L. DA VINCI

Contactgegevens L. DA VINCI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L. DA VINCI: address, phone, fax, email, website, opening hours

L. DA VINCI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 281; 9230; WETTEREN, België

Telefoon (phone): 93666974 (+32-93666974) 93666974 (+32-93666974)

Fax (fax): +32 (53) 835-42-36 +32 (53) 835-42-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L. DA VINCI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L. DA VINCI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L. DA VINCI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L. DA VINCI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L. DA VINCI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L. DA VINCI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L. DA VINCI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L. DA VINCI
Products information L. DA VINCI

BTW identificatienummer (tax): BE04703765869
Ondernemingsnummer: 5342895507
Hoofdstad (capital): 635,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 792,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Type de Cuisine: Grillades & Barbecue, Raclette & Fondue, Italienne, Pizzas.. Type de Salle: Salles de Réception.

Product categorie (product category): Salles de conférences and de réceptions. Restaurants fast food and à emporter. Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L. DA VINCI
(Get full report from official database of BE for L. DA VINCI)

Aanvulling soorten activiteiten voor L. DA VINCI
Addition kinds of activities for L. DA VINCI

13899913. Perforeren van behuizingen | Perforating well casings
22210501. Fiberglass stoffen | Fiberglass fabrics
28330400. Dierlijke producten | Animal based products
35990201. Bellows, industriële: metaal | Bellows, industrial: metal
39999902. Bleken en verven van sponzen | Bleaching and dyeing of sponges
51699914. Lucht-, water- of bodemtestkits | Air, water or soil test kits
51929904. periodieken | Periodicals
62110207. Ondernemers, veiligheid | Underwriters, security
83220103. Seniorencentrum of vereniging | Senior citizens' center or association
89999904. Zoek- en reddingsdienst | Search and rescue service

Werken bij L. DA VINCI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L. DA VINCI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L. DA VINCI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L. DA VINCI. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudsmedewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Lokeren, zijn wij opzoek naar een onderhoudsmedewerker. Je werkt samen in een team van 2 personen, voert kleine aanpassingen uit aan montage infrastructuren en kan meedenken aan het realiseren van kleine verbeteringen met betrekking tot ergonomie en werkpostinfrastructuur. Kleine herstellingen machines Preventief en curatief onderhoud Administratie bijhouden hieromtrent Externe partners / leveranciers bijstaan met herstellen van machines/montagelijnen, kan zowel ter plaatse als telefonisch Beheer van de stock alsook aankoop van reserveonderdelen Personen aansturen in het kader van vervanging van machines

  • Productie operator Chocolade (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij technisch aangelegd en een passie voor chocolade? Dan zijn wij op zoek naar jou voor onze klant gelegen in Lokeren. Jouw takenpakket bestaat uit : Instellen en besturen van een geautomatiseerde productielijn volgens de vooropgestelde planning Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) en bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings- en afvulproces Je voert testen uit, je bewaakt de kwaliteit van de chocolade en houdt productiegegevens bij Reinigen van de productielijn op het einde van de productiedag

  • Monteur/uitrichter dagdienst (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VDL Bus Roeselare zoekt een monteur/uitrichter: Het 'uitrichten' van bussen: de bussen ondergaan verschillende lasbewerkingen, waardoor het metaal vervormd wordt. De taak bestaat erin het vervormde metaal opnieuw recht te slaan met behulp van een voorhamer. Fysiek zwaarder werk. Montage van verschillende leidingen (pneumatica, aircoleiding, ...).

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gentbrugge 8u/week (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Gentbrugge. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kaprijke/ Lembeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student klantendienst m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Onze klant te Lokeren is op zoek naar een jobstudent die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

  • STUDENT ZEB (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Zoek jij de ideale job als student richting FASHION. Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zoeken studenten bij ZEB voor de vakanties ! Woensdagmiddag / Zaterdag / Zondag in een wisselend systeem. De klant staat voor jou centraal! Samen met jouw collega's vorm je een sterk team. Jullie gaan er samen hard tegenaan om de klant een TOPservice te bieden en jullie salesdoelstellingen te realiseren. Samen creëren jullie een plek waar al jullie klanten hun ultieme shoppingplezier beleven! Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service in een stralende winkel. De plek waar jouw klant graag (terug)komt. Om volluit te genieten van jullie unieke fashion experience! Aan de paskamers geef je gepast advies, of het nu over DE jeans gaat, een nieuwe blouse of een geheel nieuwe look, jij weet als geen ander jouw klant te begeleiden bij de nieuwe aankoop Tegelijk combineer je de uitpak van de dagelijkse levering. Je verwerkt de nieuwe stukken in de rekken en nieuwe collecties zet je moeiteloos in beeld door jouw inzicht in visual merchandising! Dankzij jouw klantgerichte en geraffineerde aanpak aan de kassa verlaat de klant de winkel met een goed gevoel en kijkt de klant alvast uit naar een volgend shopmoment!

  • Student with knowledge of the Croatian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Croatian language. The job requires to do data quality checks in Croatian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Onderhoudsmecanicien - dagwerk (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een grote textielproducent in regio Buggenhout zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien die ons team wil versterken. Jouw functie moet het bedrijf in staat stellen om een maximaal rendement te realiseren. Hoe kan je hiervoor zorgen? Je zorgt voor een technisch onderhoud van het machinepark. Je analyseert, zoekt en lost elektrotechnische storingen op. Je voert geplande taken uit volgens een bepaald werkorder. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf staat in voor de productie van een non-woven vlies dat mee verwerkt wordt in roofing van daken.

  • Hoofdverpleegkundige (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Antwerpen is op zoek naar een gedreven hoofdverpleegkundige met ervaring in de thuisverpleging. Tevens heeft u kennis van marketing en bent u commercieel aangelegd.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

Zoek naar antwoorden van L. DA VINCI in sociale netwerken
Look for responds of L. DA VINCI in social networks

Lees alle opmerkingen voor L. DA VINCI. Laat een reactie achter voor L. DA VINCI. L. DA VINCI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L. DA VINCI. Leave a respond for L. DA VINCI. L. DA VINCI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L. DA VINCI op de google maps. Adres en contacten L. DA VINCI
Location of L. DA VINCI on the google maps. Address and contacts of L. DA VINCI

Andere gerelateerde bedrijven als come L. DA VINCI L. DA VINCI: KBC | GOMOLI | L & S Davis BVBA | Vanden Berghe Luc | Beis J-Cl

Other related companies as L. DA VINCI: KBC | GOMOLI | L & S Davis BVBA | Vanden Berghe Luc | Beis J-Cl

L. DA VINCI is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L. DA VINCI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04703765869. Het bedrijf L. DA VINCI bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 281; 9230; WETTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 635,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 792,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Salles de conférences and de réceptions. Restaurants fast food and à emporter. Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Grillades & Barbecue, Raclette & Fondue, Italienne, Pizzas.. Type de Salle: Salles de Réception..
De hoofdactiviteit van L. DA VINCI is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L. DA VINCI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L. DA VINCI, openstaande posities, locatie van L. DA VINCI op de kaart.

L. DA VINCI is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is L. DA VINCI, company assigned to the tax number BE04703765869. The company L. DA VINCI is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 281; 9230; WETTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 635,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 792,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Salles de conférences and de réceptions. Restaurants fast food and à emporter. Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Grillades & Barbecue, Raclette & Fondue, Italienne, Pizzas.. Type de Salle: Salles de Réception..
The main activity of L. DA VINCI is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of L. DA VINCI is not available. You also can look at reviews of L. DA VINCI, open positions, location of L. DA VINCI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L. DA VINCI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L. DA VINCI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L. DA VINCI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L. DA VINCI, employees, financial statistics.