Segers R Bouwshop

Contactgegevens Segers R Bouwshop: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Segers R Bouwshop: address, phone, fax, email, website, opening hours

Segers R Bouwshop

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Spijker 81; 2910; Essen, België

Telefoon (phone): 03 667 78 34 (+32-03 667 78 34) 03 667 78 34 (+32-03 667 78 34)

Fax (fax): 03 667 78 34 (+32-03 667 78 34) 03 667 78 34 (+32-03 667 78 34)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Segers R Bouwshop: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Segers R Bouwshop"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Segers R Bouwshop"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Segers R Bouwshop, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Segers R Bouwshop. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Segers R Bouwshop, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Segers R Bouwshop. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Segers R Bouwshop
Products information Segers R Bouwshop

BTW identificatienummer (tax): BE02245025634
Ondernemingsnummer: 6197631835
Hoofdstad (capital): 487,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 226,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Kitchen installations; Tiles

Product categorie (product category): Sanitary articles - Installation and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Segers R Bouwshop
(Get full report from official database of BE for Segers R Bouwshop)

Aanvulling soorten activiteiten voor Segers R Bouwshop
Addition kinds of activities for Segers R Bouwshop

0272. Paarden en andere paarden | Horses and other equines
228299. Gooiende en kronkelende molens, nec | Throwing and winding mills, nec
13110301. Oliezandwinning | Oil sand mining
25319905. Bibliotheekmeubilair | Library furniture
28999952. Drug test kits, bloed en urine | Drug testing kits, blood and urine
32290300. Glaswerk voor industrieel gebruik | Industrial-use glassware
32559902. Cement, klei refractair | Cement, clay refractory
32810503. Sokkels, marmer | Pedestals, marble
32920304. Pijpbedekking (warmte-isolerend materiaal), behalve vilt | Pipe covering (heat insulating material), except felt
38240114. Totaal aantal meters, verbruiksregistratie | Totalizing meters, consumption registering

Werken bij Segers R Bouwshop: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Segers R Bouwshop: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Segers R Bouwshop. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Segers R Bouwshop. Looking for open vacancies in other companies

  • Data Entry Medewerker in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een voltijdse Data Entry Medewerker (M/V) voor een firma gelegen in Zaventem. Het gaat om een uitzendopdracht van twee maanden. Onze klant is een internationaal bedrijf actief in de IT sector. Als Data Entry Medewerker heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je staat in voor het correct ingeven van gegevens en cijfers; - Je werkt in de administratieve back-office; - Je verwerkt administratief de input van de gegevens; - Je springt in op andere departementen waar nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Service advisor (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een grote interesse in de autosector en beschik jij over administratief en organisatorisch talent? Lees dan zeker verder, want dan ben jij misschien de kandidaat die we zoeken! Voor de vestiging te Zaventem zoekt onze klant, een prestigieus automerk, een gemotiveerde service advisor m/f. Je zal het eerste aanspreekpunt worden voor de klanten in de showroom. Je gaat na welke herstellingen er dienen te gebeuren en stelt hiervoor de juiste vragen. Bij teruggave van de auto overloop je met hen de herstellingen die door de mechaniekers zijn gebeurd. Verder zal je nieuwe wagens aan de klanten overhandigen en hen meer uitleg geven over de werking van hun nieuwe aanwinst. Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via e-mail, uiteraard met oog voor een uitstekende klantenservice. Verder doe je de opmaak van facturen. Als laatste zal je samen met je collega's de showroom en de tentoongestelde wagens in perfecte staat houden.

  • Projectleider (m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma te Lummen, regio Hasselt, (klasse 8 aannemer, algemene bouwwerken) zijn we op zoek naar een projectleider.  Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor alle technische, kwalitatieve en organisatorische aspecten van de aan jou toegewezen projecten. In dit kader zorg je voor de uitvoering, coördinatie en opvolging van de projectactiviteiten conform het lastenboek en plannen, met het oog op realisatie van de werken binnen vooropgesteld budget en termijn. Hierbij bewaak je nauwgezet de veiligheidsprocedures en fungeer je als aanspreekpunt voor de klant. Werfvergaderingen opvolgen, organiseren van toolboxmeetings en werfinspecties, opmaken van vorderingsstaten en evaluatie van de nacalculatie maken deel uit van je takenpakket. Ook het aansturen en coachen van het werfpersoneel behoort tot jouw verantwoordelijkheid. Je werkt nauw samen met de projectvoorbereiders en de aankoopverantwoordelijke en je rapporteert aan de Technisch Directeur.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP in Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Bachelor/ Master studenten (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen aan de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek binnen de automobielsector zijn wij op zoek naar studenten, 18+, met minstens een Bacheloropleiding die zich minimaal één dag per week kunnen vrijmaken voor administratieve taken. Wat ga je precies doen? Je bent verantwoordelijke voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten. Je volt dossiers aan van A tot Z en controleert deze. Je beheert het klassement. Je neemt binnenkomende telefoons op en schakelt door. Je zorgt voor data input en opvolging

  • Studenten gezocht !!!!! (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ITZUJOBS

    Type: Studentenjob

    Samen met een cateringbedrijf zijn wij op zoek naar studenten voor 17/08 + 18/08 + 19/08 - In een eet- of drankkraampje mensen voorzien van hapjes en drankjes

  • Baliemedewerker Sportoase Duinenwater (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor een klantvriendelijk ontvangst van de bezoekers van het sportcomplex en dit zowel persoonlijk, telefonisch als per mail • Correcte informatie verstrekken over aangeboden diensten, tarieven, tijden, abonnementen,... • Organisatie van de dagelijkse werking van de infobalie • Correct verwerken van alle kassaverrichtingen • Verantwoordelijkheid voor enkele administratieve taken (verwerken reservaties,…)

  • Allround bediende/Junior Planner (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: YOUNG CHARLY

    Type: Vaste Job

    · U werkt, zowel zelfstandig als in team, samen met verschillende collega’s/departementen · Lange termijn relaties uitbouwen en managen · Snel oplossen, aanpassen en verhelpen van problemen · Productkennis verwerven en aanwenden bij ondersteuning klant · Planning leveringsrondes in samenspraak met Senior Planner · Dispatch & management 'team logistics' in overleg met Senior Planner · Verwerking vracht en transport documenten · Werkweek van dinsdag tem zaterdag

  • Accountant / Dossierbeheerder voor leuk kantoor - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Collegiaal, professioneel en open zijn wellicht de 3 sleutelwoorden die dit kantoor het beste omschrijven. Dit kantoor dat na 20 jaar ervaring in de accountancy wereld een mooie reputatie opbouwde is op zoek naar een dossierbeheerder om hun team te komen versterken. Ze gaan niet alleen voor een persoonlijke aanpak naar hun klanten toe, maar ook onder de medewerkers heerst een open communicatie. Dit uit zich onder andere in een open werkvloer waar iedereen elkaar bijstaat en streeft naar kwaliteitsverlening op een hoog niveau. Accountant / Dossierbeheerder - Functie: Het verlenen van advies aan je eigen klantenportefeuille zal behoren tot je takenpakket, je voert dus ook de nodige besprekingen met klanten en bent hun eerste aanspreekpunt. Ja zal je eigen dossiers van A-Z afwerken, waardoor je deze door en door kent. Als senior dossierbeheerder ben jij de steunpilaar voor je junior collega's die je bijstaat om hen naar een hoger niveau te tillen.

  • KOKS voor hoogstaande horeca evenementen (Brussel) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: KITCHENSTAFFLEUVEN

    Type: Werfreserve

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, met veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken.

  • Mystery Shopper (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van Segers R Bouwshop in sociale netwerken
Look for responds of Segers R Bouwshop in social networks

Lees alle opmerkingen voor Segers R Bouwshop. Laat een reactie achter voor Segers R Bouwshop. Segers R Bouwshop bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Segers R Bouwshop. Leave a respond for Segers R Bouwshop. Segers R Bouwshop on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Segers R Bouwshop op de google maps. Adres en contacten Segers R Bouwshop
Location of Segers R Bouwshop on the google maps. Address and contacts of Segers R Bouwshop

Andere gerelateerde bedrijven als come Segers R Bouwshop Segers R Bouwshop: FLEMPIRE HOTEL CVBA | EUROPABANK | ROI FERR? | COUTURE H?L?NE | MARIE-H?L?NE LEROY

Other related companies as Segers R Bouwshop: FLEMPIRE HOTEL CVBA | EUROPABANK | ROI FERR? | COUTURE H?L?NE | MARIE-H?L?NE LEROY

Segers R Bouwshop is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Segers R Bouwshop, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02245025634. Het bedrijf Segers R Bouwshop bevindt zich op het adres: Spijker 81; 2910; Essen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 487,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 226,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sanitary articles - Installation and Repair. Lijst met producten zijn Kitchen installations; Tiles.
De hoofdactiviteit van Segers R Bouwshop is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Segers R Bouwshop is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Segers R Bouwshop, openstaande posities, locatie van Segers R Bouwshop op de kaart.

Segers R Bouwshop is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Segers R Bouwshop, company assigned to the tax number BE02245025634. The company Segers R Bouwshop is located at the address: Spijker 81; 2910; Essen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 487,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 226,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sanitary articles - Installation and Repair. List of products are Kitchen installations; Tiles.
The main activity of Segers R Bouwshop is United States Postal Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Segers R Bouwshop is not available. You also can look at reviews of Segers R Bouwshop, open positions, location of Segers R Bouwshop on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Segers R Bouwshop, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Segers R Bouwshop, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Segers R Bouwshop, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Segers R Bouwshop, employees, financial statistics.