FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV

Contactgegevens FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV

Regio (region): Dilbeek, België

Adres (address): Eikelenbergstr. 20 1700 Dilbeek - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-81-74-00 32-24-81-74-00

Fax (fax): +32 (69) 580-80-10 +32 (69) 580-80-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV
Products information FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV

BTW identificatienummer (tax): BE06426147460
Ondernemingsnummer: 9779998779
Hoofdstad (capital): 735,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 200,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medical and surgical instruments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV
(Get full report from official database of BE for FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV
Addition kinds of activities for FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV

353200. Mijnbouwmachines | Mining machinery
20150704. Konijn, verwerkt: vers | Rabbit, processed: fresh
26559903. Lintblokken, vezel: gemaakt van gekochte materialen | Ribbon blocks, fiber: made from purchased material
57190300. Open haarden en houtkachels | Fireplaces and wood burning stoves
59440101. Klokken | Clocks
79220301. Amateur theatrale onderneming | Amateur theatrical company

Werken bij FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Administratief Medewerker (m/v) in kader van een zwangerschapsvervanging. Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Menen. Tot jouw takenpakket als Administratief Medewerker regio Menen behoort: je verwerkt de orders; je volgt levertermijnen op; je staat in contact met klanten omtrent de abonnementen, prijzen, offertes en openstaande bestellingen; je maakt offertes op of past deze aan waar nodig; je verwerkt klachten, retours en eventuele verzendingsproblemen; je ondersteunt de vertegenwoordiger waar nodig; je verzorgt het klassement. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • HR Assistant | International | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven HR assistant voor een internationale onderneming. Voor een dynamische onderneming gelegen in regio Limburg zijn wij momenteel op zoek naar een HR medewerker. Je staat in nauw contact met de werknemers en leidinggevende en je rapporteert rechtstreeks aan de HR manager. Functie: Je bent de contactpersoon voor het personeel indien zij vragen hebben met betrekking tot loon, sociale wetgeving, verlof, etc…; Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de loonberekening; Je stelt sociale documenten op; Je verzorgt de opvolging van alle sociaal-administratieve verplichtingen; Je bereidt rapporteren voor en maakt statistieken op; Je maakt contracten op; … Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Chauffeur C - Bijverdienste op woensdag (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C voor het vervoeren zowel veevoeders als zakgoedbestellingenvoor op woensdag. Eventueel kan dit worden aangevuld met andere dagen in de week. Je vertrekt in Izegem en levert uit naar verschillende plaatsen in België. Ze verwachten van jou een zekere flexibiliteit en vooral de nodige verantwoordelijkheid en zorg voor het materiaal.

  • operator 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Operator productie, voor een onderneming in Poperinge, tewerkstelling in 2 ploegen. Je wordt als operator, machinebediener ingezet in 2 ploegen. Je controleert de machine, stuurt bij waar nodig. Je vult materialen aan, volgt het proces op. Je werkt afwisselend in de vroege en in de late ploeg.

  • PROJECTLEIDER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als projectleider zijn we op zoek naar iemand die de bouwprojecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken zijn jouw verantwoordelijkheid: Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de toegewezen bouwplaatsen zowel op technisch als op budgettair vlak; De werf wordt geleid als een bedrijf op zich maar kan voor verschillende zaken terugvallen op het hoofdbureau; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf en op kantoor; Toezien op het rendement van de werken; Veiligheid gaat boven alles daarom kijk je strikt toe op alles wat gebeurd op de werf.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Gillis-Bij-Dendermonde–kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in -GRIMBERGEN - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Boechout 10u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 10u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Algemeen directeur (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ascento

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdaging als algemeen directeur: Je geeft leiding aan een 30-tal medewerkers en je stuurt het managementteam aan Je werkt ons beleid verder uit, je spoort opportuniteiten op en implementeert deze in de organisatie Je neemt de nodige initiatieven ter optimalisering van het afvalbeheer en de werking van de installaties Je overlegt met onze bestuursorganen, de schepencolleges van vennoten en diverse externe partners Je organiseert bedrijfsinterne milieuzorg en volgt hierbij de afvalwetgeving en wetgeving rond veiligheid, milieu en kwaliteit Bedrijfsprofiel: IVOO is de afvalintercommunale voor Oostende en Ommeland (Bredene, Gistel, Ichtegem, Middelkerke, Oostende en Oudenburg). In opdracht van deze zes gemeenten streeft IVOO naar een duurzaam afvalbeheer. De kerntaken van IVOO zijn onder andere de huis-aan-huisinzameling van huishoudelijk afval, de uitbating van de groencompostering en de uitbating van de technologisch hoogstaande verbrandingsinstallatie. IVOO hecht waarde aan een economisch en ecologisch verantwoord beleid.

  • extra voor weekend (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: ONS GEDACHT

    Type: Werfreserve

    wij zoeken nog volk voor extra's te komen werken in het weekend zowel voor de bar al de zaal deze kunnen studenten zijn of extra's

  • Lesgever blind typen - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op maandag en dinsdag van 15:45 tot 16:45 in Kontich.

Zoek naar antwoorden van FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV in sociale netwerken
Look for responds of FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV. Laat een reactie achter voor FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV. FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV. Leave a respond for FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV. FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV op de google maps. Adres en contacten FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV
Location of FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV on the google maps. Address and contacts of FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV: GROEP ARGENTA | EYCKMANS GEBROEDERS | CO-SPRINT | GARAGE VANDERFAEILLIE | SARAH LONGFILS

Other related companies as FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV: GROEP ARGENTA | EYCKMANS GEBROEDERS | CO-SPRINT | GARAGE VANDERFAEILLIE | SARAH LONGFILS

FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Dilbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06426147460. Het bedrijf FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV bevindt zich op het adres: Eikelenbergstr. 20 1700 Dilbeek - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 735,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 200,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Medical and surgical instruments. Producten gemaakt in FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV, openstaande posities, locatie van FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV op de kaart.

FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV is a company, that was registered 2017 in Dilbeek region, Belgium. Full name of company is FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV, company assigned to the tax number BE06426147460. The company FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV is located at the address: Eikelenbergstr. 20 1700 Dilbeek - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 735,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 200,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Medical and surgical instruments. Products created in FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV were not found.
The main activity of FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV is not available. You also can look at reviews of FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV, open positions, location of FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV, Dilbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV, Dilbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLJOHNSON & JOHNSON MEDICAL NV, employees, financial statistics.