavens BVBA is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Ost-Lavens BVBA is not available. You also can look at reviews of Ost-Lavens BVBA, open positions, location of Ost-Lavens BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ost-Lavens BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ost-Lavens BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ost-Lavens BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ost-Lavens BVBA, employees, financial statistics.