FLNICOLL SA

Contactgegevens FLNICOLL SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLNICOLL SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLNICOLL SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Des Hauts-Sarts 4100 Seraing - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-42-48-89-40 32-42-48-89-40

Fax (fax): 32-42-48-06-54 32-42-48-06-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLNICOLL SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLNICOLL SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLNICOLL SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLNICOLL SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLNICOLL SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLNICOLL SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLNICOLL SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLNICOLL SA
Products information FLNICOLL SA

BTW identificatienummer (tax): BE07469848632
Ondernemingsnummer: 3256317138
Hoofdstad (capital): 352,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 428,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in FLNICOLL SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plastics - construction industry

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLNICOLL SA
(Get full report from official database of BE for FLNICOLL SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLNICOLL SA
Addition kinds of activities for FLNICOLL SA

4215. Koeriersdiensten, behalve met de lucht | Courier services, except by air
07119904. Zaadbed voorbereiding diensten | Seed bed preparation services
22699900. Afwerkingsinstallaties, nec, nec | Finishing plants, nec, nec
24490304. Verzendkoffer, hout: wirebound | Shipping cases, wood: wirebound
28210218. Styreen-acrylonitiele harsen | Styrene-acrylonitile resins
33640100. Koper- en koperlegering sterven | Copper and copper alloy die-castings
34329902. Gazonspuitpunten en sprinklers | Lawn hose nozzles and sprinklers
49390000. Combinatiewerkzaamheden, nec | Combination utilities, nec
51370100. Buitenkleding van vrouwen en kinderen | Women's and children's outerwear
59991805. Kindermeubilair, nec | Children's furniture, nec

Werken bij FLNICOLL SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLNICOLL SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLNICOLL SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLNICOLL SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie medewerker (M/V) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een vooraanstaande producent van betongoed te Kapelle op den Bos, zijn wij op zoek naar enthousiaste productie arbeiders. Je dagdagelijkse taken zijn onderandere het stellen van bekistingsmallen voor het maken van prefab-betonelementen. Eveneens het plaatsen van wapeningskorven en het storten van beton.

  • Projectleider (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het zelfstandig afhandelen van projecten vanaf de prijsaanvraag, over het evalueren van de technische haalbaarheid, het bereken van de kostprijs, het opmaken en uitsturen van de offerte, het realiseren van de uitvoeringstekeningen, het bestellingen van onderdelen tot en met de nacalculatie.

  • Huishoudhulp regio Baal (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Belsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Schoonmaker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige Bed & Breakfast in Rumst zoeken wij een medewerker die op zeer regelmatige basis op vrijdag kan werken van 10:00 tot 13:00. Je zal in staan voor het onderhoud van de kamers en de gezamelijke vertrekken. Je zorgt voor een hygiënische badkamer. Je ontdoet de kamer van stof. Je zorgt voor verversen van het beddengoed en voor propere handdoeken.

  • Student Vertegenwoordiger B2C Energie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: All Round

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar nieuwe vertegenwoordigers voor onze Energie campagne. Je taken zullen de volgende omvatten Zelfstandig werken Product aanbrengen aan prospecten Expert worden in de energie markt

  • Management traineeship (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676577-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zult als management trainee een intensief leertraject gedurende 24 maanden doorlopen. Je werkt aan innovatieve en strategische projecten in diverse domeinen zoals Sales, Operations en Techniek. Je verbetert je vaardigheden via uiteenlopende opdrachten in verschillende departementen. Je traineeprogramma bestaat uit inhoudelijke opleidingen en een opleiding die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Je wordt begeleid door een coach en een mentor, bij wie je met al je vragen terecht kunt. Je wordt op 2 jaar klaargestoomd voor een uitdagende functie.

  • Technisch leidinggevende operator voor afdeling metaalbewerking (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen, bedienen en ombouwen van de (metaalbewerkings)machines Je bent creatief en vaardig om kleine storingen zelfstandig op te lossen Je bewaakt constant de kwaliteit van de producten Als leidinggevende stuur je een team van een 3-tal medewerkers aan en coördineer je hun werkverdeling In samenspraak met de verantwoordelijke van het magazijn stem je de planning van de werkzaamheden af en doe je hiervoor de nodige voorbereidingen.

  • Internal Communication Advisor te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Hou je van taal in al zijn vormen? Ben je vertrouwd met communicatietools en ben je op de hoogte van de laatste trends op dit vlak? Dan ben jij misschien de geknipte kandidaat om ons team te versterken in de functie van Internal Communication Advisor. Als Internal Communication Advisor maak je deel uit van het Marketing & Communication team. Samen met de verantwoordelijke ontwikkel je de interne communicatiestrategie en zorg je voor de uitvoering ervan. Dit gebeurt tevens in samenwerking met de HR-verantwoordelijke. Je focus ligt op volgende taken: * Als expert in communicatie bepaal je mee de aanpak van al onze interne communicatie projecten * Je brengt de interne communicatiestromen in kaart. Je evalueert ze en adviseert een aanpak voor alle formele en informele communicatie naar onze medewerkers * Je doet voorstellen om nieuwe communicatiekanalen en -tools op te zetten, en je bent als projectmedewerker betrokken bij de uitwerking ervan * Je maakt een gestructureerd communicatieplan op, rekening houdend met de objectieven, doelgroep, kanalen, deadlines, budget en context * Je staat in voor de redactie van teksten. Je bewaakt hierbij de coherentie van de inhoud en de huisstijl, en je publiceert content op onze interne communicatiekanalen * Je beheert (monitoring/rapportages) de interne communicatiekanalen en zorgt voor gepaste en tijdige antwoorden * Je staat in nauw contact met interne diensten die informatie met medewerkers op regelmatige basis (willen) delen. Je adviseert hen in hun aanpak, en je ondersteunt in de redactie van teksten * Je animeert en beheert een netwerk van interne medewerkers, om informatie uit het werkveld samen te krijgen, en aldus relevante interne communicatie-inhouden te verzamelen * Je bent nauw betrokken bij de uitvoering van het Employer Branding plan op vlak van betrokkenheid creëren bij onze medewerkers

  • accountant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Liantis sociaal verzekeringsfonds

    Type: Vaste Job

    Als accountant ben je verantwoordelijk voor het verwerken, opvolgen, controleren en analyseren van de financiële gegevens en transacties binnen Liantis zodat deze correct en tijdig afgehandeld worden. Daarnaast lever je de nodige informatie aan het management en de overheid. Je volgt betalingen en kasplanningen op; Je doet BTW-aangiften; Je controleert de boekhoudkundige verwerking op juistheid en volledigheid en corrigeert ook waar nodig; Je staat in voor de jaarlijkse en periodieke afsluitingen én voor het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen; Je biedt assistentie bij de aangiften van rechtspersonenbelasting; Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van statistiek en het aanleveren van diverse rapporten; Je levert cijfermateriaal aan voor de opmaak van budgetten en de budgetcontroles; Je biedt de nodige ondersteuning bij audits en staat in voor de opvolging en evaluatie van diverse processen. Daarnaast participeer je ook in beleidsmatige en overkoepelende projecten, in nauwe samenwerking met de financieel directeur.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Hulpkelner (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DE WITTEKOP

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal klanten begroeten bij het binnenkomen en hen naar hun tafel wijzen. Je bedient hen de hele avond met een glimlach zodat ze tevreden buitengaan.

Zoek naar antwoorden van FLNICOLL SA in sociale netwerken
Look for responds of FLNICOLL SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLNICOLL SA. Laat een reactie achter voor FLNICOLL SA. FLNICOLL SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLNICOLL SA. Leave a respond for FLNICOLL SA. FLNICOLL SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLNICOLL SA op de google maps. Adres en contacten FLNICOLL SA
Location of FLNICOLL SA on the google maps. Address and contacts of FLNICOLL SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLNICOLL SA FLNICOLL SA: ART COPY | Gazetteke('t) | Delhaize Le Lion | COIFFURE CR?ATION | J.J. VAN RAEMDONCK/JEAN-J. VAN RAEMDONCK

Other related companies as FLNICOLL SA: ART COPY | Gazetteke('t) | Delhaize Le Lion | COIFFURE CR?ATION | J.J. VAN RAEMDONCK/JEAN-J. VAN RAEMDONCK

FLNICOLL SA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLNICOLL SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07469848632. Het bedrijf FLNICOLL SA bevindt zich op het adres: Rue Des Hauts-Sarts 4100 Seraing - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 352,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 428,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Plastics - construction industry. Producten gemaakt in FLNICOLL SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLNICOLL SA is Depotinstellingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLNICOLL SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLNICOLL SA, openstaande posities, locatie van FLNICOLL SA op de kaart.

FLNICOLL SA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLNICOLL SA, company assigned to the tax number BE07469848632. The company FLNICOLL SA is located at the address: Rue Des Hauts-Sarts 4100 Seraing - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 352,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 428,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Plastics - construction industry. Products created in FLNICOLL SA were not found.
The main activity of FLNICOLL SA is Depository Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLNICOLL SA is not available. You also can look at reviews of FLNICOLL SA, open positions, location of FLNICOLL SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLNICOLL SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLNICOLL SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLNICOLL SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLNICOLL SA, employees, financial statistics.