POPEYE PITERS SPORT

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • POPEYE PITERS SPORT
Private companiesFurniture and Fixtures • POPEYE PITERS SPORT

Contactgegevens POPEYE PITERS SPORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POPEYE PITERS SPORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

POPEYE PITERS SPORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-GILLES 96; 4000; LIبGE, België

Telefoon (phone): 42233669 (+32-42233669) 42233669 (+32-42233669)

Fax (fax): +32 (63) 413-80-58 +32 (63) 413-80-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POPEYE PITERS SPORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POPEYE PITERS SPORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POPEYE PITERS SPORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POPEYE PITERS SPORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POPEYE PITERS SPORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POPEYE PITERS SPORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POPEYE PITERS SPORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POPEYE PITERS SPORT
Products information POPEYE PITERS SPORT

BTW identificatienummer (tax): BE04297821044
Ondernemingsnummer: 4701843261
Hoofdstad (capital): 521,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 616,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in POPEYE PITERS SPORT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoenen; Sport- and kampeermateriaal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POPEYE PITERS SPORT
(Get full report from official database of BE for POPEYE PITERS SPORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor POPEYE PITERS SPORT
Addition kinds of activities for POPEYE PITERS SPORT

353103. Spoorweggerelateerde apparatuur | Railroad related equipment
874400. Faciliteiten ondersteunende diensten | Facilities support services
24310303. Lijstwerk, hout: onvoltooid en voorgevuld | Moldings, wood: unfinished and prefinished
29520200. Siding materialen | Siding materials
47319905. Verzend documenten voorbereiding | Shipping documents preparation
50849912. Veiligheids uitrusting | Safety equipment
52119900. Timmerhout en andere bouwmaterialen, nec | Lumber and other building materials, nec
92240402. Brandbescherming, staatsregering | Fire protection, state government

Werken bij POPEYE PITERS SPORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POPEYE PITERS SPORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POPEYE PITERS SPORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POPEYE PITERS SPORT. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien industrieel onderhoud dag (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent in het bezit van een A2 - of bachelordiploma en hebt reeds enkele jaren ervaring als onderhoudstechnieker in een productie-omgeving. Je hebt een goeie kennis PLC.. Daarnaast spreek je vloeiend Nederlands. Tot slot ben je bereid om te werken in een dagsysteem maar met de nodige flexibele instelling zodat je ook kan ingezet worden tijdens de wachtdienst. Ben je ook een flexibele teamspeler, dan ben jij de kandidaat die we zoeken. PLC

  • Elektricien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Hasselt zoekt Trixxo een gemotiveerde elektricien. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden. Je hebt een opleiding elektriciteit succesvol afgerond en bent in het bezit van een VCA-attest. Je zal instaan voor het trekken van kabels, het plaatsen van elektriciteitskasten, verlichting plaatsen en dergelijke meer. Herken jij jezelf in dit profiel? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Huishoudelijke Hulp Deerlijk (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Voor een gezin in Deerlijk zoeken wij een gemotiveerde huishoudhulp met oog voor detail.

  • Elektrisch Tekenaar (Revit – BIM) met ambitie (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Omschrijving Jouw uitdaging bestaat erin om een werf administratief en technisch te beheren. Op basis van elektrotechnische en bouwkundige ideeën en schema’s ga je aan de slag vanop jouw aangename werkplek in Eke. Je leest en interpreteert de plannen van jouw werven en zet deze om naar een digitaal ontwerp. Bij AElectrics passen we graag efficiënte werkwijzes toe om ons professionalisme verder te kunnen bestendigen. Daarom ontwerpen we in de REVIT-module (BIM software) omdat deze tool ons, onze klanten en jou veel te bieden heeft! Als jij de tool kent dan moeten we jou daar wellicht niet meer van overtuigen? Jouw ontwerpen zijn een sterke basis voor verdere externe contacten. Zo overleg je met bouwheren, architecten, ingenieurs, nevenaannemers over de inplanting van de technieken. Je weet het overzicht te bewaren en je sterke organisatorische vaardigheden zorgen voor een soepele voortgang van jouw werven. Leuk, denk je, maar het mag ook wat meer zijn? Dat kan! De sterke groei van ons bedrijf en ons HR beleid (waarbij we inzetten op ieders sterktes), laat ons toe om jouw takkenpakket verder te “tunen” naar jouw interesses en skills. Meer verantwoordelijkheid? Ander soort verantwoordelijkheid? Leidinggeven? We houden rekening met jouw competenties.

  • Analist - developer .NET (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Vaste Job

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit Development zorgen wij voor krachtige software op maat van onze klanten. We gebruiken hiervoor performante technologieën zoals .NET, Aurelia, Bootstrap en Blazor. Als Analist – Developer .NET werk je mee in maatwerkprojecten voor onze klanten. Het gaat zowel om totaalprojecten als conversies van bestaande applicaties als integratie tussen bestaande systemen. Je treedt op als aanspreekpunt voor onze klanten. Je analyseert de noden van de klant en voert haalbaarheidsstudies uit met betrekking tot onze toepassingen om een duidelijke definitie van de behoefte te kunnen opstellen. In presales trajecten biedt je technische ondersteuning. Op termijn sta je in voor het project management bij onze klanten. Dit omvat het meewerken aan projecten en het opvolgen van het projectteam, budget en scope. Op periodieke tijdstippen aligneer je dit met de klant. Een zeer afwisselend takenpakket kenmerkt deze functie. Continue bijscholing alsook kennisdeling tussen collega’s staan centraal. Lees de getuigenis van Tim en ontdek zijn ervaring als analist - developer .NET.

  • Bouwkundig Ingenieur (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Vaste Job

    Werk jij graag stabiliteitsberekeningen uit van structuren en gebouwen? Op zoek naar die ideale eerste of tweede job? Op zoek naar een onderneming waar werknemers graag vertoeven en lang blijven werken? Lees dan snel verder en solliciteer via [email protected]. Onze klant is een bouwkundig tekenbureau met een uitgebreide expertise in industriebouw, utiliteitsbouw en appartementenbouw met in hoofdzaak projecten in België, maar heeft ook diverse internationale projecten. Jouw verantwoordelijkheden? 1) Stabiliteitsberekeningen opmaken: - 70% staalstructuur. 30% betonstructuur. - Haven, kantoor, appartementen. 2) Productietekeningen opmaken.

  • Ombouwer machines (Steller/operator) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de productie, zoeke nwe we voor onmiddellijke indiensttreding een operator / steller.   Je taak bestaat uit: Het bedienen en ombouwen van één manuele machine of meerdere automatische machines; Na een opleiding, garandeer je de goede werking van de machines en de opvolging van de productie; Je meet de productiestukken na en controleert ze voor vrijgave; Je volgt milieu- en veiligheidsvoorschriften op; Je verzorgt een correcte ploegovergave Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische, internationale onderneming met een verkoop- en productieafdeling in Ternat. De producten bestaan uit koperen, stalen, loodvrije en bronzen stukken.

  • Office365 & SharePoint Technical Lead (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: RECOMATICS

    Type: Vaste Job

    Lijkt het je wat om dicht bij huis te werken, voldoening te halen uit jouw job en te behoren tot een jong en dynamisch team? Dan is werken bij RecoMatics zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een spontane, vlotte Office365 & SharePoint Technical Leaddie bijdraagt aan onze leuke werksfeer. Wat is je rol? Als Technical Lead ben je de persoon die enerzijds onze projecten technisch trekt en anderzijds ook mee de architectuur zal gaan bepalen. Wat houdt dit dan onder andere in? Je neemt als Technical Leadenkele projecten en klanten voor jouw rekening. Je bepaalt mee de juiste oplossing voor de klant, werkt de technische architectuur en oplossing uit en gaat het project succesvol begeleiden en mee uitvoeren. Je werkt heel nauw samen met onze klanten en denkt actief mee naar de beste oplossingen. Je bent een technical coachvoor de collega’s en onze klanten. Je helpt daardoor ook de collega’s te groeien in hun job. Je adviseert waar nodig het RecoMatics productteam bij het nemen van architecturale beslissingen. We hebben nog veel te vertellen over deze rol, maar we vinden het leuker jou verder enthousiast te krijgen bij een lekkere kop koffie op ons kantoor.

  • Hands-on productieverantwoordelijke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office Roeselare is op zoek naar een productieverantwoordelijke voor haar klant actief in de chemische nijverheid. Je hebt kennis chemie en kunt deze operationeel ook toepassen. Als verantwoordelijke bepaal je de samenstelling van de verschillende producten volgens de bedrijfseigen recepten. Je neemt de leiding over de planning, stuurt en coacht de mensen, springt bij waar nodig. Je volgt ook het logistieke gedeelte op van de productie.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

Zoek naar antwoorden van POPEYE PITERS SPORT in sociale netwerken
Look for responds of POPEYE PITERS SPORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor POPEYE PITERS SPORT. Laat een reactie achter voor POPEYE PITERS SPORT. POPEYE PITERS SPORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POPEYE PITERS SPORT. Leave a respond for POPEYE PITERS SPORT. POPEYE PITERS SPORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POPEYE PITERS SPORT op de google maps. Adres en contacten POPEYE PITERS SPORT
Location of POPEYE PITERS SPORT on the google maps. Address and contacts of POPEYE PITERS SPORT

Andere gerelateerde bedrijven als come POPEYE PITERS SPORT POPEYE PITERS SPORT: ATELIER IRINA POUCHKINE | LEO REIP | DAMS-FRAIPONT | KOBA VISION | De Fezant

Other related companies as POPEYE PITERS SPORT: ATELIER IRINA POUCHKINE | LEO REIP | DAMS-FRAIPONT | KOBA VISION | De Fezant

POPEYE PITERS SPORT is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POPEYE PITERS SPORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04297821044. Het bedrijf POPEYE PITERS SPORT bevindt zich op het adres: RUE SAINT-GILLES 96; 4000; LIبGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 521,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 616,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Schoenen; Sport- and kampeermateriaal. Producten gemaakt in POPEYE PITERS SPORT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POPEYE PITERS SPORT is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POPEYE PITERS SPORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POPEYE PITERS SPORT, openstaande posities, locatie van POPEYE PITERS SPORT op de kaart.

POPEYE PITERS SPORT is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is POPEYE PITERS SPORT, company assigned to the tax number BE04297821044. The company POPEYE PITERS SPORT is located at the address: RUE SAINT-GILLES 96; 4000; LIبGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 521,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 616,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Schoenen; Sport- and kampeermateriaal. Products created in POPEYE PITERS SPORT were not found.
The main activity of POPEYE PITERS SPORT is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of POPEYE PITERS SPORT is not available. You also can look at reviews of POPEYE PITERS SPORT, open positions, location of POPEYE PITERS SPORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POPEYE PITERS SPORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POPEYE PITERS SPORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POPEYE PITERS SPORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POPEYE PITERS SPORT, employees, financial statistics.