BOEKENDRAAD

Contactgegevens BOEKENDRAAD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOEKENDRAAD: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOEKENDRAAD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IZEGEMSESTRAAT 50; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56351249 (+32-56351249) 56351249 (+32-56351249)

Fax (fax): +32 (53) 367-35-57 +32 (53) 367-35-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOEKENDRAAD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOEKENDRAAD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOEKENDRAAD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOEKENDRAAD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOEKENDRAAD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOEKENDRAAD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOEKENDRAAD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOEKENDRAAD
Products information BOEKENDRAAD

BTW identificatienummer (tax): BE08062561035
Ondernemingsnummer: 8698394775
Hoofdstad (capital): 255,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 636,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in BOEKENDRAAD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhandels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOEKENDRAAD
(Get full report from official database of BE for BOEKENDRAAD)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOEKENDRAAD
Addition kinds of activities for BOEKENDRAAD

33120802. Roestvrij staal | Stainless steel
35310603. Kraan dragers | Crane carriers
36259917. Timing apparaten, elektronisch | Timing devices, electronic
36610113. Telefoons, onder water | Telephones, underwater
36710200. Transmittale, industriële en speciale doeleinden elektronenbuizen | Transmittal, industrial and special purpose electron tubes
38610112. Platen, fotografische (gevoelig) | Plates, photographic (sensitized)

Werken bij BOEKENDRAAD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOEKENDRAAD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOEKENDRAAD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOEKENDRAAD. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsmedewerker weekend, Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bakkerij in Boutersem zoeken we een verantwoordelijke winkelmedewerker die in het weekend beschikbaar is. Je zal instaan voor een vlotte bediening van de klanten, onderhoud en aanvullen van de winkeltoog en het bedienen van de kassa. Afhankelijk van de drukte zal je zaterdagnamiddag en/of zondagvoormiddag worden ingeschakeld.

  • Reachtruckchauffeur te Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ago Jobs&HR Gent-Zeehaven is op zoek naar een reachtruckchauffeur die in Zingem aan de slag wil in dagploeg.

  • Assistent Key account met een hart voor marketing! (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste accountmanager met een passie voor marketing. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigt het bedrijf in zijn winkels. Hierbij sta je in voor het dagelijks klantencontact. Jouw commerciële voeling en organisatietalent zorgen ervoor dat je de producten kan promoten. Als assistent key account benut je jouw commerciële vaardigheden om nieuwe kansen bij bestaande klanten te creëren, alsook het ontwikkelen van mogelijkheden bij prospecten. Samen met je team sta je in voor het verdelen van marketingmateriaal, maken van afspraken, opnemen van bestellingen en het opvolgen van je klantenbestand. Ook het organiseren van beurzen behoort tot jouw takenpakket. Kortom, wij zijn op zoek naar een commercieel en administratief talent.

  • Afvuller Dagwerk (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een modern en stabiel bedrijf, regio Lokeren, zoeken wij momenteel een afvuller, ter versterking van het productie-team. Als afvuller sta je in voor volgende zaken: -Afvullen van vloeibare reinigingsmiddelen in diverse verpakkingen -Afstellen van verscheidene machines -Productie en afvullen van poeders   Werkuren: Maandag tot donderdag: 8-12u & 12u30 -16u30 (14u30 op vrijdag)  

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) NIEUWPOORT (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student labo in Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Voor een labo in Wevelgem kijken we uit naar een student om te werken in het voorbereidend labo: De taak van de Laborant Voorbereiding bestaat hoofdzakelijk uit het voorbereiden van de stalen die binnenkomen voor milieuonderzoek. Dit omvat: Extracties uitvoeren van bodemstalen m.b.v. ASE-toestel en Soxhlet-apparaat Waterextracties uitvoeren

  • Office manager (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: vind!

    Type: Vaste Job

    Haal je energie uit het vooropstellen van doelstellingen en het coachen van mensen? Tevreden kandidaten en bedrijven geven ons energie! Elke dag zorgen we ervoor dat kandidaten met de betere regionale bedrijven in zee gaan. Wil je ook deze adrenaline voelen? En voor veel mensen het verschil maken? Kom dan werken bij vind! Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet “Ik laat medewerkers groeien en maak ambassadeurs binnen mijn netwerk.” Wat je echt doet Zelfstandig uitbouwen van een rendabel kantoor, waarbij je steeds te rade kan gaan bij collega’s. Alle medewerkers binnen jouw team engageren om de kantoordoelstellingen te bereiken. Een commercieel plan op maat van jouw kantoor uitwerken, uitrollen en bijsturen waar nodig. Het werkgeversmerk mee op de kaart zetten door actief klanten te benaderen op netwerkevenementen. Mee technische talenten vinden, screenings houden en stabiel matchen aan de betere bedrijven. Jouw kennis over sociale wetgeving (verder) uitbouwen om ook hier onze kwaliteit te blijven garanderen.

  • Zelfstandige verkoper parfums bijverdienste, bijberoep, hoofdberoep (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verkoop en promotie van onze exclusieve parfums zijn we opzoek naar ambitieuze verkopers. Je werkt via een uitgewerkt concept en stelt parfums voor aan zowel particulieren als zelfstandige.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Computer Futures - Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een (freelance) product owner op zoek naar een nieuwe uitdaging?    Een toonaangevende klant zoekt een freelance Product owner. Je bent binnen het bedrijf de schakel tussen de business en het team en werkt op een innovatief project.     Profiel Ruime Product owner ervaring Patronen doorbreken Sterke persoonlijkheid Continu verbeteren   Project details Locatie: Zuid-Brussel Projectduur: min 6 maanden Marktconforme verloning   Interesse?   In een persoonlijk gesprek vertel ik graag meer over de inhoud en achtergrond van de rol.  Reageer op de advertentie via de knop hieronder.

  • kuisen/ afwas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: FINESSE

    Type: Flexijob

    zaterdagwerk van 10 - 13u en van 13.30-18u. kuisen en afwassen 30 minuten pauze, eten op kosten van het werk

Zoek naar antwoorden van BOEKENDRAAD in sociale netwerken
Look for responds of BOEKENDRAAD in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOEKENDRAAD. Laat een reactie achter voor BOEKENDRAAD. BOEKENDRAAD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOEKENDRAAD. Leave a respond for BOEKENDRAAD. BOEKENDRAAD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOEKENDRAAD op de google maps. Adres en contacten BOEKENDRAAD
Location of BOEKENDRAAD on the google maps. Address and contacts of BOEKENDRAAD

Andere gerelateerde bedrijven als come BOEKENDRAAD BOEKENDRAAD: DETHIOUX NICOLAS | BEENHOUWERIJ STEFAN & ELS | Devlieger Hilde | Andre V | KINDERKAPSALON PIPPO

Other related companies as BOEKENDRAAD: DETHIOUX NICOLAS | BEENHOUWERIJ STEFAN & ELS | Devlieger Hilde | Andre V | KINDERKAPSALON PIPPO

BOEKENDRAAD is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOEKENDRAAD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08062561035. Het bedrijf BOEKENDRAAD bevindt zich op het adres: IZEGEMSESTRAAT 50; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 255,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 636,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boekhandels. Producten gemaakt in BOEKENDRAAD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOEKENDRAAD is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOEKENDRAAD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOEKENDRAAD, openstaande posities, locatie van BOEKENDRAAD op de kaart.

BOEKENDRAAD is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOEKENDRAAD, company assigned to the tax number BE08062561035. The company BOEKENDRAAD is located at the address: IZEGEMSESTRAAT 50; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 255,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 636,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boekhandels. Products created in BOEKENDRAAD were not found.
The main activity of BOEKENDRAAD is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOEKENDRAAD is not available. You also can look at reviews of BOEKENDRAAD, open positions, location of BOEKENDRAAD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOEKENDRAAD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOEKENDRAAD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOEKENDRAAD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOEKENDRAAD, employees, financial statistics.