FLSOMET SPRL

Contactgegevens FLSOMET SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSOMET SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSOMET SPRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. Des Fideles 18 1180 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-23-43-29-24 32-23-43-29-24

Fax (fax): 32-23-43-50-54 32-23-43-50-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSOMET SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSOMET SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSOMET SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSOMET SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSOMET SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSOMET SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSOMET SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSOMET SPRL
Products information FLSOMET SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01778656005
Ondernemingsnummer: 9297424316
Hoofdstad (capital): 229,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 534,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in FLSOMET SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Video-conference and televideo services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSOMET SPRL
(Get full report from official database of BE for FLSOMET SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSOMET SPRL
Addition kinds of activities for FLSOMET SPRL

20799910. Groenten geraffineerde oliën (behalve maïsolie) | Vegetable refined oils (except corn oil)
28360401. Agarkultuurmedia | Agar culture media
28510400. Removers en schoonmakers | Removers and cleaners
39310206. Hoofden, banjo | Heads, banjo
50910103. Zwembaden, apparatuur en benodigdheden | Swimming pools, equipment and supplies

Werken bij FLSOMET SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSOMET SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSOMET SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSOMET SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker | Goede kennis Duits | Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de customer service? Spreek jij vloeiend Duits, ben jij klantgericht en een ware teamplayer? Wij hebben de ideale opportuniteit voor jou. Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming te Lommel, zoeken wij momenteel een communicatieve customer service medewerker met een grondige kennis van het Duits! Takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor zowel interne als externe klanten; Je voorziet hen van de nodige informatie in verband met de producten; Je behandelt de inkomende klachten en voorziet een oplossing; Je registreert de klachten in het systeem en handelt deze volledig af; Je verwerkt orders tegen het vooropgestelde tijdstip; Je bent ook verantwoordelijk voor voorraadbeheer en geeft deze door aan de Planning; Je bereidt de facturatie voor, controleert en verstuurt ze; Je doet ook de volledige agendabeheer, plant afspraken in en communiceert deze naar de nodige afdelingen; Je zorgt ervoor dat alles administratief correct verwerkt is. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Handlanger voor grondwerken (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met afdeling bouw in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar wegenwerkers. Op de werkplaats zal je mee ingeschakeld als voor het uitvoeren van grondwerken, graven van sleuven, bestratingswerken, ..

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Koksijde - De Panne - Oostduinkerke - Veurne (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio HALEN (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Halen en omgeving

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Aarschot Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Student elektronica-ICT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad Belgium

    Type: Studentenjob

    Nog nét niet afgestudeerd en komend academiejaar tijd over om je studies met een studentenjob te combineren? Dan is dit mogelijk iets voor jou! Voor een bedrijf op de Corda Campus zoeken wij 2 studenten elektronica-ICT, die dankzij hun studie in staat zijn om een bestaand machinepark te digitaliseren. Het gaat hierbij om heel oude machines, alsook spiksplinternieuwe toestellen. De bedoeling is om het machinepark slim te maken om er data uit te halen. Het gaat om een project dat minstens een jaar gaat duren. Je krijgt ook de mogelijkheid om je thesis rond dit project te schrijven. Je komt terecht in een heel tof bedrijf waar fun op de werkvloer heel belangrijk is. Iedere woensdag eten ze samen frietjes, op vrijdag zetten ze samen het weekend in, verjaardagen worden uitgebreid gevierd, enz. Bij voorkeur heb je een rijbewijs om je te verplaatsen tussen het wetenschapspark in Diepenbeek (waar de machines staan) en de Corda Campus in Hasselt (waar het bedrijf in kwestie ligt). Voor vervoer kan gezorgd worden. Heb je interesse, eventueel samen met een klasgenoot? Geef me dan zeker een seintje!

  • Customer Care Advisor - Student (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: FORUM BRUSSEL - B-Connected

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Centjes nodig? Passie voor de verkoop? Zoek je een job waar je opgeleid kan worden tot een top Advisor? .. Ja? Dan gaan wij jou helpen !! Als Customer Care Advisor is je streefdoel een optimale klantentevredenheid. Je staat garant voor een oplossingsgerichte aanpak bij vragen van klanten. Deze komen zowel telefonisch als via mail aan bod. Naast de klantendienst krijg je ook de unieke kans om actief mee te helpen aan de groei van het bedrijf. Via verschillende promotie acties geven we je de mogelijkheid om jouw overtuiging skills op volle toeren te laten draaien.

  • Jobstudent promo - winkelhulp (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PHILIP'S BAKERY

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enkele jobstudenten die tijdens weekends voor ons promo willen voeren in Antwerpen. Je taak bestaat uit mensen koekjes laten proeven en flyers uit te delen, ze de weg naar onze winkels te wijzen, enz. Ook kan je ingeschakeld worden om ons winkelteam bij te staan in verkoop en verpakken van onze ambachtelijk gemaakte koekjes. In de maanden november en januari verwachten we je graag op zaterdagen, in de maand december rekenen we elke zaterdag én zondag op jou! Ben je sociaal en klantvriendelijk? Lijkt deze job iets voor jou? Stuur dan zeker je motivatie en CV door!

  • Betonarbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet bij de productie van betonnen prefab-elementen. Je werkt in onze productiehal in Brugge. Je staat in voor het voorbereiden en bevestigen van de stalen bekistingen. Je helpt tijdens het storten van beton. Je werkt de betonbalken af. Je staat ook mee in voor het opruimen van de productiehal.

  • Lesgever Kleutersport (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LITTLE STAR VILLAGE

    Type: Werfreserve

    Little Star Village brengt sport op maat van kleuters. Voor ons projecten Little Ball Village en Little Ball Camp zijn wij constant op zoek naar enthousiaste medewerkers. LBV organiseert kleutersport met bal op zaterdag voormiddag. De kleuterkampen gaan door in de vakantieperiodes (vnl. Pasen en zomer). Heeft u een hart voor kleuters? Neem dan zeker een kijkje op onze website www.littleballvillage.be

Zoek naar antwoorden van FLSOMET SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLSOMET SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSOMET SPRL. Laat een reactie achter voor FLSOMET SPRL. FLSOMET SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSOMET SPRL. Leave a respond for FLSOMET SPRL. FLSOMET SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSOMET SPRL op de google maps. Adres en contacten FLSOMET SPRL
Location of FLSOMET SPRL on the google maps. Address and contacts of FLSOMET SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSOMET SPRL FLSOMET SPRL: RESIDENTIE TEN BOSSE | Gemeentelijke POB | Carri猫res d'Ereffe SA | Centre Charles-Emile d'Oultremont | MONIQUE JANSSEN

Other related companies as FLSOMET SPRL: RESIDENTIE TEN BOSSE | Gemeentelijke POB | Carri猫res d'Ereffe SA | Centre Charles-Emile d'Oultremont | MONIQUE JANSSEN

FLSOMET SPRL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSOMET SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01778656005. Het bedrijf FLSOMET SPRL bevindt zich op het adres: R. Des Fideles 18 1180 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 229,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 534,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Video-conference and televideo services. Producten gemaakt in FLSOMET SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSOMET SPRL is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSOMET SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSOMET SPRL, openstaande posities, locatie van FLSOMET SPRL op de kaart.

FLSOMET SPRL is a company, that was registered 2000 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLSOMET SPRL, company assigned to the tax number BE01778656005. The company FLSOMET SPRL is located at the address: R. Des Fideles 18 1180 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 229,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 534,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Video-conference and televideo services. Products created in FLSOMET SPRL were not found.
The main activity of FLSOMET SPRL is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSOMET SPRL is not available. You also can look at reviews of FLSOMET SPRL, open positions, location of FLSOMET SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSOMET SPRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSOMET SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSOMET SPRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSOMET SPRL, employees, financial statistics.