FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW

Contactgegevens FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW

Regio (region): Leuven, België

Adres (address): Diestsesteenweg 104 3010 Leuven - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-16-26-09-21 32-16-26-09-21

Fax (fax): 32-16-35-92-89 32-16-35-92-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW
Products information FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW

BTW identificatienummer (tax): BE08380340576
Ondernemingsnummer: 6411315917
Hoofdstad (capital): 225,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 285,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW
(Get full report from official database of BE for FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW
Addition kinds of activities for FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW

091200. Vinvis | Finfish
599911. Huisdieren en huisdieren benodigdheden | Pets and pet supplies
02539901. Turkije ei boerderij | Turkey egg farm
14799908. Lepidoliet mijnbouw | Lepidolite mining
17999905. Kabel splitsing service | Cable splicing service
22950202. Tape, gelakt: kunststof, en andere gecoat (behalve magnetisch) | Tape, varnished: plastic, and other coated (except magnetic)
35320000. Mijnbouwmachines | Mining machinery
58120100. Etnische restaurants | Ethnic food restaurants
76991902. Bagage reparatie winkel | Luggage repair shop

Werken bij FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Credit Collector (m/v) voor een bedrijf actief in de technologische sector in Ternat. Het bedrijf is gevestigd in Ternat. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Credit Collector zijn: * Je staat in voor het screenen van nieuwe en bestaande klanten op vlak van kredietwaardigheid; * Je staat mee in voor het bepalen van kredietlimieten en blokkeren/vrijgeven van orders; * Je bent verantwoordelijk voor debiteurenbeheer van een eigen klantenportefeuille volgens een uitgewerkte procedure; * Je helpt de afdeling verder uitbouwen; * Je implementeert kredietoplossingen op maakt van de klant. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Schrijnwerker (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek voor fijne interieurzaak in de regio Hasselt naar een schrijnwerker of meubelmaker met ervaring. Dit voor het maken van verschillende meubelen in een atelier en het installeren van deze op verplaatsing.

  • INTERNATIONAAL TRANSPORTPLANNER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de invulling van de rol van internationaal transportplanner zijn wij op zoek naar iemand met uitstekende planningsvaardigheden. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiënte planning te verzorgen voor het aan jou toegewezen verkeer zodat transporten rendabel en tijdig verlopen. Je ziet geen planningsproblemen, maar uitdagingen en oplossingen! Je hebt de volgende taken: -Je contacteert onderaannemers en geeft de transportopdrachten door. -Je zorgt voor een optimale beladingsgraad en zoekt terugvrachten. -Je verwerkt administratief de verzendingen en geeft instructies aan het magazijn. -Je overhandigt de nodige transportdocumenten aan chauffeurs. -Je geeft douane-instructies door. -Je behandelt klachten tijdig en efficiënt. -Je volgt de markt commercieel op en geeft wijzigingen of bijzonderheden door aan je supervisor.

  • Chauffeur C/CE kuiken- en broedeieren transport (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het vervoer van broedeieren tussen klant (pluimveebedrijven) en bedrijf alsook voor het leveren van eendagskuikens. Dit voornamelijk in België en Nederland (maar transport naar Noord-Frankrijk en Duitsland is ook mogelijk). Je steekt zelf ook de handen uit de mouwen bij het laden en lossen maar ook bij de dagelijkse reiniging van de vrachtwagen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Boortmeerbeek en omgeving

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • huishoudhulp Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Huishoudhulpen regio Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

  • Barista Nespresso te Oostakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende koffiebereidingen. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

  • Verantwoordelijke HR en Finance (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die van alle markten thuis is? Ben je op zoek naar een job die de combinatie biedt tussen HR, administratie, facturatie, communicatie,...? Dan is dit DE ideale job voor jou. Als rechterhand van de manager, heb je een heel uitgebreid takenpakket. Je zal instaan voor alles wat betreft loon-en personeelsadministratie. Daarnaast doe je eenvoudige boekhoudkundige taken zoals de facturatie. Je zorgt voor een goede werking van het team en stuurt aan waar nodig.

  • Junior Management Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: UFINITY

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een sterk groeiende KMO binnen de petrochemie. Zij tellen 44 interne medewerkers en zij zetelen op de Noorderlaan in Antwerpen. Ze zijn in handen van een Amerikaanse multinational die in 70 landen actief is. Het financieel team in België telt heden 2 collega's: de Finance Manager (zeer gedreven jong iemand) en een collega die de facturen verwerkt. Door de sterke groei én mede door het feit dat Antwerpen HQ van Europa wordt, wint finance aan belang. Professionalisering, digitalisering én rapportering zijn zaken die intern moeten geïmplementeerd worden. Voel jij het al kriebelen om je schouders hieronder te zetten? Lees dan zeker verder! Centraal voor deze functie in het algemeen: uitvoerende taken combineren met ambitie om meer naar je toe te trekken; houden van uitdaging én afwisseling; gezien de veranderingen gaan er weinig dagen hetzelfde zijn voor jou; met de groei mee moet kunnen evolueren en breed financieel willen werken. Specifiek voor deze functie: inboeken van facturen (deze komen reeds digitaal binnen); general ledger insourcen van het huidig externe accountantskantoor; provisies en afschrijvingen maandafsluiting, BTW en statutaire jaarrekening rapportering (income statement) op termijn ook controlling taken naar je toe trekken: budget, analyses, rentabiliteitsberekeningen.

  • Project Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Het is jouw taak om functioneel leiding te geven aan de betrokken projectmedewerkers. De planning, organisatie en het management van de projecten is jouw eindeverantwoordelijkheid. Je kunt de knelpunten signaleren en neemt ad hoc actie indien nodig. Je rapporteert de voortgang van het project: extern aan de klant en intern aan de business unit manager. Een duidelijke structuur en opvolging in de verschillende fases van de projecten is jouw verantwoordelijkheid. Je houdt altijd rekening met de verwachtingen van de klant.

Zoek naar antwoorden van FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW in sociale netwerken
Look for responds of FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW. Laat een reactie achter voor FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW. FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW. Leave a respond for FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW. FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW op de google maps. Adres en contacten FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW
Location of FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW on the google maps. Address and contacts of FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW: Buche R | MAURICETTE TILMANT | VAL?RIE JOSSE | SONJA DE MEYERE | Goderniaux

Other related companies as FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW: Buche R | MAURICETTE TILMANT | VAL?RIE JOSSE | SONJA DE MEYERE | Goderniaux

FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Leuven, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08380340576. Het bedrijf FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW bevindt zich op het adres: Diestsesteenweg 104 3010 Leuven - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 225,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 285,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Social services. Producten gemaakt in FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW, openstaande posities, locatie van FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW op de kaart.

FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW is a company, that was registered 1993 in Leuven region, Belgium. Full name of company is FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW, company assigned to the tax number BE08380340576. The company FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW is located at the address: Diestsesteenweg 104 3010 Leuven - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 225,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 285,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Social services. Products created in FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW were not found.
The main activity of FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW is not available. You also can look at reviews of FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW, open positions, location of FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW, Leuven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW, Leuven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSPIT - TEWERKSTELLING VZW, employees, financial statistics.