FLM S G ELECTRONICS SA

Contactgegevens FLM S G ELECTRONICS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLM S G ELECTRONICS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLM S G ELECTRONICS SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Jules Destree 193 7390 Quaregnon - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-65-80-30-73 32-65-80-30-73

Fax (fax): 32-65-79-15-78 32-65-79-15-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLM S G ELECTRONICS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLM S G ELECTRONICS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLM S G ELECTRONICS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLM S G ELECTRONICS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLM S G ELECTRONICS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLM S G ELECTRONICS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLM S G ELECTRONICS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLM S G ELECTRONICS SA
Products information FLM S G ELECTRONICS SA

BTW identificatienummer (tax): BE03952850341
Ondernemingsnummer: 6422302246
Hoofdstad (capital): 667,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 745,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in FLM S G ELECTRONICS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electronic data processing - microcomputers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLM S G ELECTRONICS SA
(Get full report from official database of BE for FLM S G ELECTRONICS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLM S G ELECTRONICS SA
Addition kinds of activities for FLM S G ELECTRONICS SA

28229900. Synthetische rubber | Synthetic rubber, nec
30210102. Laarzen, plastic | Boots, plastic
32810600. Curbing, plaveisel en loopbrug steen | Curbing, paving, and walkway stone
33129902. Electrometallurgical staal | Electrometallurgical steel
39990000. Fabrieksindustrieën, nec | Manufacturing industries, nec
80520000. Intermediate care faciliteiten | Intermediate care facilities

Werken bij FLM S G ELECTRONICS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLM S G ELECTRONICS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLM S G ELECTRONICS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLM S G ELECTRONICS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC-operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in Lokeren zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen we heel hoog in het vaandel. Wij zijn op zoek naar een CNC-operator. Dit houdt in: - Profielen opmeten na bewerking - Dimensies op tekeningen kunnen interpreteren - Profielen op en van de CNC machine halen - Gereedschappen vervangen bij breuk en terug kunnen opmeten - Machine onderhouden (wekelijkse reiniging) Dit is in ploegensysteem: vroeg-avond-nacht.

  • Schrijnwerker Binnendienst M/V (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in Overpelt zijn we op zoek naar een schrijnwerker om hun team te versterken. Je beschikt over de basiskennis in de schrijnwerkerij. Je helpt ondersteunend naar de collega's en daarnaast dien je ook machines te kunnen bedienen zoals een opdeelzaag, een schaaf en een toupie. Dit zal volledig aangeleerd worden.

  • Pistoolschilder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Heb je ervaring als pistoolschilder? Heb je een goede fysieke conditie? (ladder gebruiken om te spuiten) Heb je ervaring in het voorbereiden van de te behandelende onderdelen? Dan is deze job misschien iets voor jou! In een team van 2 spuiters ga je 1 vrachtwagen spuiten. Je voornaamste taak bestaat uit het spuiten van de vrachtwagens af en toe moet je helpen in de voorbereiding: ontvetten van onderdelen, schuren... Je maakt zelf je verf, deze komt wel op kleur binnen maar er dient nog verdunner/verharder toegevoegd te worden. Aangezien een vrachtwagen groot en hoog is moet je telkens een ladder gebruiken en is een zeer goede fysieke conditie nodig.

  • allround technieker (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het snel analyseren, opzoeken en oplossen van technische storingen Je verhelpt storingen volgens de opgelegde werkinstructies Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig Je draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch in orde houden van de productie-installaties Je zorgt voor het installeren, instellen en controleren van nieuwe machine onderdelen Je zorgt voor de continuïteit in de werking van de productie-installaties Je wilt je technische expertise ten dienste stellen van de productie om dit proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen

  • Koeltechnieker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar koeltechnieker met ervaring bij een industrieel klantenbestand. Met veiligheid als prioriteit zorg jij bij hun klanten voor de installatie het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan koelinstallaties met oog voor kwaliteit. Je maakt deel uit van een serviceteam dat instaat voor het onderhouden en afregelen van koelinstallaties. Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor foutanalyse herstellingen, regelingen en opstarten van koelinstallaties. Je draait mee in een wachtsysteem.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES TIELT - PITTEM - EGEM (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

  • Student communicatiewetenschappen (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student die een project mee gaat ondersteunen. Hiervoor sta je in contact met verschillende departementen en sta je in voor het updaten van de mails, post en andere communicatiekanalen. Je bent idealiter beschikbaar om een 8-tal uren per week te werken.

  • VERKOPER/ VERKOOPSTER voor Patisserie Walraevens (jobstudent) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ FOUAD

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor onze winkel. Je staat in voor: - verkopen van brood en patisserie - maken van belegde broodjes - maken van koffie en thee - onderhoud van de winkel.

  • Bouwkundig Tekenaar (Revit) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je voorziet het ontwerp en uittekenen van plannen, van het voorontwerp tot en met de as-built fase. Hierbij gaat het over industriebouw, distributiecentra; al dan niet met bijhorende opslag -en koelsystemen. Je maakt de plannen op voor de bouwaanvragen en de aanbestedingen. Je maakt gebruik van diverse CAD-programma's; waaronder Revit. Je werkt nauw samen met collega tekenaars en projectleiders zoals bij het maken van de meetstaten. Bedrijfsprofiel: Voor een bouwkundig ingenieurs -en studiekantoor in Antwerpen zijn wij op zoek naar een Revit Tekenaar (m/v).

  • BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE TE 8810 LICHTERVELDE/8000 BRUGGE (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE TE 8810 LICHTERVELDE/8000 BRUGGE HET BETREFT EEN STUDENT DIE MOMENTEEL GESTART IS IN EEN SCHAKELJAAR MASTER ELEKTROMECHANICA. HIJ HEEFT IN ESSENTIE PROBLEMEN MET DE WISKUNDIGE EN BEPERKT STATISTISCHE ONDERDELEN DIE HIERBIJ AAN BOD KOMEN. OMSCHRIJVING SCHOOLCURRICULUM TOT OP HEDEN ZOALS BESCHREVEN DOOR DE STUDENT: De eerste 4 jaar van het middelbare heb ik economie-wiskunde gedaan, vervolgens 2 jaar elektromechanica te Kortrijk.Nu heb ik mijn bachelor elektromechanica te Kortrijk achter de rug en ben ik gestart in het schakeljaar voor industrieel ingenieur te Brugge. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: LIC1.

  • Formateur indépendant de FLE (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Comme formateur de français, vous donnez des cours dans nos locaux et en entreprise à des personnes adultes dans un milieu professionnel. A partir du niveau et des besoins du client, vous développez un plan de leçon, vous mettez ce plan en oeuvre, vous enseignez votre langue maternelle suivant une approche pédagogique interactive et communicative. Vous assurez un bon suivi des cours et vous rédigez le bilan de la formation.

  • Flexijob zaalhulp (middag) voor vegetarisch restaurant (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het ontvangen van de klanten, het opnemen van de bestellingen, het uitschenken en brengen van dranken en gerechten aan tafel en afrekenen. Tussendoor, of op het einde van de shift wordt er afgewassen met een professionele vaatwasmachine. We zijn geopend dinsdag t.e.m. vrijdag voor de lunch

Zoek naar antwoorden van FLM S G ELECTRONICS SA in sociale netwerken
Look for responds of FLM S G ELECTRONICS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLM S G ELECTRONICS SA. Laat een reactie achter voor FLM S G ELECTRONICS SA. FLM S G ELECTRONICS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLM S G ELECTRONICS SA. Leave a respond for FLM S G ELECTRONICS SA. FLM S G ELECTRONICS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLM S G ELECTRONICS SA op de google maps. Adres en contacten FLM S G ELECTRONICS SA
Location of FLM S G ELECTRONICS SA on the google maps. Address and contacts of FLM S G ELECTRONICS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLM S G ELECTRONICS SA FLM S G ELECTRONICS SA: PARKETLAKKEN BLANCHON | GUY EPPE | VALETS-MISTER KOOL'S | MOBILE CAR WASH | AIR X-TRA

Other related companies as FLM S G ELECTRONICS SA: PARKETLAKKEN BLANCHON | GUY EPPE | VALETS-MISTER KOOL'S | MOBILE CAR WASH | AIR X-TRA

FLM S G ELECTRONICS SA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLM S G ELECTRONICS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03952850341. Het bedrijf FLM S G ELECTRONICS SA bevindt zich op het adres: R. Jules Destree 193 7390 Quaregnon - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 667,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 745,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Electronic data processing - microcomputers. Producten gemaakt in FLM S G ELECTRONICS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLM S G ELECTRONICS SA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLM S G ELECTRONICS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLM S G ELECTRONICS SA, openstaande posities, locatie van FLM S G ELECTRONICS SA op de kaart.

FLM S G ELECTRONICS SA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLM S G ELECTRONICS SA, company assigned to the tax number BE03952850341. The company FLM S G ELECTRONICS SA is located at the address: R. Jules Destree 193 7390 Quaregnon - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 667,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 745,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Electronic data processing - microcomputers. Products created in FLM S G ELECTRONICS SA were not found.
The main activity of FLM S G ELECTRONICS SA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLM S G ELECTRONICS SA is not available. You also can look at reviews of FLM S G ELECTRONICS SA, open positions, location of FLM S G ELECTRONICS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLM S G ELECTRONICS SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLM S G ELECTRONICS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLM S G ELECTRONICS SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLM S G ELECTRONICS SA, employees, financial statistics.