FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV
Private companiesLeather and Leather Products • FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV

Contactgegevens FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieterrein 1 3290 Diest - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-13-35-92-00 32-13-35-92-00

Fax (fax): 32-13-33-76-45 32-13-33-76-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV
Products information FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV

BTW identificatienummer (tax): BE08933776855
Ondernemingsnummer: 3034942626
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 527,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plastics - packaging

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV
(Get full report from official database of BE for FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV
Addition kinds of activities for FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV

306910. Hard rubber en gegoten rubber producten | Hard rubber and molded rubber products
504900. Professionele uitrusting, nec | Professional equipment, nec
511303. Dozen en containers | Boxes and containers
571399. Vloerbedekking winkels, nec | Floor covering stores, nec
22990214. Wollen velden, geperst of naaldwond | Wool felts, pressed or needle loom
24310204. Storm ramen, hout | Storm windows, wood
34430121. Tanks, gevoerd: metalen plaat | Tanks, lined: metal plate
52110501. Steen | Brick

Werken bij FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Nacht Dispatcher (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in 2030 Antwerpen zijn wij opzoek naar een dispatcher om s'nachts te werken (M/V)  Voor de invulling van de rol van dispatcher zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met uitstekende planningsvaardigheden die het geen probleem vindt om ’s nachts te werken. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiënte planning te verzorgen. Je ziet geen planningsproblemen, maar uitdagingen en oplossingen!  Als Dispatcher ben je verantwoordelijk voor: het afsluiten en beheer van contracten van onderaannemers het bepalen van geschikt voertuig en belading het coördineren van de werkzaamheden van de chauffeurs het geven van nodige opvolging en begeleiding aan de chauffeurs het opmaken van dagelijkse planning van transportopdrachten en allerhande administratieve taken daarrond Je bent een aanspreekpunt voor collega’s, chauffeurs en klanten.  Je houdt steeds rekening met de vragen/eisen van de klant.  Je behandelt klantdossiers en klachten.  Het identificeren van problemen en technische ondersteuning bieden aan chauffeurs (in geval van panne, ongeval, reistijden, enz.). 

  • Chauffeur CE - sproeiwagen (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur ben je verantwoordelijk voor het sproeien van stof op de verschillende sites in de haven van Gent. Je krijgt een ruime opleiding, dus ervaring is geen vereiste. Afhankelijk van het weer worden er meer of minder uren gewerkt. Je start gemiddeld tussen 6u en 8u 's ochtends.

  • Supervisor Logistiek (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen een logistieke operatie stuurt u rechtstreeks uw Teamleaders aan in functie van workload en personeelsbezetting zodat het operationele proces gestructureerd en efficiënt verloopt. U draagt zorg voor in- en uitgaande goederen, verdeelt de taken, instrueert het magazijnpersoneel en controleert het werk. U functioneert onder de bevoegdheid van de operationeel manager. - Teamleaders en magazijnmedewerkers samensmeden tot een hecht en goed team - Verdere optimalisatie van de operationele en administratieve processen nastreven - U bent verantwoordelijk voor het behalen en verbeteren van de objectieven binnen uw afdeling - Opstellen van de operationele werkplanning in samenwerking met uw teamleaders - Toezien op de naleving van het algemeen beleid, de procedures en richtlijnen - U kunt leiding geven aan een team van min 40 medewerkers

  • MONTEUR (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent flexibel Je werkt graag in team je wil in een ploegenstysteem werken je bent onmiddellijk beschikbaar je hecht belang aan kwaliteitorde netheid

  • Administratief bediende met kennis elektriciteit (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een administratief bediende met kennis van elektriciteit. Ben jij een teamplayer met technische kennis? Dan zijn we op zoek naar jou. Je takenpakket bestaat uit: - Ondersteuning van het team Technische dienst. - Telefonische bijstand verlenen aan klanten bij vragen of problemen. -Controleren en inspecteren van elektrische en mechanische installaties. - Vaststellen en oplossen van fouten of storingen in de photovoltaïsche installaties (AC/DC). - Je werkt 50% binnendienst en 50% buitendienst.

  • Huishoudhulp regio Baal (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt

  • student verkoper(ster) fashionketen Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe, modieuze winkelketen regio Oostende zijn wij op zoek naar een STUDENT VERKOOP (M/V) met zin voor FASHION en MODE! Je staat in voor kassawerk ( scanning, afrekenen, retour, klantenadvies) Je staat in voor het op orde houden van de winkel Je staat in voor het vriendelijke helpen van de klant Je staat in voor het meehelpen in de stock ( uitpakken, labelen, ...)

  • Student Logistics Company (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Studentenjob

    Katoen Natie is one of the biggest logistics companies worldwide where we have several vacancies for students. Also in this new academic year, we have different jobs available for example : housekeeping, picking, wrapping, loading & unloading or labeling. When you apply for this job, we'll invite you in our office to give you more information and make sure you are really choosing for a job at Katoen Natie.

  • Jobstudent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Paralegal (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: VANDELANOTTE

    Type: Vaste Job

    In deze gevarieerde functie verzorg je na een inwerkingsperiode diverse administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling Legal. Zo sta je onder meer in voor het voorbereiden van notulen en verzorg je de nazorg bij diverse vennootschapsrechtelijke transacties. Ook het opmaken van eenvoudige overeenkomsten en het bieden van ondersteuning aan de juristen en fiscalisten bij hun dagelijkse werkzaamheden behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast verzeker je een tijdig finaliseren en/of neerleggen van belangrijke documenten zoals interne en externe jaarrekeningen en diverse aangiftes. Telefonie, agendabeheer, briefwisseling, opvragen van attesten en optimaliseren van de vormgeving van rapporten en presentaties behoren tevens tot jouw ruim takenpakket.

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • KEUKENMEDEWERKERS (M/V) (Leuven) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals. Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENDAMES die graag broodjes maken en werken in een sandwicherie te Brussel!

Zoek naar antwoorden van FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV. Laat een reactie achter voor FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV. FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV. Leave a respond for FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV. FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV op de google maps. Adres en contacten FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV
Location of FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV on the google maps. Address and contacts of FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV: Jet d'Encre | DEVOMAT INDUSTRIES | ALLO VIDANGE FRANCOIS | Vanlancker S | BAERT M. & M.

Other related companies as FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV: Jet d'Encre | DEVOMAT INDUSTRIES | ALLO VIDANGE FRANCOIS | Vanlancker S | BAERT M. & M.

FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08933776855. Het bedrijf FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV bevindt zich op het adres: Industrieterrein 1 3290 Diest - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 527,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plastics - packaging. Producten gemaakt in FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV, openstaande posities, locatie van FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV op de kaart.

FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV, company assigned to the tax number BE08933776855. The company FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV is located at the address: Industrieterrein 1 3290 Diest - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 527,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plastics - packaging. Products created in FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV were not found.
The main activity of FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV is not available. You also can look at reviews of FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV, open positions, location of FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLALPAGRO PAPIER EN PLASTICS NV, employees, financial statistics.