A.C.G. BW VZW

Contactgegevens A.C.G. BW VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.C.G. BW VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.C.G. BW VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bosuil 138; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 326 31 10 (+32-03 326 31 10) 03 326 31 10 (+32-03 326 31 10)

Fax (fax): 03 326 28 15 (+32-03 326 28 15) 03 326 28 15 (+32-03 326 28 15)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.C.G. BW VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.C.G. BW VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.C.G. BW VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.C.G. BW VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.C.G. BW VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.C.G. BW VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.C.G. BW VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.C.G. BW VZW
Products information A.C.G. BW VZW

BTW identificatienummer (tax): BE05900177001
Ondernemingsnummer: 3274169921
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 174,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Custom packing; Packing - General; Sheltered workshops

Product categorie (product category): Bookbinding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.C.G. BW VZW
(Get full report from official database of BE for A.C.G. BW VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.C.G. BW VZW
Addition kinds of activities for A.C.G. BW VZW

14799907. Guano mijnbouw | Guano mining
20449902. Brouwers rijst | Brewers' rice
26210407. Rotogravure papier | Rotogravure paper
31110601. Boekbinders leren | Bookbinders' leather
35850103. Room koelers, draagbaar | Room coolers, portable
42120302. Houthandel, lokaal | Timber trucking, local
42139901. Auto's, transport en levering | Automobiles, transport and delivery

Werken bij A.C.G. BW VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.C.G. BW VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.C.G. BW VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.C.G. BW VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koepels & lichtstraten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, de laatste stukken van de verpakking werden opgeruimd. Zoals steeds wil je nadat de laatste koepel geplaatst werd de werf netjes achterlaten. Trots kijk je nog eens terug op het mooie werk dat je hebt verricht. Samen met je collega’s stap je in de bedrijfswagen en rijd je terug naar Harelbeke, waar het bedrijf gelegen is. Vandaag waren het vooral koepels bij particulieren die geplaatst werden, morgen staan er enkele lichtstraten in een nieuw magazijn op de planning. Er zitten er zelfs enkele tussen die je ook zal moeten aansluiten aan de motor. Die opgedane elektrische kennis zal je dus opnieuw nodig hebben. Heerlijk toch die afwisseling! Eenmaal terug in het bedrijf laden jullie het materiaal voor morgen al in de bestelwagen, zodat je morgen in alle vroegte kan vertrekken naar de eerste klant van die dag. Ondertussen maak je nog een praatje met de collega’s van de namiddagploeg in de productie-afdeling. Ze zijn volop bezig met het assembleren van de koepels die jij binnenkort gaat monteren. Tevreden maar moe van de lange werkdag vertrek je naar huis, waar je je thermos al klaar zet, want morgen is het terug vroeg dag.

  • Teamleader (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De teamleader is hiërarchisch de eerstelijnsverantwoordelijke en fungeert in die hoedanigheid als eerste aanspreekpunt voor de ploeg. De teamleader draagt de verantwoordelijkheid voor het organiseren, leiden, aansturen en rapporteren van alle activiteiten binnenéén van de ploegen. Vanuit een Lean Manufacturing standpunt is hij/zij verantwoordelijk voor het efficiënt aansturen van de procesactiviteiten in samenwerking met de service afdelingen en de Productieleider. Hij/zij heeft continu aandacht voor rentabiliteit, productiviteit, kwaliteit & hygiëne, veiligheid, en de organisatie en ontwikkeling van de eigen ploeg. Om de juiste focus te houden binnen de diverse resultaatsgebieden zal hij/zij steeds vertrekken vanuit een QCDSM-benadering (zie ook verwijzing hiernaar bij onderstaande resultaatsgebieden):

  • HEFTRUCKCHAUFFEUR - 2 PLOEGEN / MOTOSTIVUITORIST PENTRU 2 SCHIMBURI (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS INTERNATIONAL RECRUITM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare, zoeken we een magazijnier: Samen met je collega's sta je in voor de orde en netheid in het magazijn. Je verplaatst bigbags Je werkt in twee ploegen Pentru clientul nostru din Roeselare suntem in cautarea unui magazioner: * impreuna cu colegii sunteti responsabil de ordinea si curatenia in magazie * transportati bigbags- saci mari * munciti in regim de 2 schimburi

  • HUISHOUDHULP (M/V) LEMBEKE (deeltijds - zelf te kiezen) (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULP VOOR GEZIN IN VLIERZELE (VLIERZELE)

    Regio: VLIERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Een gezin uit Vlierzele zoekt dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken en koken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Gistel (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Student verkoop Pandora Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Als student verkoper werk je in één van de vestigingen van Pandora. Na een grondige opleiding sta je in voor het adviseren van klanten en hun te begeleiden in hun aankoop. De winkel is open op zaterdag en heeft regelmatig openingszondagen.

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES OOSTENDE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Jobstudenten Herfstvakantie - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Studentenjob

    BRANTANO MARKET is het gloednieuwe Brantano concept dat eind oktober op de Belgische markt gelanceerd wordt. In deze nieuwe one stop shop formule vind je kleding, accessoires en schoenen voor de hele familie. Met superieure service, een breed aanbod aan top merken, technologische snufjes en een apart onthaal om online pakjes snel af te halen, of ter plaatse je bestelling uit te testen. Je kan er kiezen voor uitgebreid persoonlijk stijladvies, of net rustig alleen je keuze maken in de self serviceafdeling zoals je die van Brantano gewoon bent. Je ontdekt er nieuwe producten, de laatste trends, de nieuwste hebbedingen, en je kan meteen op reis vertrekken met de travel accessories. Voor klein en groot, jong en oud. Voor de nieuwe Brantano Market Ternat, zijn we tijdens de herfstvakantie op zoek naar… JOBSTUDENTEN (INLADEN NIEUWE WINKEL)

  • Quality Engineer (Picanol) | Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken, behandelt opmerkingen, voert audits uit, … Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteracties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van de producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt, beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

  • Medewerker bediening : flexi-job (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: CORSENDONK

    Type: Flexijob

    Priorij Corsendonk is momenteel op zoek naar een medewerker voor de bediening onder het statuut van flexi-job. U werkt minstens 4/5 bij een andere werkgever of u bent gepensioneerde en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs. Uw takenpakket is als volgt: - Gasten verwelkomen in het restaurant en tijdens feesten - Bediening verzorgen - Afruimen Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden op weekenddagen.

Zoek naar antwoorden van A.C.G. BW VZW in sociale netwerken
Look for responds of A.C.G. BW VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.C.G. BW VZW. Laat een reactie achter voor A.C.G. BW VZW. A.C.G. BW VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.C.G. BW VZW. Leave a respond for A.C.G. BW VZW. A.C.G. BW VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.C.G. BW VZW op de google maps. Adres en contacten A.C.G. BW VZW
Location of A.C.G. BW VZW on the google maps. Address and contacts of A.C.G. BW VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come A.C.G. BW VZW A.C.G. BW VZW: THEO VAN DYCK | NEUHAUS | Ekkart Dansvaria | LOUISA MELIS | Bransart (Carrosserie du) SC

Other related companies as A.C.G. BW VZW: THEO VAN DYCK | NEUHAUS | Ekkart Dansvaria | LOUISA MELIS | Bransart (Carrosserie du) SC

A.C.G. BW VZW is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.C.G. BW VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05900177001. Het bedrijf A.C.G. BW VZW bevindt zich op het adres: Bosuil 138; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 174,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bookbinding. Lijst met producten zijn Custom packing; Packing - General; Sheltered workshops.
De hoofdactiviteit van A.C.G. BW VZW is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.C.G. BW VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.C.G. BW VZW, openstaande posities, locatie van A.C.G. BW VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.C.G. BW VZW is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.C.G. BW VZW, company assigned to the tax number BE05900177001. The company A.C.G. BW VZW is located at the address: Bosuil 138; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 174,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bookbinding. List of products are Custom packing; Packing - General; Sheltered workshops.
The main activity of A.C.G. BW VZW is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.C.G. BW VZW is not available. You also can look at reviews of A.C.G. BW VZW, open positions, location of A.C.G. BW VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.C.G. BW VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.C.G. BW VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.C.G. BW VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.C.G. BW VZW, employees, financial statistics.