MARBIFLOR

Contactgegevens MARBIFLOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARBIFLOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARBIFLOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DODEPAARDENSTRAAT 67; 8600; DIKSMUIDE, België

Telefoon (phone): 51501443 (+32-51501443) 51501443 (+32-51501443)

Fax (fax): +32 (83) 333-92-87 +32 (83) 333-92-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARBIFLOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARBIFLOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARBIFLOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARBIFLOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARBIFLOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARBIFLOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARBIFLOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARBIFLOR
Products information MARBIFLOR

BTW identificatienummer (tax): BE04016845703
Ondernemingsnummer: 1846771240
Hoofdstad (capital): 214,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 184,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in MARBIFLOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARBIFLOR
(Get full report from official database of BE for MARBIFLOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARBIFLOR
Addition kinds of activities for MARBIFLOR

492500. Gasproductie en / of distributie | Gas production and/or distribution
15419901. Stomerij plantenbouw | Dry cleaning plant construction
28190500. aluinen | Alums
34210105. Aardappelschilfers, hand | Potato peelers, hand
35230400. Schuur-, silo-, pluimvee-, zuivel- en veehouderijmachines | Barn, silo, poultry, dairy, and livestock machinery
35310512. Tampers, aangedreven | Tampers, powered
35490000. Metaalbewerkingsmachines, niet inbegrepen | Metalworking machinery, nec
49229901. Pijpleidingen, aardgas | Pipelines, natural gas
73890401. Kledingontwerpers, commercieel | Apparel designers, commercial
91990100. Overheidsadministratie | General government administration

Werken bij MARBIFLOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARBIFLOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARBIFLOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARBIFLOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende transport (tijdelijk) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot die op zoek is naar een tijdelijke opdracht? Vind je het fijn om taken gestructureerd en volledig af te werken? Werk je graag met MS Office en andere softwarepakketten? Dan willen we je graag ontmoeten! Je biedt administratieve ondersteuning op vlak van: opvolgen van inkomende zendingen voorbereiden van orders verwerken van aangevraagde boekingen klassement, etc. Dossiers volg je proactief op; Wijzigingen meld je tijdig aan je collega's; Je kan goed overweg met MS Office; Je leert werken met ons eigen Warehouse Management System, en met het SAP systeem van onze klant; Standaard werk je in dagregime van 11u tot 19u30, maar indien nodig stel je je flexibel op in functie van het team.

  • MONTEUR 2 PLOEGEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mooie firma te Waregem die gespecialiseerd is in zonneweringen en terrasoverkappingen, zijn we op zoek naar kandidaten om deze terrasoverkappingen te monteren in het atelier. Jouw takenpakket omvat: Door middel van een montageplan alle types terrasoverkappingen monteren Hanteren van verschillende handwerktuigen (afkortzaag, verstekzaag,...) Deze job zal in het atelier zijn en dus niet op verplaatsing

  • Laborant textielsector (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -uitvoeren metingen, analyses -producten en apparaten voorbereiden (conformiteit , ijking en werking nagaan) -resultaten registreren, doorgeven -ontvangen stalen en zelf monsters nemen -nieuwe producten testen en componenten wijzigen labofunctie waar zowel  kwaliteit als ontwikkeling aan bod komen

  • Electro-monteur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een electro-monteur (m/v) Als electro-monteur sta je in voor de volgende taken: Je staat in voor de opbouw van stationaire betonpompen en betonpompen op vrachtwagen Vrachtwagen voorbereiding voor opbouw Controle van binnenkomende onderdelen Hydraulisch en elektrisch aansluiten van de onderdelen Elektrisch aansluiten van de opbouw PSM Communicatie met de vrachtwagen of auxiliary engine Voertuig testen en afstellen Plaatsen van accessoires op nieuwe vrachtwagens Je werkt nauwkeurig

  • Rigger/Monteur in wording (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en hou je van Techniek? Dan ben jij de geschikte kandidaat die we zoeken! A concept interim is namelijk opzoek naar kandidaten die we kunnen opleiden tot rigger/monteurs! Wat is een Rigger/monteur? En wat moet hij doen? - Je bent verantwoordelijk voor het monteren, demonteren, vervangen en verplaatsen van allerlei metalen constructies. Bijvoorbeeld bij het bouwen van fabriekshallen of het installeren/verwijderen van onderdelen zoals reservoirs, pompen, pijpleidingen, enz. in industriele installaties; - Je werkdomein bestaat ook uit het (de)monteren van kranen, voornamelijk snelopbouwkranen of torenkranen of assisteren bij het monteren of demonteren van verschillende kraanonderdelen; - Bij infrastructuurwerken werk je mee aan het monteren van brugconstructies, demonteer je te vervangen elementen (constructieprofielen, constructiepanelen, buisleidingen, enz.), het monteren van elementen (kolommen, liggers, windverbanden, dakconstructies, apparaten, ketels, enz.); - Je gebruikt technische plannen, je bepaalt de afmetingen van te vervangen elementen en je kan het monteren materiaal waterpas plaatsen.

  • Huishoudhulp (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: WIT TREMELO

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud zoals schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken,…

  • Studenten kerstmarkt Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Nieuwpoort en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • STUDENT Klusjesman / Arbeider (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wil jij onze studententeam versterken als klusjesman in de regio Antwerpen? Als klusjesman bij onze partners wordt je ingezet als manusje-van-alle. Het uitvoeren van diverse onderhoudswerken. Steeds in een team met ervaren klussers die je de kneepjes van het vak aanleren.

  • Studenten gezocht voor zaterdagwerk- (m/v) - Oevel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student graag een centje bijverdienen? Grijp dan nu je kans! Voor een gezond voedingsbedrijf te Westerlo zijn we nog opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers/ Afwassers: Jij zal, samen met jouw collega's instaan voor het goede verloop van de werkzaamheden aan de productielijn.

  • Meewerkende foremen (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: KUEHNE + NAGEL LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enkele foremen om het operationele team te versterken op onze Contract Logistics site in Eindhout. Taken en verantwoordelijkheden Als foreman stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je Team Leader en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd wordt. Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte KNPS – tools. Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit, personeelswijzigingen, ... )

  • Projecttechnicus - tekenaar Civil (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AUSY Consulting

    Type: Vaste Job

    Als projecttechnicus-tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken, bewerken en verwerken van technische gegevens tot berekeningen, bestekken, tekeningen en rapporten. Binnen de projecten komen alle ontwerpfasen aan bod: van haalbaarheid en concept tot en met het uitvoeringsontwerp. Je staat in voor het ontwerpen van wegen en rioleringen, landschappelijke inpassing van infrastructuur projecten, enz. Hierbij maak je gebruik van Autodesk Civil 3D als basis van de verdere ontwikkeling van BIM binnen het bedrijf Je lost actuele vraagstukken op die zich voordoen tijdens de projectverwerking Je brengt ideeën aan en gaat op zoek naar verbeteringen waar mogelijk Je stemt de werkzaamheden af met de andere betrokkenen in het project en je rappoteert aan de projectleider Je analyseert je tekeningen met het oog op het opstellen van meetstaten

  • Ambitieuze Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met vestigingen regio Brussel en Antwerpen zoeken wij een Support Engineer met veel zin om bij te leren en te groeien! Naargelang jouw ervaring neem je in eerste instantie 1st - 2nd en/of 3rd line verantwoordelijkheden op, met oog hier in te groeien. Je krijgt dan ook de nodige opleiding om jezelf te kunnen ontwikkelen. Een leergierige geest die veel informatie kan verwerken zit hier zeker op zijn plaats. Technisch vereiste kennis: - Windows 10 - Basiskennis Apple Mac OS - Kennis van Adobe - Kennis van Quark Express en Indesign? Dat is mooi meegenomen! Zo neen, als ambitieuze ziel krijg je dit wel snel in de vingers...

Zoek naar antwoorden van MARBIFLOR in sociale netwerken
Look for responds of MARBIFLOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARBIFLOR. Laat een reactie achter voor MARBIFLOR. MARBIFLOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARBIFLOR. Leave a respond for MARBIFLOR. MARBIFLOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARBIFLOR op de google maps. Adres en contacten MARBIFLOR
Location of MARBIFLOR on the google maps. Address and contacts of MARBIFLOR

Andere gerelateerde bedrijven als come MARBIFLOR MARBIFLOR: PROVENCIALE DU HAINAUT | Goemaere Martine | NAUWELAERTS REN? | JEAN BACQUELAINE | Vagabond

Other related companies as MARBIFLOR: PROVENCIALE DU HAINAUT | Goemaere Martine | NAUWELAERTS REN? | JEAN BACQUELAINE | Vagabond

MARBIFLOR is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARBIFLOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04016845703. Het bedrijf MARBIFLOR bevindt zich op het adres: DODEPAARDENSTRAAT 67; 8600; DIKSMUIDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 214,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 184,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bloemen and planten Gh. Producten gemaakt in MARBIFLOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARBIFLOR is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARBIFLOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARBIFLOR, openstaande posities, locatie van MARBIFLOR op de kaart.

MARBIFLOR is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARBIFLOR, company assigned to the tax number BE04016845703. The company MARBIFLOR is located at the address: DODEPAARDENSTRAAT 67; 8600; DIKSMUIDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 214,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 184,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bloemen and planten Gh. Products created in MARBIFLOR were not found.
The main activity of MARBIFLOR is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MARBIFLOR is not available. You also can look at reviews of MARBIFLOR, open positions, location of MARBIFLOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARBIFLOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARBIFLOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARBIFLOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARBIFLOR, employees, financial statistics.