FRANCIS MEUNIER

Contactgegevens FRANCIS MEUNIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANCIS MEUNIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANCIS MEUNIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE PORCHERESSE 7; 5361; HAMOIS, België

Telefoon (phone): 83611333 (+32-83611333) 83611333 (+32-83611333)

Fax (fax): +32 (2) 280-69-44 +32 (2) 280-69-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANCIS MEUNIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANCIS MEUNIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANCIS MEUNIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANCIS MEUNIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANCIS MEUNIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANCIS MEUNIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANCIS MEUNIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANCIS MEUNIER
Products information FRANCIS MEUNIER

BTW identificatienummer (tax): BE08535247802
Ondernemingsnummer: 8275695800
Hoofdstad (capital): 495,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 194,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Produits: Spiritueux, Boissons Non-Alcoolisées, Vins, Bières.

Product categorie (product category): Boissons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANCIS MEUNIER
(Get full report from official database of BE for FRANCIS MEUNIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANCIS MEUNIER
Addition kinds of activities for FRANCIS MEUNIER

226100. Afwerking planten, katoen | Finishing plants, cotton
227301. Vliegtuig- en automobielvloeren | Aircraft and automobile floor coverings
243499. Houten keukenkasten, NIET | Wood kitchen cabinets, nec
342101. Tafel- en eetgerei, met inbegrip van slagers ' | Table and food cutlery, including butchers'
355603. Roken of roosteren machines, inclusief ovens | Smoking or roasting machinery, including ovens
17439903. Terrazzo werk | Terrazzo work
20660102. Gebakken cacaobonen | Ground cacao beans
26790500. Cadeauverpakking en nieuwigheden, papier | Gift wrap and novelties, paper
51999919. Planten voedsel | Plant food
57340000. Computer en software winkels | Computer and software stores

Werken bij FRANCIS MEUNIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANCIS MEUNIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANCIS MEUNIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANCIS MEUNIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Warmhartige monteur (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zorg jij voor de warme sfeer tijdens de komende feestdagen? Ben jij het zonnetje in huis? Een familiebedrijf in Ekeren is namelijk nog op zoek naar een echte verwarmingsheld die zowel in teamverband als zelfstandig de temperatuur kan doen stijgen.

  • Productiearbeider vleeswaren (m/v, Sint-Niklaas) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot vleeswarenbedrijf zijn wij op zoek naar productie arbeiders. Je werkt in een (voltijds) uurrooster van maximum 4 dagen per week. Er wordt gewerkt van 5u30-15u30. Je bent altijd maandag of vrijdag vrij. Afhankelijk van de afdeling waar je terecht komt, zijn jouw taken: vlees versnijden, inpakken, verpakte maaltijden bereiden,.... Het bedrijf is GEEN slachterij.

  • zaalmedewerker onbijtbar Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van zaalmedewerker onbijtbar te Knokke zoeken wij het volgende. Je bent een ochtendmens en eet graag gezond? Je kan verantwoordelijkheid aan? Dan ben jij de kelner die we zoeken in Le Pain Quotidien te Knokke! Le Pain Quotidien is een gerenommeerde bakkerij in België, waar men ook kan ontbijten. Sinds kort hebben zij ook een vestiging in Knokke. Als kelner ben je de host en bedien je de klanten. Verder krijg je ook de verantwoordelijkheid om de zaak te openen en/of te sluiten. Als kelner gaat het niet om het feit dat je een snelle bediening geeft, maar wel dat de klanten zeer gastvrij ontvangen worden. Je vertegenwoordigt het merk en staat volledig achter de producten die verkocht worden!

  • Productiemedewerker fijn werk (M/V) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het fijnere productiewerk. Zit je zonder ervaring in de productie, maar heb je ervaring met hobby's waarbij je geconcentreerd fijne handelingen moet uitvoeren? Dan kom je zeker in aanmerking!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp dienstencheques Meeuwen-Gruitrode (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Huishoudhulp Brugge m/v (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Dispatcher chemie (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Als Dispatcher in dit chemisch gerelateerd bedrijf zorg je voor een tijdige en correcte levering bij de klanten. Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden. Je houdt de transportkost zo laag mogelijk met een maximale klantentevredenheid als doelstelling. Je volgt de telemetrie op. Je werkt samen met je collega’s mee aan een beurtrol (wachtdienst) die noodoproepen of spoedtransporten verzekert na de diensturen.  Deze wachtdienst is weliswaar eerder beperkt. 

  • Webdeveloper (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: D&D distribution

    Type: Vaste Job

    Verdere ontwikkeling en uitbouw van… Uniek en innovatief webshop platform met B2B webshop + 100-tal B2C webshops gericht naar eindklanten, inclusief modules zoals een PC Configurator, supply selector, backend module, …  Server Configurator waarmee onze resellers een server systeem kunnen samenstellen, bestellen en nadien beheren Online platform voor IT verdelers met ticketing, beheer van documentatie, verkoop van recurring careplan-abonnementen, etc Koppelingen met ons cloud platform (zodat men vanaf de webshops cloudoplossingen zoals Office 365, Azure, … kan bestellen)  Koppelingen met ons ERP pakket en de ERP software van onze resellers

  • Kok (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ZOETE INVAL

    Type: Vaste Job

    Klaarmaken van kleine gerechten zoals Tapas en suggesties zoals seizoensgerechten, pasta's, croques,...

  • Sales reps gezocht! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

Zoek naar antwoorden van FRANCIS MEUNIER in sociale netwerken
Look for responds of FRANCIS MEUNIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANCIS MEUNIER. Laat een reactie achter voor FRANCIS MEUNIER. FRANCIS MEUNIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANCIS MEUNIER. Leave a respond for FRANCIS MEUNIER. FRANCIS MEUNIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANCIS MEUNIER op de google maps. Adres en contacten FRANCIS MEUNIER
Location of FRANCIS MEUNIER on the google maps. Address and contacts of FRANCIS MEUNIER

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANCIS MEUNIER FRANCIS MEUNIER: VANSINTJAN | COIFFURE HILTON | ZEE EN DUIN | CHRISTIAN HAUCHART | Auto's Etienne BVBA

Other related companies as FRANCIS MEUNIER: VANSINTJAN | COIFFURE HILTON | ZEE EN DUIN | CHRISTIAN HAUCHART | Auto's Etienne BVBA

FRANCIS MEUNIER is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANCIS MEUNIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08535247802. Het bedrijf FRANCIS MEUNIER bevindt zich op het adres: RUE DE PORCHERESSE 7; 5361; HAMOIS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 495,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 194,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boissons. Lijst met producten zijn Produits: Spiritueux, Boissons Non-Alcoolisées, Vins, Bières..
De hoofdactiviteit van FRANCIS MEUNIER is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANCIS MEUNIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANCIS MEUNIER, openstaande posities, locatie van FRANCIS MEUNIER op de kaart.

FRANCIS MEUNIER is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANCIS MEUNIER, company assigned to the tax number BE08535247802. The company FRANCIS MEUNIER is located at the address: RUE DE PORCHERESSE 7; 5361; HAMOIS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 495,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 194,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boissons. List of products are Produits: Spiritueux, Boissons Non-Alcoolisées, Vins, Bières..
The main activity of FRANCIS MEUNIER is Electric, Gas and Sanitary Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANCIS MEUNIER is not available. You also can look at reviews of FRANCIS MEUNIER, open positions, location of FRANCIS MEUNIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANCIS MEUNIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANCIS MEUNIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANCIS MEUNIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANCIS MEUNIER, employees, financial statistics.