JOSUE DELEU

Contactgegevens JOSUE DELEU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOSUE DELEU: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOSUE DELEU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIJSELSTRAAT 236; 8930; MENEN, België

Telefoon (phone): 56513326 (+32-56513326) 56513326 (+32-56513326)

Fax (fax): +32 (69) 548-63-85 +32 (69) 548-63-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOSUE DELEU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOSUE DELEU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOSUE DELEU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOSUE DELEU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOSUE DELEU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOSUE DELEU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOSUE DELEU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOSUE DELEU
Products information JOSUE DELEU

BTW identificatienummer (tax): BE05658203125
Ondernemingsnummer: 1686370849
Hoofdstad (capital): 776,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 515,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in JOSUE DELEU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOSUE DELEU
(Get full report from official database of BE for JOSUE DELEU)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOSUE DELEU
Addition kinds of activities for JOSUE DELEU

25140201. Ontbijt sets, huishouden: metaal | Breakfast sets, household: metal
34239920. Mechanics 'handgereedschap | Mechanics' hand tools
50850303. Ventielen en toebehoren | Valves and fittings
73599902. Verhuur van gazon en tuin apparatuur | Lawn and garden equipment rental
79910201. Reductie faciliteit | Reducing facility

Werken bij JOSUE DELEU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOSUE DELEU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOSUE DELEU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOSUE DELEU. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien Vrachtwagens (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een elektromechanicien voor het opsporen van defecten in vrachtwagens en legervoertuigen.

  • Mechanicien (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om een perfecte match te maken voor onze vacature van (onderhouds)mechanicien bij onze klant kijken we enthousiast uit naar iemand die bij het lezen van deze vacature meteen roept: dit is het! Als mechanicien: ? zorg je voor het mechanisch onderhoud van machines en motoren in een productieomgeving of op verplaatsing. ? herstel je mechanische gedeeltes van een machine (zowel hydraulisch als pneumatisch). ? bied je technische ondersteuning aan de verschillende afdelingen. ? lees en interpreteer je werktekeningen. ? spoor je defecten op in een LPG-gestuurde installatie. ? gebruik je correct beroeps gebonden tekens en codes. ? zorg je voor het monteren herstellen en uitlijnen van verschillende soorten aandrijving. ? plaats je een pomp of compressor en regel je deze af. ? zorg je voor het onderhoud van een pomp of compressor zoek je storingen en los je deze op. ? kies je koppelingen naargelang de toepassing het monteren en het afregelen. ? organiseer je preventief onderhoud en voer je dit ook uit. ? meet en controleer je de meetgereedschappen. ? demonteer vervaardig en monteer je dichtingen. ? sta je in voor het lassen met een brander. ? slijp je gereedschappen. ? beheer en voorzie je interventies.

  • Aankoper Bouw-Wegenbouw (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een aankoper bouw-wegenbouw Als aankoper sta je in voor het opzetten, optimaal beheren, bijsturen en opvolgen van de aankoopprocessen voor de werf-gerelateerde aankopen. Samen met de projectleiders en werkvoorbereiders vertaal je de technische behoeftes naar een duidelijke offerteaanvraag. Je werkt planmatig in functie van de werfplanning Je maakt een selectie van potentiële leveranciers of onderaannemers Je interpelleert hen naar hun mogelijkheden en voorwaarden Je maakt een analytische afweging op zowel technische inhoud als op prijs om tot optimale besluitvorming te komen. Dit voor conforme alsook voor variante uitvoeringen. Je bewaakt de aankoopbudgetten van verschillende werven. Je selecteert in overleg met hoofd aankoop en projectleider de te weerhouden optie. Je voert verkennende-, onderhandelings- en afsluitende gesprekken met potentiële partners. Je vertaalt de eindafspraken cijfermatig en inhoudelijk correct in een bestelbon of contract Je geeft terugkoppeling aan de afdeling calculatie in functie van de optimalisatie van het toekomstige calculatieproces Je staat in voor het onderhouden van duurzame relaties met leveranciers en onderaannemers en waakt over de kwaliteit. Je organiseert op regelmatige basis evaluatiemomenten. Je bent verantwoordelijk voor de vele facetten die het gehele aankoopproces rijk is. Je rapporteert in directe lijn aan het hoofd van de aankoopdienst

  • CNC OPERATOR (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant, leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Zijn wij voor de uitbreiding van ons team te Edegem op zoek naar CNC Operatoren. Als CNC Operator produceer je de onderdelen voor onze tandwielkasten. Je bedient zelfstandig een CNC-gestuurde machine. Je programmeert. Je doet de opspanning Je werkt de stukken af en zorgt voor de eerste kwaliteitscontrole van de werkstukken.

  • Projectleider platte daken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in daken is Impact op zoek naar een ervaren en gedreven projectleider. Je hebt de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie, de coördinatie en de opvolging van verschillende projecten. - Je wordt betrokken bij de prijsbespreking, controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten. - Je staat in voor het projectbeheer van A tot Z: projectvoorbereiding, uitvoering, aankoop en projectadministratie. - Je zorgt voor een stipte planning en een superieure kwaliteit zonder daarbij de veiligheid en de rendabiliteit uit het oog te verliezen. - Je bent het aanspreekpunt voor de klant, je waakt over de tevredenheid, goedkeuring en waardering van de opdrachtgever en over de uitvoeringstermijn. - Je coördineert het overleg en de werfvergaderingen met de ploegbazen, arbeiders, onderaannemers, de architect, de klant en de leveranciers. - Je volgt de vorderingen ter plaatse continu op. - Je beheert projecten in het westen van Vlaanderen t.e.m. Antwerpen en Brussel. Je opereert vanuit Melle. - Je stuurt de ploegbazen en onderaannemers aan, alsook de arbeiders in de vestiging. Je bemiddelt in geval van conflicten en zoekt samen naar een constructieve oplossing. - Je rapporteert aan de regiomanager

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO LIERDE/GERAARDSBERGEN (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Lierde/Geraardsbergen zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent Tuinaanleg (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Willebroek dat gespecialiseerd is in tuinaanleg, zijn we op zoek naar een student die 1 of 2 dagen per week kan werken. Bij voorkeur werk je op dinsdag en/of woensdag. Je wordt begeleid door een ervaren collega, die jou alles zal aanleren en jou zal bijstaan tijdens het werk. Ervaring is dus zeker niet vereist, de wil om bij te leren wel.

  • Junior Recruiter - Internship (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: VOLVO GROUP BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleiding binnen HR en ben je geboeid door alles wat met rekrutering te maken heeft? Ben je benieuwd hoe wij de juiste mensen selecteren en wil je zelf graag de kneepjes van het vak leren? Zoek niet langer verder, want wij hebben voor jou de perfecte stageplaats! Jouw takenpakket Wij geloven dat variatie belangrijk is in een job. Zo hebben wij een takenpakket samengesteld waarin je de kans krijgt om met de verschillende aspecten van het selectieproces in aanraking te komen. De rode draad doorheen jouw stageperiode zal bestaan uit administratieve ondersteuning. Samen met de recruitment administrator zal jij ervoor zorgen dat elke stakeholder up-to-date blijft en dat kandidaten goed worden opgevolgd. Ook beschik jij over een gezonde dosis mensenkennis en weet jij de juiste mensen te selecteren en aan te spreken. Zo zal een deel van jouw takenpakket bestaan uit searchen op verschillende jobboards. Ben je ook nog eens communicatief ingesteld? Perfect! Samen met jouw collega’s zal je Volvo Group vertegenwoordigen op jobbeurzen waar je de kans krijgt je te profileren een echte Volvo Ambassador. Verder zal jij de kans krijgen om een nieuw project (stagebeleid) op te starten. Zo mag jij je volledig laten gaan bij het uittekenen van het proces, het verloop en de opvolging. Laat je inspireren, leg contacten en durf zelfstandig werken. Allerlaatst zal je in een ander belangrijk project ook ondersteuning bieden in het vinden van kandidaten binnen een specifieke doelgroep.

  • Marketing Coördinator (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Als veelzijdig marketing talent sta je onder meer in voor volgende zaken: Het uitbouwen en implementeren van het algemeen communicatieplan, zowel digitaal als offline. Hierbij beheer je het marketingbudget. Natuurlijk heb je een goede kennis van het digitale media en werkt je dit ook uit: digital content, website, social media, kennis van SEO &SEA, … Deelnames aan opendeurdagen en beurzen behoren ook tot jouw takenpakket net als het ontwerpen van POS samen met de collega’s van Nederland Jij bewaakt onze huisstijl en maakt zelf advertenties met oog voor een creatief design en vormgeving Alle externe communicatie ligt in jouw handen: digitale content, nieuwsbrieven, … Je verwerft op korte tijd de nodige product- en marktkennis. Je werkt binnen het product marketing team en rapporteert aan de product & marketing manager. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een onderneming in Groot-Kortrijk, die een ruim aanbod aan technische oplossingen aanbiedt. Ze zijn in volle groei, en zijn hierdoor op zoek naar iemand om het sales-team te vervoegen.

  • Teamleader administratie (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je al een eerste ervaring in het aansturen van een team en ben je ook analytisch erg sterk? Dan word jij wellicht de nieuwe teamleader administratie voor onze klant, een transportbedrijf in regio Beringen. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je geeft leiding aan een team van administratieve medewerkers. Je verzekert de permanentie van jouw dienst en springt bij waar nodig. Je werkt verbetertrajecten uit en zorgt voor een correcte implementatie daarvan. Je verleent advies rond administratieve problemen en je werkt voorstellen uit ter verbetering. Je maakt de werkplanning op en je verdeelt de taken.

  • Medewerker technische helpdesk (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket zal zijn: Je biedt zowel telefonisch als geschreven support aan klanten in verband met technische issues. Je staat klaar met een persoonlijke service. Je zorgt voor een oplossing op maat. Bedrijfsprofiel: Voor onze groeiende klant te Sint- Truiden zijn wij opzoek naar medewerkers die andere personen/bedrijven graag verder helpen door het oplossen van hun technische problemen. Ben jij in het bezit van technische capaciteiten of heb je veel interesse in de wereld van IT en technologie? Dan zal deze vacature jou zeker aanspreken!

  • Psycholoog/Psychologe voor kinderen (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor de psychotherapeutische begeleiding van kinderen en jongeren. Je biedt speltherapie. Je biedt ouderbegeleiding. Je verricht klinische psychodiagnostiek: intelligentie-onderzoek en onderzoek naar ADHD en ASS. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

Zoek naar antwoorden van JOSUE DELEU in sociale netwerken
Look for responds of JOSUE DELEU in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOSUE DELEU. Laat een reactie achter voor JOSUE DELEU. JOSUE DELEU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOSUE DELEU. Leave a respond for JOSUE DELEU. JOSUE DELEU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOSUE DELEU op de google maps. Adres en contacten JOSUE DELEU
Location of JOSUE DELEU on the google maps. Address and contacts of JOSUE DELEU

Andere gerelateerde bedrijven als come JOSUE DELEU JOSUE DELEU: DANIEL PIRON | De Wachtzaal | MARC WITRY | FRAN?OISE ETIENNE | Topolino

Other related companies as JOSUE DELEU: DANIEL PIRON | De Wachtzaal | MARC WITRY | FRAN?OISE ETIENNE | Topolino

JOSUE DELEU is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOSUE DELEU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05658203125. Het bedrijf JOSUE DELEU bevindt zich op het adres: RIJSELSTRAAT 236; 8930; MENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 776,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 515,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in JOSUE DELEU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOSUE DELEU is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOSUE DELEU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOSUE DELEU, openstaande posities, locatie van JOSUE DELEU op de kaart.

JOSUE DELEU is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOSUE DELEU, company assigned to the tax number BE05658203125. The company JOSUE DELEU is located at the address: RIJSELSTRAAT 236; 8930; MENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 776,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 515,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boucheries. Products created in JOSUE DELEU were not found.
The main activity of JOSUE DELEU is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JOSUE DELEU is not available. You also can look at reviews of JOSUE DELEU, open positions, location of JOSUE DELEU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOSUE DELEU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOSUE DELEU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOSUE DELEU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOSUE DELEU, employees, financial statistics.