A & B Slotenservice BVBA

Contactgegevens A & B Slotenservice BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A & B Slotenservice BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A & B Slotenservice BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorp 79; 2820; Bonheiden, België

Telefoon (phone): 015 51 76 82; 0475 28 30 69 (+32-015 51 76 82; 0475 28 30 69) 015 51 76 82; 0475 28 30 69 (+32-015 51 76 82; 0475 28 30 69)

Fax (fax): 015 61 71 60; 015 51 71 60 (+32-015 61 71 60; 015 51 71 60) 015 61 71 60; 015 51 71 60 (+32-015 61 71 60; 015 51 71 60)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A & B Slotenservice BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A & B Slotenservice BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A & B Slotenservice BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A & B Slotenservice BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A & B Slotenservice BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A & B Slotenservice BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A & B Slotenservice BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A & B Slotenservice BVBA
Products information A & B Slotenservice BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01318878173
Ondernemingsnummer: 4625488281
Hoofdstad (capital): 462,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 702,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Fireproof & armoured doors; Doors; Shutters; Locks & keys

Product categorie (product category): Safes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A & B Slotenservice BVBA
(Get full report from official database of BE for A & B Slotenservice BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A & B Slotenservice BVBA
Addition kinds of activities for A & B Slotenservice BVBA

14799905. Fluorietwinning | Fluorite mining
34979901. Koperfolie | Copper foil
35450327. Gereedschaphouders | Tool holders
38129900. Zoek- en navigatieapparatuur, niet inbegrepen | Search and navigation equipment, nec
38519903. Intraoculaire lenzen | Intraocular lenses
39910202. Verf kwasten | Paintbrushes
87480100. Testdiensten | Testing services

Werken bij A & B Slotenservice BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A & B Slotenservice BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A & B Slotenservice BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A & B Slotenservice BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Automechanicien (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een garage regio Lokeren zijn wij op zoek naar een ervaren technieker. Als technieker sta je in voor volgende taken: mechanisch onderhoud banden uitlijnen remblokken vervangen je denkt mee over oplossingen voor technische problemen je bent verantwoordelijk voor allerlei herstellingen van onderhoudswerkzaamheden tot technische herstellingen (vooral mechanisch onderhoud)

  • Slager (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

  • Technieker Elektromechanica (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in een team dat verantwoordelijk is voor het onderhouden en her- stellen van de machines. We bieden je veel ruimte voor bijscholing en carrièregroei. Na een opleidingsfase waarin je het machinepark grondig leert kennen, ben je mede verantwoordelijk voor de automatisatie (hard- en software). Je werkt daarbij nauw samen met je collega-techniekers, productiemanagement, kwaliteitsverantwoorde- lijke en ervaren operatoren die elk hun eigen specialisatie hebben. Bestaand machinepark • Preventief onderhoud van de machines • Bij storingen op mechanisch, elektrisch, hydraulisch en pneumatisch vlak : diagnose, herstellen van defecten, herstellen van kleine beschadigingen aan matrijzen, testen van besturingsprogramma’s, fijne afstellingen • Door jouw oplosgerichte aanpak en interesse voor permanent verbeteren, doe je zelf voorstellen voor verdere optimalisaties. Technische innovatie • Nauwe betrokkenheid bij machines- en automatisatie investeringen • Verantwoordelijke rol in technische projecten • Programma optimalisatie bij robotisaties JOUW

  • CHAUFFEUR CE (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor vervoer van bouwmaterialen. Bij voorkeur heb je ervaring als vrachtwagenchauffeur en groot pluspunt is ervaring met kooi-aap. Je hebt ruime ervaring met laadkraan.

  • LAGO zoekt | Redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • KLANTENADVISEUR (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de ontvangst en professionele ondersteuning van de klanten die binnen komen. Je stelt de goede vragen aan de klanten, om zo exact te bepalen wat er moet gebeuren met de klant en hun wagen. Je verschaft de klanten de juiste informatie, geeft ze relevant advies rekening houdend met hun verwachtingen en wensen. Je werkt nauw samen met het atelier, waar je de werkplanning opstelt en de werkzaamheden van kort bij opvolgt. Je zorgt voor het afleveren van de wagen aan de klant. Je maakt de factuur op en verzamelt de nodige informatie om de klant te briefen over de verrichte werkzaamheden. Jouw einddoel? Versterken van klantentevredenheid dankzij jouw professionalisme, klantgerichtheid en enthousiasme! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant binnen de automotive sector, zijn wij op zoek naar een dynamische Klantenadviseur.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp regio Diest / Scherpenheuvel (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: VITES+ DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het poetsen thuis bij klanten, soms ook koken of boodschappen doen.

  • Student Productie (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Studentenjob

    Je wordt mee ingezet in de productie je zorgt ervoor dat de lijn blijft draaien Bedrijfsprofiel: MIVAS is een sociaal – economische onderneming, die aan personen met een arbeidshandicap de mogelijkheid biedt een beroepsactiviteit uit te oefenen. De belangrijkste activiteit bestaat uit het samenstellen en/of verpakken van promotionele sets voor de distributiesector. Deze dienst moet ook verzekerd blijven in de vakantieperiode. Hiervoor doen wij beroep op jobstudenten. Het werk wordt, samen met MIVAS-werknemers, uitgevoerd in de ateliers. Het zijn meestal repetitieve taken aan een zeker tempo of taken die toch wel een belangrijke fysieke inspanning vereisen. MIVAS heeft vijf vestigingen: drie in Lier, één in Rumst en één in Bornem

  • Arbeider tuinaanleg M/ V (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als tuinarbeider is er een uitgebreid gevarieerd takenpakket: Hoofdtaken: aanleg terrassen aanleg tuin (opleiding voorzien) onderhoud tuinen (opleiding voorzien)

  • Bijlesgever C# (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Voedingdeskundige (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

Zoek naar antwoorden van A & B Slotenservice BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A & B Slotenservice BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A & B Slotenservice BVBA. Laat een reactie achter voor A & B Slotenservice BVBA. A & B Slotenservice BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A & B Slotenservice BVBA. Leave a respond for A & B Slotenservice BVBA. A & B Slotenservice BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A & B Slotenservice BVBA op de google maps. Adres en contacten A & B Slotenservice BVBA
Location of A & B Slotenservice BVBA on the google maps. Address and contacts of A & B Slotenservice BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A & B Slotenservice BVBA A & B Slotenservice BVBA: FLANTWERP WASTE MANAGEMENT NV | Gerard M | Phil Hippo - Horse Dinner | VERSTRAETEN MICHAEL | Vanden Boer Moniek

Other related companies as A & B Slotenservice BVBA: FLANTWERP WASTE MANAGEMENT NV | Gerard M | Phil Hippo - Horse Dinner | VERSTRAETEN MICHAEL | Vanden Boer Moniek

A & B Slotenservice BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A & B Slotenservice BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01318878173. Het bedrijf A & B Slotenservice BVBA bevindt zich op het adres: Dorp 79; 2820; Bonheiden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 462,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 702,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Safes. Lijst met producten zijn Fireproof & armoured doors; Doors; Shutters; Locks & keys.
De hoofdactiviteit van A & B Slotenservice BVBA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A & B Slotenservice BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A & B Slotenservice BVBA, openstaande posities, locatie van A & B Slotenservice BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A & B Slotenservice BVBA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is A & B Slotenservice BVBA, company assigned to the tax number BE01318878173. The company A & B Slotenservice BVBA is located at the address: Dorp 79; 2820; Bonheiden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 462,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 702,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Safes. List of products are Fireproof & armoured doors; Doors; Shutters; Locks & keys.
The main activity of A & B Slotenservice BVBA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A & B Slotenservice BVBA is not available. You also can look at reviews of A & B Slotenservice BVBA, open positions, location of A & B Slotenservice BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A & B Slotenservice BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A & B Slotenservice BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A & B Slotenservice BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A & B Slotenservice BVBA, employees, financial statistics.