HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO

Contactgegevens HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO: address, phone, fax, email, website, opening hours

HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE WAYEZ 35; 1420; BRAINE-L'ALLEUD, België

Telefoon (phone): 23890211 (+32-23890211) 23890211 (+32-23890211)

Fax (fax): +32 (11) 752-15-29 +32 (11) 752-15-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO
Products information HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO

BTW identificatienummer (tax): BE08606384277
Ondernemingsnummer: 2030792236
Hoofdstad (capital): 647,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 282,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloed- and organenbanken; Ziekenhuizen and zorginstellingen; Ziekenvervoer

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO
(Get full report from official database of BE for HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO)

Aanvulling soorten activiteiten voor HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO
Addition kinds of activities for HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO

17510202. Venster en deur (geprefabriceerde) installatie | Window and door (prefabricated) installation
22960103. Glasbandkoorden en bandkoordstoffen | Glass tire cords and tire cord fabrics
27540301. Kalenders: gravure printing | Calendars: gravure printing
28730102. Ammoniumnitraat, ammoniumsulfaat | Ammonium nitrate, ammonium sulfate
28920209. Buskruit | Gunpowder

Werken bij HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakkers en of bakkershulpen M/V (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee binnen de industriële bakkerij , je bakt brood en pistolets via een welbepaald proces en via de aan jouw toegewezen machines.

  • Accountant (m/v) - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accountant (m/v). Onze klant is gevestigd in de omgeving van Gent. Jouw verantwoordelijkheden als accountant zijn: debiteurenbeheer aankoopfacturen & financiële verrichtingen inboeken betalingen voorbereiden in Isabel maandafsluitingen voorbereiden rapporteringen opstellen in Excel je rapporteert rechtstreeks aan de Finance Manager Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Automecanicien met een hart voor autosport (MOEN)

    Regio: MOEN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Automecanicien gezocht voor een gargage in de regio van Avelgem. De garage is gespecialiseerd in reparaties van voertuigen voor de autosport. Jouw taken : montage en demontage defecten opsporen en herstellingen (elektrisch en mechanisch) uitvoeren lassen, plooien, slijpen Uurrooster : Van maandag tem vrijdag in de daguren

  • Mixbereider (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je start in taak 4 van mixbereiding waar je instaat voor het uitwegen en doseren van grondstoffen, het aanvullen van voorraadbunkers volgens een juiste verhouding en strikte timing zodat een correct recept aangemaakt kan worden. Vervolgens evolueer je naar taak 3 waar je instaat voor het beheer van de bulkgrondstoffen voor de mixbereiding en voor de reiniging van de installaties. Je controleert en analyseert de rework. Daarna groei je door naar taak 2 waar je instaat voor het vul -en reinigingsproces van de rijpingstanks. Na het aanleren van de verschillende taken, werk je in een afwisselend takensysteem.  Na enkele jaren ervaring, en indien je over leidinggevende capaciteiten en ambities beschikt, zijn er reële doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende functie binnen deze afdeling.

  • Huishoudhulp regio Ramsel (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Agilitas Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij Agilitas Home Services aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Uitzendconsulent Konvert Office Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Confectiemedewerkers (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de productie van zonwering zijn wij op zoek naar machineoperatoren. Na een opleiding van 1 jaar, waar je alles leert van de snijbewerkingen, lasbewerkingen, tot en met eindcontrole, krijg je je post toegewezen. We zoeken dus mensen die heel goed met de handen kunnen werken maar tevens ook metrisch en ruimtelijk kunnen denken. Je zal de “stiel” in het bedrijf zelf leren, zodat je na de opleiding zelfstandig van A tot Z een doek kan confectioneren.

  • Expediteur General Cargo - moderne KMO in Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze partner, een belangrijke speler in de expeditie, zijn wij op zoek naar een gedreven Specialist Expeditie. Hierbij werk je op de afdeling General Cargo en vorm jij een belangrijke schakel tussen de klant, rederijen, transportplanners en klanten. Jouw takenpakket: • In deze functie ontvang je binnenkomende orders/vragen van klanten en verstrek je proactief advies. • Je checkt afvaartschema's en opties ter verscheping bij diverse rederijen. • Je ontvangt boekingen van klanten en plaats zelf boekingen bij rederijen om de klant vervolgens van een boekingsbevestiging voorzien. Hierbij houd je steeds rekening met de behoefte/vraag van de klant. • Je controleert documenten(commerciële facturen/CRM), incoterms en certificaten voor een correcte opvolging van de gehele flow. • Je detecteert problemen, geeft eerstelijnshulp bij eventuele geschillen en overlegt met de senior collega indien noodzakelijk. • Volgens precalculatie breng je gemaakte kosten en opbrengsten in in Navitrans & volgt dossiers volledig aan in Navitrans, aslook in CRM. • In dit gehele proces onderhoud je een goed contact met verschillende partijen, en versterk je steeds op vriendelijke en correcte wijze informatie aan de klanten en/of andere partijen.

  • Thuisverpleegkundige (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: THUISVERPLEEGKUNDE MARTINE & PARTNERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij hebben een boeiende job voor jou! Bij ons team kan je als verpleegkundige een boeiende werkervaring opdoen. Nauw contact met je patiënten, goede begeleiding door ervaren collega’s, rustige verplaatsingen op landelijke wegen, een leuke sfeer … Misschien wordt dit wel jouw eerste stap naar een carrière in de thuisverpleging! We bieden jou: · Een aantrekkelijk, uiterst competitief loon. · Een boeiende job in een dynamisch en professioneel team. De eerste 2 dagen gaat een verpleegkundige met jou mee op dienst. Zij blijft jouw eerste aanspreekpunt.

Zoek naar antwoorden van HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO in sociale netwerken
Look for responds of HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO in social networks

Lees alle opmerkingen voor HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO. Laat een reactie achter voor HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO. HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO. Leave a respond for HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO. HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO op de google maps. Adres en contacten HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO
Location of HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO on the google maps. Address and contacts of HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO

Andere gerelateerde bedrijven als come HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO: CARMELA ARGENTO | Trianon | Wilfried | FORMULE UN | De Wulf Sylvia

Other related companies as HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO: CARMELA ARGENTO | Trianon | Wilfried | FORMULE UN | De Wulf Sylvia

HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08606384277. Het bedrijf HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO bevindt zich op het adres: RUE WAYEZ 35; 1420; BRAINE-L'ALLEUD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 647,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 282,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bloed- and organenbanken; Ziekenhuizen and zorginstellingen; Ziekenvervoer. Producten gemaakt in HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO, openstaande posities, locatie van HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO op de kaart.

HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO, company assigned to the tax number BE08606384277. The company HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO is located at the address: RUE WAYEZ 35; 1420; BRAINE-L'ALLEUD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 647,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 282,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bloed- and organenbanken; Ziekenhuizen and zorginstellingen; Ziekenvervoer. Products created in HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO were not found.
The main activity of HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO is not available. You also can look at reviews of HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO, open positions, location of HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HشPITAL BRAINE L 'ALLEUD-WATERLOO, employees, financial statistics.