DEWILDE BROOD & BANKET

Contactgegevens DEWILDE BROOD & BANKET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEWILDE BROOD & BANKET: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEWILDE BROOD & BANKET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KETTERIJSTRAAT 1; 9988; WATERVLIET, België

Telefoon (phone): 93798340 (+32-93798340) 93798340 (+32-93798340)

Fax (fax): +32 (57) 342-69-21 +32 (57) 342-69-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEWILDE BROOD & BANKET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEWILDE BROOD & BANKET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEWILDE BROOD & BANKET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEWILDE BROOD & BANKET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEWILDE BROOD & BANKET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEWILDE BROOD & BANKET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEWILDE BROOD & BANKET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEWILDE BROOD & BANKET
Products information DEWILDE BROOD & BANKET

BTW identificatienummer (tax): BE03768005371
Ondernemingsnummer: 9479522705
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 672,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in DEWILDE BROOD & BANKET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed; Fast food and meeneem restaurants; Zuivelproducten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEWILDE BROOD & BANKET
(Get full report from official database of BE for DEWILDE BROOD & BANKET)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEWILDE BROOD & BANKET
Addition kinds of activities for DEWILDE BROOD & BANKET

3955. Koolstofpapier en inktlinten | Carbon paper and inked ribbons
207702. Marine vetten, oliën en maaltijden | Marine fats, oils, and meals
226199. Afwerkingsplanten, katoen, nec | Finishing plants, cotton, nec
26119901. Pulp gemaakt van lompen, bagassse, hennep of andere vezelbasis | Pulp made from rags, bagassse, hemp, or other fiber base
33219903. Grijze ijzeren gietstukken, nec | Gray iron castings, nec
35539905. Joinsters, houtbewerkingsmachines | Jointers, woodworking machines
50990204. Logboeken, gebogen banden, posten en palen | Logs, hewn ties, posts, and poles

Werken bij DEWILDE BROOD & BANKET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEWILDE BROOD & BANKET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEWILDE BROOD & BANKET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEWILDE BROOD & BANKET. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteur (m/v) gezocht! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mechelen zijn we op zoek naar een bandenmonteur voor snelle opstart! Je bent verantwoordelijk voor het snel en efficiënt wisselen van banden.

  • Dynamische Orderpicker m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een grote fabricant in bankautomaten zoekt dynamische orderpickers (m/v) om het centrale magazijn te ordenen en bestellingen en onderdelen klaar te zetten. De onderstaande taken behoren tot jouw takenpakket: Aan de hand van een pickinglijst neem je de juiste materialen uit de rekken. Je helpt bij het laden en het lossen van vrachtwagens met de vaste magazijniers. Je stockeert de materialen op de juiste plaats, nadat je ze gecontroleerd hebt. Je staat in voor het herinpakken en terugzenden indien nodig. Je zorgt ervoor dat de bestelde goederen aan de aanvrager bezorgd worden.

  • Chauffeur D - voltijds toerismevervoer (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een busfirma in de regio van Jabbeke is op zoek naar een chauffeur D voor een voltijdse functie. Je krijgt dagopdrachten voor toerismevervoer te doen (meestal rond de kerktoren). Dit is een hele mooie functie waar ze dan ook wel wat ervaring verwachten. Indien je nog geen ervaring hebt kun je opstarten binnen het leerlingenvervoer en binnen een jaar doorgroeien naar toerismevervoer.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS BORNEM (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Agilitas Oudenaarde

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.                                                                                          Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK IN GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten in GENT die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • STAGE REKRUTERING EN SELECTIE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ARGON SELECTIE

    Type: Studentenjob

    Argon Selectie ontstond in 2001 op initiatief van de uitzendgroep Forum Jobs. Als Selectiekantoor bieden wij professionele ondersteuning bij de zoektocht naar gekwalificeerde bedienden en kaderleden. Onze opdrachtgevers komen uit diverse sectoren en bevinden zich voornamelijk in West- en Oost-Vlaanderen. FUNCTIE Stapsgewijs word je ondergedompeld in het bedrijfsleven en leer je de volwaardige rekruteringscyclus kennen. Begeleiding krijg je van een ervaren consultant, jouw mentor doorheen dit avontuur. Afhankelijk van je interesseveld kies je voor de divisie - HR & Finance- , -Technics-of -Sales, Marketing, Logistiek en Administratie-.Jouw takenpakket is tweedelig: Rekrutering: 1. Klantenbezoek: Na een leerrijke rondleiding leer je de openstaande vacature(s) kennen, die je actief zal beheren. 2. Vacature lancering: Je schrijft een creatieve vacature op aan de hand van de verworven informatie. Deze lanceer je via diverse kanalen om instroom te garanderen. 3. Zoekopdrachten: Je gaat gericht op zoek via deze kanalen naar de ideale match en vindtgeschikte kandidaten die je laat kennismaken met de vacature. 4. Prescreenings: je selecteert CV’s op basis het vooropgestelde profiel, de gewenste competenties en ervaringen. 5. Interviews: Tijdens een diepte-interview ga je na waar de ervaring en ambities van de kandidaat liggen en in hoeverre deze matchen met de vacatures in jouw portefeuille. 6. Assessment Center: Je stelt samen met de klant een testbatterij opdie je zal afnemen met de kandidaat. Na de test bespreek je de testresultaten grondig met de kandidaat. Hierover maak je een testrapport op die je voorlegt aan de klant. 7. Opvolging: Als tussenschakel van de kandidaat en klant volg je de samenwerking nauwgezet op. Je gaat na bij de starter hoe ze hun nieuwe uitdaging ervaren. Daarnaast luister je ook bij de klant hoe hun nieuwe werknemer het doet. Je krijgt de kans ons Marketingbeleid te optimaliseren door een plan te schrijven en dit uit te voeren: 1. Marketing plan: Na een grondige marktanalyse stel je een plan op hoe Argon Selectie beter in de picture komt off en online. Dit volg je dan ook actief op via Google Analytics. 2. POS materiaal: Je krijgt de kans creatieve ontwerpen te maken via onze grafische tools. 3. Mailing: Je organiseert mailingsacties en creëert hiervoor de nodige content. 4. Beurzen: Je staat in voor de planning en organisatie van komende jobbeurzen en samen met de collega’s trek je naar dit event.

  • Studierelevante bijbaan student Preventie en veiligheid - regio Waregem (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zulte zijn we op zoek naar een student die een project zal uitwerken rond preventie en veiligheid . Je wordt tewerkgesteld gedurende 1 maand in de zomer en zal nadien doorheen het school 1 dag per week werken.

  • Personal Trainer in Fitness (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Vaste Job

    Scava.be is actief in de verkoop van 'fitness en Wellness' producten en zijn op zoek naar een personal trainer die onze klanten kan begeleiden in het maken van de juiste oefeningen en hen op gang zet met een aangepast trainingsschema. Je bent het uithangbord van ons bedrijf en onze klanten zien in jou het perfecte voorbeeld. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Naast het geven van groeplessen en workshops, geef je de klanten ook een persoonlijk voedingsadvies. Extra troeven zijn mogelijks jouw commerciële vaardigeheden, waardoor je ook de juiste accessoires of fitness toestellen kan verkopen en/of aanbevelen.

  • CONSULENTEN (M/V) IN HEALTH & BEAUTY - EXTRA INKOMEN EIGEN REGIO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: CARE AND GLAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een job maar je bent op zoek naar een extra inkomen? Je hebt affeniteit met de health en beauty sector Je geeft klanten het juiste advies en de juiste begeleiding zodat je een lange termijnrelatie opbouwt Je bent leergierig en weet van aanpakken Opleiding of ervaring spelen geen rol

  • VERKOPER / BUSINESS CONSULTANT (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: CARL VAN DE VELDE TRAINING INSTITUUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We bieden je de opportuniteit om deel uit te maken van het Carl Van de Velde Training Instituut Team dat als missie heeft ondernemers te inspireren en motiveren naar een zakelijke doorbraak en de economie in Vlaanderen te stimuleren. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onze klantenwerving in de B2B sector. Enerzijds werk je pro-actief aan de groei van een professioneel netwerk d.m.v. prospectie. Anderzijds bezoek je ondernemers en via 1-op-1-gesprekken voer je doorgedreven groeianalyses op hun bedrijf uit.

  • Bijverdienste Eventmedewerkers (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Tony Schoukens

    Type: Werfreserve

    Voor onze eventafdeling zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexibele medewerkers die op afroep ons willen bijstaan op evenementen, gaande van kassa, onthaal, security, beurzen, standenbouw, ... Dit over Gans Vlaanderen en Brussel. Aanleg databank

Zoek naar antwoorden van DEWILDE BROOD & BANKET in sociale netwerken
Look for responds of DEWILDE BROOD & BANKET in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEWILDE BROOD & BANKET. Laat een reactie achter voor DEWILDE BROOD & BANKET. DEWILDE BROOD & BANKET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEWILDE BROOD & BANKET. Leave a respond for DEWILDE BROOD & BANKET. DEWILDE BROOD & BANKET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEWILDE BROOD & BANKET op de google maps. Adres en contacten DEWILDE BROOD & BANKET
Location of DEWILDE BROOD & BANKET on the google maps. Address and contacts of DEWILDE BROOD & BANKET

Andere gerelateerde bedrijven als come DEWILDE BROOD & BANKET DEWILDE BROOD & BANKET: GENERAL TRAVAUX | GARAGE PREUD?HOMME | RIK CLAEYS | ERIK COUVENT | INTERIEUR DESIGN TEAM BVBA

Other related companies as DEWILDE BROOD & BANKET: GENERAL TRAVAUX | GARAGE PREUD?HOMME | RIK CLAEYS | ERIK COUVENT | INTERIEUR DESIGN TEAM BVBA

DEWILDE BROOD & BANKET is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEWILDE BROOD & BANKET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03768005371. Het bedrijf DEWILDE BROOD & BANKET bevindt zich op het adres: KETTERIJSTRAAT 1; 9988; WATERVLIET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 672,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed; Fast food and meeneem restaurants; Zuivelproducten. Producten gemaakt in DEWILDE BROOD & BANKET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEWILDE BROOD & BANKET is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEWILDE BROOD & BANKET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEWILDE BROOD & BANKET, openstaande posities, locatie van DEWILDE BROOD & BANKET op de kaart.

DEWILDE BROOD & BANKET is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEWILDE BROOD & BANKET, company assigned to the tax number BE03768005371. The company DEWILDE BROOD & BANKET is located at the address: KETTERIJSTRAAT 1; 9988; WATERVLIET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 672,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed; Fast food and meeneem restaurants; Zuivelproducten. Products created in DEWILDE BROOD & BANKET were not found.
The main activity of DEWILDE BROOD & BANKET is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DEWILDE BROOD & BANKET is not available. You also can look at reviews of DEWILDE BROOD & BANKET, open positions, location of DEWILDE BROOD & BANKET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEWILDE BROOD & BANKET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEWILDE BROOD & BANKET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEWILDE BROOD & BANKET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEWILDE BROOD & BANKET, employees, financial statistics.