BOULANG. DECHAMPS ALAIN

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • BOULANG. DECHAMPS ALAIN
Private companiesGeneral Merchandise Stores • BOULANG. DECHAMPS ALAIN

Contactgegevens BOULANG. DECHAMPS ALAIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOULANG. DECHAMPS ALAIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOULANG. DECHAMPS ALAIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GRANDE 124; 5500; DINANT, België

Telefoon (phone): 82225116 (+32-82225116) 82225116 (+32-82225116)

Fax (fax): +32 (4) 220-68-83 +32 (4) 220-68-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOULANG. DECHAMPS ALAIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOULANG. DECHAMPS ALAIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOULANG. DECHAMPS ALAIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOULANG. DECHAMPS ALAIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOULANG. DECHAMPS ALAIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOULANG. DECHAMPS ALAIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOULANG. DECHAMPS ALAIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOULANG. DECHAMPS ALAIN
Products information BOULANG. DECHAMPS ALAIN

BTW identificatienummer (tax): BE05059722900
Ondernemingsnummer: 8669555664
Hoofdstad (capital): 106,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 429,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in BOULANG. DECHAMPS ALAIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOULANG. DECHAMPS ALAIN
(Get full report from official database of BE for BOULANG. DECHAMPS ALAIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOULANG. DECHAMPS ALAIN
Addition kinds of activities for BOULANG. DECHAMPS ALAIN

229904. Textielmolenafval en restantverwerking | Textile mill waste and remnant processing
38250222. Radioapparatuuranalysatoren, nec | Radio apparatus analyzers, nec
51130100. Verzendkosten | Shipping supplies
52110506. Zand en grind | Sand and gravel
79910100. Fysieke fitnessclubs met trainingsapparatuur | Physical fitness clubs with training equipment

Werken bij BOULANG. DECHAMPS ALAIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOULANG. DECHAMPS ALAIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOULANG. DECHAMPS ALAIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOULANG. DECHAMPS ALAIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Controller voor transportbedrijf in Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een Credit Controller voor een transportbedrijf in Berchem. Onze klant is actief in de transportsector te Berchem. Er heerst een dynamische sfeer en de collega's zullen je met een glimlach ontvangen. De klant is vlot te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de wagen. Als Credit Controller ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verzamelt uitstaande vorderingen, belt B2B-klanten en volgt de gemaakte afspraken met de kredietverzamelaars op Je zal frequente contacten hebben met externe klanten en met collega's van de interne en externe verkoopafdeling Je bewaakt de kredietlimieten en bereidt bestanden voor om interne limieten per klant te bepalen Je beoordeelt de kredietwaardigheid van bestaande en nieuwe klanten door middel van risicoanalyses Je bent verantwoordelijk voor afstemmingscontroles Je volgt de gerechtelijke inzamelingen op Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Industrieel reiniger te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons te Lokeren zijn wij op zoek naar een industrieel reiniger.  Takenpakket: Intern reinigen van tankwagens, bulkwagen, containerwagens… Rijden met een heftruck, depot van containers… Opvolging van de werkzaamheden bij de cleaningsactiviteiten (o.a. aanvullen van reinigingsmiddelen…) Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in tankreiniging.

  • Bekisters gezocht! (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bekister ga je in ploeg mee naar de werven (utiliteitsbouw) en ga je aan de slag met dokapanelen (=systeembekisting: frame opgebouwd uit verticale en horizontale dragers) in de utiliteitsbouw. Start is elke ochtend aan de depot in Aalter. Je komt terecht in een bedrijf waar de gezondheid van de werknemers op de eerste plaats komt en waar je de kans krijgt om door te groeien en je kwaliteiten te ontwikkelen.

  • Monteur in daguren - regio Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Duffel, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kwaliteitsvolle takels, hangbruginstallaties en ophangsystemen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Je hebt bij voorkeur een elektrische achtergrond en je kan ook een elektrisch plan lezen. Jouw takenpakket als monteur: - fijn en nauwkeurig elektrisch monteerwerk. - een vorm van bordenbouw maar deze is zeker niet te vergelijken met de industriële bordenbouw. - Herbekabeling van bijvoorbeeld een hangbrug. - Je werkt steeds op maat van de klant wat jouw werk zeer gevarieerd maakt.  

  • Hvac Technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem, Regio Roeselare zoeken wij:  EEN INSTALLATEUR SANITAIR HVAC Functieomschrijving: Als HVAC technieker staat u samen met uw collega's in voor allerhande hvac werken. U legt de sanitaire & - verwarmingsleidingen, plaatst ketels en radiatoren, zet het sanitair op.... Kortom u bent in staat om een werf van begin tot einde af te werken.

  • Monteur CV (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen-Gruitrode zijn we op zoek naar een monteur cv en sanitair.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Winkelmedewerker (m/v) voor supermarkt Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe supermarkt in Borgloon zijn wij op zoek naar een aantal medewerkers. We zoeken een jobstudent voor allround medewerker, je helpt dus waar nodig. Je bent idealiter tijdens het weekend beschikbaar maar ook een aantal dagen door de week. Je werkt dus niet enkel tijdens de vakantieperioden maar ook tijdens het schooljaar. We zoeken een medewerker voor aan de traiteurafdeling. Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen van de toonbank, bereiden van gerecht, inpakken van kant-en klare maaltijden, bediening van vlees. We zoeken een verantwoordelijke voor aan groenten-en fruit afdeling. Je bent m.a.w. zelfstandig verantwoordelijk voor deze afdeling. Je houd de voorraad in de gaten, plaatst bestellingen indien nodig en houd de gehele afdeling netjes. Interesse in een functie? Mail jouw cv dan naar [email protected]

  • Storingstechnieker productie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    Onze klant is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, verkoop en distributie van bakkerijingrediënten voor bakkers, industriële brood- en zuivelproducenten en retailers, zoals bijvoorbeeld broodmixen, bake-off producten en muffins. Wat zijn je taken als storingstechnieker? Als storingstechnieker zorg je voor de continuïteit van de productie door storingen aan de lijnen te analyseren en op te lossen Dit doe je steeds in overleg met de productie en met oog op kwaliteit en duurzaamheid Preventief onderhoud behoort ook tot je takenpakket wat volgens het onderhoudsplan is opgesteld

  • Freelance docent lomi lomi massage Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus zijn we op zoek naar een gemotiveerde docent. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

  • Urgentiearts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent voltijds staflid op de dienst Spoedgevallen.

  • Inpak(st)er(s) gezocht! (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Je zal een uitgebreid takkenpakket hebben waaronder het bedienen van de chocolade lijn, het verpakken van de confiserie artikelen, onderhoud en proper houden van de productie, machines en materieel.

Zoek naar antwoorden van BOULANG. DECHAMPS ALAIN in sociale netwerken
Look for responds of BOULANG. DECHAMPS ALAIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOULANG. DECHAMPS ALAIN. Laat een reactie achter voor BOULANG. DECHAMPS ALAIN. BOULANG. DECHAMPS ALAIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOULANG. DECHAMPS ALAIN. Leave a respond for BOULANG. DECHAMPS ALAIN. BOULANG. DECHAMPS ALAIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOULANG. DECHAMPS ALAIN op de google maps. Adres en contacten BOULANG. DECHAMPS ALAIN
Location of BOULANG. DECHAMPS ALAIN on the google maps. Address and contacts of BOULANG. DECHAMPS ALAIN

Andere gerelateerde bedrijven als come BOULANG. DECHAMPS ALAIN BOULANG. DECHAMPS ALAIN: Drechsel H | LIBERALE MUTUALITEIT | Galerij S 65 NV | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | M. VANPOUCKE

Other related companies as BOULANG. DECHAMPS ALAIN: Drechsel H | LIBERALE MUTUALITEIT | Galerij S 65 NV | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | M. VANPOUCKE

BOULANG. DECHAMPS ALAIN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOULANG. DECHAMPS ALAIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05059722900. Het bedrijf BOULANG. DECHAMPS ALAIN bevindt zich op het adres: RUE GRANDE 124; 5500; DINANT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 106,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 429,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in BOULANG. DECHAMPS ALAIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOULANG. DECHAMPS ALAIN is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOULANG. DECHAMPS ALAIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOULANG. DECHAMPS ALAIN, openstaande posities, locatie van BOULANG. DECHAMPS ALAIN op de kaart.

BOULANG. DECHAMPS ALAIN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOULANG. DECHAMPS ALAIN, company assigned to the tax number BE05059722900. The company BOULANG. DECHAMPS ALAIN is located at the address: RUE GRANDE 124; 5500; DINANT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 106,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 429,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in BOULANG. DECHAMPS ALAIN were not found.
The main activity of BOULANG. DECHAMPS ALAIN is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOULANG. DECHAMPS ALAIN is not available. You also can look at reviews of BOULANG. DECHAMPS ALAIN, open positions, location of BOULANG. DECHAMPS ALAIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOULANG. DECHAMPS ALAIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOULANG. DECHAMPS ALAIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOULANG. DECHAMPS ALAIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOULANG. DECHAMPS ALAIN, employees, financial statistics.