CARRIبRES DE PREALLE

Contactgegevens CARRIبRES DE PREALLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARRIبRES DE PREALLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARRIبRES DE PREALLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AISNE 1; 6941; DURBUY, België

Telefoon (phone): 86499106 (+32-86499106) 86499106 (+32-86499106)

Fax (fax): +32 (4) 220-68-83 +32 (4) 220-68-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARRIبRES DE PREALLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARRIبRES DE PREALLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARRIبRES DE PREALLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARRIبRES DE PREALLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARRIبRES DE PREALLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARRIبRES DE PREALLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARRIبRES DE PREALLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARRIبRES DE PREALLE
Products information CARRIبRES DE PREALLE

BTW identificatienummer (tax): BE05059722900
Ondernemingsnummer: 8669555664
Hoofdstad (capital): 106,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 429,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in CARRIبRES DE PREALLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh; Zand and grindontginning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARRIبRES DE PREALLE
(Get full report from official database of BE for CARRIبRES DE PREALLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARRIبRES DE PREALLE
Addition kinds of activities for CARRIبRES DE PREALLE

349901. Brand- of inbraakweerstandige producten | Fire- or burglary-resistive products
516905. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
17710301. Blacktop (asfalt) werk | Blacktop (asphalt) work
22599903. Vleeszakken, breien | Meat bagging, knit
51499900. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec, nec | Groceries and related products, nec, nec

Werken bij CARRIبRES DE PREALLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARRIبRES DE PREALLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARRIبRES DE PREALLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARRIبRES DE PREALLE. Looking for open vacancies in other companies

  • PLOEGBAAS/PROJECTVOORBEREIDER TUINAANLEG (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beschikt over ruime ervaring in de aanleg van tuinen die onder architectuur worden aangelegd. Je werkt zelfstandig en bent zeer klantvriendelijk. Je hebt een zeer resultaat en kwaliteit gedreven instelling. Je bent communicatief vaardig en beschikt over een sterke persoonlijkheid. Je bent een ware teamplayer.

  • Customer Service Medewerker in Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de customer service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfiches. Volgende taken behoren je toe: • Je bent verantwoordelijk voor de correcte (cijfer) ingave van de artikelen in SAP. • Je zorgt voor de administratieve afhandeling van directe zendingen. • Je helpt bij het opmaken van stockoverzichten voor klanten • Je ondersteunt de planning & logistieke medewerkers met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten & facturatie richting onze productievestigingen en met data-ingave in SAP. • Je ondersteunt deze beide afdelingen, waardoor je hun werking volledig leert kennen en in een groot deel van onze verkoops- en logistieke flow betrokken bent.

  • Onderhoudstechnieker (Electrich+Mechanisch) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een storingstechnieker en/of onderhoudstechnieker om te werken in regio Limburg   Als storingstechnieker staat u in voor het curatief en preventief onderhoud van machines in een productieomgeving U werkt op verplaatsing voor verschillende langlopende projecten (duurtijd minimaal 1 jaar) U werkt in 3-ploegen (vroege, late, nacht)

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP te Lombardsijde/Westende (LOMBARDSIJDE)

    Regio: LOMBARDSIJDE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • POETSHULP Olen - Noordewijk (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Scherpenheuvel/Zichem/Averbode (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Diest indien vervoer geen probleem is.

  • Industrieel elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een multitechnische firma met internationale aanwezigheid en diverse afdelingen is Impact op zoek naar een industrieel elektricien. Je wordt tewerkgesteld op vooral langdurige projecten waar je elektrisch werk uitvoert. Dit is vooral in ziekenhuizen, universiteiten,... maar je kan ook op een industriële site worden tewerkgesteld. Daarnaast ben je ook in staat om de werfadministratie bij te houden.

  • Administratief bediende technische orderverwerking (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van de operationele dienst zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de orderwerking.  Jouw dagelijks takenpakket zal bestaan uit: Het aannemen van nieuwe opdrachten per mail en per telefoon en deze administratief verwerken van A tot Z  Het aanmaken van verwerken van werkbonnen  Het vervullen van algemene administratieve taken    Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een specialist op vlak van onderhoud en herstel van treinwagons en locomotieven. 

  • PRODUCTIEPLANNER BOUWSECTOR (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Vaste Job

    Als PRODUCTIEPLANNER ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PLANNER (m/v).   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 56 50 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

  • OPERATOR - 3 PLOEGEN - MOOI LOON - STARTERS WELKOM (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Instellen van de gewenste specificaties in de machine en deze machine bedienen. Controleren op kwaliteit en ingrijpen indien nodig. Conditie van de machine regelmatig, pro-actief controleren. Signaleren van storingen en defecten. Zelf verhelpen van kleine mankementen aan de machine. De machine en omgeving schoon en stofvrij houden. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een afwisselende job als operator en wil je in een drieploegensysteem werken? Werk je graag in teamverband? Lees dan zeker verder.

  • Dispatcher/Planner (m/v) regio Gent (1282812) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Vaste Job

    Als dispatcher (lees: professioneel puzzelaar) zorg jij voor een perfecte voorbereiding en vlekkeloos verloop van evenementen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? - Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers; - Je kent de medewerkers en weet perfect waarvoor je hen kan inschakelen; - De transportplanning: je huurt de wagens en iedereen weet wanneer hij welke wagen ter beschikking heeft; - Je checkt en dubbelcheckt alle afspraken, zodat alles tijdens het evenement zeker in orde is; - Lastminutewijzigingen vang jij probleemloos op; - Is social media jouw ding? Dan laat onze klant dit met plezier aan jou over!

  • Digitaal eindredacteur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    JE UITDAGING  Als digitaal eindredacteur sta je middenin de multimediale uitbouw van onze journalistiek. Je maakt de digitale krant en staat mee in voor de berichtgeving op al onze digitale kanalen. De Tijd staat in de spits van de digitale berichtgeving en biedt een ideale leeromgeving voor de beginnende journalist.  Je krijgt grote verantwoordelijkheid bij het maken van de digitale versie van De Tijd. Een op de drie lezers leest de krant intussen digitaal. Je verrijkt nieuwsverhalen tot digitale versies, voegt extra beleving toe aan het lezen van de krant. Je doet dit in nauw overleg met het nieuwsmanagement van de krant en maakt deel uit van het kloppende hart van de nieuwsploeg. JE PROFIEL Je bent gebeten door nieuws en je hebt interesse voor de economische en politieke actualiteit in binnen- en buitenland. Je houdt van het vak ‘kranten maken’ en je hebt een goed gevoel voor taal. Je bent vertrouwd met onze krant en haar bijlages Netto en Sabato. Je wordt geboeid door nieuwe digitale ontwikkelingen en je ziet er kansen in voor de media.   Noties hebben van digitaal werken is een belangrijke troef. Je werkt graag in team en doet dit efficiënt, snel en correct, ook onder tijdsdruk. Je deelt je ideeën graag met anderen. Je hebt geen probleem met late werkuren. WE BIEDEN JE Een voltijdse baan van tijdelijke duur (1 jaar) op de redactie van De Tijd Je maakt deel uit van de redactie van de snelst groeiende krant van het land. Onze kantoren op de inspirerende campus van het Brusselse Tour & Taxis zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van CARRIبRES DE PREALLE in sociale netwerken
Look for responds of CARRIبRES DE PREALLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARRIبRES DE PREALLE. Laat een reactie achter voor CARRIبRES DE PREALLE. CARRIبRES DE PREALLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARRIبRES DE PREALLE. Leave a respond for CARRIبRES DE PREALLE. CARRIبRES DE PREALLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARRIبRES DE PREALLE op de google maps. Adres en contacten CARRIبRES DE PREALLE
Location of CARRIبRES DE PREALLE on the google maps. Address and contacts of CARRIبRES DE PREALLE

Andere gerelateerde bedrijven als come CARRIبRES DE PREALLE CARRIبRES DE PREALLE: R.T.I. BVBA | MIDAS | ROGER VAN DE VELDE | LA POSTE | Veldeman Kantoormeubelen nv

Other related companies as CARRIبRES DE PREALLE: R.T.I. BVBA | MIDAS | ROGER VAN DE VELDE | LA POSTE | Veldeman Kantoormeubelen nv

CARRIبRES DE PREALLE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARRIبRES DE PREALLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05059722900. Het bedrijf CARRIبRES DE PREALLE bevindt zich op het adres: AISNE 1; 6941; DURBUY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 106,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 429,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh; Zand and grindontginning. Producten gemaakt in CARRIبRES DE PREALLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARRIبRES DE PREALLE is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARRIبRES DE PREALLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARRIبRES DE PREALLE, openstaande posities, locatie van CARRIبRES DE PREALLE op de kaart.

CARRIبRES DE PREALLE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARRIبRES DE PREALLE, company assigned to the tax number BE05059722900. The company CARRIبRES DE PREALLE is located at the address: AISNE 1; 6941; DURBUY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 106,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 429,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bouwmaterialen Gh; Zand and grindontginning. Products created in CARRIبRES DE PREALLE were not found.
The main activity of CARRIبRES DE PREALLE is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CARRIبRES DE PREALLE is not available. You also can look at reviews of CARRIبRES DE PREALLE, open positions, location of CARRIبRES DE PREALLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARRIبRES DE PREALLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARRIبRES DE PREALLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARRIبRES DE PREALLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARRIبRES DE PREALLE, employees, financial statistics.