VLEESDELICATESSEN

Contactgegevens VLEESDELICATESSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VLEESDELICATESSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VLEESDELICATESSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOOLSTRAAT 7BA; 3950; BOCHOLT, België

Telefoon (phone): 89463959 (+32-89463959) 89463959 (+32-89463959)

Fax (fax): +32 (53) 947-26-20 +32 (53) 947-26-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VLEESDELICATESSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VLEESDELICATESSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VLEESDELICATESSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VLEESDELICATESSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VLEESDELICATESSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VLEESDELICATESSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VLEESDELICATESSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VLEESDELICATESSEN
Products information VLEESDELICATESSEN

BTW identificatienummer (tax): BE08601715087
Ondernemingsnummer: 8660766601
Hoofdstad (capital): 113,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 382,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in VLEESDELICATESSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VLEESDELICATESSEN
(Get full report from official database of BE for VLEESDELICATESSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VLEESDELICATESSEN
Addition kinds of activities for VLEESDELICATESSEN

281911. Ammoniumzouten en verbindingen | Ammonium salts and compounds
565100. Familie kleding winkels | Family clothing stores
23390402. Jassen, untailored: vrouwen, misses 'en junioren' | Jackets, untailored: women's, misses', and juniors'
30691202. Pipestems of bits, tabak: hard rubber | Pipestems or bits, tobacco: hard rubber
35599900. Speciale industriële machines, nec, nec | Special industry machinery, nec, nec
38230310. Viscosimeters, industrieel proces type | Viscosimeters, industrial process type

Werken bij VLEESDELICATESSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VLEESDELICATESSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VLEESDELICATESSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VLEESDELICATESSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider - bandwerker (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DUJARDIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandwerk(st)er op de site Koolskamp ben je verantwoordelijk voor het inspecteren van de groenten op vreemde voorwerpen, kwaliteit, calibratie en samenstellingen (van mengelingen). Tijdens productiestilstand sta je in voor het reinigen van de toevoerlijn en omgeving.

  • Medewerker Atelier (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onderhoud van het verhuurvloot (opschuren, verven,). - In orde zetten van het materiaal - Machines en materialen testen op hun goede werking - Zorgen voor een propere en ordentelijke werkplaats - Vrachtwagens laden en lossen

  • HR Consultants m/v (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

  • Huishoudheld regio Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp in Zedelgem - Veldegem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • INVENTARISTELLERS GEZOCHT 15/10/2018 (JOBSTUDENTEN OOK WELKOM!) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Kuurne zijn we op zoek naar inventaristellers om te werken op 15/10/2018. Je begint om 7u00 en de duurtijd ligt tussen de 3u en 6u (afhankelijk van hoe snel de inventaris wordt geteld).

  • Hoger Redder Sportoase Elshout Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Monteur/Elektricien/Technicus (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ASC-SERVICE

    Type: Vaste Job

    ASC plaatst, onderhoudt en herstelt t oegangscontrole, automatisatie, camerabewaking, recreatietechnieken. Wij zoeken dringend een industrieel elektricien. Wij staan ook open voor IBO mits de nodige technische basiskennis aanwezig is. Kijk ook eens op www.asc-service.be voor meer info.

  • Elektriciens - Belloy Elektrotechniek (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BELLOY ELEKTROTECHNIEK BVBA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een KMO met in Sint-Katelijne-Waver gespecialiseerd in telecom (industrie), installatie verlichting in kantoren en winkels, middenspanning en laagspanning. Jouw takenpakket: Je werkt meestal op een werf, soms in het atelier Je rijdt samen met één of meerdere collega’s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit Je realiseert tracés voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dicht plamuren,…) Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines, verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je plaatst, monteert en meet glasvezels en datakabels uit

  • Elektromechanieker (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic, afdeling Zwijndrecht, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

  • KOK/BEENHOUWERHULP/VERKOPER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VERMEULEN

    Type: Flexijob

    Jouw taken en verantwoordelijkheden - De bereiding van al onze gerechten, salades, panklaar - Bewerken en verwerken van vlees, specialiteiten maken met behulp van diverse machines - Nauwgezet opvolgen en bijsturen van de recepten en vastgelegde bereidingen - Verbetervoorstellen aanreiken en een goede communicatie verzekeren met je collega’s - Collega’s vaktechnisch opleiden - Activiteiten van het beenhouwersteam coördineren - Professioneel bedienen van klanten - Het aanvullen van de toonbank en het uitstallen van de producten - Assisteren bij het reinigen en schoonmaken van de machines, materialen, winkel en keuken

Zoek naar antwoorden van VLEESDELICATESSEN in sociale netwerken
Look for responds of VLEESDELICATESSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VLEESDELICATESSEN. Laat een reactie achter voor VLEESDELICATESSEN. VLEESDELICATESSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VLEESDELICATESSEN. Leave a respond for VLEESDELICATESSEN. VLEESDELICATESSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VLEESDELICATESSEN op de google maps. Adres en contacten VLEESDELICATESSEN
Location of VLEESDELICATESSEN on the google maps. Address and contacts of VLEESDELICATESSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VLEESDELICATESSEN VLEESDELICATESSEN: THYSSEN LIFTEN ASCENCEURS-OTIS | Buulse Sandwichbar | D'Archis P | SMEDERIJ EVENS | Accountant Belastingconsulent Verstraete bvba A.B.V.

Other related companies as VLEESDELICATESSEN: THYSSEN LIFTEN ASCENCEURS-OTIS | Buulse Sandwichbar | D'Archis P | SMEDERIJ EVENS | Accountant Belastingconsulent Verstraete bvba A.B.V.

VLEESDELICATESSEN is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VLEESDELICATESSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08601715087. Het bedrijf VLEESDELICATESSEN bevindt zich op het adres: SCHOOLSTRAAT 7BA; 3950; BOCHOLT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 113,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 382,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in VLEESDELICATESSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VLEESDELICATESSEN is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VLEESDELICATESSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VLEESDELICATESSEN, openstaande posities, locatie van VLEESDELICATESSEN op de kaart.

VLEESDELICATESSEN is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is VLEESDELICATESSEN, company assigned to the tax number BE08601715087. The company VLEESDELICATESSEN is located at the address: SCHOOLSTRAAT 7BA; 3950; BOCHOLT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 113,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 382,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boucheries. Products created in VLEESDELICATESSEN were not found.
The main activity of VLEESDELICATESSEN is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VLEESDELICATESSEN is not available. You also can look at reviews of VLEESDELICATESSEN, open positions, location of VLEESDELICATESSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VLEESDELICATESSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VLEESDELICATESSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VLEESDELICATESSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VLEESDELICATESSEN, employees, financial statistics.