CHRISTINE BRUYNINCKX

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • CHRISTINE BRUYNINCKX
Private companiesPersonal Services • CHRISTINE BRUYNINCKX

Contactgegevens CHRISTINE BRUYNINCKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTINE BRUYNINCKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTINE BRUYNINCKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 99; 1950; KRAAINEM, België

Telefoon (phone): 27212890 (+32-27212890) 27212890 (+32-27212890)

Fax (fax): +32 (59) 473-58-42 +32 (59) 473-58-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTINE BRUYNINCKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTINE BRUYNINCKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTINE BRUYNINCKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTINE BRUYNINCKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTINE BRUYNINCKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTINE BRUYNINCKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTINE BRUYNINCKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTINE BRUYNINCKX
Products information CHRISTINE BRUYNINCKX

BTW identificatienummer (tax): BE06991943359
Ondernemingsnummer: 4206634521
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 180,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in CHRISTINE BRUYNINCKX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTINE BRUYNINCKX
(Get full report from official database of BE for CHRISTINE BRUYNINCKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTINE BRUYNINCKX
Addition kinds of activities for CHRISTINE BRUYNINCKX

3273. Klaarbeton | Ready-mixed concrete
6792. Olie royalty traders | Oil royalty traders
244900. Houtcontainers, niet inbegrepen | Wood containers, nec
639900. Verzekeringsmaatschappijen, anders | Insurance carriers, nec
07230205. Kolenreinigingsdiensten | Grain cleaning services
38230420. Zenders van procesvariabelen, stand. | Transmitters of process variables, stand. signal conversion
38299925. Polygraph apparaten | Polygraph devices
57190202. Verlichtingsarmaturen | Lighting fixtures
75390301. Automotive geluidsinstallatie service en installatie | Automotive sound system service and installation
79910000. Fysieke fitness faciliteiten | Physical fitness facilities

Werken bij CHRISTINE BRUYNINCKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTINE BRUYNINCKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTINE BRUYNINCKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTINE BRUYNINCKX. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (M/V) (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bekende speler in nieuwbouw en renovatieprojecten zijn wij op zoek naar metsers. Je taken bestaan uit: •Uitvoeren van metselwerken •Zowel nieuwbouw als renovatie •Zowel verlijmen als metsen met mortel •Je werkt vooral met kalk- en zandsteen blokken •Bekisten, ijzer vlechten en beton gieten Mogelijkheid tot onmiddelijk vast werk

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u , combineren met andere gezinnen is mogelijk! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Continuïteit & spontaniteit is hier heel belangrijk bij dit gezin.De uren zijn als volgt ; ma.di.woe van 16:00-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00.Bent u een betrouwbaar persoon , rustgevend & punctueel, dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten voor weekendwerk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SPAR EXPRESS SCHIERVEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze Spar Express winkel te Hasselt zoeken wij gemotiveerde studenten Jobinhoud : kassawerk aanvulwerk maken van belegde broodjes afbakken van broodjes voorverpakken van kazen, charcuterie,...

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving. 

  • HR Director (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Samen met je team van 7 HR medewerkers  ben je verantwoordelijk voor de toepassing van een coherent HR beleid alsook een correcte payroll en sluitende personeelsadministratie  Je bouwt verder op het bestaande HR beleidsplan en zorgt voor de implementatie ervan. Je werkgebied is België, Luxemburg en Frankrijk.  Je zorgt waar nodig voor een aangepaste organisatiestructuur die competitief is in een snel veranderende retailmarkt. Je staat in voor de ontwikkeling, implementatie, evaluatie en bijsturing van de nodige HR-tools en het HR beleid (van R&S tot Employer Branding, Engagement en Talent).  Je bewaakt de bijhorende HR procedures en rapportages. Waar nodig werk je deze verder uit (HR plannings- en communicatietools) Je zorgt voor een competitief Compensation & Benefits beleid, alsook het benchmarken van loongegevens en functies. Je bent het intern en extern aanspreekpunt (uitzendkantoren, sociale partners, officiële instanties…) voor alle HR-aangelegenheden. Je blijft steeds up-to-date m.b.t. sociaal zekerheids- en arbeidsrecht, alsook de laatste HR topics. Waar nodig zorg je voor de vertaling naar de business en het implementeren ervan. Je coördineert het volledige R&S proces,alsook het VTO-beleid. Je zorgt voor de opmaak van het rekruterings- en opleidingsplan. Je volgt hierbij de experten per productgroep op. Je beantwoordt complexere sociaal-juridische vragen of treedt op bij inspecties. Je bent verantwoordelijk voor het jaarlijkse personeels- en trainingsbudget en de bewaking ervan.  Je streeft bij dit alles een positieve werksfeer na door een duidelijke communicatie tussen hoofdkantoor, stores en warehouse. Het sociaal overleg behoort eveneens tot je takenpakket (OR, SD en IDPBW). Je maakt deel uit van het management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO van de onderneming. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende, toonaangevende retailspeler en is gevestigd in de regio Antwerpen. 

  • Projectleider machinebouw (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TecQuality Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in machinebouw regio Roeselare, zijn we momenteel op zoek naar een projectleider. Takenpakket: - je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en coördineren van verschillende projecten - je start vanaf het eerste klantencontact waarbij je ter plaatse de vraag van de klant analyseert, opmeet en aansluitend de lay-out of machine uittekent - je volgt het project op van A tot Z en stuurt bij waar nodig

  • Teamleider productie 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentebedrijf in de regio van Ardooie zijn we op zoek naar een teamleider. Je takenpakket omvat onder andere het coördineren en instaan voor de dagelijkse activiteiten van je ploeg (10 - 15 mensen), om de dagdagelijkse planning en organisatie te kunnen realiseren volgens de opgelegde targets en kwaliteitsnormen. Dit alles in een omgeving waar mensen en veiligheid belangrijk zijn.

  • Test Engineer (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Controleert of test elektrische of elektronische producten bij stukgoed- of serieproductie, dienst na verkoop, ... Werkt volgens de veiligheidsregels en de kwaliteitsgarantie-eisen. Staat in voor de reparatie of het conform maken van de producten.

  • Technisch raadgever-verkoper Auto5 Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AUTO 5 (MOBIVIA Group)

    Type: Vaste Job

    Een boeiende en gevarieerde job in de verkoop waarbij zowel het winkelgedeelte als de werkplaats aan bod komen. -Aanvullen en op orde houden van de winkel -Controleren en uitpakken van leveringen -Kassawerk -De klant adviseren bij zijn aankopen -De behoeften van de klant identificeren en vervolgens werkfiches opmaken voor de wagens die binnenkomen -Onderdelen opzoeken en bestellen, bestekken maken, opvolgen van de werkplanning van het atelier

  • Veiligheidschef niveau 1 (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van het team van onze klant zijn wij momenteel op zoek naar een extra veiligheidscoördinator niveau A. Onze klant is een totaaladviseur voor bouw, infrastructuur en ruimtelijke ordening. Een totaaladvies onderscheidt zich van een gewoon advies door rekening te houden met alle facetten van de vraag, dus ook met het resultaat. De verschillende specialisten van onze klant combineren hun knowhow tot een stevig onderbouwd, vooruitziend en volledig dossier. Zij begeleiden hun klanten op een persoonlijke, betrokken manier mee tot de concretisering, waar mogelijk met een resultaatsverbintenis. De resultaatgerichte totaalaanpak is gericht op overheidsdiensten, bedrijven en privépersonen die in een complexe economische en juridische omgeving toch snel vooruit willen met hun projecten.

  • Officer Planning & Control (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: FINSKILLS

    Type: Vaste Job

    Bijdragen aan de formulering van het “Strategische en Tactische Financieel Economisch Beleid”. Inhoud geven aan en toezicht houden op de structuren van de bedrijfsprocessen mbt Planning & Control, teneinde een integrale en optimale bedrijfsvoering te waarborgen waardoor de strategische rapportages (kwalitatief en kwantitatief) worden verzekerd. Planning: - Business Plan: lange termijn beleid uitschrijven - Forecast & Budget: doelstellingen op korte- en middellange termijn vastleggen Coördinatie van Business plan, Forecast & Budget Controlling:  - Plan Risk Assessment: opvolging en adviseren mbt het realiseren van de doelstellingen  - HY en YE Forecast: bewaken van de cijfers voor en tijdens het afsluitproces  - Cost Reporting: bewaken van de operationele bedrijfskosten  - Cockpit: kwartaal rapportering in relatie gebracht met de te bereiken doelstellingen Coördinatie Plan Risk Assessment, HY en YE Forecast, Cost Reporting, Cockpit

  • Medewerker kinderbegeleiding (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: DE KOALABEERTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    In ons kinderdagverblijf zal je instaan voor volgende taken: opvang kinderen van 0 tot 3 jaar. activiteiten doen met kinderen (spel, knutselen, zang, dans, lichaamsbeweging, verhaaltjes voorlezen,...). kindjes begeleiden bij de maaltijden en voeden. verzorging (luiers verversen, neusjes spoelen, handjes en gezichtjes afkuisen, indien nodig en toegelaten medicatie toedienen,...). mogelijk kleine onderhoudstaken vervullen (af en toe vloer vegen, kleine afwas).

Zoek naar antwoorden van CHRISTINE BRUYNINCKX in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTINE BRUYNINCKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTINE BRUYNINCKX. Laat een reactie achter voor CHRISTINE BRUYNINCKX. CHRISTINE BRUYNINCKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTINE BRUYNINCKX. Leave a respond for CHRISTINE BRUYNINCKX. CHRISTINE BRUYNINCKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTINE BRUYNINCKX op de google maps. Adres en contacten CHRISTINE BRUYNINCKX
Location of CHRISTINE BRUYNINCKX on the google maps. Address and contacts of CHRISTINE BRUYNINCKX

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTINE BRUYNINCKX CHRISTINE BRUYNINCKX: RUDOLF ELSEN | ANTHRACITE | F. LAMPROYE | TECHNIQUES ET MATERIAUX | DEMUYNCK WOUTER

Other related companies as CHRISTINE BRUYNINCKX: RUDOLF ELSEN | ANTHRACITE | F. LAMPROYE | TECHNIQUES ET MATERIAUX | DEMUYNCK WOUTER

CHRISTINE BRUYNINCKX is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTINE BRUYNINCKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06991943359. Het bedrijf CHRISTINE BRUYNINCKX bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 99; 1950; KRAAINEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 180,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in CHRISTINE BRUYNINCKX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRISTINE BRUYNINCKX is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTINE BRUYNINCKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTINE BRUYNINCKX, openstaande posities, locatie van CHRISTINE BRUYNINCKX op de kaart.

CHRISTINE BRUYNINCKX is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTINE BRUYNINCKX, company assigned to the tax number BE06991943359. The company CHRISTINE BRUYNINCKX is located at the address: MOLENSTRAAT 99; 1950; KRAAINEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 180,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in CHRISTINE BRUYNINCKX were not found.
The main activity of CHRISTINE BRUYNINCKX is Personal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTINE BRUYNINCKX is not available. You also can look at reviews of CHRISTINE BRUYNINCKX, open positions, location of CHRISTINE BRUYNINCKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTINE BRUYNINCKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTINE BRUYNINCKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTINE BRUYNINCKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTINE BRUYNINCKX, employees, financial statistics.