PATTEET E.

Contactgegevens PATTEET E.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATTEET E.: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATTEET E.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZWARTWLOOSTERSTRAAT 24; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15411220 (+32-15411220) 15411220 (+32-15411220)

Fax (fax): +32 (50) 966-51-40 +32 (50) 966-51-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATTEET E.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATTEET E."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATTEET E."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATTEET E., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATTEET E.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATTEET E., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATTEET E.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATTEET E.
Products information PATTEET E.

BTW identificatienummer (tax): BE05583496093
Ondernemingsnummer: 8765960693
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 502,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in PATTEET E. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATTEET E.
(Get full report from official database of BE for PATTEET E.)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATTEET E.
Addition kinds of activities for PATTEET E.

0971. Jagen, vangst, spelvermeerdering | Hunting, trapping, game propagation
5331. Variety winkels | Variety stores
13899914. Verwerking service, gas | Processing service, gas
14990107. Ruby mijnbouw | Ruby mining
22820202. Acryl- en modacrylfilamentgarens: gooien, wikkelen, enz | Acrylic and modacrylic filament yarn: throwing, winding, etc
36740213. Wafers (halfgeleider apparaten) | Wafers (semiconductor devices)
73810105. Beveiligingsdienst | Security guard service
80630000. Psychiatrische ziekenhuizen | Psychiatric hospitals

Werken bij PATTEET E.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATTEET E.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATTEET E.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATTEET E.. Looking for open vacancies in other companies

  • Kelner gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klein restaurant in Gent zijn we opzoek naar een gemotiveerde kelner.

  • Projectvoorbereider afwerking (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature projectvoorbereider afwerking ben je bereid om volgende taken op te nemen: Opmaken van uitvoeringsplan en algemeen tekenwerk; Controle van budget en meetstaten; Advies geven aan voorcalculatieteam; Analyse van verloop van ieder traject.

  • MONTEUR GLASVEZEL (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uitvoeren van diverse montagewerken glasvezel oa gevelbekabeling Opleiding voor deze functie zal voorzien worden binnen het bedrijf

  • HUISHOUDHELDEN RUIME REGIO AALST (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio van Melle. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp met dienstencheques regio Duffel (voltijds) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student vastgoedbediende elke zaterdag (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een gedreven student die op zoek is naar een administratief commerciële functie? Voor een immobiliënkantoor in Knokke-Heist is Adecco Experts op zoek naar een student die graag wilt bijstaan in de administratie, in de verhuur (meegaan met klanten naar appartementen, meetstaten opmeten), assisteren in de verkoop en klassement.

  • Logistiek Coördinator (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: PROMOPLAN

    Type: Vaste Job

    Je coördineert en staat in voor het logistieke beheer van de verschillende projecten van onze klanten, dit zowel voor inkomend als uitgaand promomateriaal Dagelijks coördineer en plan je het werk binnen jouw team. Aan de hand van een transportbon, pick je het promomateriaal en zet je dit klaar op verzendlocatie. Ook het inkomend promomateriaal controleer je, maak je proper en plaats je in de voorraadrekken. Je coacht jouw mensen, begeleidt hen, volgt hen op en stuurt hen bij waar nodig. Tevens zorg je voor de goede werking in je team. Je draagt zorg voor een efficiënte werking van de bestaande logistieke processen, maar je durft deze ook kritisch te benaderen en te veranderen wanneer nodig. Creatie en accurate opvolging van alle goederen in de database, behoren ook tot jouw takenpakket. Je staat voortdurend met iedereen in verbinding en communiceert duidelijk.

  • Chauffeur kipper/benne CE (Heestert) (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

  • Kick ass Content Editor (NL) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: EVOTIS

    Type: Vaste Job

    Ben jij de Nostradamus onder de copywriters die voorspelt wat onze lezers willen weten? Kom je net van de schoolbanken en wil je mee aan de wieg staan van Belgiës meest veelbelovende start-up? Schrijf dan sneller als je schaduw je meest originele sollicitatiebrief en wordt onze nieuwe Buldit-buddy. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij reiken particulieren met (ver)bouwplannen inspiratie, informatie en tips aan. Aangenaam en ontspannen verbouwen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van het redactieteam en zorgt dagelijks voor nieuwe content op onze verschillende kanalen. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Join us and become famous!- Hoe vul je je dag? Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites en social media Je herschrijft oude artikels en maakt ze beter op vlak van structuur en SEO Je vertaalt artikels van je Franstalige collega naar het Nederlands Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je creëert inspirerende infographics die de aandacht trekken van onze lezers Je doet aan keywordanalyse en denkt mee over nieuwe onderwerpen Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Vlotte pen Brede interesse in diverse onderwerpen Kritische houding ten opzichte van informatiebronnen Perfect Nederlands, goede kennis Frans is een pluspunt Creatief / Out-of-the-box-denken Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent Kennis van de bouwwereld is een pluspunt maar geen vereiste Trakteren op lekkers als het jouw verjaardag is Kersvers Bachelor-diploma waar je (terecht!) supertrots op bent

  • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: WGK Diest

    Type: Vaste Job

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Aarschot bestaat uit gemeenten Aarschot, Begijnendijk en Tremelo.

  • (Master) Franchisenemer City Hub (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    City Hub staat voor opslag, groene stadsdistributie en kantoorruimteverhuur en mikt zowel op de zakelijke als op de privémarkt. Een succesformule in Nederland die hoge ogen gooit. Gestart in Roermond vorig jaar en al meteen rendabel, is nu ook een 2e en 3e Hub in Amsterdam operationeel. Voor België zoeken we voor City Hub naar een master of een eerste pilot franchisenemer. Een bijzonder aantrekkelijke opportuniteit met een sterk businessmodel, in een markt in volle beweging. Hebt u een pand met minstens 1500 m² vloeroppervlakte aan de rand van de stad, of wenst u uw eigen zaak te starten, kijk dan zeker naar City Hub!

Zoek naar antwoorden van PATTEET E. in sociale netwerken
Look for responds of PATTEET E. in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATTEET E.. Laat een reactie achter voor PATTEET E.. PATTEET E. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATTEET E.. Leave a respond for PATTEET E.. PATTEET E. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATTEET E. op de google maps. Adres en contacten PATTEET E.
Location of PATTEET E. on the google maps. Address and contacts of PATTEET E.

Andere gerelateerde bedrijven als come PATTEET E. PATTEET E.: RESTAURANT DE PALINGBEEK | PERFECT GARDEN | Lambert Pierre | BRUGSE TENNIS VERSTANDH. | Byl M

Other related companies as PATTEET E.: RESTAURANT DE PALINGBEEK | PERFECT GARDEN | Lambert Pierre | BRUGSE TENNIS VERSTANDH. | Byl M

PATTEET E. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATTEET E., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05583496093. Het bedrijf PATTEET E. bevindt zich op het adres: ZWARTWLOOSTERSTRAAT 24; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 502,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bloemen and planten Gh. Producten gemaakt in PATTEET E. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PATTEET E. is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATTEET E. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATTEET E., openstaande posities, locatie van PATTEET E. op de kaart.

PATTEET E. is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATTEET E., company assigned to the tax number BE05583496093. The company PATTEET E. is located at the address: ZWARTWLOOSTERSTRAAT 24; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 502,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bloemen and planten Gh. Products created in PATTEET E. were not found.
The main activity of PATTEET E. is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PATTEET E. is not available. You also can look at reviews of PATTEET E., open positions, location of PATTEET E. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATTEET E., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATTEET E., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATTEET E., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATTEET E., employees, financial statistics.