FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV
Private companiesNonclassifiable Establishments • FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV

Contactgegevens FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vennestr. 8-10 8790 Waregem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-61-52-27 32-56-61-52-27

Fax (fax): 32-56-62-70-15 32-56-62-70-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV
Products information FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV

BTW identificatienummer (tax): BE03827056884
Ondernemingsnummer: 3982788085
Hoofdstad (capital): 237,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 216,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Computers, home

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV
(Get full report from official database of BE for FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV
Addition kinds of activities for FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV

3412. Metalen vaten, trommels en emmers | Metal barrels, drums, and pails
28249910. Polyvinyl estervezels | Polyvinyl ester fibers
39499903. Boomerangs | Boomerangs
39520108. Modellerende klei | Modeling clay
49259900. Gasproductie en / of distributie, nec | Gas production and/or distribution, nec

Werken bij FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Draaier - Frezer (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onderneming in de regio Moeskroen, we zoeken op en daaier-frezer : Functie : - Je staat in voor draai-, frees-, boor-, en zaagwerk op zowel conventionele als NC-gestuurde machines - Je werkt op een vlotte manier met al deze metaalbewerkingsmachines - Je produceert zelfstandig werkstukken aan de hand van en werkstuktekening - Je werkt aan stukken voor productieorders en aan onderdelen voor kalibers en matrijzen - Je controleert jouw afgewerkte producten met de gepaste meetinstrumenten - Je helpt mee om jouw afdeling ordelijk en net te houden - Je krijgt je opdrachten van de werkplaatsverantwoordelijke

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waasmunster – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis: -Afwisselend werk met dienstencheques -Algemeen onderhoud van de woning -Wassen en strijken -Voorbereidend werk en (helpen bij het) koken -Boodschappen doen -Kleine naai- en verstelwerkjes

  • Barman - kelner STUDENT of FLEXI JOB (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE VAGANT

    Type: Studentenjob

    Zelfstandig bar werk in hét jenevercafé van Antwerpen. Bediening van klanten op het terras, in de zaal en aan de toog. Bereiden van warme en koude dranken aan de toog. Verdere taken bestaan uit afwassen, opruimen, het opendoen of sluiten van het café.

  • Jobstudent persoonlijk assistent PAB (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor Robin een jonge kerel met het autismespectrum syndroom zijn wij op zoek naar een assistent om  samen met hem  activiteiten te doen tijdens zijn vrije tijd. Robin heeft het autismespectrum syndroom en communiceert via zijn spraakcomputer. We zoeken een assistent voor  3 dagen 4 uur per week en dit voor de maanden juli en augustus. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Contract Manager Noise (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Na een theoretische en praktische opleiding beheer je als Contract Manager je projecten van A tot Z: dit gaat van het uitvoeren van de geluidsmetingen, het verwerken van de meetgegevens inclusief interpretatie van de gegevens in functie van de wetgeving en/of normen tot het uitvoeren van simulaties. Op basis van dit alles formuleer je dan een advies naar je klanten. De projecten situeren zich binnen diverse domeinen zoals opdrachten met betrekking tot bouwakoestiek, omgevingsgeluid (windturbines, industrie, verkeer…), geluid veroorzaakt door machines evenals metingen op de arbeidsplaats en dit zowel via een preventieve aanpak als remediêrend. In een latere fase zal je betrokken worden bij het uitvoeren van impactstudies, milieueffectrapporten en saneringsstudies (voor de discipline geluid). Tenslotte is het de bedoeling dat je zelfstandig een aantal klanten/contracten beheert, inclusief het opstellen van offertes en de commerciële contacten met de klanten.

  • Product Specialist/Trainer (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KARCHER

    Type: Vaste Job

    Het doorlopen van de verschillende stadia tijdens het 'product introductieproces' is voor jou vertrouwde materie : na een eerste kennismaking met het nieuwe product en een grondige concurrentie analyse en 'product testing', weet jij perfect het potentieel van het nieuwe product in te schatten in overleg met de marketeer bepaal je het plan van introductie zowel intern als extern. Je weet op een overtuigende manier het nieuwe product over te brengen naar de sales afdeling en dealers. Verder speel je alle relevante informatie overzichtelijk door naar interne afdelingen. In overleg met sales en marketing ontwikkel je de gepaste trainingen per doelgroep

  • Financial Controller (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Financial Controller sta je in voor volgend takenpakket: Je staat in voor de wekelijkse en maandelijkse rapportering naar de directie Opvolging en analyse van de kostprijzen van nieuwe producten Je maakt de budgetten op  Je voert adhoc analyses uit  Je zorgt voor de nodige analyses en aanbevelingen  Bedrijfsprofiel: Voor een klant van Financial Talents, een internationale voedingsgroep met familiaal karakter zijn we op zoek naar een Financial Controller. Heb je reeds ervaring als Financial Controller ? Solliciteer dan snel ! 

  • Assistent Ingenieur Ontwikkeling Elektromobiliteit (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    De afdeling Elektriciteit is binnen het ‘Engineering Department Bus & Car’ verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderzoeken, definiëren en testen van elektrische en elektronische componenten in zowel stadsbussen als autocars. Binnen de groep Openbaar Vervoer worden klantspecifieke bussen ontwikkeld voor heel Europa. Het betreft hier voertuigen met diverse aandrijvingen (diesel, hybride, CNG, Fuel Cell, trolley, elektrisch) in afmetingen van 8 tot 24m met het modernste design. - U staat in voor het uitwerken van elektrische systemen voor hybride en elektrische stadsbussen. - U werkt in team aan een nieuwe ontwikkeling en rapporteert aan de projectingenieur. - U staat in voor het bestuderen, tekenen en ontwerpen van elektrische schema’s voor voertuigen. - U definieert elektrische bedradingen en componenten (elektromobiliteit en voertuigelektronica). - U werkt definitiedossiers van hybride en elektrische stadsbussen uit: o Principiële voertuigschema’s o Uitvoeringsplannen voor de productieafdelingen o Software-aanpassingen - U instrueert en ondersteunt de medewerkers in de productieafdelingen. - U programmeert kleine software wijzigingen (training on the job). - U test nieuwe ontwikkelingen en verwerkt de resultaten. Samen met een ingenieur analyseert U de resultaten. - U fungeert als vraagbaak voor de naverkoopdiensten en de productieafdelingen.

  • ADVISEUR VERZEKERINGEN (PEPINGEN)

    Regio: PEPINGEN

    Bedrijf: VERZEKERINGEN EPHREM VAN SCHEPDAEL

    Type: Vaste Job

    Als adviseur verzekeringen ben je bedreven in het voeren van adviesgesprekken met bestaande cliënten en slaag je erin met kennis van zaken de KBC-verzekeringsproducten aan de man/vrouw te brengen. Het beheer en de uitdieping van polis- en schadedossiers behoort tot jouw takenpakket. Als adviseur verzekeringen ben je medeverantwoordelijk voor : het actief beheer van polisdossiers, het aanleggen van schadedossiers en de actieve opvolging ervan, het voeren van verkoopactieve adviesgesprekken, het proactief uitdiepen van bestaande cliënten van het agentschap.

  • Psycholoog-Psychotherapeut (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Manshoven Psychologenpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Manshoven Psychologenpraktijk is een praktijk voor psychologische begeleiding, cognitieve gedragstherapie en schematherapie bij jongeren vanaf 15 jaar en volwassenen. We werken samen met 4 klinisch psychologen-psychotherapeuten (i.o.) voornamelijk op gebied van stemming, angst en persoonlijkheid. Om tegemoet te kunnen komen aan het groeiende aantal hulpvragen, zijn we op zoek naar een gemotiveerde psycholoog-psychotherapeut (doelgroep volwassenen). We zoeken een collega-klinisch psycholoog die tevens interesse heeft om mee de eerstelijnspsychologische zorg te helpen versterken en de verbinding legt tussen onze psychologenpraktijk en de bestaande samenwerking met de huisartsenpraktijk.

  • Chauffeur B + meehelpen achteraan bakkerij (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Flexijob

    je zal achteraan in de bakkerij meehelpen om alles klaar te zetten en daarna leveren naar de verschillende filialen.

Zoek naar antwoorden van FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV. Laat een reactie achter voor FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV. FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV. Leave a respond for FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV. FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV op de google maps. Adres en contacten FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV
Location of FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV on the google maps. Address and contacts of FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV: POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | GRAVY-BOIS SA | Sirene Royale (La) | CLARISSE SEPULCHRE | A. POPULAIRE

Other related companies as FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV: POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | GRAVY-BOIS SA | Sirene Royale (La) | CLARISSE SEPULCHRE | A. POPULAIRE

FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03827056884. Het bedrijf FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV bevindt zich op het adres: Vennestr. 8-10 8790 Waregem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 237,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 216,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Computers, home. Producten gemaakt in FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV, openstaande posities, locatie van FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV op de kaart.

FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV, company assigned to the tax number BE03827056884. The company FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV is located at the address: Vennestr. 8-10 8790 Waregem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 237,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 216,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Computers, home. Products created in FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV were not found.
The main activity of FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV is not available. You also can look at reviews of FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV, open positions, location of FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLALLROUND BUSINESS COMPUTERS NV, employees, financial statistics.