Bijbelboektiek

Contactgegevens Bijbelboektiek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bijbelboektiek: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bijbelboektiek

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gordunakaai 28-30; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 221 77 35 (+32-09 221 77 35) 09 221 77 35 (+32-09 221 77 35)

Fax (fax): 09 221 77 35 (+32-09 221 77 35) 09 221 77 35 (+32-09 221 77 35)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bijbelboektiek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bijbelboektiek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bijbelboektiek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bijbelboektiek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bijbelboektiek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bijbelboektiek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bijbelboektiek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bijbelboektiek
Products information Bijbelboektiek

BTW identificatienummer (tax): BE04059417724
Ondernemingsnummer: 2279357910
Hoofdstad (capital): 642,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 881,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Booksellers

Product categorie (product category): School supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bijbelboektiek
(Get full report from official database of BE for Bijbelboektiek)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bijbelboektiek
Addition kinds of activities for Bijbelboektiek

7372. Voorverpakte software | Prepackaged software
367402. Geïntegreerde schakelingen, halfgeleidernetwerken, enz. | Integrated circuits, semiconductor networks, etc.
16239901. Elektriciteitsleiding constructie | Electric power line construction
24349901. Vanities, badkamer: hout | Vanities, bathroom: wood
32910600. Gekoelde schuurproducten | Coated abrasive products
38250320. Elektrische meetapparatuur | Power measuring equipment, electrical
41110402. Lokale spoorweg passagier operatie | Local railway passenger operation

Werken bij Bijbelboektiek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bijbelboektiek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bijbelboektiek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bijbelboektiek. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Assemblage Nachtploeg (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent de persoon die na het orderpicker zorgt dat de bestellingen correct gestapeld zijn, zodat deze goed gestapeld kunnen worden in de containers. Na het opnieuw stapelen van de bestellingen zorg je ervoor dat de palletten gewikkeld worden. Je staat mee in voor orde en netheid in de werkruimte. Cross docking is een proces binnen de logistiek waarbij inkomende goederen direct bij het lossen worden ingeladen bij uitgaande goederen. Bij cross docking worden goederen verplaatst, zonder dat ze tussendoor worden opgeslagen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasdonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASDONK)

    Regio: HAASDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Knesselare - voltijds / deeltijds (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Knesselare zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Chauffeurs CE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: NACHTERGAELE KRISTOF

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het transport van: Bouwmaterialen (platte wagen) Grondstoffen (kipper – container) Bouwmachines (uitzonderlijk vervoer met dieplader). Enkel binnenlands transport.

  • Verantwoordelijke Automatisatie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Verantwoordelijke Automatisatie stuur je een team van ongeveer 10 Automation Engineers aan. Je zorg voor een goede werking van de afdeling en ziet toe op de naleving van de procedures. Je neemt de taakverdeling en de organisatie van de afdeling op jou. Je verstrekt technisch advies en bent aanspreekpunt voor de engineers. Je waakt over een tijdige doorstroming van de projecten en bewaakt de vooropgestelde planning. Indien nodig ga je proactief op zoek naar extra capaciteit. Bedrijfsprofiel: De organisatie is wereldleider in de ontwikkeling en productie van geavanceerde oplossingen voor de assamblage-, testing- en productie-apparatuur.

  • Bullchauffeur - aantrekkelijke verloning (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: KAREL STERCKX

    Type: Vaste Job

    Deze functie bestaat uit 70% bullwerk en 30% onderhoudsmatig werk. Je staat in voor het vullen en lossen van bunkers, alsook bediening van de vulunit. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de bull: controle oliepeil, controle koelstofvloeistof en vetsmering. Je staat eveneens mee in voor de reiniging van de productie-omgeving, alsook voor de machines en installaties na gebruik.

  • Team Assistant Sales & Marketing departement (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Als Team Assistant van het Sales & Marketing Assistant ondersteun je de Business Unit General Medicines Belux. Dit team bestaat uit 8 managers en 20tal vertegenwoordigers. Samen met de Personal Assisstant - die tevens jouw opstart jouw mentor zal zijn - zal je administratieve ondersteuning bieden, voornamelijk op vlak van Sales en Marketing ondersteuning. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je beantwoordt vragen en verzoeken en volgt deze ook op; - Je dient de onkostennota’s van de commerciële medewerkers in en volgt ze op; - Je bereidt mailings voor; - Je stelt de contracten op voor commerciële activiteiten en volgt deze op tot de facturatie; - Je verzamelt handtekeningen; - Je staat in voor een correct en nauwkeurig klassement; - Je onderhoudt contact met verschillende partijen zowel intern als extern; - Je verwerkt staalaanvragen en volgt deze op; - Je staat in voor de leveringen van materiaal aan de commerciële medewerkers; - Je voert bestellingen in en volgt deze op tot facturatie voor het marketing team; - Je voert vertalingen uit; - Je beheert de voorraad van het promotiemateriaal; - Je staat in voor de organisatie van vergaderingen.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen ( Oudenaarde-Ronse-Brakel) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Oost-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • assertiviteitstrainer volwassenen (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een assertiviteitstrainer voor volwassenen. Je werkt samen met sportcoach, yoga coach, kinesist, studiecoach, loopbaancoach, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Kalmthout - Schoten -Zoersel (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

Zoek naar antwoorden van Bijbelboektiek in sociale netwerken
Look for responds of Bijbelboektiek in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bijbelboektiek. Laat een reactie achter voor Bijbelboektiek. Bijbelboektiek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bijbelboektiek. Leave a respond for Bijbelboektiek. Bijbelboektiek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bijbelboektiek op de google maps. Adres en contacten Bijbelboektiek
Location of Bijbelboektiek on the google maps. Address and contacts of Bijbelboektiek

Andere gerelateerde bedrijven als come Bijbelboektiek Bijbelboektiek: SECURITY PRODUCTS | JOSEPH BARTZ | MISEREZ DECORATIE | GARAGE COENS | LIEVE SCHREURS

Other related companies as Bijbelboektiek: SECURITY PRODUCTS | JOSEPH BARTZ | MISEREZ DECORATIE | GARAGE COENS | LIEVE SCHREURS

Bijbelboektiek is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bijbelboektiek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04059417724. Het bedrijf Bijbelboektiek bevindt zich op het adres: Gordunakaai 28-30; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 642,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 881,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is School supplies. Lijst met producten zijn Booksellers.
De hoofdactiviteit van Bijbelboektiek is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bijbelboektiek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bijbelboektiek, openstaande posities, locatie van Bijbelboektiek op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bijbelboektiek is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bijbelboektiek, company assigned to the tax number BE04059417724. The company Bijbelboektiek is located at the address: Gordunakaai 28-30; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 642,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 881,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is School supplies. List of products are Booksellers.
The main activity of Bijbelboektiek is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bijbelboektiek is not available. You also can look at reviews of Bijbelboektiek, open positions, location of Bijbelboektiek on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bijbelboektiek, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bijbelboektiek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bijbelboektiek, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bijbelboektiek, employees, financial statistics.