BLOEMEN BOEKET

Contactgegevens BLOEMEN BOEKET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLOEMEN BOEKET: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLOEMEN BOEKET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANTWERPSESTEENWEG 54; 2660; HOBOKEN, België

Telefoon (phone): 38275746 (+32-38275746) 38275746 (+32-38275746)

Fax (fax): +32 (53) 451-46-11 +32 (53) 451-46-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLOEMEN BOEKET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLOEMEN BOEKET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLOEMEN BOEKET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLOEMEN BOEKET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLOEMEN BOEKET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLOEMEN BOEKET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLOEMEN BOEKET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLOEMEN BOEKET
Products information BLOEMEN BOEKET

BTW identificatienummer (tax): BE05269836425
Ondernemingsnummer: 7320709228
Hoofdstad (capital): 769,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 766,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in BLOEMEN BOEKET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLOEMEN BOEKET
(Get full report from official database of BE for BLOEMEN BOEKET)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLOEMEN BOEKET
Addition kinds of activities for BLOEMEN BOEKET

103101. Loodertsmijnen | Lead ores mining
363300. Huishoudelijke wasmachines | Household laundry equipment
951101. Milieuagentschappen | Environmental agencies
20110401. Bloedmeel | Blood meal
20959902. Koffie roosteren (behalve groothandelaars) | Coffee roasting (except by wholesale grocers)
36480107. Lantaarns: elektrisch, gas, carbide, kerosine of benzine | Lanterns: electric, gas, carbide, kerosene, or gasoline
65120301. Auditorium en hal operatie | Auditorium and hall operation
92220103. Openbaar ministerie 's kantoor | Public prosecutors' office

Werken bij BLOEMEN BOEKET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLOEMEN BOEKET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLOEMEN BOEKET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLOEMEN BOEKET. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven magazijnier(ster) en in het bezit van een hef- en reachtruckattest? Onze klant heeft een afdeling in Mechelen waarvoor ze twee magazijniers zoeken. Het takenpakket van een magazijnier bestaat uit: rijden met de hef- en reachtruck laden en lossen van goederen orderpicken volgens instructies

  • Merchandiser (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze bedrijven zoeken we een merchandiser die voltijds van 29 oktober tot 17 november beschikbaar is. Taken: Rijden naar verschillende verkooppunten in de regio Brussel-Noord - Antwerpen. Relatief zwaar materiaal wegzetten Pallets behandelen met een pallettruck Ordenen van artikelen P.O.S materiaal Aanvullen P.O.S.

  • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

  • 2 monteurs cv en sanitair (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij het nieuwe frisse water in de buizen van onze sanitair afdeling? Is de installatie van cv & sanitair echt jouw ding? Voer je opdrachten uit met de nodige trots en wil je gerust kennis overgeven aan een stel jonge leeuwen? Stel je dan nu kandidaat voor een van onze twee vrije functies als monteur van cv en sanitair voor onze klant regio Olen Je voert volgende taken uit: aanleggen van meerlaag-, staal-, pvc-, PP-, Pe-buizen. aansluiten en monteren van gaswandketels, regenwaterpompen, .... aanleggen van gasleidingwerk. leggen van riolering in ondergrondse parkings, kelders, schachten, .... Kennis van ventilatiesystemen en / of warmtepompen is een pluspunt, maar geen vereiste. Naast 2 monteurs cv & sanitair, zijn we ook op zoek naar 1 specialist in ventilatiesystemen.

  • Operator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Algemene werkorganisatie: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

  • Arbeider ruwbouw (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Gullegem (Wevelgem) zijn we op zoek naar een arbeider ruwbouw voor zwembaden Ruwbouw rond de zwembaden plaatsen terrassen plaatsen Betonneren van zwembaden

  • Magazijnarbeider - 2 ploegen (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende unit in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar gemotiveerde magazijniers.  Je takenpakket kan bestaan uit:  Instaan als handlanger bij de verbulking Ondersteunen bij het labelen en bestickeren van zakkengoed Herstellen van palletten  Onderhoud binnen het magazijn  Schrikt zwaar werk jou niet af? Wil jij graag werken? Solliciteer dan snel! 

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio berlaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Studenten weekendwerk (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: VIO Herentals

    Type: Studentenjob

    Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een tuincentrum in Olen, zoeken we gemotiveerde studenten die tijdens het weekend kunnen werken.  Je zal verschillende taken uitvoeren, zo leer je werken met de kassa en zal je ook allround meewerken in de winkel.  Je zal steeds afwisselend ingepland worden op zaterdag/zondag en feestdagen. Kan je meer werken dan kan je ook meer ingepland worden. 

  • PROCES INGENIEUR (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Wienerberger

    Type: Vaste Job

    Wienerberger is wereldwijd n°1 in de productie en verkoop van snelbouw. In Europa is het marktleider in de productie en verkoop van gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers. Bekende merken binnen de groep zijn Desimpel, Porotherm, Terca en Koramic. In België tellen we 11 productievestigingen en meer dan 1.100 medewerkers. Momenteel zijn wij op zoek voor onze vestiging te Beerse (Steenbakkersdam) naar een enthousiaste (m/v): PROCES INGENIEUR Jouw verantwoordelijkheden : het aanspreekpunt voor het verbeteren van productie- en onderhoudsprocessen het realiseren van deze verbeteringen en dit op een gestructureerde manier het bepalen van de technische standaards voor de manier van werken wat betreft productie, onderhoud, energie, kwaliteit, … en het vastleggen ervan in procedures en opleidingen het ondersteunen van collega’s op gebied van veiligheid, milieu en energiebeheer rapportering aan de plantmanager Jouw profiel : masterdiploma industrieel ingenieur elektromechanica passie voor structureel en continu verbeteren goede technische kennis van mechanica, elektriciteit, pneumatica en hydraulica sterke organisatorische vaardigheden en in staat de juiste prioriteiten te stellen analytisch ingesteld vlotte en doeltreffende communicatie kennis van het Engels teamplayer Ons aanbod : een boeiende uitdaging in een groeiende onderneming de ruimte om initiatief te nemen en uw functie verder te ontwikkelen een marktconform salarispakket een doorgedreven interne opleiding Wil je deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan via kleikoppen.be We garanderen je een vertrouwelijke behandeling van jouw kanidatuur.

  • Medische Pedicure (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: PEDICOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Koekelare : Zelfstandige medische pedicure om ons team te versterken gedurende 2 dagen per week. Met kans op uitbreiding.

Zoek naar antwoorden van BLOEMEN BOEKET in sociale netwerken
Look for responds of BLOEMEN BOEKET in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLOEMEN BOEKET. Laat een reactie achter voor BLOEMEN BOEKET. BLOEMEN BOEKET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLOEMEN BOEKET. Leave a respond for BLOEMEN BOEKET. BLOEMEN BOEKET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLOEMEN BOEKET op de google maps. Adres en contacten BLOEMEN BOEKET
Location of BLOEMEN BOEKET on the google maps. Address and contacts of BLOEMEN BOEKET

Andere gerelateerde bedrijven als come BLOEMEN BOEKET BLOEMEN BOEKET: LA ROSE VIVALDI | THE PADDOCK | NORBERT VANDENBUSSCHE | Neirinck M | F. DUMONT

Other related companies as BLOEMEN BOEKET: LA ROSE VIVALDI | THE PADDOCK | NORBERT VANDENBUSSCHE | Neirinck M | F. DUMONT

BLOEMEN BOEKET is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLOEMEN BOEKET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05269836425. Het bedrijf BLOEMEN BOEKET bevindt zich op het adres: ANTWERPSESTEENWEG 54; 2660; HOBOKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 769,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 766,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in BLOEMEN BOEKET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BLOEMEN BOEKET is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLOEMEN BOEKET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLOEMEN BOEKET, openstaande posities, locatie van BLOEMEN BOEKET op de kaart.

BLOEMEN BOEKET is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLOEMEN BOEKET, company assigned to the tax number BE05269836425. The company BLOEMEN BOEKET is located at the address: ANTWERPSESTEENWEG 54; 2660; HOBOKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 769,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 766,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bloemen and planten. Products created in BLOEMEN BOEKET were not found.
The main activity of BLOEMEN BOEKET is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BLOEMEN BOEKET is not available. You also can look at reviews of BLOEMEN BOEKET, open positions, location of BLOEMEN BOEKET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLOEMEN BOEKET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLOEMEN BOEKET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLOEMEN BOEKET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLOEMEN BOEKET, employees, financial statistics.