FLDEMETS CONTAINERS SA

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • FLDEMETS CONTAINERS SA
Private companiesLeather and Leather Products • FLDEMETS CONTAINERS SA

Contactgegevens FLDEMETS CONTAINERS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDEMETS CONTAINERS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDEMETS CONTAINERS SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Ch De Vilvorde 218 1120 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-63-02-63 32-22-63-02-63

Fax (fax): 32-22-63-07-92 32-22-63-07-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDEMETS CONTAINERS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDEMETS CONTAINERS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDEMETS CONTAINERS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDEMETS CONTAINERS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDEMETS CONTAINERS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDEMETS CONTAINERS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDEMETS CONTAINERS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDEMETS CONTAINERS SA
Products information FLDEMETS CONTAINERS SA

BTW identificatienummer (tax): BE08333099365
Ondernemingsnummer: 3608703613
Hoofdstad (capital): 162,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 488,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FLDEMETS CONTAINERS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Recycling and recovery - miscellaneous materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDEMETS CONTAINERS SA
(Get full report from official database of BE for FLDEMETS CONTAINERS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDEMETS CONTAINERS SA
Addition kinds of activities for FLDEMETS CONTAINERS SA

363404. Huishoudelijke artikelen, exclusief kookgerei en keukengerei | Housewares, excluding cooking appliances and utensils
26210201. Bankbiljet | Bank note paper
26730301. Plastic zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Plastic bags: made from purchased materials
38290508. Personeel dosimetrie apparaten | Personnel dosimetry devices
39310121. Riet, orgaan | Reeds, organ
42269901. Auto dode opslag | Automobile dead storage

Werken bij FLDEMETS CONTAINERS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDEMETS CONTAINERS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDEMETS CONTAINERS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDEMETS CONTAINERS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas/Monteur staalsconstructies (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een bedrijf specialiseerd in het monteren van prefabbeton- en cellenbetonelementen en staalconstructies, zijn we op zoek naar een Ploegbaas/monteur. Als ploegbaas sta je in voor de montage van staalconstructies en prefabbeton.

  • Tijdelijk Logistiek & Customer Care Medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de transportadministratie. Je staat in voor het inboeken van de transporten rechtstreeks op het extranet van de betrokken klanten. Je analyseert en registreert binnengekomen klachten (cfr productie, tranport, verlies,...), je bespreekt deze met de betrokken interne diensten en werkt hiervoor oplossingen uit. Je behandelt deze dossiers van A tot Z. Je staat in voor het opmaken van tapijtetiketten : het verzamelen van de nodige data en het ontwerpen op een etiket.

  • Gemotiveerde medewerker met een achtergrond in voeding om granola's te bereiden (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in het maken van kwalitatieve granola's zijn wij op zoek naar een gemotiveerde man of vrouw met een achtergrond in voeding of een enorme affiniteit ermee. Je staat in voor: - het aanhalen van de ingrediënten - correct afwegen van de ingrediënten volgens de bon - mengen volgens een vast proces afhankelijk van het type granola - afbakken - extra's toevoegen - uitstorten en laten afkoelen - inpakken Opgelet : in deze functie moet je stevig kunnen doorwerken en met gemak zakken van 25 kg kunnen hanteren

  • Administratief bediende ter ondersteuning van het HR departement (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Het beantwoorden van telefoons • Ondersteuning bieden bij het bijhouden en maken van personeelsdossiers • Dagelijkse controle tikkingen in het tijdsregistratiesysteem ter voorbereiding payroll, etc. • Andere administratieve taken zoals klassement ed.

  • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de planning van 5 techniekers. Je doet de planning aan de hand van een excel sheet. Je neemt telefonisch contact op met de klant of per mail. Je voert algemeen administratief werk uit.

  • 1 HUISHOUDHULP regio Middelkerke -kies een(elektrische) fiets of bedrijfswagen (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tessenderlo - Ham (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HOST/ HOSTESSEN- KLANTENEVENT 18 NOVEMBER (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een evenementenbureau, zijn we op zoek naar host/hostessen. Dit om mee te helpen tijdens een klantenevent. Je werkt op zondag 18 november van 9u tot 19u in Ophasselt. Taken: gasten verwelkomen en een drankje of snacks aanbieden gasten begeleiden naar de container waar ze de werkkledij van snickers kunnen bekijken foto’s nemen met een polaroidcamera

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten Je bent in staat om een goede service te verlenen Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

  • HR consulent (m/v) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT NIKLAAS

    Type: Vaste Job

    Het enthousiaste team van Forum Jobs Zele is op zoek naar een nieuwe collega! Als HR consulent binnen Forum Jobs sta jij dagelijks in voor het matchen van de juiste kandidaat aan de juiste vacature. Hiervoor speur jij de gebruikelijke jobsites af en ons uitgebreid kandidatenbestand. Ga je nadien de kandidaten screenen door middel van online testing en sollicitatiegesprekken op kantoor. Verder ben je als consulent ook een aanspreekpunt voor vragen omtrent sociale wetgeving van klanten en uitzendkrachten.

  • RESERVE schoonmaak regio Kortrijk 2018 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Kortrijk zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Keukenhulp (flexijob) (m/v) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een gezellig eetcafé in de regio St Truiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde keukenhulp (m/v). Je helpt de kok mee met de voorbereiding van verschillende gerechten (pasta's, slaatjes, tapas,...). Soms help je mee met het rondbrengen van leveringen.

Zoek naar antwoorden van FLDEMETS CONTAINERS SA in sociale netwerken
Look for responds of FLDEMETS CONTAINERS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDEMETS CONTAINERS SA. Laat een reactie achter voor FLDEMETS CONTAINERS SA. FLDEMETS CONTAINERS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDEMETS CONTAINERS SA. Leave a respond for FLDEMETS CONTAINERS SA. FLDEMETS CONTAINERS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDEMETS CONTAINERS SA op de google maps. Adres en contacten FLDEMETS CONTAINERS SA
Location of FLDEMETS CONTAINERS SA on the google maps. Address and contacts of FLDEMETS CONTAINERS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDEMETS CONTAINERS SA FLDEMETS CONTAINERS SA: TUI TRAVEL CENTER | Den Inktpot | Anny Style | Comme 9 | Guin茅e M

Other related companies as FLDEMETS CONTAINERS SA: TUI TRAVEL CENTER | Den Inktpot | Anny Style | Comme 9 | Guin茅e M

FLDEMETS CONTAINERS SA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDEMETS CONTAINERS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08333099365. Het bedrijf FLDEMETS CONTAINERS SA bevindt zich op het adres: Ch De Vilvorde 218 1120 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 162,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 488,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Recycling and recovery - miscellaneous materials. Producten gemaakt in FLDEMETS CONTAINERS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDEMETS CONTAINERS SA is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDEMETS CONTAINERS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDEMETS CONTAINERS SA, openstaande posities, locatie van FLDEMETS CONTAINERS SA op de kaart.

FLDEMETS CONTAINERS SA is a company, that was registered 2001 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLDEMETS CONTAINERS SA, company assigned to the tax number BE08333099365. The company FLDEMETS CONTAINERS SA is located at the address: Ch De Vilvorde 218 1120 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 162,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 488,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Recycling and recovery - miscellaneous materials. Products created in FLDEMETS CONTAINERS SA were not found.
The main activity of FLDEMETS CONTAINERS SA is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDEMETS CONTAINERS SA is not available. You also can look at reviews of FLDEMETS CONTAINERS SA, open positions, location of FLDEMETS CONTAINERS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDEMETS CONTAINERS SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDEMETS CONTAINERS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDEMETS CONTAINERS SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDEMETS CONTAINERS SA, employees, financial statistics.