SCORPION ET GEMEAU SPRL

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • SCORPION ET GEMEAU SPRL
Private companiesTransportation Services • SCORPION ET GEMEAU SPRL

Contactgegevens SCORPION ET GEMEAU SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCORPION ET GEMEAU SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCORPION ET GEMEAU SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av De La Chasse 12 1040 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.26 47 28 17 32.26 47 28 17

Fax (fax): 32.26 47 28 17 32.26 47 28 17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCORPION ET GEMEAU SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCORPION ET GEMEAU SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCORPION ET GEMEAU SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCORPION ET GEMEAU SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCORPION ET GEMEAU SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCORPION ET GEMEAU SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCORPION ET GEMEAU SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCORPION ET GEMEAU SPRL
Products information SCORPION ET GEMEAU SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05233581542
Ondernemingsnummer: 9565216064
Hoofdstad (capital): 323,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 736,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Translation

Product categorie (product category): Business advice and other services; Translation and interpretation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCORPION ET GEMEAU SPRL
(Get full report from official database of BE for SCORPION ET GEMEAU SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCORPION ET GEMEAU SPRL
Addition kinds of activities for SCORPION ET GEMEAU SPRL

222101. Beddengoed, kunstmatige of zijde stof | Bedding, manmade or silk fabric
27210100. Periodieken, alleen publiceren | Periodicals, publishing only
33690101. Loodgieters, met uitzondering van gietstukken | Lead castings, except die-castings
36340402. Beddengoed, elektrisch | Bedcoverings, electric
79480204. Horse race track operatie | Horse race track operation

Werken bij SCORPION ET GEMEAU SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCORPION ET GEMEAU SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCORPION ET GEMEAU SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCORPION ET GEMEAU SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Aan de hand van een voicepicking systeem ga je bestellingen voor klanten klaarzetten. Dit systeem geeft de locatie aan in het magazijn en de hoeveelheid goederen die moeten gepicked worden. Je waakt mee over de orde en de netheid van het magazijn.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mendonk (MENDONK)

    Regio: MENDONK

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Onderhoudmedewerker (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde onderhoudmedewerker. Je staat in voor de bewaking en onderhoud van sanitaire ruimtes. Je wordt ingeschakeld op momenten dat er evenementen plaatsvinden en je zal staat in de VIP-tent.

  • orderpicker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Kruibeke zijn we op zoek naar een orderpicker die gemotiveerd is en nauwkeurig werkt. U werkt van A tot Z de bestellingen af. u haalt de pickinglijst uit het systeem (computer) u doet de picking van het materiaal (klein en fijn!) u verpakt u maakt een verzendlabel aan U komt terecht in een team van een 12 collega's.

  • Student Social Media (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Coachingatelier

    Type: Studentenjob

    U beantwoordt de aanvragen omtrent loopbaanbegeleiding die binnen komen via Facebook, voor Het Coachingatelier.

  • System engineer (MARQUAIN)

    Regio: MARQUAIN

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de interieursector, zijn wij op zoek een een System engineer met eventueel kennis van .NET m/v: Takenpakket: - Je staat in voor de beschikbaarheid en goede werking van alle hardware-, netwerk- en telecomcomponenten en ondersteunende software voor onze medewerkers - Je beheert de volledige IT-infrastructuur van de organisatie (hardware, software en telecom) en bent het eerste aanspreekpunt bij vragen of problemen hierrond - Je biedt ICT-ondersteuning op buitenlandse beurzen - Samen met de externe partner breng je verdere ICT-behoeften in kaart en werk je aan de ontwikkeling van diverse softwaresystemen en -rapporteringen

  • Administratief bediende technische orderverwerking (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van de operationele dienst zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de orderwerking.  Jouw dagelijks takenpakket zal bestaan uit: Het aannemen van nieuwe opdrachten per mail en per telefoon en deze administratief verwerken van A tot Z  Het aanmaken van verwerken van werkbonnen  Het vervullen van algemene administratieve taken    Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een specialist op vlak van onderhoud en herstel van treinwagons en locomotieven. 

  • TECHNISCH TEKENAAR (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve opleidingsperiode om het gamma te leren kennen, werk je actief mee aan de interne productontwikkeling alsook aan de coördinatie en opvolging van de externe productontwikkeling. De focus ligt op het bedenken en implementeren van nieuwe producten en optimaliseren van bestaande producten uit het gamma. je stelt haalbaarheidsstudies en kosten/baten analyses op en voert producttesten uit je zoekt mee naar de juiste leveranciers je zorgt voor technische productdocumentatie en houdt deze up-to-date je geeft product-technische ondersteuning aan medewerkers van diverse afdelingen je bent verantwoordelijk voor de productkwaliteit- en functionaliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gezonde KMO in de interieursector. Ze richten zich op het high end segment van decoratie en ontwikkelen en produceren alles op maat van de klant. Het eigen ontwikkelingsteam ontwikkelt producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen met de fijnste afwerking. Meer dan 70% van de verkoop is afkomstig uit eigen ontwikkelingen. Ter vervanging van een medewerker die op pensioen gaat, zoeken we een technisch tekenaar.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Psycholo(o)g(e) of orthopedago(o)g(e) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Rosé Sublime

    Type: Zelfstandige activiteit

    DE STROMING – GROEPSPRAKTIJK VOOR PSYCHOTHERAPIE – PSYCHOLOGIE EN ORTHOPEDAGOGIE Wij zoeken een gedreven “oplossingsgerichte” persoon . Persoon heeft een opleiding met ervaring en voldoende kennis van: Individuele psychologische en pedagogische diagnostiek en behandeling Gezinsdiagnostiek, gezinsondersteuning en begeleiding Netwerkondersteuning Er wordt gewerkt onder zelfstandig statuut. Persoon moet minimum 8 uur per week werken. Belangrijk is dat de persoon in team kan werken en mee de groepspraktijk helpt uitbouwen. Wie wil nader kennismaken, bel of mail voor een afspraak Werkadres: Kuurne Info bij Xavier Maes, 0475/343653 en email: [email protected] www.groepspraktijkdestroming.com

  • Commercieel service technieker (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: RD TECHNIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een onderhoudstechnieker ! Ben jij een jonge gemotiveerde technieker (m/v) met een commerciële touch ? Heb jij genoten van een opleiding in de sanitair en cv ? Ben jij een leergierig persoon ? Kun je zelfstandig werken ? Heb jij interesse in een vaste job in een jong en dynamisch bedrijf dat zich verspreid over heel Vlaanderen ? Stuur dan jouw cv door naar [email protected] of maak een afspraak op 012/210203 en misschien word jij onze nieuwe collega !!!

  • Stagair motion designer video animatie (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FILMFIRMA

    Type: Leercontract

    Put things in motion, with Flan Caramel! Flan Caramel heeft reeds meerdere jaren ervaring in video animatie. De voorbije jaren werkten we voornamelijk samen met overheden, maar sinds kort mikken we ook op de privé markt. Zo hebben we al enkele mooie referenties opgebouwd bij bedrijven zoals Arcelor Mittal, Vivaldis, Unilever, NMBS,... Met Flan Caramel zijn we op zoek naar een stagair die ons kan bijstaan bij onze animatie producties. Je komt in een jong en dynamisch team terecht, en wordt betrokken bij de productie van verschillende video animaties. Je zet de scenario’s die de Art Director uitschrijft om in leuke, originele animaties. Hierbij zorg je in overleg met de klant voor een leuke look en feel, dat past bij de huisstijl en zorg je voor de verdere uitwerking van de video. Dit houdt onder meer in dat je mee de grafische voorbereiding bepaalt, de motion design en de afwerking. (audio design, ondertitels, correcties,...) Meer info vind je op onze website: http://www.flancaramel.be

Zoek naar antwoorden van SCORPION ET GEMEAU SPRL in sociale netwerken
Look for responds of SCORPION ET GEMEAU SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCORPION ET GEMEAU SPRL. Laat een reactie achter voor SCORPION ET GEMEAU SPRL. SCORPION ET GEMEAU SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCORPION ET GEMEAU SPRL. Leave a respond for SCORPION ET GEMEAU SPRL. SCORPION ET GEMEAU SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCORPION ET GEMEAU SPRL op de google maps. Adres en contacten SCORPION ET GEMEAU SPRL
Location of SCORPION ET GEMEAU SPRL on the google maps. Address and contacts of SCORPION ET GEMEAU SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come SCORPION ET GEMEAU SPRL SCORPION ET GEMEAU SPRL: De Vlieger-Dujardin SPRL | V.D.-EM. & CO | MICHEL GLINNE | HERMAN DEGUELDRE | Maly

Other related companies as SCORPION ET GEMEAU SPRL: De Vlieger-Dujardin SPRL | V.D.-EM. & CO | MICHEL GLINNE | HERMAN DEGUELDRE | Maly

SCORPION ET GEMEAU SPRL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCORPION ET GEMEAU SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05233581542. Het bedrijf SCORPION ET GEMEAU SPRL bevindt zich op het adres: Av De La Chasse 12 1040 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 323,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 736,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Business advice and other services; Translation and interpretation. Lijst met producten zijn Translation.
De hoofdactiviteit van SCORPION ET GEMEAU SPRL is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCORPION ET GEMEAU SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCORPION ET GEMEAU SPRL, openstaande posities, locatie van SCORPION ET GEMEAU SPRL op de kaart.

SCORPION ET GEMEAU SPRL is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCORPION ET GEMEAU SPRL, company assigned to the tax number BE05233581542. The company SCORPION ET GEMEAU SPRL is located at the address: Av De La Chasse 12 1040 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 323,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 736,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Business advice and other services; Translation and interpretation. List of products are Translation.
The main activity of SCORPION ET GEMEAU SPRL is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SCORPION ET GEMEAU SPRL is not available. You also can look at reviews of SCORPION ET GEMEAU SPRL, open positions, location of SCORPION ET GEMEAU SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCORPION ET GEMEAU SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCORPION ET GEMEAU SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCORPION ET GEMEAU SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCORPION ET GEMEAU SPRL, employees, financial statistics.