2Brains Entertainment Group

Contactgegevens 2Brains Entertainment Group: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 2Brains Entertainment Group: address, phone, fax, email, website, opening hours

2Brains Entertainment Group

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koolmijnlaan 201; 3580; Beringen, België

Telefoon (phone): 011 43 62 27 (+32-011 43 62 27) 011 43 62 27 (+32-011 43 62 27)

Fax (fax): +32 (53) 619-89-66 +32 (53) 619-89-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 2Brains Entertainment Group: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "2Brains Entertainment Group"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "2Brains Entertainment Group"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 2Brains Entertainment Group, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 2Brains Entertainment Group. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 2Brains Entertainment Group, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 2Brains Entertainment Group. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 2Brains Entertainment Group
Products information 2Brains Entertainment Group

BTW identificatienummer (tax): BE05582946777
Ondernemingsnummer: 2663604736
Hoofdstad (capital): 204,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 514,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in 2Brains Entertainment Group zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sales promotion - Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 2Brains Entertainment Group
(Get full report from official database of BE for 2Brains Entertainment Group)

Aanvulling soorten activiteiten voor 2Brains Entertainment Group
Addition kinds of activities for 2Brains Entertainment Group

356500. Verpakkingsmachines | Packaging machinery
20990400. Geurstoffen en kruiden | Seasonings and spices
22990301. Vlasgarens en roving | Flax yarns and roving
23940203. Dekzeilen, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Tarpaulins, fabric: made from purchased materials
76239901. Airconditioning reparatie | Air conditioning repair
82999904. Bijbel school | Bible school

Werken bij 2Brains Entertainment Group: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 2Brains Entertainment Group: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 2Brains Entertainment Group. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 2Brains Entertainment Group. Looking for open vacancies in other companies

  • Project Team support te Haren (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Door een veranderde markt en wetgeving was onze kant verplicht om op korte termijn ingrijpende veranderingen door te voeren in zijn systemen. Hierdoor moet de data gebruikt in het “order to cash” proces geanalyseerd en desgevallend gecorrigeerd worden. Om hieraan te verhelpen zijn zij op zoek naar tijdelijke krachten die kunnen helpen om de data over de verschillende systemen te herstellen met als uiteindelijk doel een correcte en volledige factuur naar de klanten toe. Gezien de specificiteit wordt er geen systeemervaring gevraagd. Training in de Oracle Applications, klantendatabases en lokale systemen wordt dan ook verzorgd.

  • EXTERN MONTEUR VAN VENTILATIE - REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gevestigd in de regio van Kortrijk gaat Forum op zoek naar ervaren monteurs. Jouw functie bestaat uit het monteren van airco's en ventilatiesystemen op verplaatsing. De klanten kunnen gesitueerd zijn over heel België. Je krijgt eerst een opleiding (elektriciteit) on the job. Je werkt steeds in teamverband.

  • PROJECTLEIDER - OLEN - VOLTIJS - OPTIE VAST (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een hele goede kennis van elektriciteit. Goede kennis van HVAC is een must. Organisatorisch en administratief sterk zijn is zeker een vereiste. Goed kunnen samenwerken in een klein familiebedrijf waar er een open communicatie heerst is heel belangrijk.

  • Dringende Huishoudhulp regio Galmaarden, Herne (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u deel uitmaken van een jong en dynamisch team, waar iedere prestatie naar waarde word geschat. Een dienstenchequebedrijf waar u niet word behandeld als één van de zovelen. Wij zijn een familiaal bedrijf die gedreven is en graag wil bewijzen dat het ook anders kan. Wij staan steeds open voor dialoog en persoonlijke aanpak en respect voor werknemers en klanten, dragen wij hoog in het vaandel. Bent u iemand die graag aan de slag wil als huishoudhulp en is werken in eigen streek belangrijk voor jou, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bepaal zelf welke dagen je wil werken en hoeveel uren. Alles is bespreekbaar. Correcte en stipte verloningen zijn één van onze hoofddoelen. Een voltijdse of deeltijdse job, alles kan besproken worden. Maak je graag mee het verschil? Stuur dan je cv naar [email protected] of geef gewoon een belletje naar 0486/506559. Graag tot binnenkort en wie weet verwelkomen we je weldra in ons team.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Groot-Bijgaarden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student voor de afdeling beenhouwerij (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, regio Kasterlee, zijn we op zoek naar een student voor de afdeling beenhouwerij. Jouw taken: - Je bent als verkoper in alle opzichten de vertegenwoordiger van ons concept. De toonbank is jouw paradepaardje : je presenteert de meer verfijnde charcuterie samen met de traiteurproducten op een manier dat de klant jouw producten wil ! - De chef verkoopster van het filiaal leidt je op tot een volwaardig teammember die de waarden en normen van het bedrijf vertegenwoordigt. - Je maakt de bereidingen klaar zoals je geleerd hebt in je opleiding en kan steeds onze gids inschakelen ... met andere woorden je krijgt een verantwoordelijkheid toegewezen maar je staat er nooit alleen voor. - Je bewaakt de kwaliteit en netheid van de producten als het materiaal.

  • Student (m/v) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Job details Ben je een echte golf liefhebber en ken je Berlare, Temse, Lokeren, Deinze of Aalst uit je broekzak? Dan is de functie als student stadsbegeleiding met minigolf perfect voor jou! Wat doe je precies? Je begeleidt een groep doorheen de stad en dit in combinatie met minigolf. De tour duurt ongeveer 3 uur, hierbij heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je maakt vertel je een leuk weetje. Dit kan een belangrijk monument zijn maar ook een kerk,…. De groep mag dan een balletje slaan naar het belangrijk item. Dit zijn speciale balletjes die geen schade kunnen veroorzaken aan de straat of het aan het belangrijk item. Je houdt aan de hand van een score blad bij wie met de minste slagen het doel heeft bereikt. Die persoon is dan uiteraard de winnaar.

  • Student Klantendienst (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je taken zullen bestaan uit: uitgaande telefoongesprekken waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten je informeert de klant oa over de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen je doet niet aan televerkoop

  • Site Supervisor (Terneuzen)

    Regio: Terneuzen

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in waterbouwkundige werken? Heb je al ervaring als werfleider of toezichter op bouwkundige werven? Contacteer ons dan snel voor de functie van Werftoezichter Waterbouwkundige Werken. Je staat in als werftoezichter voor de opvolging van de waterbouwkundige werken. Je staat in voor de controle van de fysische voortgang van de werken en het naleven van de planning. Je controleert de goede uitvoering van de werken. Je staat in voor de opvoling van de controle van de uitvoeringsdocumenten en van de documenten As-Built. Je neemt deel aan het opstellen van de verslagen van de inspectie- en controlebezoeken met het oog op de opleveringen. Je waakt erover dat de veiligheidsmaatregelen voor het personeel, aanwezig op de werf, worden nageleeft.

  • Software Engineer (ASSENT)

    Regio: ASSENT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Samen met het IT-team ben je verantwoordelijk voor het mee ontwikkelen van de bedrijfssoftware en randapplicaties. Je optimaliseert de documentenstroom en werkt mee aan technische en functionele oplossingen binne het ERP Pakket Dynamics AX. Verder werk je mee aan rapporteringsoplossingen en integratieprojecten. Samen met het IT-team denk je na over verbeteringen op technologisch en procesmatig vlak. Op die manier bepaal je de tactische uitvoering van IT mee. Je hebt interesse in het systeemgebeuren en firstline support schrikt je niet af.

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • WERKVOORBEREIDER - MAGAZIJNIER LOSKADE (OPTIE VAST!) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Werfreserve

    Voor een voedingsbedrijf in regio Gent zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider/magazijnier loskade. Je werktzelfstandig in afwisselende ploegen binnen onderstaand takenpakket. Als werkvoorbereider in de vroege ploeg ben je verantwoordelijk voor verschillende taken. - Je bent verantwoordelijk voor het correct aanbrengen van de grondstoffen bij de koks. - Je helpt mee op de loskade: receptioneren van goederen. - Je helpt mee bij de stockopname van frigo's en diepvriezers. - Je haalt de afvalbakken in Low Care leeg. Als magazijnier loskade in de late ploeg ben je ook verantwoordelijk voor verschillende taken. - Je helpt mee op de loskade: receptioneren van de goederen. - Je helpt mee bij kwaliteitscontroles van inkomende goederen. - Je helpt mee bij het beheer van frigo's en diepvriezers. - Je helpt mee bij het wegvoeren van interne afvalcontainers en bewaken van de orde en netheid van het containerpark en diverse loodsen met goederen. Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op http://www.forumjobs.be

Zoek naar antwoorden van 2Brains Entertainment Group in sociale netwerken
Look for responds of 2Brains Entertainment Group in social networks

Lees alle opmerkingen voor 2Brains Entertainment Group. Laat een reactie achter voor 2Brains Entertainment Group. 2Brains Entertainment Group bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 2Brains Entertainment Group. Leave a respond for 2Brains Entertainment Group. 2Brains Entertainment Group on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 2Brains Entertainment Group op de google maps. Adres en contacten 2Brains Entertainment Group
Location of 2Brains Entertainment Group on the google maps. Address and contacts of 2Brains Entertainment Group

Andere gerelateerde bedrijven als come 2Brains Entertainment Group 2Brains Entertainment Group: NICOLA COLABELLA | TRANSPORT FRANCOIS | REYNDERS | MARC DE RUDDER | LEO HERMANS

Other related companies as 2Brains Entertainment Group: NICOLA COLABELLA | TRANSPORT FRANCOIS | REYNDERS | MARC DE RUDDER | LEO HERMANS

2Brains Entertainment Group is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 2Brains Entertainment Group, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05582946777. Het bedrijf 2Brains Entertainment Group bevindt zich op het adres: Koolmijnlaan 201; 3580; Beringen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 204,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 514,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sales promotion - Consultants. Producten gemaakt in 2Brains Entertainment Group zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 2Brains Entertainment Group is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 2Brains Entertainment Group is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 2Brains Entertainment Group, openstaande posities, locatie van 2Brains Entertainment Group op de kaart.

2Brains Entertainment Group is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is 2Brains Entertainment Group, company assigned to the tax number BE05582946777. The company 2Brains Entertainment Group is located at the address: Koolmijnlaan 201; 3580; Beringen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 204,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 514,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sales promotion - Consultants. Products created in 2Brains Entertainment Group were not found.
The main activity of 2Brains Entertainment Group is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 2Brains Entertainment Group is not available. You also can look at reviews of 2Brains Entertainment Group, open positions, location of 2Brains Entertainment Group on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 2Brains Entertainment Group, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 2Brains Entertainment Group, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 2Brains Entertainment Group, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 2Brains Entertainment Group, employees, financial statistics.