WENSELAERS ORTHOPEDIE

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • WENSELAERS ORTHOPEDIE
Private companiesTransportation Services • WENSELAERS ORTHOPEDIE

Contactgegevens WENSELAERS ORTHOPEDIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WENSELAERS ORTHOPEDIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WENSELAERS ORTHOPEDIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALBATROSSTRAAT 21; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 37550094 (+32-37550094) 37550094 (+32-37550094)

Fax (fax): +32 (53) 733-37-85 +32 (53) 733-37-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WENSELAERS ORTHOPEDIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WENSELAERS ORTHOPEDIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WENSELAERS ORTHOPEDIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WENSELAERS ORTHOPEDIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WENSELAERS ORTHOPEDIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WENSELAERS ORTHOPEDIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WENSELAERS ORTHOPEDIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WENSELAERS ORTHOPEDIE
Products information WENSELAERS ORTHOPEDIE

BTW identificatienummer (tax): BE04439819335
Ondernemingsnummer: 2660858154
Hoofdstad (capital): 319,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 799,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in WENSELAERS ORTHOPEDIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WENSELAERS ORTHOPEDIE
(Get full report from official database of BE for WENSELAERS ORTHOPEDIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WENSELAERS ORTHOPEDIE
Addition kinds of activities for WENSELAERS ORTHOPEDIE

075101. Vee diensten | Cattle services
274103. Telefoon en andere directory publishing | Telephone and other directory publishing
324199. Cement, hydraulisch, nec | Cement, hydraulic, nec
329206. Gedraaide asbestvezelproducten | Twisted asbestos fiber products
01799905. Fig boomgaard | Fig orchard
22549901. Verven en afwerken breien ondergoed | Dyeing and finishing knit underwear
23410000. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's underwear
24910202. Spoorwegbruggen en schakelbanden, behandeld hout | Railroad cross bridges and switch ties, treated wood
24991401. Gavels, hout | Gavels, wood
32610207. Toiletinrichtingen, glanzend china | Toilet fixtures, vitreous china

Werken bij WENSELAERS ORTHOPEDIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WENSELAERS ORTHOPEDIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WENSELAERS ORTHOPEDIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WENSELAERS ORTHOPEDIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Laden+lossen vrachtwagens met heftruck. - Intern transport met heftruck en zijlader. - Klaarleggen materialen via bonnen en PWM. - Inschrijven materialen terugkerend van werven. - In rekken plaatsen inkomende materialen. - Opruimen en reinigen van de werkplek. - Sporadisch uitvoeren van boodschappen (wagens naar garage, afhalen materialen leveranciers, kleine leveringen werven).

  • Front Office Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - Op basis van de klantaanvraag en jouw vermogen om door te vragen weet je een klant altijd correct en snel te woord te staan. - Je vindt het belangrijk dat de wachttijd voor klanten zo min mogelijk is. - Samen met je  collega's bied jij de klant super service. Om dit te realiseren ben je niet alleen scherp op het signaleren van up- en cross sell mogelijkheden, maar ook op de downgrade mogelijkheden zodat de klant tevreden is en blijft.

  • Veldmedewerker rijbewijs G (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een veldmedewerker die in het bezit is van een rijbewijs G (tractor) en een fytolicentie.

  • Callcentermedewerkers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een jong callcenter in Zaventem zijn wij op zoek naar 10 Nederlandstalige callagents. Je beheert de agenda's van de vertegenwoordigers en probeert deze zo goed mogelijk te vullen met afspraken. Je hebt een eerste ervaring opgedaan in de verkoop. Je bent op zoek naar een job op lange termijn!

  • Customer Care Agent (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Viavera - Zaventem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je biedt de nodige ondersteuning van nieuwe klanten bij de activatie en stelt de nodige procedures op. Je ontvangt en behandelt verschillende oproepen en mail met betrekking tot onze Technical Solutions. Je zoekt remote naar oplossingen, indien nodig escaleer je de aanvraag naar de installateur en volg je op. Je verzorgt de administratieve opvolging van de inkomende incidenten en service requests. Je formuleert voorstellen om de kwaliteit van de dienstverlening voor de klant te verbeteren en het werk van de operatoren van de meldkamer te optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Security

  • Poetshulp Oud-Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Passie en interesse om als student te werken in een supermarkt (m/v) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, goed draaiende supermarkt met 2 vestigingen gelegen in de regio van Genk en Diepenbeek, zijn we op zoek naar enthousiaste en vlotte studenten die als verkoopmedewerker (m/v) willen meedraaien in de leuke teams van deze bedrijven! Je vult de rekken bij, je doet kassawerk en helpt de klanten, met een glimlach en vriendelijk woordje, verder in de winkel! Wij zoeken voornamelijk studenten die zich in het weekend en/of op woensdagnamiddag kunnen vrijmaken. Hogeschool studenten die ook een vrije dag hebben in de week, kunnen zich aanmelden. Studenten die ook een woordje Italiaans spreken hebben een extra troef gezien heelwat klanten van de winkels oudere mensen zijn uit de Italiaanse gemeenschap. De werkuren zijn bespreekbaar in overleg met onze klant! Kom zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een leuke en toffe job voor job!!!

  • GEMOTIVEERDE MONTAGEMEDEWERKERS (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Isomasters

    Type: Vaste Job

    We zoeken dringend medewerkers voor de montage van Isothermische ramen en deuren. Je hebt technisch inzicht en werkt in een 2- ploegenstelsel.

  • Tuinaanlegmedewerker met passie voor het vak (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal bedrijf regio Roeselare, kijken we uit naar een tuinaanlegmedewerker. Zo zal je projecten samen met de gedreven zaakvoerder in handen nemen. Je zal instaan voor aanleg van tuinen. Dit vaak op de particuliere markt bij nieuwbouwwoningen. De zaakvoerder tekent zelf de ontwerpen en zoekt dus iemand met drive die zelfstandig zaken in handen durft nemen. Qua taken binnen de tuinaanleg zelf: -een nieuw gazon aanleggen, bomen en struiken planten, een tuinomheining plaatsen, bomen vellen, een vijver aanleggen,… Qua aanvullende taken: -opritten aanleggen dus funderingen plaatsen, straatlaag, evt tegels/klinkers plaatsen

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ZWEVEGEM (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Kinesitherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

  • Zelfstandig bankagent Regio Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

Zoek naar antwoorden van WENSELAERS ORTHOPEDIE in sociale netwerken
Look for responds of WENSELAERS ORTHOPEDIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WENSELAERS ORTHOPEDIE. Laat een reactie achter voor WENSELAERS ORTHOPEDIE. WENSELAERS ORTHOPEDIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WENSELAERS ORTHOPEDIE. Leave a respond for WENSELAERS ORTHOPEDIE. WENSELAERS ORTHOPEDIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WENSELAERS ORTHOPEDIE op de google maps. Adres en contacten WENSELAERS ORTHOPEDIE
Location of WENSELAERS ORTHOPEDIE on the google maps. Address and contacts of WENSELAERS ORTHOPEDIE

Andere gerelateerde bedrijven als come WENSELAERS ORTHOPEDIE WENSELAERS ORTHOPEDIE: Oké | U.S. MARTELANGEOISE | Immo Van Huffel | Top Décor SA | JOZEPH KERCKHOEVE

Other related companies as WENSELAERS ORTHOPEDIE: Oké | U.S. MARTELANGEOISE | Immo Van Huffel | Top Décor SA | JOZEPH KERCKHOEVE

WENSELAERS ORTHOPEDIE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WENSELAERS ORTHOPEDIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04439819335. Het bedrijf WENSELAERS ORTHOPEDIE bevindt zich op het adres: ALBATROSSTRAAT 21; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 319,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 799,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Schoenen. Producten gemaakt in WENSELAERS ORTHOPEDIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WENSELAERS ORTHOPEDIE is Transportdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WENSELAERS ORTHOPEDIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WENSELAERS ORTHOPEDIE, openstaande posities, locatie van WENSELAERS ORTHOPEDIE op de kaart.

WENSELAERS ORTHOPEDIE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is WENSELAERS ORTHOPEDIE, company assigned to the tax number BE04439819335. The company WENSELAERS ORTHOPEDIE is located at the address: ALBATROSSTRAAT 21; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 319,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 799,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Schoenen. Products created in WENSELAERS ORTHOPEDIE were not found.
The main activity of WENSELAERS ORTHOPEDIE is Transportation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of WENSELAERS ORTHOPEDIE is not available. You also can look at reviews of WENSELAERS ORTHOPEDIE, open positions, location of WENSELAERS ORTHOPEDIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WENSELAERS ORTHOPEDIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WENSELAERS ORTHOPEDIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WENSELAERS ORTHOPEDIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WENSELAERS ORTHOPEDIE, employees, financial statistics.