LIBRAIRIE DU LYCةE

Contactgegevens LIBRAIRIE DU LYCةE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE DU LYCةE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE DU LYCةE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU COLLبGE 17-19; 6200; CHATELET, België

Telefoon (phone): 71383731 (+32-71383731) 71383731 (+32-71383731)

Fax (fax): +32 (68) 279-75-11 +32 (68) 279-75-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE DU LYCةE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE DU LYCةE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE DU LYCةE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE DU LYCةE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE DU LYCةE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE DU LYCةE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE DU LYCةE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE DU LYCةE
Products information LIBRAIRIE DU LYCةE

BTW identificatienummer (tax): BE06291290283
Ondernemingsnummer: 1151611328
Hoofdstad (capital): 644,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 666,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in LIBRAIRIE DU LYCةE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhandels; Kantoormateriaal; Krantenwinkels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE DU LYCةE
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE DU LYCةE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE DU LYCةE
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE DU LYCةE

331702. Gelaste buizen en buizen | Welded pipe and tubes
474199. Verhuur van spoorauto's, nec | Rental of railroad cars, nec
20150106. Kip, geslacht en gekleed | Chicken, slaughtered and dressed
34620202. Turbine motor smeedstukken, ferro | Turbine engine forgings, ferrous
34829902. Cartridges, 30 mm. | Cartridges, 30 mm. and below
35410502. Schroef- en moerslotmachines | Screw and nut slotting machines
81110217. Will, estate en trustrecht | Will, estate and trust law

Werken bij LIBRAIRIE DU LYCةE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE DU LYCةE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE DU LYCةE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE DU LYCةE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - distributie voeding - goede loonsvoorwaarden! (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een werkweek van maandag tot vrijdag, maximaal tussen 7u30en 18u30. De nadruk ligt op dinsdag tot donderdag. Je bedient regio zuid West-Vlaanderen. Veurne, Diksmuide, Ieper, Poperinge, Heuvelland, Wervik, Roeselare. Soms is er een tweede man mee op baan, soms alleen. Dat is afhankelijk van de rit/klanten. Er zijn enkel Nederlandstalig klanten. De chauffeur helpt aan het einde van de werkdag zelf bij het laden en lossen van de vrachtwagen, wel met de hulp van de magazijniers. Geld ontvangen is zeer beperkt.

  • Heftruckchauffeur seizoenswerk (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf aan Gentse Zeehaven zijn wij op zoek naar tijdelijke heftruckchauffeurs die het winter- en lenteseizoen willen werken. Je wordt ingeschakeld in de logistieke afdeling van een productiebedrijf in Gent-Zeehaven. Je haalt de afgewerkte paletten op en stockeert ze in het magazijn. De bestellingen haal je op in het magazijn en zet ze klaar voor transport. Je wordt in 2 ploegen tewerkgesteld en bent bereid om extra uren te draaien (max. 50u/week, ook op zaterdag op drukste momenten) in ruil voor overloon en/of betaalde recuperatie.

  • Poetshulp regio Nazareth, Eke en Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Nazareth, Eke en Deinze. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Huishoudhulp (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: WIT TREMELO

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud zoals schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken,…

  • Jobstudent augustus - snelle opstart (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het inpakken en etiketteren van kunstbloemen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een mooie bloemenzaak in Moerzeke.

  • (vul zelf in) studentenjob! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYMPL

    Type: Studentenjob

    sympl verandert de wereld van rekrutering. volledig. sinds 2016. sympl is een online rekruteringskantoor en biedt werkgevers een oplossing om snel en efficiënt het juiste talent te vinden. We doen dit door een unieke combinatie van automatisatie en menselijke recruiters, waardoor werkzoekenden volledig online gescreend worden, oa door het gebruik van automatische video-interviews en chatbots. Het kantoor van sympl ligt in het ❤️ van Antwerpen - makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer! We zoeken een student die ons enkele uren per week kan helpen met verschillende zaken, maar in een snel groeiend bedrijf als sympl beslis jij zelf welke richting je job uitgaat! Als je 1 van volgende skills bezit/studeert kan je ons verder helpen: administratie - video editing - copywriting - marketing - sales - grafisch ontwerp We zijn flexibel over je uren en staan open voor "remote" werken - dus je kan werken van op je kot als je enkele uren vrij hebt in de dag of in de avond. Geef toe - dat is beter dan pizza's leveren met je fiets!

  • KELNER STUDENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Studentenjob

    wij zoeken studenten (bij voorkeur met enige ervaring) die instaan voor de bediening van het klienteel tijdens de week, week-ends en de vakantieperiodes. de dagen en uren zijn te bespreken.

  • KOK / KOKKIN (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DE KLOKKEPUT

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een kok / kokkin. Je staat in voor het bereiden van gerechten uit de Franse keuken en het opstellen van de menu's.

  • Onderhoudsmanager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve opleiding zal je instaan voor de coördinatie van het team van een 6-tal techniekers. Je plant de werkorders en volgt al de technische werkzaamheden en herstellingen in de afdeling op. Je stuurt het team van techniekers aan en coacht hen. Je assisteert bij het analyseren van technische problemen en zo vind je samen een efficiënte oplossing. Je bent nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Je doet overleg met de techniekers en productieverantwoordelijken en rapporteert. Je volgt de werkwijze van het wisselstukkenmagazijn op.

  • JR Dossierbeheerder: doe hier je eerste ervaring op! Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Wat wil je weten over dit kantoor? Dit kantoor bestaat uit een team van 10 medewerkers. Zij verzorgen de volledige boekhouding van zo'n 500-tal vennootschappen 130 eenmanszaken, actief in verschillende sectoren. Wil je veel en snel bijleren? Dan ben je hier aan het goede adres. Ongeacht je ervaring, sta je hier vanaf dag één in contact met de klant. Je zal met andere woorden meteen hands-on beide aspecten van de job leren kennen. Junior Dossierbeheerder: takenpakket Stap voor stap word je hier opgeleid tot A-Z boekhouder; maar om daar te raken moet je uiteraard beginnen bij het begin. Je takenpakket bestaat in het begin vooral uit voorbereidend werk (A-Y). Je staat je meer ervaren collega's bij waar nodig en zo zal je je steeds verder ontwikkelen.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • PIZZABEZORGERS (flexijob) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PIZZA HUT TAKE AWAY

    Type: Flexijob

    Met behulp van een bromfiets bezorg je tijdig onze pizza's bij de klanten in Sint-Andries en omgeving. Indien er geen leveringen zijn sta je in voor het keukenwerk waaronder beleggen van pizza's, afwassen, plooien van dozen,... Wij zoekend DRINGEND kandidaten !!!

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE DU LYCةE in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE DU LYCةE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE DU LYCةE. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE DU LYCةE. LIBRAIRIE DU LYCةE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE DU LYCةE. Leave a respond for LIBRAIRIE DU LYCةE. LIBRAIRIE DU LYCةE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE DU LYCةE op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE DU LYCةE
Location of LIBRAIRIE DU LYCةE on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE DU LYCةE

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE DU LYCةE LIBRAIRIE DU LYCةE: BART D?HONDT | V. JEAN | PATRICK JESPERS | Lucky Pneus et Fils SPRL | SOCIALE PROMOTIE V.T.I.

Other related companies as LIBRAIRIE DU LYCةE: BART D?HONDT | V. JEAN | PATRICK JESPERS | Lucky Pneus et Fils SPRL | SOCIALE PROMOTIE V.T.I.

LIBRAIRIE DU LYCةE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE DU LYCةE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06291290283. Het bedrijf LIBRAIRIE DU LYCةE bevindt zich op het adres: RUE DU COLLبGE 17-19; 6200; CHATELET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 644,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 666,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boekhandels; Kantoormateriaal; Krantenwinkels. Producten gemaakt in LIBRAIRIE DU LYCةE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE DU LYCةE is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE DU LYCةE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE DU LYCةE, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE DU LYCةE op de kaart.

LIBRAIRIE DU LYCةE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE DU LYCةE, company assigned to the tax number BE06291290283. The company LIBRAIRIE DU LYCةE is located at the address: RUE DU COLLبGE 17-19; 6200; CHATELET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 644,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 666,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boekhandels; Kantoormateriaal; Krantenwinkels. Products created in LIBRAIRIE DU LYCةE were not found.
The main activity of LIBRAIRIE DU LYCةE is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE DU LYCةE is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE DU LYCةE, open positions, location of LIBRAIRIE DU LYCةE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE DU LYCةE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE DU LYCةE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE DU LYCةE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE DU LYCةE, employees, financial statistics.