QUARTZLINE

Contactgegevens QUARTZLINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data QUARTZLINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

QUARTZLINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEPELSTRAAT 73; 2940; STABROEK, België

Telefoon (phone): 36056288 (+32-36056288) 36056288 (+32-36056288)

Fax (fax): +32 (10) 699-30-85 +32 (10) 699-30-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) QUARTZLINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "QUARTZLINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "QUARTZLINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van QUARTZLINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen QUARTZLINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of QUARTZLINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees QUARTZLINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti QUARTZLINE
Products information QUARTZLINE

BTW identificatienummer (tax): BE04301116943
Ondernemingsnummer: 5315979003
Hoofdstad (capital): 316,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 546,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in QUARTZLINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh; Vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor QUARTZLINE
(Get full report from official database of BE for QUARTZLINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor QUARTZLINE
Addition kinds of activities for QUARTZLINE

0721. Gewasplanten en bescherming | Crop planting and protection
3827. Optische instrumenten en lenzen | Optical instruments and lenses
833199. Jobopleiding en aanverwante diensten, nec | Job training and related services, nec
14299904. Ganister, verpletterd en gebroken-steengroeven | Ganister, crushed and broken-quarrying
20910211. Schelpdieren: verpakt in blikjes, potten, enz. | Shellfish: packaged in cans, jars, etc.
50130101. Dynamo's | Alternators
50850901. Kettingen, krachtoverbrenging | Chains, power transmission
51319902. Bruidsbenodigdheden | Bridal supplies

Werken bij QUARTZLINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in QUARTZLINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor QUARTZLINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for QUARTZLINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Non Food (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Medewerker Koksafdeling (FT - ook op zondag) Doel van de functie Het zorgdragen voor een optimale presentatie en verkoop van de artikelen door middel van een continue klantgerichte houding en handelwijze zodanig dat er een grote klanttevredenheid is. Zorgen dat shoppen een inspirerende, gemakkelijke en correcte ervaring is voor elke klant. Resultaatgebieden Verzorgen van verkoopactiviteiten Begroet klanten die voorbij komen; Bedient klanten op een actieve, attente en behulpzame wijze; Streeft naar een goed verkoopcijfer; Doet controle van de binnengekomen verse producten en formuleert eventuele klachten. Helpt met kostenbewust bestellen bij afwezigheid van de verantwoordelijke; Zorgt voor een verzorgde en stimulerende opstelling van artikelen in de koelingen en diepvries. Heeft ervaring met FIFO (First in first out). Geeft tijdig een signaal wanneer producten moeten worden (bij)besteld, bestelt en koopt artikelen in in afwezigheid van

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann | Grobbendonk | van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Bordenbouwer (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bordenbouwer sta je in voor: - montage van elektrische borden - het samenbouwen van de kast of kastengroep - montage van alle onderdelen aan de hand van een plan - het bedraden van alle onderdelen - af en toe aanpassingen uitvoeren op locatie bij diverse klanten

  • Industrieel Electricien (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Brussel zijn wij op zoek naar een gedreven Industrieel Electricien. Je taken : - Algemene elektriciteitswerken - Plaatsen en aansluiten van verdeelborden en industiële componenten, verlichting, enz. - Opsporen en herstellen van defecten of fouten in elektr. installaties - Beheer van laag –en hoogspanningsnetten - Kunnen werken met hoogspanningscomponenten

  • Logistiek assistent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij goede administratieve vaardigheden en organisatorische vaardigheden? Lees dan zeker verder, misschien ben je misschien wel de persoon die wij zoeken! Voor een bedrijf regio Zaventem, zijn wij op zoek naar een logistiek assistent m/v. Als logistiek assistent ben je verantwoordelijk voor het plannen van de dagelijkse leveringen. Je beheert de dossiers van nieuwe klanten en je maakt verkoopsrapporten aan. Je volgt de statistieken van de klanten op. Je stelt nieuwsbrieven op en maakt de presentaties voor klanten. 2 keer per jaar ben je verantwoordelijk voor de organisatie van beurzen. Als laatste ben je ook verantwoordelijk voor de stock en opvolging van het rollend materieel.

  • Huishoudhulp regio Eeklo - voltijds / deeltijds (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Eeklo zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Poetshulp/huishoudhulp in regio Zele-Berlare (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent verkoop Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Dessel weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Monteur-lasser luchtkanalen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als monteur-lasser HVAC ben je mede verantwoordelijk voor het samenbouwen van een HVAC-installatie. Dit houdt, onder meer, in: • Het plaatsen en aansluiten van koelmachines, luchtbehandelingskasten, ketels,… • Het plaatsen en aansluiten van eind-units zoals ventilo's, radiatoren, roosters, koelplafonds,… • Het monteren van leidingsnetwerken met alle toebehoren, zowel in staal als kunststof, gebruikmakende van allerlei verbindingstechnieken zoals: Tig-lassen, flensverbindingen, erskoppelingen, schroefverbindingen, knelfittings, lijmverbindingen,… • Het monteren van luchtkanalennetwerken met alle toebehoren, zoals brandkleppen, flexibels, roosters, ontspandozen. Deze werkzaamheden dienen op een werf te gebeuren, aan de hand van uitvoeringstekeningen, schema's, technische fiches enz. en onder de leiding van een ervaren Site Manager. Alle nodige middelen om dit op een efficiënte en veilige manier tot een goed einde te brengen, worden U ter beschikking gesteld.

  • Personal trainer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PERSONAL TRAINER GIANNI

    Type: Zelfstandige activiteit

    - geven van personal training aan de klanten - geven van small group training - geven van groepslessen (FIT-HIT, perfect ABS, Circuittraining, boks) - eigen agenda uitbouwen Deze trainingen gaan door in regio Roeselare of op locatie.

  • Thuisverpleegkundige (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MET EEN HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging op zelfstanidge basid, in het tofste team uit de regio. Goeie rondes, goeie verdiensten en leuke collega's

  • Verkoop markt flexijob (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een marktkramer in groenten en fruit zijn wij op zoek naar een gemotiveerde persoon om te werken op woensdag in Deinze, donderdag in Oostkamp, zaterdag in Waregem en zondag in Brugge. Je helpt mee met het opzetten van het kraam en het klaar zetten van het fruit en bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van QUARTZLINE in sociale netwerken
Look for responds of QUARTZLINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor QUARTZLINE. Laat een reactie achter voor QUARTZLINE. QUARTZLINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for QUARTZLINE. Leave a respond for QUARTZLINE. QUARTZLINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie QUARTZLINE op de google maps. Adres en contacten QUARTZLINE
Location of QUARTZLINE on the google maps. Address and contacts of QUARTZLINE

Andere gerelateerde bedrijven als come QUARTZLINE QUARTZLINE: Mathijs Ivo BVBA | KRIS VANDERSTEEGEN | Buseyne Inge | ESSO | MAES GERT

Other related companies as QUARTZLINE: Mathijs Ivo BVBA | KRIS VANDERSTEEGEN | Buseyne Inge | ESSO | MAES GERT

QUARTZLINE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is QUARTZLINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04301116943. Het bedrijf QUARTZLINE bevindt zich op het adres: LEPELSTRAAT 73; 2940; STABROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 316,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 546,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh; Vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in QUARTZLINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van QUARTZLINE is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van QUARTZLINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van QUARTZLINE, openstaande posities, locatie van QUARTZLINE op de kaart.

QUARTZLINE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is QUARTZLINE, company assigned to the tax number BE04301116943. The company QUARTZLINE is located at the address: LEPELSTRAAT 73; 2940; STABROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 316,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 546,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bouwmaterialen Gh; Vloer- and muurbekleding. Products created in QUARTZLINE were not found.
The main activity of QUARTZLINE is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of QUARTZLINE is not available. You also can look at reviews of QUARTZLINE, open positions, location of QUARTZLINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over QUARTZLINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf QUARTZLINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about QUARTZLINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company QUARTZLINE, employees, financial statistics.